Ultimele stiri

Skomina și-a recunoscut greșelile de la Roma - Liverpool! "Era distrus în vestiar"

Skomina Roma Liberpool

Liverpool s-a calificat în finala UEFA Champions League, după 2-4 în returul de pe Olimpico, cu AS Roma, în semifinale, însă finalul putea fi diferit, dacă slovenul Damir Skomina ar fi acordat două lovituri de la 11 metri pentru gazde în repriza secundă. La final, italienii au acuzat arbitrajul centralului sloven, precizând că acesta nu le-a acordat cele doua penalty-uri și nici două cartonașe roșii englezilor.

Pleacă Dybala de la Juventus? O super-putere din Europa este gata să ofere 100 milioane de euro în schimbul argentinianului

Paulo Dybala

Jucătorii lui Bursaspor nu s-au prezentat la antrenament, în semn de protest faţă de neplata salariilor

bogdan stancu bursa

Jucătorii echipei Bursaspor, la care evoluează românii Gicu Grozav și Bogdan Stancu, nu s-au prezentat pe teren la antrenamentul de joi dimineaţă, cu trei zile înaintea meciului de campionat cu Fenerbahce, în semn de protest faţă de neplata salariilor, relatează cotidianul Sabah. Potrivit sursei, angajaţii clubului nu şi-au primit salariile de trei luni, iar fotbaliştii de mai mult timp.

TOPUL golgheterilor din Champions League, înaintea finalei Real Madrid - Liverpool

liverpool

Internaţionalul senegalez Sadio Mane, care a deschis scorul în meciul pierdut de Liverpool pe terenul celor de la AS Roma (2-4), în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, a ajuns la nouă goluri marcate în actuala ediţie a competiţiei, cu unul mai puţin decât coechipierii săi Mohamed Salah şi Roberto Firmino, aflaţi pe locul secund în clasamentul marcatorilor, cu câte 10 reuşite.

Declaraţie cu subînţeles de la omul meciului Real-Bayern. Navas: "Real Madrid a semnat cu alt portar"

Foto: Real Madrid

Unul dintre cele mai discutate subiecte după calificarea Realului din Madrid în cea de-a treia finală UCL consecutivă a fost cel legat de Keylor Navas. Portarul costarican despre care se vorbeşte în fiecare mercato că va fi înlocuit cu altcineva a fost eroul madrilenilor în returul cu Bayern, scor 2-2, când a avut nu mai puţin de 8 parade importante. După meciul de marţi, Kaylor a dat o declaraţie glumeaţă, dar cu mai multe înţelesuri.

Video Capitolinii au acuzat arbitrajul, cel mai scump fundaș din istorie le-a răspuns: "Cui îi pasă?"

van dijk

Erorile centralului nu i-au deranjat deloc pe jucătorii lui Liverpool, în special pe cel mai scump fundaș din lume, olandezul Van Dijk. În interviul acordat la finalul partidei, apărătorul cumpărat pentru 75 de milioane de lire de la Southampton a avut o reacție care a ajuns rapid virală. Reporterul care i-a luat interviul s-a abținut cu greu să nu râdă în hohote după declarația apărătorului "cormoranilor".

Real Madrid stă la pândă. "Albii", gata să ofere 50 de milioane € pentru jucătorul care aparţine Valenciei

5abb56e50515d8f8b8000001

Video Antrenament în pași de salsa pentru Ana Cleger. Final Four-ul Ligii Campionilor e ÎN DIRECT la Digi Sport

antrenament volei salsa

Cubaneza Ana Cleger este arma letală a celor de la Alba Blaj. Exotica voleibalistă se pregăteşte pentru Final Four-ul Champions League pe ritmuri latino.

El decide dacă FCSB va fi depunctată. În trecut, l-a făcut pe Gigi Becali "creier de maimuţă"

Gigi Becali

Klopp, mesaj războinic pentru Real Madrid. "Vom lua foc pe teren!"

Klopp fani 3

Foto O nouă zi, un alt mesaj al Simonei. Ce a urmat după "Dă-mi mingea şi dispari din calea mea!"

simo halep

Simona Halep se află în capitala Spaniei, acolo unde va participa în zilele următoare la Mutua Madrid Open, turneu la care a câștigat precedentele două ediții. După ce ieri s-a afișat la antrenament cu un tricou care avea un mesaj războinic, Simona a părut mai relaxată azi.

Minivacanţă terminată cu insulte şi ameninţări. Ce i-a făcut Jese fostei iubite. "Eşti un om de nimic!"

insulte

Scandalul dintre Jese Rodriguez (25 de ani) şi fosta sa parteneră, Aurah Ruiz, este deja de notorietate. După despărţire, au existat mai multe episoade tensionate între atacantul care a fost împrumutat de PSG la Stoke în acest sezon şi fosta iubită.

Calificarea lui Liverpool în finala UCL i-a adus lui LeBron James o sumă impresionantă

lebron liverpool

LeBron James nu e doar cel mai bun baschetbalist de pe planetă ci și un excelent om de afaceri. Jucătorul american al lui Cleveland Cavaliers a cumpărat în 2011 acțiuni la gruparea de pe Anfield. Acum, după calificarea cormoranilor în finala UEFA Champions League, valoarea acțiunilor a crescut de aproape 5 ori.

Edinson Cavani nu ia în calcul prelungirea contractului cu PSG. "Cine ştie cum voi fi în 2020?"

cavani

Cum a schimbat Gerrard finala de la Istanbul: "A fost cel mai bun discurs pe care l-am auzit vreodată"

gerrarr

Cormoranii au câștigat ultima dată trofeul în 2005, când au realizat "minunea de la Istanbul". Conduși atunci de AC Milan cu 3-0 la pauză, englezii au revenit în repriza secundă și s-au impus în cele din urmă la loviturile de departajare. Marele merit pentru schimbarea radicală din jocul cormoranilor l-a avut Steven Gerrard. Căpitanul "cormoranilor" a cerut să rămână singur în vestiar cu jucătorii și ce a urmat a rămas în istorie.

I-l suflă Barcelonei? Real Madrid, ofertă de ultimă oră pentru Griezmann

Griezmann

81 de milioane de euro pentru Iniesta! Cifrele unui contract fabulos

iniesta barcelona

Foto AS Roma nu l-a uitat pe Salah. Mesajul postat de italieni imediat după eliminarea din UCL

salah roma liverpool

AS Roma - Liverpool 4-2. Victoria la doar două goluri diferență nu a fost suficientă pentru italieni, iar "cormoranii" vor merge în finala Ligii Campionilor. Un mare merit pentru această calificare îl are, fără îndoială, egipteanul Salah, care a făcut diferența în meciul tur, când Liverpool s-a impus cu 5-2. Imediat după finalul partidei, capitolinii au postat pe contul oficial de twitter un mesaj în care i-au urat mult succes lui Salah în finala pe care acesta o va juca cu Liverpool în fața lui Real Madrid, pe 26 mai, la Kiev.

Veşti bune pentru fanii Rapidului. "În iunie, cumpărăm palmaresul şi sigla!" Care este situaţia lui Daniel Niculae

Academia Rapid

Gluma serii, după Roma - Liverpool. "Cum se scoate sigla Ligii Campionilor de pe faţă?"

James Millner

ROMA - LIVERPOOL 4-2. Eliberat după o fază care putea să-l urmărească restul carierei, James Milner a postat un tweet la doar câteva minute de la finalul meciului, care s-a încheiat cu calificarea lui Liverpool în finala UCL, în care a transformat într-o glumă excelentă faza autogolului. Roma egalase la 1

Video&Foto Bucurie de nedescris în vestiarul lui Liverpool, după calificarea în finala Ligii Campionilor

colaj bucurie liverpool

AS Roma - Liverpool 4-2. Capitolinii au fost aproape de încă o "remontada" care ar fi intrat în istorie, dar echipa lui Klopp este cea care va juca până la urmă finala Ligii Campionilor. "Cormoranii" au sărbătorit atât la finalul partidei cât și în vestiar calificarea după 11 ani în finala celei mai bune competiții intercluburi din Europa.

Șumudică: "FCSB nu mai poate pierde titlul!" Balint l-a contrazis și anunță scenariul-surpriză: "Ar fi culmea!"

Sumudica FCSB

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Egalul dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, l-a făcut pe Marius Șumudică să fie sigur de numele noii campioane a României. Fostul antrenor al Astrei crede că bucureștenii vor câștiga trofeul fără probleme, dar este contrazis de Gabi Balint, care anticipează un scenariu foarte interesant.

"Nu ştiu, multă lume mă întreabă!" Muguruza sare în apărarea Simonei

muguruzz_33370000

Video&Foto Klopp, ușurat după thriller-ul de pe Olimpico: "Am avut noroc!" S-a întors de la vestiare pentru fani

Klopp Liverpool calificare

AS Roma - Liverpool 4-2. Liverpool a marcat 7 goluri în dubla manșă cu AS Roma, dar a tremurat serios pentru calificare. Antrenorul "cormoranilor", Jurgen Klopp, a răsuflat ușurat după ultimul fluier al returului de pe Stadio Olimpico și admite că echipa lui a avut noroc miercuri seară.

Real - Liverpool, duel pentru istorie! 10 lucruri despre o finală de Champions League cum nu s-a mai întâlnit

Real-Madrid---Liverpool-finala-Champions-League

Real Madrid și Liverpool sunt echipele care vor disputa finala Ligii Campionilor din acest an. Meciul reprezintă și un record al competiției: cele două echipe au, împreună, 17 trofee câștigate în UCL, lucru neîntâlnit la vreun ultim act al edițiilor precedente. Nu este, însă, singurul aspect care așterne premisele pentru o partidă spectaculoasă.

Italienii se plâng de arbitraj, după returul cu Liverpool: "Două penalty-uri incredibile şi doar 3 minute de prelungire"

A.S. Roma v Liverpool - UEFA Champions League Semi Final Second Leg

AS Roma a câştigat cu 4-2 returul de pe teren propriu cu Liverpool, dar a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, acolo unde "cormoranii" au ajuns datorită victoriei cu 5-2 din prima manşă.

Video Roma - Liverpool 4-2. Italienii au marcat la ultima fază, dar au ratat finala după scorul din tur

colaj ucl roma liverpool

Real Madrid şi Liverpool sunt echipele care pornesc cu prima şansă la calificarea în finala Ligii Campionilor, în urma rezultatelor înregistrate în prima manşă a semifinalelor, împotriva lui Bayern Munchen (2-1), respectiv AS Roma (5-2).

O nouă eroare de arbitraj uriaşă în UCL. Faza care putea schimba semifinala Roma-Liverpool

hent liverpool

Controversele legate de arbitraj nu au lispit nici la semifinala Ligii Campionilor dintre AS Roma şi Liverpool. Italienilor le-a fost refuzat un penalty evident, cu jumătate de oră înainte de finalul partidei de pe Stadio Olimpico.

Video Exclusiv Șumudică vrea să profite de scandalul de la campioana Beșiktaș: "Probabil își asumă"

sumudica

Echipa lui Marius Șumudică a amenințat că nu se prezintă la meciul cu Beșiktaș dacă acesta va fi reprogramat și decalat prea mult. Până la urmă însă Kayserispor va juca meciul împotriva campioanei în exercițiu a Turciei luni, așa cum solicitaseră oficialii din Istanbul

Video Gardoș a primit verdictul medicilor! Anunțul făcut după accidentarea care i-a speriat pe craioveni

Florin Gardos accidentare

VIDEO CS Universitatea Craiova - Viitorul 3-3. Florin Gardoș a primit verdictul din partea medicilor și a vorbit pentru prima dată despre accidentarea pe care a suferit-o la meciul cu Viitorul, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tim Seria A ball and the logo during the Italian Serie A football match AC Milan vs Bologna at San Siro stadium in Milan, Italy on 27/08/22

    FOTBAL: Cagliari - Lecce, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: CS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI - ACS PETROLUL 52 PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (27.01.2024)

    FOTBAL: Petrolul - Oțelul Galați, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Radu Dragusin

    FOTBAL: Liverpool - Tottenham, ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Rapid CFR Cluj

    FOTBAL: CFR Cluj - Rapid, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult