Ultimele stiri

Video Gaz Metan - Sepsi 1-1. Medieșenii tremură în continuare pe final de sezon

Fulop gol

Gaz Metan Mediaş n-are de gând să rateze şansa de a mai face un pas spre salvarea de la retrogradare.

Probleme la CSA Steaua! Motivul pentru care comandantul Petrea a demisionat de la AMFB

csa steaua petrea lacatus

Sancţiuni drastice date de FRF în scandalul arbitrilor deghizaţi pentru pariuri

Petre Dan

"E visul oricărui antrenor!". Klopp a vorbit despre fotbalistul său favorit, înainte de finala Ligii

klopp

Jurgen Klopp şi-a exprimat încă o dată preţuirea pentru Roberto Firmino, fotbalistul pe care l-a dorit cu orice preţ în momentul în care a sosit pe Anfield.

Video&Foto Atletico Madrid a uitat de Griezmann! Semnalul clar că transferul este iminent

caption atletico

Venus şi Serena, wildcard pentru proba de dublu la Roland Garros

getty

Surorile americane Venus şi Serena Williams au primit un wildcard pentru a participa în proba de dublu din cadrul turneului de tenis de Mare Şlem de la Roland Garros, ce se va desfăşura între 27 mai şi 10 iunie, informează AFP.

Becali a găsit un posibil succesor al lui Dică. ”Nu va fi secund, va fi direct principal!”

FOTBAL:CONFERINTA PRESA FC STEAUA BUCURESTI MECI FC LUGANO, LIGA EUROPA (27.09.2017)

Gigi Becali, consilierul FCSB, a explicat care sunt noile condiții în care Nicolae Dică va continua la FCSB, chiar dacă nu a luat campionatul, dar a dezvăluit și cine poate fi succesorul acestuia pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

Ivan, la pământ la Krasnodar: ruşii nu ştiu cum să scape de el! Revine în Liga 1?

andrei ivan ultim

"Ce sunt ţărănismele astea?! Taci din gură". Becali, desfiinţat pentru al treilea titlu la rând pierdut

becali suparat

Cu cel mai bun lot din Liga 1, FCSB "a reuşit" să piardă un nou titlu, al treilea la rând. Responsabilul pentru haosul de la echipă este Gigi Becali, este de părere Ionel Ganea, care l-a desfiinţat pe finanţator pentru modul în care se comportă.

Lotul lui Liverpool pentru finala Champions League! Surpriza pregătită de Klopp

Firmino Can Salah Liverpool

Înaintea plecării spre Kiev, unde va disputa finala Ligii Campionilor, Liverpool a anunțat lotul pentru disputa cu campioana europeana en titre, Real Madrid. Tehnicianul Jurgen Klopp a selectat 24 de jucători, iar printre aceștia se numără și un jucător care a lipsit în ultimele 2 luni din cauza unei accidentări.

Steliano Filip n-a rupt gura târgului, dar un alt român plecat din Liga 1 "face toţi banii". Cum s-au descurcat ultimele "exporturi"

Florin Niţă şi Steliano Filip

În iarnă, Dinamo Bucureşti şi-a vândut trei dintre cei mai buni fotbalişti, iar FCSB a renunţat la unul dintre cei mai constanţi jucători şi totodată unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut în ultimii ani, Florin Niţă. Ionuţ Nedelcearu, Steliano Filip şi Florin Niţă sunt la prima aventură în străinătate, iar Paul Anton îşi încearcă din nou norocul, însă de data aceasta la o echipă din Est.

16 licitații, niciun cumpărător pentru Rapid! "Au fost 4 luna asta, nici nu m-a întrebat cineva de ele"

Rapid licitatie

Licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea mărcilor, culorilor şi trofeelor clubului de fotbal Rapid, a şaisprezecea de la începerea procedurii de lichidare, care a avut ca sumă de pornire 533.607 de euro plus TVA, nu a avut loc, joi, deoarece nimeni nu a fost interesat să cumpere, potrivit lichidatorului Mihai Florea.

"Săraca Simona, s-a făcut din nou de râs!" Ce scriu italienii

simo

Simona Halep a fost criticată de italienii de la ubitennis.com pentru evoluţia de la Roma, deşi a ajuns a doua oară consecutiv în finală, unde a fost învinsă categoric de Elina Svitolina, scor 0-6, 4-6.

Becali a anunţat că e dispus să-i cedeze pe Alibec şi pe Budescu la CFR Cluj

budi ali

Denis Alibec (27 de ani) şi Constantin Budescu (29 de ani) sunt jucătorii în care Gigi Becali şi-a pus cele mai mari speranţe înaintea acestui sezon. Cei doi jucători nu s-au ridicat însă la nivelul pretenţiilor finanţatorului FCSB, care acum a declarat că este dispus să se despartă de ei. 

Generația de Aur, înapoi pe teren pentru meciul de gală cu legendele Barcelonei. "Spectacol de neuitat!"

gica popescu abidal

Foştii fotbalişti ai echipei naţionale a României, componenţi ai "Generaţiei de Aur", au început antrenamentele pentru meciul demonstrativ cu "Legendele Barcelonei", eveniment din cadrul Sports Festival care se va desfăşura la 16 iunie pe Cluj Arena.

Real Madrid i-a "furat" doi juniori rivalei Barcelona

juniori real

Real Madrid i-a dat două lovituri Barcelonei la nivel de copii şi juniori.

Emery, Ancelotti, Tuchel şi semnele de întrebare

emery ancelotti tuchel

Ne aflăm pe ultima turnantă a unui foarte lung sezon 2017-2018, vorbind la nivelul echipelor de club, nu la cel al ”naționalelor”. Mai avem un singur act, un ultim sprint și se va trage linie. Finala Champions League de la Kiev e acest ultim act, dar până să ajungem la confruntarea dintre Real Madrid și Liverpool n-avem cum să nu observăm mișcările ce se fac în rândul antrenorilor.

Ronaldinho se căsătoreşte cu două femei şi le oferă lunar acestora câte o sumă de bani

ronaldinho-sotii

Jurnalul brazilian O Dia a anunţat că fostul atacant vedetă al echipei naţionale de fotbal a Braziliei, Ronaldinho (38 ani), se va căsători în luna august cu două femei, cu care îşi împarte viaţa cotidiană, informează cotidianul L'Equipe.

Duelul dintre Ronaldo şi noua senzaţie mondială, Salah. Ciocnirea titanilor are loc pe 26 mai

salah ronaldo

Ochii fanilor fotbalului vor fi aţintiţi sâmbătă, 26 mai pe finala Champions League dintre Real Madrid şi Liverpool, iar suporterii celor două echipe au mari aşteptări de la jucătorii cheie ai fiecărei tabere, Cristiano Ronaldo şi Mohamed Salah.

Eto'o a primit o ofertă din Serie A la 37 de ani

Eto'o

Mutare surprinzătoare pregătită de Lazio pentru sezonul viitor.

Alertă la Kiev, după ultimele amenințări din partea teroriștilor ISIS. "Vom fi acolo!"

kiev isis ucl

Autoritățile din Kiev au intrat în alertă, după ce fanaticii care fac parte din Organizaţia Statul Islamic au amenințat cu atacuri teroriste la stadionul Olympiyskiy, la finala Ligii Campionilor de sâmbătă, dintre Real Madrid și Liverpool. Sute de mii de oameni vor participa la eveniment - 70.000 vor fi doar în tribune - iar ucrainenii încearcă să asigure protecția înaintea mult așteptatului meci.

Exclusiv Grigore n-a vrut să spună cui "i-a închis gura". E vorba de antrenorul care nu l-a băgat în seamă

grigore gol

Corner pentru Dinamo, în minutul 76 al meciului de la Voluntari. Scorul era 1-0, chiar dacă mulţi aşteptau un meci în care să câştige cine trebuie. Adică gazdele. Centrare Salomao, cap şi gol Ricardo Grigore, unul dintre puştii pe care Florin Bratu i-a aruncat în cuşca cu lei din Liga 1. Are 19 ani, dar îşi dorea şi considera că merită să primească măcar o şansă şi înaintea actualului antrenor. După gol a făcut un semn surprinzător spre camera de luat vederi. Cuiva îi transmitea să ţină gura închisă. a dat o declaraţie în acest sens, însă a evitat să spună vreun nume. 

Pronosticul lui Gică Hagi pentru finala Champions League

FOTBAL:FC VIITORUL-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (21.04.2018)

Finala Champions League dintre Real Madrid şi Liverpool se va disputa sâmbătă, 26 mai la Kiev, iar Gică Hagi a ales deja echipa care crede că va câştiga marele trofeu. Hagi a subliniat faptul că Liverpool este o forţă, însă e de părere că Real Madrid are prima şansă. 

Măsură fără precedent luată de Becali după ratarea titlului. "Văd direct la mine la palat ce se întâmplă"

gigi becali

Gigi Becali a schimbat foaia după ratarea titlului.

Rapid, Steaua și Dinamo joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1 pentru promovarea în Liga 3

Steaua Rapid

Lupta pentru promovarea în Liga 3 se dă ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Rapid, Steaua, Dinamo și FC Tricolor sunt cele 4 echipe din play-off-ul Ligii 4 care se duelează pentru locul care va duce la barajul final pentru accederea în al treilea eșalon.

Brazilienii au anunţat cum decurge recuperarea lui Neymar înainte de CM

neymar

Starul lui PSG şi al naţionalei Braziliei, Neymar, se recuperează după operaţia de la piciorul drept mult mai rapid decât se aşteptau membrii comisiei tehnice a cvintuplei campioane mondiale.

Remember CM 1934 Italia. Campioana en titre a refuzat să participe

italia 1934

Cupa Mondială de fotbal din 1934 s-a desfăşurat în Italia, între 27 mai şi 10 iunie, potrivit http://www.fifa.com. A fost prima cupă mondială de fotbal disputată pe pământ european. Totodată, a fost prima şi singura ediţie în care campioana en titre nu şi-a apărat trofeul, Uruguay refuzând să participe, deşi se calificase direct, graţie cuceririi trofeului din 1930.

PSG vrea să vândă un jucător cu 80 de milioane de euro

Gonçalo-Guedes

Oficial, perioada de transferuri nu s-a deschis şi deja sunt vehiculate sume colosale. Într-o astfel de ecuaţie, în care sunt la mijloc zeci de milioane de euro este implicat şi Goncalo Guedes, jucătorul lui PSG , care a evoluat sezonul precedent la Valencia, sub formă de împrumut.

Exclusiv Dinamo, gata să bată palma cu al doilea jucător pe care Bratu vrea neapărat să-l păstreze

Diogo Salomao

Giorgios Katsikas este al doilea jucător la final de contract pentru care Dinamo face eforturi mari ca să-l convingă să rămână la echipă. După Jaime Penedo, despre care directorul general Ionel Dănciulescu a spus miercuri, la "Matinal", că va da un răspuns până la finalul săptămânii şi că sunt şanse mari să accepte oferta, situaţia fundaşului grec este asemănătoare.

Momentul decisiv pentru instalarea lui Șumudică la Bursaspor. "Ar dori să lucreze cu mine"

sumudica

Marius Șumudică e liber de contract, după despărțirea de Kayserispor, dar are șanse să își continue cariera în Turcia. Antrenorul român este dorit de unul dintre candidații la postul de președinte de la Bursaspor, iar totul depinde de alegerile de duminică.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult