Ultimele stiri

Zidane i-a trasat reguli stricte şi l-a făcut din nou să fie "letal". Ce NU are voie să facă CR7 pe teren

crziz

Cristiano Ronaldo arată o formă fizică de invidiat, deşi a împlinit în februarie 33 de ani. Starul Realului înscrie pe bandă rulantă şi traversează un nou moment de vârf în cariera sa. El Confidencial scrie că unul dintre cei responsabili pentru acest lucru este chiar anntrenorul Zinedine Zidane.

Video "M-au tratat ca pe un gunoi!" Translatorul a plâns când traducea declarațiile selecționerului demis

vahid halihodzic translator

Bosniacul Vahid Halilhodzic a calificat Japonia la Cupa Mondială, dar a fost emis cu două luni înainte de turneul final. În weekend-ul trecut, fostul selecționer al niponilor a revenit la Tokyo pentru prima dată de la despărțirea de echipa de fotbal și a vorbit despre această experiență ca despre "cel mai greu moment al carierei". Discursul tehnicianului l-a făcut pe translatorul său japonez să își stăpânească cu greu lacrimile.

Gâlcă a lămurit situaţia cu privire la posibilitatea să fi devenit selecţioner dacă Lupescu câştiga alegerile FRF

Lupescu_galca1_20180315081559

"Tatăl lui Courtois ne-a vândut la Euro 2016". Acuze grave din partea fostului selecţioner al Belgiei

wilmots

Fostul selecţioner al Belgiei, Marc Wilmots, încinge atmosfera în vestiarul fostei sale echipe cu mai puţin de două luni înaintea Cupei Mondiale din Rusia.

Pep Guardiola a început "curăţenia". Vrea să scape de un fotbalist pe care City a plătit 55.6 milioane de euro

citywin

Legea lui Hagi. "Regele" acuză politicienii că i-au "ascuns" soluția ce poate aduce milioane de euro în fotbal

Hagi

Contribuția lui Gheorghe Hagi la imaginea și la performanțele sportive ale României este indubitabilă, iar "Regele" fotbalului românesc vrea să se implice și mai mult. A propus o schimbare istorică în legile statului nostru și susține că a redactat personal textul care a fost apreciat de reprezentanții Ministerului Finanțelor și de la Ministerul Tineretului și Sportului, care au uitat de el și de acest demers, după ce l-au lăudat, în prima fază.

Video Victorie categorică pentru Begu şi eşec drastic pentru Cîrstea în primul tur la Istanbul

collage begu cirstea

Sorana Cîrstea şi Irina Begu debutează la turneul WTA de la Istanbul astăzi, în direct la Digi Sport.

Video Nervii Soranei Cîrstea au cedat

proteste Cirstea

Sorana Cîrstea a început perfect meciul cu Yulia Putintseva din primul tur al turneului WTA de la Istanbul, însă nu l-a continuat în acelaşi mod.

Teroare în Croaţia. Jucători bătuţi de propriii fani după ce Hajduk Split a pierdut derby-ul cu Dinamo

hi-res-4d42384132061ab9a9d7493dc24aa39b_crop_north

Foto Alte patru licitaţii stabilite pentru vânzarea Rapidului. Preţul încă rămâne peste evaluarea brandului

rapid suporteri galerie

Lichidatorul judiciar al Rapidului, Mihai Florea, a stabilit datele pentru următoare patru licitaţii în care speră să fie vândute bunurile echipei FC Rapid SA, intrată în faliment în 2016. Până acum au fost alte 11 licitaţii, iar primul preţ de la care s-a pornit a fost 3,7 milioane de euro, plus TVA. Însă niciodată nu s-a prezentat cineva. Pentru că Adunarea Creditorilor nu a fost de acord, lichidatorul Mihai Florea, nu a putut intra în negocieri directe cu nicio societate interesată.

Iniesta, dorit şi în fotbalul mare. Alte trei oferte pentru căpitanul Barcelonei, în afara celor din China

Iniesta

Andres Iniesta e pe cale să se despartă de echipa vieţii sale, Barcelona, însă ofertele din China nu sunt singurele de care are parte.

Anamaria Prodan se pregătește să plece din România

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se gândește serios să plece din nou din România. Impresara va lua în curând o decizie, având în vedere că ambele fiice studiază peste Oceanul Atlantic, iar ea și Laurențiu Reghecamp dețin acolo mai multe proprietăți.

Răspunsul Simonei Halep, când a fost întrebată dacă ar poza într-un pictorial incendiar, la fel ca Bouchard

simona bouchard

Simona Halep domină tenisul mondial, cu un avans destul de mare în topul WTA în fața principalelor adversare. Un reporter a vrut însă să știe dacă sportiva ar accepta să apară într-un pictorial numai în costul de baie, scrie Digi24.

Ronaldinho, atacat dur. "Ca fotbalist, s-a ratat. Stilul lui de viață nu i-a permis să fie un Messi sau un CR7!"

Ronaldinho

Exclusiv Schimbare de ultimă oră în Liga 1! Ionuț Badea, noul antrenor de la Concordia Chiajna

ionut badea concordia chiajna

Ion Moldovan nu a scăpat de demiterea de la Concordia Chiajna, în urma înfrângerii suferite în fața lui FC Voluntari, 0-1 pe teren propriu în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

Burleanu, ferm pe poziții. Merge înainte cu schimbarea de proporții anunțată înainte de alegeri

Razvan Burleanu

Înainte de alegerile pentru postul de președinte de la FRF, Răzvan Burleanu preciza că se ia în calcul schimbarea sistemului competițional din Liga 1: forul suprem din fotbalul românesc dorește să mărească numărul de echipe de la 14 la 16, fără play-off / play-out. Președintele Federației, reales săptămâna trecută, rămâne ferm pe poziții și după ce a câștigat noul mandat.

S-a aflat numele arbitrului din El Clasico. A fost recent în România, la un meci de coşmar pentru noi

Barcelona vs Real

El Mundo Deportivo a aflat deja numele arbitrului ultimului El Clasico din acest sezon, programat duminică, 6 mai, în direct la Digi Sport.

"Vreau să mă retrag după propriile reguli!" Sharapova rupe tăcerea, după rezultatele dezamăgitoare

masha

Maria Sharapova (31 de ani) nu a avut rezultatele scontate după revenirea în circuit. Suspendată pentru dopaj, sportiva din Rusia a fost nevoită să stea departe de teren 15 luni, iar în aprilie 2017, adică în urmă cu exact un an, 

(P) După ce a trecut de Barcelona, ce cotă are Roma pentru a învinge și pe Liverpool

featured2

Poate cea mai mare surpriza a sferturilor de finala in Liga Campionilor a fost eliminarea Barcelonei de catre Roma, cu atat mai mult cu cat meciul din tur nu parea sa le pastreze sanse de calificare italienilor.

Ofertă surpriză pentru un star de la Real Madrid! 90 de milioane de euro pentru cel mai scump transfer al clubului

isco real madrid

Real Madrid a primit o ofertă neașteptată pentru un transfer al lui Isco. Suma este mare, de 90 de milioane de euro, care l-ar transforma în cel mai scump fotbalist vândut vreodată de uriașul club spaniol, dar numele cumpărătorului este și mai surprinzător: este vorba de englezii de la West Ham.

Italia a decis numele noului selecţioner. Ancelotti ar fi acceptat oferta

ancelotti

Italia îl vrea selecţioner pe Carlo Ancelotti.

Exclusiv Mister total la Dinamo. De la "Semnăm un document important", la "lucrurile sunt blocate total"

fcd

Dinamo se vinde. Cel puţin la nivel declarativ. Aceasta este principala ştire în privinţa clubului din Ştefan cel Mare, iar toată suflarea alb-roşie aşteaptă cu sufletul la gură ca tranzacţia să se finalizeze. În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre un grup de investitori care încearcă să preia clubul de la Ionuț Negoită,

Video Cheia calificării: când toți se bucurau, Mourinho era ocupat. Englezii au aflat ce le-a zis jucătorilor băgați în ședință

Mourinho

VIDEO Manchester United - Tottenham 2-1. Manchester United s-a calificat în finala Cupei Angliei după o revenire entuziasmantă în fața lui Tottenham. Englezii au aflat care au fost indicațiile date de Jose Mourinho, care au fost cheia victoriei și a calificării.

Video Cum au influenţat greşelile de arbitraj clasamentul din Liga 1. CFR Cluj ar fi fost lider

CFR FCSB

CFR Cluj ar fi fost şi în prezent lider în Liga 1 fără greşelile importante de arbitraj din acest play-off.

Ce buget de transferuri va avea Arsenal în vară + cum va arăta echipamentul echipei în sezonul viitor

arsenal

Arsene Wenger (68 de ani) se va despărţi în această vară de Arsenal, grupare pe care a antrenat-o în ultimii 22 de ani. Va începe o nouă eră pentru "tunari", iar presa engleză anticipează că cel care îi va lua locul tehnicianului francez va avea o misiune extrem de dificilă.

"Credeam că voi muri!" Noi dezvăluiri dureroase din cel mai mare scandal din sportul american

mckayla maroney

Noi acuzații apar din partea McKayla Maroney, una dintre cele mai cunoscute victime ale medicului Larry Nassar, care a abuzat sute de sportive din lotul olimpic de gimnastică al Statelor Unite ale Americii, printre care se numărau și campioane olimpice, mondiale sau cu alte rezultate răsunătoare în competițiile sportive.

James Rodriguez vrea răzbunare în Liga Campionilor: "E un fotbalist total diferit"

james

James Rodriguez va fi unul dintre cei mai motivaţi jucători în semifinala de vis din Liga Campionilor, Bayern Munchen - Real Madrid.

Exclusiv Adversarele i-au luat frica Simonei. "Probabil e favorita oricărui turneu!"

Halep Rybarikova

Simona Halep va debuta pe zgura de la Stuttgart contra slovacei Magdalena Rybarikova, în turul secund al turneului din Germania, la care a ajuns anul trecut până în semifinale, unde a fost învinsă de germanca Laura Siegemund.

Momente stânjenitoare pentru o vedetă. A fost reţinută la bar pentru că nu a dorit să achite nota. Cum s-a terminat totul

frankie-essex-main-weight-loss

Revoluție la FIFA: moment istoric pentru granzii Europei. Se așteaptă schimbări radicale

real madrid campionatul mondial al cluburilor

FIFA este în fața unui moment istoric: vrea să revoluționeze Campionatul Mondial al Cluburilor. De la 6 participante, câte are în acest moment, competiția ar putea fi transformat într-o competiție cu 24 de echipe, iar perioada de disputarea s-ar putea schimba radical.

  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 15:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:00 LIVE Premier League: Tottenham-Arsenal
  • 16:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Premier League: Tottenham-Arsenal
  • 18:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:15 Etapa 7 Superliga: Politehnica Iasi-UTA Arad
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult