Ultimele stiri

Ilie Dumitrescu a rememorat coşmarul cu Suedia, din 1994. Ce a gândit înainte să execute penalty-ul

SWEDEN V ROMANIA

Ilie Dumitrescu regretă şi acum şansa uriaşă ratată de naţionala României în 1994, când a cedat după loviturile de departajare în sfertul de finală de Campionat Mondial, cu Suedia, adversara "tricolorilor" din amicalul de marţi.

Galerie Foto Jucătorii naționalei i-au adus un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi

coroana tilihoi principala

În frunte cu selecționerul Cosmin Contra, jucătorii și staff-ul echipei naționalei i-au adus un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi, care s-a stins din viață duminică, la 61 de ani. Componenții primei reprezentative vor purta banderole negre la partida cu Suedia, iar înainte de startul duelului va fi ținut un minut de reculegere în memoria fostului fundaș al Craiovei Maxima.

Galerie Foto Sibienii își fac stadion nou. Cum va arăta și când va fi gata arena ultramodernă

stadion sibiu 4

Dizivionara secundă, AFC Hermannstadt, va avea o arenă modernă, situată tot în zona parcului Sub Arini. Sibienii, care au uimit pe toată lumea când au eliminat FCSB în sferturile Cupei României, sunt aproape de promovarea în prima ligă, însă, chiar dacă vor ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc, nu vor putea evolua pe noua arenă, aceasta urmând a fi gata în aproape doi ani

OFICIAL: Campionatul Greciei se reia la 3 săptămâni după ce patronul lui PAOK a intrat cu un pistol pe teren

patron paok

Campionatul de fotbal al Greciei se va relua în weekend-ul 30-31 martie, după o suspendare de trei săptămâni. Astăzi există șanse să se ia o decizie și în cazul lui PAOK, formația antrenată de Răzvan Lucescu. Rămâi pe digisport.ro pentru a aflat cele mai noi informații.

Video Moment istoric, cu incidente! Jucătorii de la FC U Craiova au intrat pentru prima dată pe noul "Oblemenco"

FC U Craiova

Atuurile lui Contra faţă de Daum, dezvăluite de Tătăruşanu

Contra

Ciprian Tătăruşanu e mulţumit de venirea lui Cosmin Contra la naţionala României, după mandatul nereuşit al germanului Christoph Daum, cu care "tricolorii" au ratat calificarea la Mondialul din acest an, din Rusia.

Medicii au anunțat motivul decesului lui Boban, fotbalistul care s-a prăbușit pe teren după ce a fost lovit cu mingea în piept

bruno boban

Jucătorul croat Bruno Boban, 25 de ani, care a murit sâmbătă, în timpul unui meci de fotbal din liga a treia a acestei ţări, a suferit un atac de cord după ce a primit o minge în zona pieptului, potrivit medicilor legişti, scrie Reuters.

S-a aflat cine ar fi înjurat-o şi ameninţat-o pe Wozniacki. Variantă de ultimă oră

caro

Deşi organizatorii de la Miami au negat că ar fi ştiut de existenţa unor spectatori care să o ameninţe pe Wozniacki, în disputa pierdută cu Monica Puig, în turul secund, scor 6-0, 4-6, 4-6, varianta Carolinei pare a sta în picioare.

News Alert România Under 19 joacă la Digi Sport meciul decisiv pentru calificarea la Euro

Tudor Baluta

Naţionala Under 19 a României joacă meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European din acest an, în direct la Digi Sport.

Contra le-a răspuns criticilor: "Lăsaţi-ne să muncim şi să calificăm naţionala la Euro!"

cosmin contra

În ciuda victoriei din amicalul cu Israel, scor 2-1, Cosmin Contra a avut parte şi de critici în privinţa selecţiei pe care a făcut-o şi a echipei de start folosite la Netanya. Antrenorul României insistă, însă, că este interesat doar de binele naţionalei şi va ţine cont doar de forma de moment a jucătorilor, nicidecum de vârstă sau de numele echipei la care evoluează.

Ofertă de 86 de milioane de euro pentru Isco, din Premier League

Isco

Manchester City pregăteşte o nouă ofertă pentru mijlocaşul lui Real Madrid, Isco.

Daum poate da lovitura carierei! Hulit în România, acum e printre favoriții pentru preluarea lui Bayern

daum plecare

Ajuns la 64 de ani, Christoph Daum rămâne un antrenor apreciat în Germania, în ciuda faptului că a dezamăgit la naționala României, alături de care a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

Video A ridicat publicul în picioare! Begu a câştigat de una singură punctul zilei în turneul de dublu de la Miami

begu halep

Simona Halep şi Irina Begu au pierdut în optimile de finală ale turneului de dublu de la Miami, scor 7-6, 2-6, 8-10, în faţa perechii Raquel Atawo (SUA)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), dar cele două românce au oferit punctul meciului.

Allegri, desemnat cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Serie A

Allegri

Massimiliano Allegri a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Serie A.

România negociază un super amical cu Argentina, înaintea Cupei Mondiale. Când se anunță verdictul

Messi

România negociază cu Argentina pentru stabilirea unui amical înaintea startului Cupei Mondiale din această vară. Selecționerul Cosmin Contra a confirmat discuțiile și a precizat că nu este singurul adversar cu nume important aflat în vizorul Federației pentru un joc de pregătire.

Video Un fost jucător al lui Dinamo a "spart gheața" la națională cu un gol superb

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA- DINAMO BUCURESTI, CUPA LIGII ADEPLAST (10.03.2016)

Leo Bartalsstovu este un nume cunoscut printre suporterii dinamoviști. Mijlocașul, care a evoluat pentru Dinamo între 2015 și 2016, impresionează în tricoul naționalei din Feroe.

S-a temut că va fi ucisă de fostul său iubit, fotbalist în Ligue 1 şi internaţional african

prima pagina l equipe

Cunoscuta publicaţie L'Equipe a realizat un reportaj cu o tânără care, sub protecţia anonimatului, a decis să dezvăluie calvarul prin care a trecut alături de fostul său partener, care o bătea crunt. Căuta orice motiv să o lovească, şi cu pumnii, şi cu picioarele, inclusiv când era însărcinată. Nu vrea să-şi dezvăluie identitatea, iar declaraţiile le-a dat în speranţa că fostul său iubit va înceta să o mai ameninţe. 

Golul superb marcat de Stanciu în Israel nu a fost întâmplător: "A înţeles că asta e una dintre calităţile lui"

FOTBAL:ROMANIA-OLANDA, MECI AMICAL (14.11.2017)

România a câştigat primul meci din 2018, 2-1 cu Israel, după ce a fost condusă, iar revenirea „tricolorilor” a început cu golul de senzaţie marcat de Nicolae Stanciu. Selecţionerul Cosmin Contra spune că îşi încurajează mereu jucătorii să apeleze la această "armă" şi să fie imprevizibili în ultimii 25-30 de metri.

Tătăruşanu, surprins că a fost rezervă în Israel: "La fiecare meci mă aştept să fiu titular"

Tatarusanu

Ciprian Tătăruşanu a fost surprins de statutul de rezervă de la amicalul cu Israel, câştigat cu 2-1, în care selecţionerul Cosmin Contra l-a preferat în poartă pe Florin Niţă.

Contra, cu gândul la gazon înaintea meciului cu Suedia: "Va fi foarte greu! Noi suntem dezavantajați"

Contra Craiova

Cosmin Contra este conștient că naționala României nu va avea un gazon bun la amicalul cu Suedia, de marți seara, care va fi LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Selecționerul crede că nordicii sunt avantajați de un teren mai prost, însă își laudă jucătorii pentru atitudinea de care dau dovadă.

A petrecut 3 ani în Serie A și îl vede pe Răzvan Marin jucând fără probleme la Roma sau Inter

Razvan Marin Romania nationala

Răzvan Marin este unul dintre cei mai urmăriți jucători români ai momentului. Mijlocașul central a intrat pe lista giganților Italiei, AS Roma și Internazionale Milano, iar Ciprian Tătărușanu, care a jucat 3 ani în Serie A TIM, l-ar vedea integrat perfect în campionatul din Peninsulă.

Tătăruşanu se teme de gazonul de la Craiova: "Ne va afecta". Ce crede despre coşmarul cu Suedia din 1994

tatarusanu 1

Ciprian Tătăruşanu e convins că gazonul prost de la Craiova va afecta naţionala României în amicalul cu Suedia, de marţi seară.

Foto Lotul României, alături de Nicolae Tilihoi. Sicriul fostului jucător al Craiovei Maxima, la stadionul din Bănie

Tricolorii, ultim omagiu pentru cel care a fost Nae Tilihoi

Decesul lui Nicolae Tilihoi a zguduit Craiova, înaintea meciului amical disputat de naționala României cu Suedia pe stadionul din Bănie. În preziua partidei, sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului component al Craiovei Maxima a fost depus la cea mai nouă arenă dată a României.

Juventus şi Napoli, cele mai profitabile cluburi din Serie A. Cine a încheiat cu balanţă negativă sezonul trecut

higuain napoli juventus

Cele două candidate la titlul din Serie A, Juventus şi Napoli, au fost cele mai profitabile echipe în sezonul trecut din prima ligă italiană.

Gennaro Gattuso rămâne antrenorul lui AC Milan şi după acest sezon. Detaliile noului contract

Gattuso

Gennaro Gattuso i-a convins pe şefii lui AC Milan, iar fostul mijlocaş al rossonerilor va continua ca antrenor al echipei şi după finalul acestui sezon. Miercuri va semna un contract pe 3 ani, anunţă Corriere dello Sport.

Un francez înlocuit de un alt francez. Soluţiile Barcelonei, în cazul plecării lui Umtiti

Samuel Umtiti, fundaşul lui FC Barcelona

Francezul Samuel Umtiti ar putea fi înlocuit de un conaţional, în cazul în care fundaşul de 24 de ani va decide să se despartă de FC Barcelona la finalul acestui sezon, aşa cum anunţă tot mai insistent în ultima perioadă presa internaţională. Manchester United este destinaţia probabilă pentru fostul jucător de la Olympique Lyon.

(P) Pariu de cota 9,50 pe meciul amical Anglia - Italia

danciulescu advertorial 26mar

Video&Foto Așa arată gazonul pe care se va disputa amicalul României cu Suedia! Decizie de ultimă oră

Gazon Craiova4

Probleme mari înaintea duelului dintre România și Suedia, care se va disputa pe noua arenă Ion Oblemenco! Deși s-au făcut eforturi mari în ultima perioadă, gazonul nu se prezintă în condiții tocmai bune înaintea meciului de marți seara, după cum puteți să vedeți din galeria foto de mai jos, dar și din materialul video.

Foto Ultima poză postată de Wozniacki alături de logodnicul ei și 3 copii. "Family time"

caroline wozniacki

Eliminată de la turneul WTA de la Miami de Monica Puig, Caroline Wozniacki (27 de ani) a luat o scurtă vacanță și se relaxează alături de logodnicul ei, fostul star NBA David Lee.

Visul Realului s-a spulberat! Bayern i-a decis soarta lui Lewandowski: "E cel mai bun număr 9 din Europa"

lewandowski-seguira-bayern-segun-rummenigge-1464446608595

Bayern Munchen nu are nicio intenţie să-l vândă pe atacantul polonez Robert Lewandowski în această vară, în ciuda interesului cluburilor Real Madrid şi Manchester United. Anunțul a fost făcut de președintele campioanei Germaniei, Karl-Heinz Rummenigge.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Gol
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal Club
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Digi Gol
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult