HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ, LIGA CAMPIONILOR (5.04.2019)
CSM București, acceptată direct în grupele Champions League, deși a pierdut titlul. Cum a fost posibil
gyor campioana
S-au stabilit semifinalele Ligii Campionilor. Cu cine ar fi jucat CSM dacă trecea de Metz
morutan hagi
Mesajul lui Gică Hagi pentru Olimpiu Moruțan! Fotbalistul FCSB-ului, ”marcat” de cuvintele ”Regelui”
Digi Sport 1 Live
Acum
Live Fotbal Club

Video Metz - CSM Bucureşti 27-20. Campioana României a avut emoții neașteptate, dar s-a calificat în Final Four

15.04.2018, 19:34

CSM București a pierdut returul cu Metz, dar s-a calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Pentru echipa din Capitală, emoțiile au fost mult mai mari decât se aștepta oricine, după ce în turul de săptămâna trecută campioana României câștigase la diferență de 13 goluri, în urma unui joc entuziasmant. În returul din Franța, CSM a fost de nerecunoscut - Metz a câștigat cu 27-20, însă elevele lui Per Johansson sunt cele care merg în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, pentru a treia oară din tot atâtea participări.

csm calificare
  • Rapid - UTA (miercuri, 14:00, Digi Sport 1)

  • Atalanta - Juventus (sâmbătă, 16:00, Digi Sport 1)

Cu orgoliul rănit după înfrângerea la 13 goluri din România, franţuzoaicele sperau la o revenire de senzaţie, mai ales după scorul de la pauză, 14-9. Momentul bun al gazdelor a continuat şi în partea secundă, în care CSM a marcat prima dată după 7 minute de "secetă", prin Isabelle Gullden.

Portarul Jelena Grubisic a tăiat din avântul celor de la Metz prin paradele sale. Cristina Neagu, cu 8 reuşite, a fost principala marcatoare a partidei. Pe locul al doilea a fost Gullden, cu 7 reușite, la fel ca cea mai bună marcatoare de la Metz, Houette.

S-a încheiat 27-20 pentru Metz, iar "tigroaicele" au obținut biletele pentru Final Four-ul Champions League, acolo unde s-au calificat încă de sâmbătă Gyor (Ungaria), Vardar (Macedonia) și Rostov (Rusia).

Turneul Final Four de la Budapesta (26-27 mai) va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

CSM București nu este singura echipă din România care a reușit o performanță răsunătoare în acest sezon al competițiilor europene. Sâmbătă, SCM Craiova s-a calificat în finala Cupei EHF, după un meci plin de emoții cu turcoaicele de la Kastamonu. Finala se va disputa în dublă manșă (turul pe 5/6 mai, iar returul pe 12/13 mai, în funcție de cum programarea finală a organizatorilor) și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 60: Fluier final: Metz - CSM București 27-20. CSM BUCUREȘTI S-A CALIFICAT ÎN FINAL FOUR-UL CHAMPIONS LEAGUE

Min. 60: GOOOL CSM! Cristina Neagu încheie meciul cu un gol marcat cu o aruncare puternică, după o frumoasă schimbare de direcție. Metz - CSM București 27-20.

Min. 60: Gol Metz, care are din nou 8 goluri avantaj. Metz - CSM București 27-19.

Min. 58: GOOOL CSM! Gullden marchează din nou de la 7 metri. Metz - CSM București 26-19.

Min. 57: Gol Metz, care are în acest moment 8 goluri în față. Metz - CSM București 26-18.

  • Time-out cerut de antrenorul lui Metz, care speră la o minune pentru echipa lui pe acest final de joc. Diferența din acest meci este de 7 goluri în favoarea campioanei Franței, după ce CSM București a câștigat la 13 goluri în tur.

Min. 57: GOOOL CSM! Cristina Neagu a înscris după o pătrundere pe stânga, printre două adversare. Metz - CSM București 25-18.

Min. 56: Aruncare pe lângă poartă a Anei Gros, care îi dă CSM-ului șansa să respire pe acest final de meci.

Min. 50: GOOOL CSM! Cristina Neagu a marcat cu o aruncare puternică! Metz - CSM București 25-17.

Min. 54: Gol Metz, cu o aruncare din propria jumătate în poarta goală. Metz - CSM București 25-16.

Min. 53: Gol frumos marcat de Metz, care ajunge din nou la 8 goluri avantaj. Metz - CSM București 24-16.

Min. 53: GOOOL CSM! Metz - CSM București 23-16.

Min. 52: Gol Metz. Metz - CSM București 23-15.

Min. 50: Bară pentru Metz! Zaadi a nimerit bara cu o aruncare de la mijlocul terenului, nereușind să profite de un moment în care poarta campioanei României era goală, pentru că Per Johansson scosese portarul pentru a avea superioritate în atac.

VIDEO Golul lui Neagu și bara gazdelor

Min. 50: GOOOL CSM! Cristina Neagu a înscris cu o aruncare năprasnică, de la șold! Metz - CSM București 22-15.

Min. 49: Paradă superbă reușită de Grubisic!

Min. 49: GOOOL CSM! Metz - CSM București 22-14.

Min. 48: CSM se apără mai bine în aceste momente, dar nu reușește să scape fără gol primit după acest atac al campioanei Franței. Metz - CSM București 22-13.

Min. 47: GOOOL CSM! Mehmedovic înscrie după o acțiune frumoasă și CSM pare să își revină. Metz - CSM București 21-13.

Min. 45: Gol Metz, care are din nou 9 goluri în față. Metz - CSM București 21-12.

Min. 44: GOOOL CSM! Cristina Neagu marchează, în sfârșit! Metz - CSM București 20-12.

Min. 44: Ratare după ratare pentru CSM, care e din nou în efectiv complet. Cristina Neagu a fost din nou blocată, dar apar greșelile și în jocul gazdelor.

Min. 42: Gol Metz, care profită de superioritatea numerică și ajunge din nou la 9 goluri avantaj. Metz - CSM București 20-11.

Min. 40: Hagman (CSM) primește o eliminare de două minute, din cauza unei schimbări greșite.

Min. 40: Paradă frumoasă reușită de Grubisic, într-un moment foarte important! Apărarea este în continuare lipsită de agresivitate.

Min. 39: GOOOL CSM! Gullden marchează din nou din aruncare de la 7 metri. Metz - CSM București 19-11.

* Antrenorul CSM-ului, Per Johansson, a cerut primul time-out al reprizei secunde.

Min. 39: Gol Metz! Franțuzoaicele ajung la 9 goluri avantaj și CSM este de nerecunoscut, cu un singur gol marcat în repriza secundă. Metz - CSM București 19-10.

Min. 38: Eliminare de două minute pentru Cristina Neagu, pentru o împingere asupra Anei Gros.

Min. 38: Gol Metz, după o fază frumoasă de atac. Metz - CSM București 18-10.

Min. 37: GOOOOL CSM! Gullden a marcat din nou de la 7 metri și a ajuns la 5 goluri în această seară. Metz - CSM București 17-10.

Min. 36: Gol Metz, dintr-o aruncare de la 7 metri. CSM nu a marcat deloc în această repriză și campioana Franței mărește cel mai clar avantaj pe care l-a avut. Metz - CSM București 17-9.

Min. 35: Încă o ratare pentru CSM! Aruncarea lui Udriștioiu a lovit bara.

 
Min. 35: Gol Metz, care conduce pentru prima dată la 7 goluri în fața CSM-ului. Metz - CSM București 16-9.

Min. 34: Aruncare puternică a Cristinei Neagu, blocată de apărătoarele campioanei Franței. La faza imediat următoare, aruncarea Anetei Udriștioiu, de pe dreapta, a fost blocată de portarul advers.

Min. 31: Gol Metz, care marchează prima și în repriza secundă. Franțuzoaicle au înscris dintr-o aruncare de la 7 metri. Metz - CSM București 15-9.

Min. 31: Laura Flippes cade fără să fie atinsă de cineva și pare să aibă probleme la un genunchi. Optarul celor de la Metz a fost scoasă de pe teren.

Min. 31: Începutul reprizei secunde. Metz - CSM București 14-9.

Min. 30: Pauză în Franța, acolo unde Metz conduce cu 14-9 după prima repriză a returului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. CSM mai are 8 goluri avantaj din victoria la 13 goluri din manșa întâi.

Min. 30: GOOOL CSM! Metz - CSM București 14-9.

Min. 30: Gol Metz. Metz - CSM București 14-8.

Min. 29: GOOOL CSM! Gullden marchează dintr-o nouă aruncare se la 7 metri și campioana României se apropie la 5 goluri. Metz - CSM București 13-8.

Min. 29: Bară pentru CSM și gol pe contraatac marcat de gazde. Metz conduce acum la 6 goluri, cea mai mare diferență de până acum în această seară. Metz - CSM București 13-7.

Min. 28: Gol Metz, din aruncare de la 7 metri. 5 goluri, cel mai mare avantaj al franțuzoaicelor în această seară. Metz - CSM București 12-7.

Min. 26: Gol Metz, Luciano înscrie din nou de pe partea dreaptă și se reface cea mai mare diferență din acest meci, în favoarea campioanei Franței. Metz - CSM București 11-7.

Min. 23: Metz marchează din nou și se distanțează la 3 goluri. Metz - CSM București 10-7.

Min. 22: Gol Metz, care conduce din nou la două goluri. Metz - CSM București 9-7.

Min. 22: Încă o super paradă reușită de Paula Ungureanu, care limitează proporțiile scorului, Prestații bune ale portarilor celor două echipe.

Min 19: GOOOL CSM! Gullden a marcat dintr-o nouă aruncare de la 7 metri și CSM s-a apropiat la un singur gol de gazde, care au condus în permanență în acest meci. Metz - CSM București 8-7.

Min. 19: Două parade frumoase ale Paulei Ungureanu, care păstrează scorul neschimbat, 8-6 pentru Metz.

Min. 17: GOOOL CSM! Niombla a pătruns în forță și a ajuns liberă, față în față cu portarul, pe care l-a executat cu o aruncare puternică și bine plasată. CSM. Metz - CSM București 8-6.

Min. 17: Două parade consecutive ale portarului de la Metz și aruncare în bară a gazdelor. CSM. Metz - CSM București 8-5.

Min. 14: Gol Metz, care continuă să profite de lipsa de agresivitate a apărării celor de la CSM. Metz - CSM București 8-5.

Min. 13: GOOOL CSM! Isabelle Gullden înscrie dintr-o aruncare de la 7 metri și diferența sew strânge la două goluri. Metz - CSM București 7-5.

Min. 13: GOOOL CSM! Cristina Neagu înscrie al treilea său gol în această seară cu o aruncare la colțul scurt, după o acțiune superbă. Metz - CSM București 7-4.

Min. 12: Tot campioana Franței înscrie și duce diferența la 4 goluri în primele 12 minute ale meciului. Metz - CSM București 7-3.

* Antrenorul CSM-ului, Per Johansson, cere primul time-out al partidei, în minutul 12 al partidei. În poarta campioanei României a intrat Paula Ungureanu.

Min. 11: Gol Metz, care se desprinde la 3 goluri pentru prima dată în această seară. Metz - CSM București 6-3.

Min. 10: Ana Gros înscrie din nou pentru Metz, care se desprinde din nou la două goluri. Metz - CSM București 5-3.

Min 9: GOOOL CSM! Cristina Neagu a aruncat din nou foarte puternic, iar mingea a intrat în poartă după ce a lovit portarul în cap. Metz - CSM București 4-3.

Min. 9: Franțuzoaicele înscriu din nou, după o o recuperare și un atac rapid. Metz - CSM București 4-2.

Min. 8: Gol Metz. Metz - CSM București 3-2.

Min. 8: GOOOL CSM! Cristina Neagu înscrie cu o aruncare puternică. Metz - CSM București 2-2.

Min. 7: Metz ratează o aruncare de la 7 metri! 

Min. 5: Metz a marcat prima, are un start bun și 2-1 în minutul 5.

Min. 1: A început partida.

 

Etichete: liga campionilor handbal , handbal liga campionilor , champions league handbal , metz , csm bucuresti metz , metz - csm bucuresti , metz - csm bucuresti champions league , metz csm bucuresti live
Digi24
O femeie din Constanţa a dat în judecată cea mai puternică armată din lume
O femeie din Constanţa a dat în judecată cea mai puternică armată din lume

Descarcă aplicația Digi24
Sondajul zilei
Top articole
lucescu-turcia-agerpres-465x390
Turcii îl desființează pe Mircea Lucescu. L-au umilit, iar acum i-au demontat punctual toate scuzele
Anunțul făcut azi de Ludovic Orban în privința căii ferate Gara de Nord - Aeroportul "Henri Coandă"
cale ferata
Mihaela Buzărnescu a dat în judecată WTA! Imagini dramatice cu "Miki" plângând în hohote
miki
Primul antrenor care i-a spus "NU" României! ”Nu vreau să se discute acum despre mine la națională!”
tricouri romania vestiar
Digi Online
Jett,
Jett, "drama favorită de la Breaking Bad încoace". Cine a lăudat producția disponibilă acum și în aplicația Digi Online

Jett, serialul ce prezintă povestea lui Daisy "Jett" Kowalski, o hoață proaspăt ieșită din...

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Digi World
Un inginer a descoperit un tratament de “curatare” a sangelui cu ajutorul magnetilor. Cum functioneaza tehnologia inedita
Un inginer a descoperit un tratament de “curatare” a sangelui cu ajutorul magnetilor. Cum functioneaza tehnologia inedita
Digi Animal World
Ce efecte devastatoare are tipatul asupra cainelui tau
Ce efecte devastatoare are tipatul asupra cainelui tau
Digi Life
Top 5 cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa
Top 5 cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale