SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (20.04.2024)
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Milanov a deschis scorul în Bănie!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
Play-out

Video Simona Halep, revenire superbă în "thriller-ul" din turul 3 și calificare în optimi la Indian Wells

12.03.2018, 05:20

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) a avut parte de un meci foarte greu în turul al treilea la Indian Wells, dar a reușit să o elimine pe Caroline Dolehide (SUA, 19 ani, locul 165 WTA) cu scorul de 1-6, 7-6 (3), 6-2 și s-a calificat în optimile de finală ale competiției din California. Liderul WTA își cunoaște deja adversara din faza următoare: o va întâlni pe Qiang Wang (China, 26 de ani, locul 55 WTA), care tot luni dimineață a trecut de Kristina Mladenovic (Franța, 24 de ani, locul 15 WTA), scor 6-1, 6-2.

victorie simona halep Indian Wells BNP Paribas Open
Foto: Getty Images
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

În primul set, Simona nu a avut antidot pentru loviturile puternice ale jucătoarei din SUA, care în game-ul inaugural - ce avea să fie și cel mai lung al întregii partide, întinzându-se pe parcursul a mai mult de 10 minute - a salvat nu mai puțin de 5 mingi de break (două dintre ele cu ajutorul benzii fileului) și a pornit cu un moral foarte ridicat. Dolehide s-a impus cu un neverosibil 6-1 în primul set.

Halep a condus în permanență în partea a doua, dar adversara s-a ținut aproape. Simona a reușit primul break abia când a făcut 4-2 în setul secund, apoi a pierdut pe propriul serviciu și după aceea a reușit și un rebreak, dar nu a reușit să păstreze avantajul și setul s-a decis la tiebreak, acolo unde jucătoarea din România a fost mai lucidă și a reușit să se impună pentru a rămâne în meci și în turneu.

Liderul topului WTA a început "ca din pușcă" setul decisiv și s-a distanțat rapid la 3-0. Dolehide a luat un game pe serviciul Simonei, dar în tot setul a mai câștigat unul singur și Halep a avut un final foarte bun, încununat cu o calificare muncită din greu.

Turneul de la Indian Wells este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport și LIVE VIDEO pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. Meciurile Simonei Halep vor fi LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Statistica meciului dintre Simona Halep și Caroline Dolehide



LIVE VIDEO&TEXT

UPDATE ora 03:38: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 6-2. GAME, SET și MECI pentru Simona Halep! Victorie grea și muncită pentru numărul 1 mondial, care a avut nevoie de set decisiv și de un tiebreak în cel de-al doilea pentru a trece de Caroline Dolehide (SUA, 19 ani, locul 165 WTA).

VIDEO Ultimul game al meciului Halep - Dolehide

UPDATE ora 03:33: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 5-2. Simona va servi pentru câștigarea partidei, după un game rapid adjudecat de Dolehide.

UPDATE ora 03:31: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 5-1. Halep câștigă la 0 pe propriul serviciu și este la un singur game de accederea în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells.

UPDATE ora 03:27: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 4-1. Rebreak reușit de Simona Halep! S-a impus la 30 pe serviciul adversarei, care a făcut două duble greșeli în același game și nu mai pare să stea atât de bine din punct de vedere mental.

UPDATE ora 03:23: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 3-1. Rebreak reușit de Dolehide! Primul game câștigat de jucătoarea din SUA pe serviciul Simonei Halep în setul decisiv. Halep a salvat o minge de break, dar atunci când putea duce game-ul la avantaje a trimis o scurtă deloc ideală, ajunsă de Dolehide, care i-a retrimis într-o poziție destul de grea, iar Simona a trimis în fileu.

UPDATE ora 03:19: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 3-0. BREAK pentru Simona Halep! S-a impus pentru a doua oară consecutiv pe serviciul adversarei, afișând un joc tot mai solid, poate și pe fondul oboselii adversarei, care a fost la înălțime timp de o oră și jumătate. Halep s-a desprins și pare să se îndrepte cu pași mari către câștigarea meciului. După acest game, jucătoarea din SUA a cerut intervenția antrenorului.

UPDATE ora 03:15: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 2-0. Serviciul perfect plasat îi asigură Simonei liniștea în acest start de set și jucătoarea noastră se distanțează la două game-uri.

UPDATE ora 03:12: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3), 1-0. BREAK pentru Simona Halep! Start excelent pentru jucătoarea din România în setul decisiv.

VIDEO Primul game al setului decisiv

Statistica celui de-al doilea set


UPDATE ora 03:08: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 7-6 (3). SET pentru Simona Halep! Liderul WTA a avut emoții serioase și a avut nevoie de tiebreak pentru a egala situația la seturi în meciul contra lui Caroline Dolehide. Simona s-a bucurat excesiv în momentul în care a câștigat setul, semn că s-a descătușat și este gata de un set decisiv care se anunță foarte fierbinte. 

VIDEO Finalul tiebreak-ului

UPDATE ora 03:01: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 6-6. Dolehide se impune pe propriul serviciu și trimite setul al doilea la tie-break.

UPDATE ora 02:55: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 6-5. Simona se impune la 15 pe propriul serviciu, după ce rezistă unei noi serii de lovituri foarte puternice din partea lui Caroline Dolehide.

UPDATE ora 02:53: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 5-5. Dolehide oprește seria break-urilor și se impune pe propriul serviciu, după ce etalează din nou câteva lovituri foarte puternice, care îi creează mari probleme Simonei.

UPDATE ora 02:48: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 5-4. Al patrulea break consecutiv în acest set secund, care menține suspansul. Dolehide nu cedează și se menține foarte aproape.

UPDATE ora 02:44: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 5-3. Încă un rebreak, al doilea break reușit de Simona Halep! În acest game am avut și cea mai frumoasă minge a meciului, câștigată de Dolehide după ce Halep s-a apărat extraordinar. În cele din urmă, sportiva din România s-a impus pe serviciul adversarei și va servi pentru câștigarea setului.

VIDEO Al doilea break al Simonei Halep

UPDATE ora 02:39: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 4-3. Rebreak reușit de Dolehide! Halep a reușit al doilea as al său, dar Dolehide și-a fructificat prima minge de break și s-a apropiat din nou la un singur game. Jucătoarea din SUA a încheiat game-ul cu o minge trimisă puternic, direct în Halep, din apropiere, la capătul unui schimb care s-a încheiat la fileu.

UPDATE ora 02:35: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 4-2. BREAK reușit de Simona Halep! Dolehide a salvat o minge de break, dar Halep a continuat să returneze foarte bine și jucătoarea din SUA s-a grăbit la ultima minge, pe care a trimis-o prea lung. A fost primul game câștigat de Simona Halep pe serviciul adversarei în acest meci, după o oră și minute de joc.

VIDEO Primul break al Simonei Halep

  • Simona cere intervenția antrenorului Darren Cahill, care coboară alături de ea pe teren pentru un scurt moment de on-court coaching.

UPDATE ora 02:28: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 3-2. Game câștigat clar de Simona Halep pe propriul serviciu. A servit bine și a profitat de câteva lovituri prea lungi trimise de Dolehide.

UPDATE ora 02:25: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 2-2. Jucătoarea în vârstă de 19 ani a servit din nou bine și puternic, iar la ultima minge Simona Halep a trimis prea lung, dincolo de linia de fund.

UPDATE ora 02:21: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 2-1. Simona Halep a salvat nu mai puțin de 6 mingi de break și a reușit să se impună la capătul unui nou game-maraton, care a durat 8 minute. Dolehide reușește să returneze puternic și foarte precis serviciul Simonei Halep, care pare să se regăsească și trece din nou în avantaj, grație unui plasament bun.

UPDATE ora 02:08: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 1-1. Jucătoarea din SUA a egalat, după ce a salvat o minge de break și s-a impus la avantaje, după ce a reușit și un prim as în acest meci. Serviciu foarte puternic al Carolinei Dolehide, care și conduce majoritatea schimburilor.

FOTO Statistica primului set

UPDATE ora 02:08: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6, 1-0. Simona Halep câștigă primul game al setului secund pe propriul serviciu și are un început promițător.

VIDEO Primul game al setului al doilea

UPDATE ora 02:04: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-6. SET pentru Dolehide! Game câștigat la 0 de Caroline Dolehide pentru câștigarea primului set. Ce prestație solidă! E drept, jucătoarea din SUA a profitat de greșelile care au abundat în jocul Simonei Halep, însă impresionează prin siguranța afișată pe teren în cel mai important meci al carierei.

VIDEO Ultimul game al primul set

UPDATE ora 02:03: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-5. Al treilea break reușit de Dolehide, care se distanțează la 4 game-uri de Halep și servește pentru set! Un prim set surprinzător de puternic reușit de jucătoarea din SUA.

UPDATE ora 01:57: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-4. Joc solid al americancei pe propriul serviciu, cu lovituri foarte puternice, la care Simona Halep încă nu reușește să găsească o replică pe măsură. Se reface diferența de 3 game-uri în favoarea lui Dolehide.

UPDATE ora 01:55: Simona Halep - Caroline Dolehide 1-3. Liderul topului WTA își face pentru prima dată serviciul în această partidă și reduce din diferență, după startul "ca din pușcă" al adversarei din SUA. Nu a fost ușor nici în acest al patrulea game al partidei, pentru că Dolehide a avut două mingi de break.

VIDEO Primul game câștigat de Halep

UPDATE ora 01:50: Simona Halep - Caroline Dolehide 0-3. Ce start de meci pentru Dolehide! Jucătoarea în vârstă de 19 ani a câștigat din nou pe propriul serviciu și afișează un joc plin de încredere. Game-ul s-a încheiat cu o minge trimisă în fileu de Simona Halep.

UPDATE ora 01:47: Simona Halep - Caroline Dolehide 0-2. Break pentru Dolehide! Jucătoarea din SUA a profitat de greșelile din jocul Simonei Halep și a fructificat prima minge de break, cu un retur excelent.

VIDEO Break-ul reușit de Dolehide

UPDATE ora 01:42: Simona Halep - Caroline Dolehide 0-1. Jucătoarea din SUA a servit prima în meci și și-a adjudecat un prim game care s-a întins pe parcursul a peste 10 minute. A salvat 5 mingi de break ale Simonei (două dintre ele cu ajutorul fileului) și a arătat că are nervi tari în fața numărului 1 mondial.

UPDATE ora 01:32: Simona Halep - Caroline Dolehide 0-0. Start al meciului dintre Simona Halep și Caroline Dolehide, din turul al treilea de la turneul WTA de la Indian Wells.

UPDATE ora 01:25: Simona Halep și Caroline Dolehide au intrat pe teren. Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să își lase adversara să servească prima. Cele două jucătoare au început încălzirea.


UPDATE ora 01:13: Roger Federer a câștigat cu 6-3, 7-6 (6) în fața lui Federico Delbonis și a ajuns în turul 3 al turneului ATP de la Indian Wells. În curând va începe și meciul dintre Simona Halep și Caroline Dolehide, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

UPDATE ora 00:30: A început meciul dintre Roger Federer și Federico Delbonis, reluat de la scorul de 6-3, 2-2. Acesta e ultimul joc înaintea partidei dintre Simona Halep și Caroline Dolehide.


Halep Indian Wells UPDATE 00:11: Surpriză mare pe tabloul masculin de la Indian Wells. Novak Djokovic a fost învins în trei seturi de japonezul Taro Daniel, ocupantul locului 109 ATP. Niponul s-a impus cu 7-6, 4-6, 6-1. Astfel, meciul Simonei va începe după partida dintre Roger Federer și Federico Delbonis, întreruptă când elvețianul conducea cu 6-3, 2-2. Duelul dintre Halep și Dolehide va debuta după ora 01:00. 


Halep Indian Wells UPDATE 23:30: Meciul dintre Djokovic și Taro Daniel a intrat în set decisiv. Ținând cont că după partida sârbului, va mai juca și Roger Federer restul meciului cu Federico Delbonis, întrerupt din cauza ploii, la 6-3, 2-2, cel mai probabil, meciul Simonei Halep va debuta după ora 01:00.


Halep Indian Wells. UPDATE 21:58 Petra Kvitova, aflată pe jumătatea Simonei Halep, a fost eliminată în turul 3 de puștoaica de 16 ani din SUA, Amanda Anisimova  (6-2, 6-4 - foto jos). Deși e una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, cehoaica a cedat în ceva mai mult de o oră. Drept urmare, sunt șanse mari ca disputa Simonei din turul trei să înceapă mai devreme, în jurul orei 0:00. Pe terenul unde urmează să intre numărul unu mondial, erau programate trei meciuri înainte de confruntarea lui Halep: meciul Kvitovei, al lui Djokovic și al lui Federer. "Maestrul" elvețian are deja 1-0 la seturi, disputa sa fiind întreruptă azi-noapte din cauza ploii. În consecință, sunt șanse bune ca partida dintre Halep și Dolehide să înceapă în jurul orei 0:00, sau chiar ceva mai devreme.


Halep Indian Wells. UPDATE 20.16: Simona Halep a făcut o declarație amuzantă, înaintea meciului din turul 3 de la Indian Wells. "Nu am jucat niciodată cu ea, deci nu știu cum va veni mingea, însă urmează să o caut puțin pe internet. Vreau să văd cum joacă, voi vorbi și cu antrenorul meu. Oricum, stilul ei nu schimbă cu nimic situația, pentru că eu vreau să mă concentrez pe jocul meu și să îmi văd de planul stabilit încă de la începutul anului", a spus Simona, înaintea duelului cu Caroline Dolehide.


Halep Indian Wells. Numărul unu mondial, Simona Halep, joacă în această noapte, probabil în jurul orei 01:00, în turul trei la Indian Wells, cu surprinzătoarea Caroline Dolehide. Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 2 şi pe digisport.ro. Câştigătoare a ediţiei din 2015 a turneului din California, campioana noastră are şanse importante, judecând după forma arătată, să ajungă din nou cât mai departe în turneu.

Halep Indian Wells: Condiţionată de ploaie

Ploaia a dat peste cap programul la Indian Wells. Afectată este şi Simona Halep, care ar fi trebuit să joace meciul din turul 3 împotriva Carolinei Dolehide azi, de la ora 23:00.

Conform noii programări, ocupanta primului loc în clasamentul WTA va intra pe teren, cel mai probabil, după ora 01:00, în noaptea de duminică spre luni.

Înaintea partidei Simonei vor mai avea loc alte trei jocuri. Petra Kvitova o va întâlni pe Amanda Anisimova, Novak Djokovic va juca împotriva lui Daniel Taro, iar liderul mondial al clasamentului ATP, Roger Federer, îşi va relua meciul cu Federico Delbonis, întrerupt la scorul de 1-0 la seturi şi 2-2 în actul al doilea în favoarea elveţianului.

Halep Indian Wells: Liber spre fazele finale

Vineri a fost o zi cu noroc pentru Simona Halep. Pe lângă victoria înregistrată în turul secund în fața Kristynei Pliskova, 6-4, 6-4, liderul WTA a scăpat și de două jucătoare importante în drumul său spre trofeu. Este vorba despre Dominika Cibulkova și Garbine Muguruza, două jucătoare care o dominau pe Simona la rezultatele înregistrate în meciurile directe.

Caroline Dolehide va fi adversara Simonei Halep în runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, după ce a învins-o surprinzător, vineri, pe Dominika Cibulkova (Slovacia), cap de serie numărul 30, cu 5-7, 6-3, 6-4.

Dolehide (19 ani, 165 WTA) a trecut de Cibulkova (28 ani, 30 WTA) după două ore şi 20 de minute de joc. Americanca a reuşit 9 aşi şi a comis 4 duble greşeli, iar Cibulkova a avut 2 aşi şi 7 duble greşeli. Halep (26 ani), numărul unu mondial, a trecut în turul secund de Kristyna Pliskova (Cehia), cu 6-4, 6-4. Halep și Dolehide se vor întâlni în premieră.

O altă mare surpriză a fost produsă de americanca Sachia Vickery, numărul 100 WTA, care a dispus în turul al doilea de numărul trei mondial, Garbine Muguruza (Spania), cu 2-6, 7-5, 6-1. Iberica se afla pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep. 

dolehide
Dolehide, Indian Wells

Halep Indian Wells: Cine e Dolehide

În vârstă de 19 ani, Caroline Dolehide e o apariţie total neaşteptată în turul trei la Indian Wells. Născută în Illinois, sportiva din SUA se află la cea mai bună performanţă a carierei.

Ea a ajuns pe tabloul principal după ce a primit un wild card de la organizatori şi s-a achitat cu brio de şansa primită. Extrem de robustă, Caroline loveşte puternic. Este jucătoare de mână dreaptă, lovind reverul cu două mâini.

În întreaga sa carieră a câştigat 66.000 de dolari, jucând 5 finale ITF (3 câştigate, toate în SUA, două pierdute).

Spre deosebire de majoritatea celorlalte sportive de peste Ocean, Dolehide se descurcă excelent şi pe zgură, unii specialişti considerând chiar că suprafaţa roşie i se potriveşte mai bine decât hardul. A fost finalistă la juniori de două ori la Roland Garros, în proba de dublu (2015 şi 2016, de fiecare dată pierzând ultimul act).

Vreau să îmi fac jocul și să încerc să fiu relaxată pe teren pentru că vreau să mă bucur de momentul pe care îl trasversez la Indian Wells. Vreau să fiu agresivă, la fel cum am fost în meciul cu Kristyna Pliskova, dar și cum am jucat la Melbourne”, a spus Simona Halep, potrivit WTA.

halep accidentare
Halep Indian Wells: fără dureri


Halep Indian Wells: Fără dureri

Mulţi aveau emoţii în legătură cu starea fizică a Simonei. În ultima perioadă, sportiva noastră a suferit mult, după ce la Australian Open a forţat: accidentată din turul întâi, ea a ajuns până în finala competiţiei. Cea mai bună jucătoare a lumii a făcut un anunț important după meciul cu Kristyna Pliskova: nu mai simte vreo durere.

"Sunt foarte fericită că am învins. Era foarte important pentru mine, pentru că veneam după o accidentare grea. Azi nu am avut nicio problemă, nicio durere. Cred că accidentarea a trecut și totul s-a rezolvat. Nu am jucat mult timp, dar acum mă simt bine. Mă simt pregătită!

E mereu greu să joci contra surorilor Pliskova. Ambele servesc foarte bine și trebuie să fii concentrată la retur. Am făcut-o foarte bine. Sunt fericită pentru victorie. Tot timpul am încredere în returul meu, dar trebuie să fiu mai concentrată la serviciu. Lucrez la asta", a spus Simona, pentru site-ul WTA.

Halep Indian Wells: Şanse mari să păstreze locul 1

Românca de 26 de ani şi-a mărit considerabil şansele de a rămâne lider mondial şi după Indian Wells. Singura care o poate depăşi este Caroline Wozniacki.

Pentru a-şi recăpăta prima poziţie în clasamentul WTA, daneza este obligată să câştige turneul la care s-a mai impus o singură dată până acum, în 2011. Dar nici victoria la Indian Wells nu îi asigură campioanei de la Australian Open locul 1, dacă Simona trece şi de turul 3 în California.

Cu alte cuvinte, în acest moment, între Simona Halep şi păstrarea statutului de lider mondial mai stă doar o altă Caroline. Adversara de la noapte.

Etichete: simona halep , halep , simona halep indian wells , halep indian wells , indian wells 2018 , indian wells 2018 halep , halep dolehide , halep indian wells online , live halep indian wells , halep indian wells live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
„Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire

Un bărbat de 61 de ani care se laudă că are vârsta biologică de aproximativ 38 de ani a povestit...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Încă lipsește semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (20.04.2024)
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Milanov a deschis scorul în Bănie!

Echipele de start la FCSB - Rapid! Decizia rar întâlnită în acest sezon la gruparea roș-albastră
fcsb-rapid
Foto Constantin Budescu a plecat "cu primul avion" din România, după ce și-a reziliat contractul cu Farul
4
Simona Halep s-a retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Citește și
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
profimedia-0335981547
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
De ce pensia întârzie aproape o săptămână în luna mai? Ce soluție a propus Casa de Pensii?
De ce pensia întârzie aproape o săptămână în luna mai? Ce soluție a propus Casa de Pensii?
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”