profimedia-0861230192
”Ieși afară!”. Ladislau Boloni și-a vărsat nervii pe un jurnalist, după umilința cu AS Monaco
Ladislau Boloni, înfrângere la scor după un meci ”nebun” în Ligue 1
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Video&Foto Gesturile pe care nimeni nu le-a înțeles făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Metz - CSM Bucureşti 27-20. Campioana României a avut emoții neașteptate, dar s-a calificat în Final Four

15.04.2018, 19:34

CSM București a pierdut returul cu Metz, dar s-a calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Pentru echipa din Capitală, emoțiile au fost mult mai mari decât se aștepta oricine, după ce în turul de săptămâna trecută campioana României câștigase la diferență de 13 goluri, în urma unui joc entuziasmant. În returul din Franța, CSM a fost de nerecunoscut - Metz a câștigat cu 27-20, însă elevele lui Per Johansson sunt cele care merg în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, pentru a treia oară din tot atâtea participări.

csm calificare
  • UCL: Manchester City - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

  • UCL: Bayern Munchen - Arsenal, miercuri, 22:00, DGS 2

Cu orgoliul rănit după înfrângerea la 13 goluri din România, franţuzoaicele sperau la o revenire de senzaţie, mai ales după scorul de la pauză, 14-9. Momentul bun al gazdelor a continuat şi în partea secundă, în care CSM a marcat prima dată după 7 minute de "secetă", prin Isabelle Gullden.

Portarul Jelena Grubisic a tăiat din avântul celor de la Metz prin paradele sale. Cristina Neagu, cu 8 reuşite, a fost principala marcatoare a partidei. Pe locul al doilea a fost Gullden, cu 7 reușite, la fel ca cea mai bună marcatoare de la Metz, Houette.

S-a încheiat 27-20 pentru Metz, iar "tigroaicele" au obținut biletele pentru Final Four-ul Champions League, acolo unde s-au calificat încă de sâmbătă Gyor (Ungaria), Vardar (Macedonia) și Rostov (Rusia).


Turneul Final Four de la Budapesta (26-27 mai) va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

CSM București nu este singura echipă din România care a reușit o performanță răsunătoare în acest sezon al competițiilor europene. Sâmbătă, SCM Craiova s-a calificat în finala Cupei EHF, după un meci plin de emoții cu turcoaicele de la Kastamonu. Finala se va disputa în dublă manșă (turul pe 5/6 mai, iar returul pe 12/13 mai, în funcție de cum programarea finală a organizatorilor) și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 60: Fluier final: Metz - CSM București 27-20. CSM BUCUREȘTI S-A CALIFICAT ÎN FINAL FOUR-UL CHAMPIONS LEAGUE

Min. 60: GOOOL CSM! Cristina Neagu încheie meciul cu un gol marcat cu o aruncare puternică, după o frumoasă schimbare de direcție. Metz - CSM București 27-20.

Min. 60: Gol Metz, care are din nou 8 goluri avantaj. Metz - CSM București 27-19.

Min. 58: GOOOL CSM! Gullden marchează din nou de la 7 metri. Metz - CSM București 26-19.

Min. 57: Gol Metz, care are în acest moment 8 goluri în față. Metz - CSM București 26-18.

  • Time-out cerut de antrenorul lui Metz, care speră la o minune pentru echipa lui pe acest final de joc. Diferența din acest meci este de 7 goluri în favoarea campioanei Franței, după ce CSM București a câștigat la 13 goluri în tur.

Min. 57: GOOOL CSM! Cristina Neagu a înscris după o pătrundere pe stânga, printre două adversare. Metz - CSM București 25-18.

Min. 56: Aruncare pe lângă poartă a Anei Gros, care îi dă CSM-ului șansa să respire pe acest final de meci.

Min. 50: GOOOL CSM! Cristina Neagu a marcat cu o aruncare puternică! Metz - CSM București 25-17.

Min. 54: Gol Metz, cu o aruncare din propria jumătate în poarta goală. Metz - CSM București 25-16.

Min. 53: Gol frumos marcat de Metz, care ajunge din nou la 8 goluri avantaj. Metz - CSM București 24-16.

Min. 53: GOOOL CSM! Metz - CSM București 23-16.

Min. 52: Gol Metz. Metz - CSM București 23-15.

Min. 50: Bară pentru Metz! Zaadi a nimerit bara cu o aruncare de la mijlocul terenului, nereușind să profite de un moment în care poarta campioanei României era goală, pentru că Per Johansson scosese portarul pentru a avea superioritate în atac.

VIDEO Golul lui Neagu și bara gazdelor

Min. 50: GOOOL CSM! Cristina Neagu a înscris cu o aruncare năprasnică, de la șold! Metz - CSM București 22-15.

Min. 49: Paradă superbă reușită de Grubisic!

Min. 49: GOOOL CSM! Metz - CSM București 22-14.

Min. 48: CSM se apără mai bine în aceste momente, dar nu reușește să scape fără gol primit după acest atac al campioanei Franței. Metz - CSM București 22-13.

Min. 47: GOOOL CSM! Mehmedovic înscrie după o acțiune frumoasă și CSM pare să își revină. Metz - CSM București 21-13.

Min. 45: Gol Metz, care are din nou 9 goluri în față. Metz - CSM București 21-12.

Min. 44: GOOOL CSM! Cristina Neagu marchează, în sfârșit! Metz - CSM București 20-12.

Min. 44: Ratare după ratare pentru CSM, care e din nou în efectiv complet. Cristina Neagu a fost din nou blocată, dar apar greșelile și în jocul gazdelor.

Min. 42: Gol Metz, care profită de superioritatea numerică și ajunge din nou la 9 goluri avantaj. Metz - CSM București 20-11.

Min. 40: Hagman (CSM) primește o eliminare de două minute, din cauza unei schimbări greșite.

Min. 40: Paradă frumoasă reușită de Grubisic, într-un moment foarte important! Apărarea este în continuare lipsită de agresivitate.

Min. 39: GOOOL CSM! Gullden marchează din nou din aruncare de la 7 metri. Metz - CSM București 19-11.

* Antrenorul CSM-ului, Per Johansson, a cerut primul time-out al reprizei secunde.

Min. 39: Gol Metz! Franțuzoaicele ajung la 9 goluri avantaj și CSM este de nerecunoscut, cu un singur gol marcat în repriza secundă. Metz - CSM București 19-10.

Min. 38: Eliminare de două minute pentru Cristina Neagu, pentru o împingere asupra Anei Gros.

Min. 38: Gol Metz, după o fază frumoasă de atac. Metz - CSM București 18-10.

Min. 37: GOOOOL CSM! Gullden a marcat din nou de la 7 metri și a ajuns la 5 goluri în această seară. Metz - CSM București 17-10.

Min. 36: Gol Metz, dintr-o aruncare de la 7 metri. CSM nu a marcat deloc în această repriză și campioana Franței mărește cel mai clar avantaj pe care l-a avut. Metz - CSM București 17-9.

Min. 35: Încă o ratare pentru CSM! Aruncarea lui Udriștioiu a lovit bara.

 
Min. 35: Gol Metz, care conduce pentru prima dată la 7 goluri în fața CSM-ului. Metz - CSM București 16-9.

Min. 34: Aruncare puternică a Cristinei Neagu, blocată de apărătoarele campioanei Franței. La faza imediat următoare, aruncarea Anetei Udriștioiu, de pe dreapta, a fost blocată de portarul advers.

Min. 31: Gol Metz, care marchează prima și în repriza secundă. Franțuzoaicle au înscris dintr-o aruncare de la 7 metri. Metz - CSM București 15-9.

Min. 31: Laura Flippes cade fără să fie atinsă de cineva și pare să aibă probleme la un genunchi. Optarul celor de la Metz a fost scoasă de pe teren.

Min. 31: Începutul reprizei secunde. Metz - CSM București 14-9.

Min. 30: Pauză în Franța, acolo unde Metz conduce cu 14-9 după prima repriză a returului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. CSM mai are 8 goluri avantaj din victoria la 13 goluri din manșa întâi.

Min. 30: GOOOL CSM! Metz - CSM București 14-9.

Min. 30: Gol Metz. Metz - CSM București 14-8.

Min. 29: GOOOL CSM! Gullden marchează dintr-o nouă aruncare se la 7 metri și campioana României se apropie la 5 goluri. Metz - CSM București 13-8.

Min. 29: Bară pentru CSM și gol pe contraatac marcat de gazde. Metz conduce acum la 6 goluri, cea mai mare diferență de până acum în această seară. Metz - CSM București 13-7.

Min. 28: Gol Metz, din aruncare de la 7 metri. 5 goluri, cel mai mare avantaj al franțuzoaicelor în această seară. Metz - CSM București 12-7.

Min. 26: Gol Metz, Luciano înscrie din nou de pe partea dreaptă și se reface cea mai mare diferență din acest meci, în favoarea campioanei Franței. Metz - CSM București 11-7.

Min. 23: Metz marchează din nou și se distanțează la 3 goluri. Metz - CSM București 10-7.

Min. 22: Gol Metz, care conduce din nou la două goluri. Metz - CSM București 9-7.

Min. 22: Încă o super paradă reușită de Paula Ungureanu, care limitează proporțiile scorului, Prestații bune ale portarilor celor două echipe.

Min 19: GOOOL CSM! Gullden a marcat dintr-o nouă aruncare de la 7 metri și CSM s-a apropiat la un singur gol de gazde, care au condus în permanență în acest meci. Metz - CSM București 8-7.

Min. 19: Două parade frumoase ale Paulei Ungureanu, care păstrează scorul neschimbat, 8-6 pentru Metz.

Min. 17: GOOOL CSM! Niombla a pătruns în forță și a ajuns liberă, față în față cu portarul, pe care l-a executat cu o aruncare puternică și bine plasată. CSM. Metz - CSM București 8-6.

Min. 17: Două parade consecutive ale portarului de la Metz și aruncare în bară a gazdelor. CSM. Metz - CSM București 8-5.

Min. 14: Gol Metz, care continuă să profite de lipsa de agresivitate a apărării celor de la CSM. Metz - CSM București 8-5.

Min. 13: GOOOL CSM! Isabelle Gullden înscrie dintr-o aruncare de la 7 metri și diferența sew strânge la două goluri. Metz - CSM București 7-5.

Min. 13: GOOOL CSM! Cristina Neagu înscrie al treilea său gol în această seară cu o aruncare la colțul scurt, după o acțiune superbă. Metz - CSM București 7-4.

Min. 12: Tot campioana Franței înscrie și duce diferența la 4 goluri în primele 12 minute ale meciului. Metz - CSM București 7-3.

* Antrenorul CSM-ului, Per Johansson, cere primul time-out al partidei, în minutul 12 al partidei. În poarta campioanei României a intrat Paula Ungureanu.

Min. 11: Gol Metz, care se desprinde la 3 goluri pentru prima dată în această seară. Metz - CSM București 6-3.

Min. 10: Ana Gros înscrie din nou pentru Metz, care se desprinde din nou la două goluri. Metz - CSM București 5-3.

Min 9: GOOOL CSM! Cristina Neagu a aruncat din nou foarte puternic, iar mingea a intrat în poartă după ce a lovit portarul în cap. Metz - CSM București 4-3.

Min. 9: Franțuzoaicele înscriu din nou, după o o recuperare și un atac rapid. Metz - CSM București 4-2.

Min. 8: Gol Metz. Metz - CSM București 3-2.

Min. 8: GOOOL CSM! Cristina Neagu înscrie cu o aruncare puternică. Metz - CSM București 2-2.

Min. 7: Metz ratează o aruncare de la 7 metri! 

Min. 5: Metz a marcat prima, are un start bun și 2-1 în minutul 5.

Min. 1: A început partida.

 

Etichete: liga campionilor handbal , handbal liga campionilor , champions league handbal , metz , csm bucuresti metz , metz - csm bucuresti , metz - csm bucuresti champions league , metz csm bucuresti live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 29: Serena Williams tries on daughters extra small Barbi Jacket in VIP suite with Demarri
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport

Serena Williams (42 de ani) a jucat ultimul său meci din carieră în urmă cu un an și jumătate, la...

Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!
Football - UEFA Champions League 2016/17 Group Stage Group G FC Porto v Leicester Estadio Do Dragao, Oporto, Portugal - 07 Dec 2016
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
Recomandările redacției
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Video&Foto Gesturile pe care nimeni nu le-a înțeles făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct

Xavi l-a ”mitraliat” pe Istvan Kovacs după Barcelona - PSG 1-4: ”A fost un dezastru! A 'ucis' meciul!”
FOOTBALL : FC Barcelone vs Paris Saint Germain - Ligue des Champions - 16/04/2024
Au bătut palma: Universitatea Craiova urmează să aibă un nou antrenor! Salariu de 20.000 de euro pe lună
craiova
Cum a fost numit Istvan Kovacs de Marca, după ce i-a eliminat pe Xavi și Araujo, iar Barcelona a ieșit din UCL
profimedia-0865395091
Citește și
Ladislau Boloni, declarația serii, după victoria lui Metz cu Lens: ce i-a spus reporterei
ladislau bloni
Ladislau Boloni și Metz, victorie importantă în Ligue în lupta pentru salvarea de la retrogradare
profimedia-0831268872
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
Ladislau Boloni, revoltat după ”thriller-ul” din Ligue 1: PSG, luată la ”țintă” de antrenorul român
Laszlo Boloni (entraineur du FC Metz) FOOTBALL : Olympique de Marseille vs FC Metz - Ligue 1 Uber Eats - Marseille - 09/

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”