simona-halep
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
FOTBAL:OTELUL GALATI-UNIVERSITATEA CLUJ, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (21.04.2024)
Video Oțelul - ”U” Cluj 1-0. Frederic Maciel a obținut cele trei puncte pentru gălățeni, dar a fost eliminat
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Halep, la cel mai bun rezultat din 2017, după o victorie în 59 de minute cu Sevastova. Posibilă finală cu Sharapova

28.04.2017, 15:54

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, cel mai bun rezultat obţinut în 2017, după o prestaţie entuziasmantă cu letona Anastasija Sevastova.

halep sevastova-1
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

La capătul unui meci încheiat după doar 59 de minute, Halep s-a impus cu 6-3, 6-1, a treia victorie în şase întâlniri cu jucătoarea care ocupă locul 26 WTA.

Pentru un loc în finală, unde ar putea să joace împotriva Mariei Sharapova, românca o va întâlni pe Laura Siegemund, din Germania, care a trecut cu 7-6, 5-7, 6-3 de a doua favorită, Karolina Pliskova (Cehia).

În singura întâlnire directă, anul trecut la Stuttgart, în optimile de finală, Siegemund s-a impus clar, în două seturi, scor 6-1, 6-2.

Începutul meciului dintre Halep şi Sevastova a stat sub semnul echilibrului. Românca a reuşit prima să câştige contra serviciului şi a dat startul unei serii de cinci break-uri consecutive. La 5-3, jucătoarea noastră a servit şi a închis primul set cu un game la 0, după doar 29 de minute.


Actul secund nu a avut istoric. Simona s-a dezlănţuit şi s-a desprins repede la 4-0, apoi a încheiat conturile cu un 6-1, printr-un alt break, după mai puţin de o oră de joc.

Halep a încheiat meciul cu 14 lovituri direct câştigătoare (faţă de cele 9 ale Sevastovei) şi a comis 13 erori neforţate, cu una mai puţin decât letona.

Constănţeanca este calificată pentru a doua oară în carieră în semifinale la Stuttgart. Halep va primi 30.563 euro şi 185 puncte WTA în urma prezenţei în penultimul act.

În cealaltă semifinală de la Stuttgart, rusoaica Maria Sharapova o va întâlni pe franţuzoaica Kristina Mladenovic.


LIVE TEXT&VIDEO

UPDATE 00:09, Halep - Sevastova 6-3, 6-1. BREAK, SET şi MECI, SIMONA! Victorie spectaculoasă a româncei, în mai puţin de o oră de joc, şi cel mai bun rezultat din 2017.

UPDATE 00:05, Halep - Sevastova 6-3, 5-1. Sigură pe ea, Simona şi-a făcut din nou serviciul fără probleme şi e la un singur game de câştigarea meciului. 

UPDATE 00:02, Halep - Sevastova 6-3, 4-1. Letona reuşeşte în cele din urmă să câştige un game în al doilea set, pentru care a avut serios de luptat însă. 

UPDATE 23:59, Halep - Sevastova 6-3, 4-0. Simona nu scapă deloc meciul din mână şi depăşeşte uşor şi momentele de dificultate. Un game câştigat pe propriul serviciu, după un ultim punct spectaculos. 

UPDATE 23:53, Halep - Sevastova 6-3, 3-0. BREAK, Simona! A cincea jucătoare a lumii se îndreaptă spre un succes categoric. A câştigat din nou contra serviciului, revenind de la 40-12 pentru adversara sa şi reuşind şi punctul meciului. Un schimb în care s-a apărat senzaţional şi a obligat-o pe Sevastova să greşească.

UPDATE 23:48, Halep - Sevastova 6-3, 2-0. Simona s-a dezlănţuit în aceste momente. Şi-a făcut serviciul uşor şi şi-a consolidat break-ul din game-ul anterior. 

#Statistica primului set

UPDATE 23:45, Halep - Sevastova 6-3, 1-0. BREAK, Simona! Jucătoarea noastră continuă să controleze ostilităţile fără probleme şi deschide setul al doilea cu un game pe serviciul adversarei. 

#Statistică dătătoare de speranţe pentru Simona Halep. De când a pierdut anul trecut la Stuttgart cu Laura Siegemund, pe care ar urma să o întâlnească în semifinale, constănţeanca a câştigat 17 dintre cele 19 meciuri disputate pe zgură. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 23:41, Halep - Sevastova 6-3. SET, Simona! Românca a profitat de şansa pe care a avut-o şi a încheiat primul act al meciului cu un game câştigat la 0. 29 de minute a durat primul set. 

UPDATE 23:39, Halep - Sevastova 5-3. BREAK, Simona! Al treilea break consecutiv reuşit de jucătoarea noastră, care va servi pentru câştigarea setului.

UPDATE 23:34, Halep - Sevastova 4-3. REBREAK, Sevastova! Al patrulea break consecutiv din primul set este unul la 0. Letona rămâne în meci şi arată un joc solid în startul întâlnirii. 

UPDATE 23:32, Halep - Sevastova 4-2. BREAK, Simona! După cel mai spectaculos game al meciului de până acum, în care ambele jucătoare au reuşit lovituri superbe şi au încheiat punctele excepţional, românca reuşeşte un nou break. 

UPDATE 23:27, Halep - Sevastova 3-2. REBREAK, Sevastova! Simona nu a putut să-şi consolideze avantajul obţinut în game-ul precedent, deşi a salvat o minge de break. Un nou punct frumos a încheiat game-ul.

UPDATE 23:24, Halep - Sevastova 3-1. BREAK, Simona! Românca a profitat de prima minge de care a beneficiat pentru a câştiga împotriva serviciului şi a încheiat game-ul cu o scurtă spectaculoasă la fileu. 

UPDATE 23:18, Halep - Sevastova 2-1. A cincea jucătoare a lumii continuă să aibă un joc solid la serviciu şi rămâne la conducere în startul meciului.

UPDATE 23:16, Halep - Sevastova 1-1. Letona a câştigat la rândul său pe propriul serviciu, dar nu fără emoţii, pentru că Halep a avut o revenire spectaculoasă de la 40-15. 

UPDATE 23:12, Halep - Sevastova 1-0. Început fără probleme pentru Simona, care şi-a făcut serviciul repede şi a preluat conducerea.

UPDATE 23:10 - A început meciul, cu Simona Halep la serviciu. 

UPDATE 22:50 - S-a încheiat meciul dintre Siegemund şi a doua favorită, Pliskova, cu victoria în trei seturi a jucătoarei din Germania, scor 7-6, 5-7, 6-3. Partida Simonei Halep va începe în curând, în jurul orei 23:10.  

UPDATE 22:10 - Meciul dintre Laura Siegemund şi Karolina Pliskova va avea nevoie de set decisiv, astfel că startul duelului dintre Halep şi Sevastova se amână.

Pe lângă turneele WTA de la Stuttgart (Premier) și Istanbul (International), Digi Sport transmite în această săptămână și competiția ATP din seria 500 de la Barcelona.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Etichete: live , simona halep , stuttgart , live video , live text , live score , wta premier , anastasija sevastova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”

Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”
costel-galca
Florentino Perez a dat lovitura! Fotbalistul de 40.000.000€ e gata să semneze cu Real Madrid
PEREZ BUN
Marius Ștefănescu le-a ”închis ușa în nas” celor de la FCSB și Rapid! Unde vrea să joace jucătorul lui Sepsi
Universitatea Cluj v Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - Romanian Superliga Marius Stefanescu during Romania SuperLiga stage 12:
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Video Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Debut cu dreptul pentru Costel Gâlcă. Oltenii au urcat pe locul doi
FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”