Ultimele stiri

Video Pandurii - Dunărea Călărași 0-3. Rezultatele etapei din Liga 2

Calarasi captura

Bătălia pentru promovarea din liga secundă continuă astăzi, în direct la Digi Sport. În etapa a 28-a, Chindia Târgoviște e mare favorită în duelul din deplasare, cu Dacia Unirea Braila, partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Criticat pentru că nu s-a bucurat la golurile colegilor, Bale şi-a decis viitorul. Surpriză uriaşă

bale

Gareth Bale (28 de ani) are un nou sezon sub aşteptări la Real Madrid. Galezul a reuşit o dublă în meciul câştigat cu 3-0 în deplasare, cu Las Palmas, însă a fost rezervă neutilizată în meciul cu Juventus, din sferturile de finală ale UEFA Champins League. Fotbalistul a fost extrem de nemulţumit din cauza faptului că nu a fost folosit niciun minut la Torino, în victoria obţinută de echipa sa cu 3-0. Imaginile de la golul reuşit din "foarfecă" de Ronaldo sunt elocvente.

”Da, m-am înțeles! CFR e în România, nu în China”. Răspunsul lui Dan Petrescu pentru MM Stoica

Dan Petrescu

Mihai Stoica a anunțat, în direct la Digi Sport, că Dan Petrescu a semnat cu un club din China și că Edi Iordănescu îi va lua locul. Reacția antrenorului de la CFR a venit astăzi și a fost una acidă la adresa fostului său colaborator de la Urziceni.

Craiova va avea un suporter special cu FCSB: "O să fim lejer 10.000 de fani. Mergem să ne luăm mieii"

Craiova FCSB

Craiova visează în continuare la titlu, iar actorul Mihai Bobonete abia așteaptă marele derby cu FCSB. Cunoscut drept un mare fan al Universității, Bobonete așteaptă 10.000 de olteni pe Arena Națională, e convins că echipa lui Mangia e net superioară, însă a ținut și să ironizeze rivala Craiovei.

Trebuie să accepte pedeapsa cu închisoarea! Cum poate Ronaldo să returneze mai puțini bani Fiscului

ronaldo taxe

Agenția fiscală spaniolă intenționează să retragă una dintre infracțiunile fiscale de care este acuzat starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo (33 de ani), anunță spaniolii de la ”El Mundo”. Este vorba despre una dintre cele patru infracțiuni de care este acuzat ”CR7”

Meciul anului în România? Steaua - Rapid ar putea strânge mai mulţi spectatori decât FCSB - Dinamo

Rapidiştii vor lua cu asalt Arena Naţională

Se anunţă spectacol total la meciul Steaua - Rapid, derby-ul Ligii 4, care se va disputa pe 14 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport. Cel puţin în tribune, show-ul se anunţă unul de zile mari, în condiţiile în care au fost deja cumpărate aproximativ 15.000 de bilete, încă din prima zi în care au fost puse în vânzare.

”Fără discuție, e cel mai bun”! Cehii sunt la picioarele lui Stanciu. Ce așteaptă conducerea de la român

Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu este cel mai bun transfer reușit de Sparta Praga, în această iarnă.

Video Panică la Pandurii! Ambulanța a intrat pe gazon, după accidentarea gravă a lui Munteanu

munteanu salvare pandurii

Zi neagră pentru gorjeni în partida de la Motru. După ce că erau conduși pe tabelă încă din minutul 15, elevii lui Adrian Bogoi au mai primit o lovitură, trei minute mai târziu. În urma unui corner,

Video Steliștii, gata de marele derby cu Rapid, transmis de Digi Sport! Cum este promovat marele meci de pe 14 aprilie

Iovan Steaua promo

Arena Naţională se pregăteşte de derby, la fel cum fac şi sportivii de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Roş-albaştrii şi rapidiştii au cumpărat peste 15.000 de bilete în ziua în care au fost puse în vânzare.

Înălţimea, un handicap pentru Halep? "Dacă ştii să joci tactic, poate fi un avantaj"

Simona Halep declaratii

Simona Halep a reuşit să ajungă pe locul 1 în lume chiar dacă mulţi specialişti s-au îndoit că poate deveni o jucătoare de top şi să se menţină în vârful ierarhiei mondiale, din cauza faptului că nu este foarte înaltă.

”Foarfeca” lui Ronaldo nu i-a impresionat! Salah e jucătorul săptămânii în Champions League

Mohamed Salah

Cristiano Ronaldo a avut o evoluție perfectă la Torino. A marcat o dublă de excepție cu Juventus (3-0), dar nu a fost votat de către fani cel mai bun jucător al săptămânii în UEFA Champions League. A doua reușită a fost una senzațională: o ”foarfecă” cu care a intrat direct în istorie. 

Roș-albaștrii le-au pus gând rău oltenilor. ”Vrem să ne impunem ca la Severin”

FOTBAL:FCSB-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (13.05.2017)

Meciul rundei a patra din play-off se va disputa luni seară, pe ”Arena Națională”, între FCSB și CS U Craiova. Ambele formații tratează meciul cu foarte mare atenție, mai ales că remiza nu prea ajută niciuna dintre combatante.

Juventus a câștigat cursa pentru un jucător al Barcelonei! "A vrut neapărat să plece"

Gomes bucurie Barcelona

Juventus se pregătește de sezonul viitor, iar torinezii, care luptă pentru titlul din Italia cu Napoli, sunt pe punctul să-l ia pe Andre Gomes, mijlocașul Barcelonei.

Exclusiv ”Unul dintre responsabilii cu voia bună!” Fotbalistul care i-a surprins pe toți de la FCSB

FOTBAL:ANTRENAMENT FC STEAUA BUCURESTI MECI HAPOEL BEER SHEVA, LIGA EUROPA (1.11.2017)

Victoria cu CSM Poli Iași, scor 1-0, i-a readus pe roș-albaștri pe primul loc al Ligii 1, dar, surprinzător, asta nu l-a bucurat deloc pe Gigi Becali. Patronul a criticat evoluția echipei, a luat anumiți jucători la rost și nu l-a

"Un act de laşitate". Cum a fost ameninţată conducerea comisiei de arbitri din Italia

amenintari aia

Conducerea Asociaţiei Arbitrilor Italieni (AIA) a primit ameninţări, prin intermediul unor pachete trimise prin poştă şi în care se aflau mai multe gloanţe.

Copil - Ahouda, primul meci al duelului România - Maroc, din Cupa Davis. Partidele sunt la Digi Sport

marius copil madrid

Marius Copil, aflat pe locul 84 în clasamentul ATP, va juca împotriva lui Amine Ahouda, locul 699 ATP, sâmbătă, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România - Maroc, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

De neoprit! Viteza extraordinară atinsă de Cristiano Ronaldo în meciul cu Juventus

ronaldo gol

Au trecut deja trei zile de la victoria cu 3-0 obţinută de Real Madrid în faţa lui Juventus, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, dar încă se vorbeşte despre prestaţia extraordinară reuşită de Cristiano Ronaldo la Torino.

CSM București - Metz, meci cu 10 campioane mondiale în teren! Partida este ÎN DIRECT la Digi Sport

HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-HC VARDAR SKPOPJE, FINAL 4 LIGA CAMPIONILOR (6.05.2017)

De la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, CSM București și Metz se întâlnesc în Sala Polivalentă, într-un super meci din sferturile Ligii Campionilor.

Galerie Foto Ce a făcut Bouchard pentru a ieşi din criză

bouchard

Eugenie Bouchard face tot posibilul să iasă din criza care s-a adâncit în ultima perioadă.

Foto Simona Halep şi-a sărbătorit un membru al echipei. Poza postată pe reţelele de socializare

halep cina

Simona Halep pregăteşte deja sezonul de zgură, unde are de apărat peste 3.000 de puncte, dar îşi face timp şi pentru relaxare. Aseară, liderul mondial l-a sărbătorit pe unul dintre membrii echipei sale.

”E lipsă de colegialitate”! MM Stoica i-a criticat pe Rednic și Iordănescu. ”E frumos să rămână că te vrea Steaua”

mihai stoica

Mihai Stoica i-a criticat dur pe Edi Iordănescu și Mircea Rednic, antrenorii despre care s-a scris în ultima perioadă că ar fi în discuții cu FCSB pentru preluarea FCSB

Un fost mare rapidist e categoric în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua: "Când îi luai banii lui Becali, de ce nu mai țipai?"

Talpan Gigi Becali

Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a se încheia. Pe 14 aprilie se anunță spectacol total la derby-ul dintre Steaua și Rapid, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Arena Națională ar putea chiar plină la ora meciului, însă un fost mare rapidist, Cristi Costache, îi apărarea lui Becali și explică de ce juristul Florin Talpan nu ar trebui să fie atât de vehement.

Allegri e dispus să rămână la Juventus, dar pune condiţii. Ce le-a cerut şefilor clubului

allegri-1

Massimiliano Allegri este dispus să continue la Juventus, însă pune condiţii. Tehnicianul de 50 de ani a cerut conducerii clubului o întinerire a lotului şi să accepte un sezon de tranziţie, în care titlul să nu fie principalul obiectiv.

Galerie Foto Ghinionistul Daminuță! Îl părăsește și a doua soție, după numai 4 luni

Daminuta

Cristian Daminuță poate fi considerat cel mai ghinionist fotbalist român, atunci când vine vorba de partea sentimentală.

Probleme mari pentru Osaka, la doar 20 de ani! ”Nu am mai simțit asta în viața mea”

Naomi Osaka

Naomi Osaka nu își revine. Campioana de la Indian Wells a fost eliminată în optimile de la Charleston.

"Nu avem ce discuta!" Reacţia lui Mangia, după informaţiile conform cărora ar fi dorit de FCSB

Mangia Becali

Gigi Becali și Mihai Stoica au pus ochii pe Devis Mangia și l-ar vrea la FCSB, în locul lui Nicolae Dică, însă antrenorul Craiovei se ține tare înaintea duelului direct, de pe Arena Națională, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

"Lazio e mai puternică şi decât arbitrul". Haţegan, pus la zid pentru prestaţia de pe Olimpico

hategan lazio

Ovidiu Haţegan a fost pus la zid de presa italiană şi de Simone Inzaghi, după prestaţia de la meciul Lazio - Salzburg 4-2, din turul sferturilor de finală ale Europa League.

Benzema, OUT de la Real Madrid! Florentino Perez a acceptat deja oferta

karim

Karim Benzema (30 de ani) are zilele numărate la Real Madrid. Atacantul francez mai este susţinut la echipă doar de Zinedine Zidane şi, la finalul sezonului, albii sunt decişi să îl vândă. Presa din Spania scrie că gruparea de pe Bernabeu a primit deja o ofertă pentru vârf, din prima ligă a Chinei.

Modul inedit în care s-a recuperat Salah după accidentarea din meciul cu City

Salah Liverpool

Incert pentru marele derby cu Everton, din Premier League, Mohamed Salah, poate cel mai în formă jucător al lui Jurgen Klopp, speră să fie pe teren la returul cu Manchester City din Champions League, care pornește de la scorul de 3-0 pentru Liverpool.

Probleme în vestiarul Realului! Zidane a pornit în căutarea ”cârtiței”. Ce s-a întâmplat

zidane

Zinedine Zidane are la Real Madrid aceeași problemă pe care a avut-o și Jose Mourinho. Spaniolii anunță că tehnicianul e convins că există o ”cârtiță” în vestiar. Francezul este exasperat că presa iberică află echipa de start a ”galacticilor” cu mult timp înaintea meciurilor.

  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • 23:45 Digi Sport Special
  • 23:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • haaland

    FOTBAL: Fulham - Manchester City, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tottenham Hotspur v Luton Town, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 30 Mar 2024

    FOTBAL: Tottenham - Burnley, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu

    FOTBAL: Granada - Real Madrid, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • tachtsidis

    FOTBAL: FCSB - CFR Cluj, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult