Ultimele stiri

Ungaria - Kazahstan 2-3. Înfrângere surprizătoare pentru maghiari

Ungaria infrangere amical

Într-una dintre partidele amicale ale serii de vineri, Ungaria nu a reușit să obțină victoria în fața propriilor suporteri și s-a înclinat în fața modestei Kazahstan, cu 2-3.

S-a stabilit când se joacă Halep - Radwanska, la Miami. Când intră în arenă Monica Niculescu şi Marius Copil

halep radwanska

Simona Halep - Agnieszka Radwanska se va disputa sâmbătă, pe Digi Sport 2, nu înainte de ora 19:00. Confruntarea este programată pe terenul central, după duelul de la masculin dintre Alexander Zverev şi Danil Medvedev.

S-a decis stadionul care va găzdui partida CSA Steaua - Academia Rapid. Steliștii sunt nemulțumiți

FOTBAL:ACADEMIA RAPID BUCURESTI-CSA STEAUA BUCURESTI, LIGA 4 (14.10.2017)

Derby-ul Ligii a 4-a dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, programat în etapa a 23-a, se va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna, informeaza steaualibera.com. Partida va avea loc pe 13 sau 14 aprilie, data exactă urmând a fi stabilită ulterior de către AMFB. 

Video Exclusiv Obiectiv îndrăzneț al lui Horia Tecău la Miami: "Vrem să depășim acel rezultat"

Tecau Rojer

Horia Tecău și colegul său, Jean-Julien Rojer, s-au calificat în turul al doilea al probei de dublu masculin la Miami, după victoria în două seturi, 6-1, 7-6 (7-2), în faţa cuplului american Jack Sock/Nicolas Monroe. Jucătorul din România a vorbit despre obiectivele pe care el și coechipierul din Olanda le au la acest turneu, unde motivația este imensă.

"Bag ce am mai bun!". Cum ar putea arăta naţionala lui Contra în primul meci pe 2018

romania1

România este gata de primul meci al anului, amicalul cu Israel, iar Cosmin Contra a contura primul "11" pentru confruntarea de sâmbătă.

UEFA dă 77 de milioane de euro pentru participantele la Liga Națiunilor. Cât poate câștiga România

liga natiunilor-1

Echipele naționale de fotbal din Europa se află într-o perioadă destinată meciurilor amicale, dar în septembrie vor debuta în prima ediție a Ligii Națiunilor. 55 de echipe vor lua startul în cea mai nouă competiție fotbalistică, iar România a fost repartizată în Liga C, în Grupa 4, alături de Muntenegru, Lituania şi Serbia.

Video Formula 1 se vede în continuare la Digi Sport!

formula1-1

Formula 1 continuă şi în următoarele două sezoane la Digi Sport.

Dinamo nu s-a antrenat vineri. Zăpada i-a dat peste cap planurile lui Bratu

bratu dinamo antrenament zapada

Ninsoarea abătută asupra României în această săptămână le-a dat mari bătăi de cap celor de la Dinamo. Tehnicianul Florin Bratu nu a reușit să țină antrenamentul de vineri, din pricina zăpezii.

Înfrângere umilitoare pentru David Goffin, în turul 2 la Miami

Goffin Miami 2018

Belgianul David Goffin, numărul 9 mondial, a fost eliminat vineri, cu un incredibil 6-0, 6-1, de portughezul Joao Sousa, numărul 80 în clasamentul ATP, în primul meci disputat la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari.

Exclusiv Semnalul de alarmă al unui fost patron din Liga 1: "Mi-e teamă că o să ne punem mâinile în cap"

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF

Pentru alegerile FRF, programate pentru data de 18 aprilie, se vor duela, cu șanse mari la victorie, Răzvan Burleanu, atualul președinte, și Ionut Lupescu. Unul dintre oamenii care au investit bani în fobalul românesc, Adrian Porumboiu, propune ca aceste alegeri să fie mutate cu o lună mai târziu pentru a se face un audit la Casa Fotbalului.

Prima reacție a dinamoviștilor după ce Raț a ajuns la Timișoara: "Am fi dereglat totul dacă faceam asta"

razvan rat dinamo

Răzvan Raț a surprins pe toată lumea după ce nu a mai rămas la Dinamo și a ajuns la o altă echipă din play-out, ACS Poli Timișoara.

Brazilia, 13 minute de vis contra Rusiei! Coutinho&Co nu au avut milă de gazda Mondialului

brazilia

Brazilia a demonstrat încă o dată că e una dintre marile favorite la Mondialul din vară. Într-o partidă amicală, echipa lui Tite s-a impus la Moscova, scor 3-0, în faţa Rusiei.

Exclusiv "Negoiță nu mai vrea să audă de fotbal!" Dinamo, pe mâna angajaților. Anunț sumbru despre salarii

danciulescu negoita dinamo

Proaspăt instalat în funcția de director general la Dinamo, Ionel Dănciulescu a luat în mână frâiele clubului și a făcut o serie de precizări cu privire la noul său rol, dar și despre acționarul majoritar, Ionuț Negoiță.

Aroganţă a Carolinei Wozniacki? "Nu mă uit cu cine evoluez. Dacă joc cel mai bun tenis al meu, bat pe oricine"

wozniacki bun

Caroline Wozniacki are parte de o jumătate de tablou grea la Miami, însă a surprins pe toată lumea. Daneza a dat o declaraţie neaşteptată, care poate fi citită de mulţi drept aroganţă. "Nu îmi pasă cu cine joc. Dacă evoluez bine, voi bate pe oricine", a spus "Caro".

"Cuvintele sunt prea mici!" Mesajul superb al Simonei Halep în ziua specială pentru familia sa

simona halep urare miami

Ziua de 23 martie este una importantă în familia Simonei Halep: jucătoarea de pe primul loc WTA își aniversează atât tatăl, cât și fratele. Simona le-a transmis amândurora o urare de la distanță, pe contul ei de Instagram.

Pas cu dreptul pentru naționala feminină U20 a României, în preliminariile pentru CM din Ungaria

Romania handbal U20

Naționala feminină de handbal U20 a României a debutat cu dreptul în campania pentru calificarea la Campionatul Mondial din Ungaria, din această vara, în perioada 1-15 iulie. Fetele pregătite de Gheorghe Tadici și Bogdan Burcea au învins, vineri, în Polivalenta din Cluj Napoca, Croația, cu 33-25 (17-14).

Tecău și Rojer, calificare la pas în turul al doilea de la Miami

rojer tecau-1

Perechea alcătuită din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în turul secund al probei masculine de dublu de la Miami, turneu transmis ÎN DIRECT de Digi Sport și care e dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari.

"Svitolina i-a făcut mult rău lui Naomi Osaka!". Japoneza a clacat în setul doi

osaka

Elina Svitolina, numărul 4 mondial, s-a impus în duelul cu japoneza Naomi Osaka, care se impusese la Indian Wells. Ucraineanca s-a impus în turul secund de la Miami, scor 6-4, 6-2. Cheia succesului a fost reprezentată de faptul că Svitolina "a pătruns în capul" adversarei, subminându-i încrederea.

FCSB și CFR, amicale în aceeași zi cu două echipe tari din play-out

cfr-fcsb duel pintilii

Profitând de pauza competițională din Liga 1, pentru două partide amicale pe care echipa națională de seniori le va disputa sâmbătă și marți , FCSB va disputa, sâmbătă, de la ora 13:00, la Chiajna, o partidă amicală cu Concordia, iar CFR Cluj va întâlni, tot sâmbătă, de la ora 12.:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, pe ACS Poli Timişoara, de asemenea într-un meci de pregătire.

"Omul-foarfecă" s-a întors în România! A ajuns în liga a treia

Mansour foarfeca

La 32 de ani, Gueye Mansour nu se gândește la retragere! Fostul jucător al Timișoarei, autor a mai multor goluri spectaculoase în Liga 1, a revenit în România. Senegalezul joacă acum în al treilea eșalon, la ACS Șirineasa, echipă care își propunea promovarea în Liga 2.

Video Suspendare uriașă la apel! Arbitrul care i-a pus piedică jucătorului de la Nantes se poate retrage, după această pedeapsă

suspendare tony chapton nantes psg 0-1

Arbitrul francez Tony Chapron, care i-a pus piedică unui jucător în luna ianuarie, la meciul Nantes - PSG (0-1 VIDEO), a primit o suspendare de 6 luni cu executare şi două luni cu suspendare, în apel, vineri, potrivit unor surse apropiate dosarului, confirmând o informaţie apărută în ziarul regional Le Dauphine Libere.

Video Osaka, out de la Miami! Svitolina i-a cedat doar 6 game-uri învingătoarei de la Indian Wells

collage osaka

Elina Svitolina, numărul 4 mondial, a oprit seria senzaţională a japonezei Naomi Osaka, care se impusese la Indian Wells. Ucraineanca s-a impus în turul secund de la Miami, scor 6-4, 6-2.

Prunea iese iar la rampă și îl atacă pe Burleanu: "Pe 18 aprilie o să se care de la Federație!"

prunea burleanu

Ironizat de Răzvan Burleanu la Digi Sport, Florin Prunea a ieșit iar la rampă și l-a atacat pe șeful FRF, după ce acesta a spus despre fostul portar că "nu-l ducea mintea să-și facă firme și să sifoneze bani".

Video Lautaro Martinez, jucătorul care a reuşit driblingul anului, va semna cu Inter

lautaro

Guardiola a pornit "Operațiunea Neymar"! Manchester City concurează cu Real și oferta e cât se poate de atractivă

neymar manchester city

Manchester City este ultimul gigant intrat în cursa pentru transferul lui Neymar, care mai e dorit și la Real Madrid. Josep Guardiola le-a transmis șeicilor din conducerea clubului de pe Etihad Stadium să încerce să îl aducă pe starul brazilian.

Unul dintre tinerii atacanți ai lui Man. United, pe lista Realului! Când s-ar putea realiza transferul

Man United gol

Real Madrid a început să se intereseaze de serviciile atacantului Marcus Rashford, un fotbalist care și-a arătat de nenumărate ori admirația pentru clubul blanco, dar și pentru Cristiano Ronaldo, despre care a spus că este idolul lui.

Dulgheru a semnat cu CSA Steaua! Prima reacție a jucătoarei și comunicatul clubului

halep dulgheru fed cup

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (locul 172 WTA) şi tânărul Ştefan Paloşi (18 ani, locul 26 în clasamentul mondial al juniorilor) au semnat cu CSA Steaua Bucureşti.

Două oferte pentru Budescu! Cel mai bun jucător al FCSB nici nu a vrut să audă

budescu

Becali a încercat să îi prelungească contractul lui Constantin Budescu după ce a aflat că două echipe - una din Turcia, una din zona Golfului - sunt interesate de jucător. Fotbalistul nu a fost oricum interesat de aceste două variante, sperând la un transfer în Europa.

Mourinho vrea să aducă una dintre vedetele din Serie A la Manchester United! Oferta făcută de englezi

jose mourinho

Jose Mourinho este conștient că are un sezon sub așteptări la Manchester United, mai ales după investițiile masive făcute de englezi, iar portughezul le-a cerut șefilor clubului să facă tot posibilul pentru un super transfer, în condițiile în care vrea să se bată la titlu în ediția următoare de Premier League.

Santiago Canizares a anunțat că fiul său de numai 5 ani s-a stins din viață

Canizares

Fiul de numai 5 ani al fostului portar al naționalei Spaniei, Santiago Canizares, a decedat vineri, după aproape un an în care s-a luptat cu o boală incurabilă. Anunțul dureros a fost făcut chiar de către fostul sportiv, pe contul său de Twitter.

  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 7 Superliga: FCSB-Farul Constanta
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult