Ultimele stiri

Video Rămas fără un picior după tragedia aviatică din Columbia, portarul lui Chapecoense a reluat antrenamentele

follmann

Portarul Jakson Follmann, supravieţuitor al accidentului aviatic care decimat echipa braziliană Chapecoense, a efectuat joi primul său antrenament cu mingea

Simona Halep şi Caroline Wozniacki, cele mai atletice jucătoare din circuitul WTA

halep wozniacki

Simona Halep, numărul unu mondial, şi daneza Caroline Wozniacki (3 WTA) sunt considerate cele mai atletice jucătoare din circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Motivul pentru care Federer nu urmărește locul 1 ATP: ”Aş fi tensionat, nervos. Aș începe să comit greşeli”

federer-2

Evețianul a afirmat că accederea pe prima poziţie a clasamentului ATP "nu este un obiectiv realist" pentru el în acest moment, în ciuda celor trei victorii consecutive înregistrate la Turneul Campionilor.

Meciul Simonei Halep cu Mladenovic, al doilea cel mai frumos duel al anului în tenisul feminin

halep madrid

Unicul turneu adjudecat de liderul clasamentului WTA a fost cel de la Madrid, iar finala a fost una memorabil. E in topul celor mai frumoase dueluri din 2017, pe poziția secundă.

Video I-a întrecut pe Trapattoni și Malesani! Selecționerul Algeriei a cedat nervos: ”Ești dușmanul naționalei”

mahrez madjer

Selecționerul Algeriei, fostul mare jucător Rabah Madjer, și-a ieșit din minți în conferința de presă de după meciul amical câștigat cu 3-0 împotriva Republicii Centrafricane.

Transferul lui 2018? Ronaldo a decis unde vrea să joace şi şi-a anunţat agentul

collage-10

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, i-a transmis agentului său Jorge Mendes care este clubul de fotbal pentru care vrea să evolueze din vara viitoare

Barcelona, luptă strânsă cu Juventus pentru starul pe care Tottenham vrea 225 de milioane de euro

eriksen alli

Faptul că FC Barcelona îl dorește pe Christian Eriksen nu mai e de ceva timp o surpriză, întrucât, încă din vară, presa catalană scria despre interesul clubului de pe Camp Nou, în legătură cu danezul de la Tottenham Hotspur.

Răspunsul FCSB, după "embargoul" impus de Dinamo + jucătorul care "nu va trăda niciodată"

nemec nedelcearu

Gruparea patronată de Gigi Becali nu se teme de "embargoul" impus de Dinamo. Răspunsul roș-albaștrilor la mutarea dinamoviștilor a venit prin vocea lui Helmuth Duckadam.

Exclusiv Miriuță se teme pentru postul lui: ”S-ar putea să fiu dat afară. Ăsta e adevărul!”

miriuta-2

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo București, a dezvăluit în ediția de joi a emisiunii Fotbal Club că soarta lui pe banca echipei depinde exclusiv de rezultatele pe care le va înregistra până la finalul sezonului regulat.

Becali a anunţat că transferul lui Moruţan e ca şi rezolvat! Promisiunea făcută de moldoveni

morutan-2

Gigi Becali a anunţat că este foarte aproape de a-l transfera pe Olimpiu Moruţan. Finanţatorul de la FCSB a ajuns la un acord cu FC Botoşani, iar jucătorul de 18 ani ar urma să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică peste un an.

Înțelegerea anunțată de patronul de la FCSB pentru Moruțan a descurajat CFR-ul

muresan dan petrescu cfr

CFR Cluj a început o adevărată revoluție în echipă, odată cu transferurile lui Valentin Costache și Sebastian Mailat, dar, la fel ca finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali, oficialii clubului ardelean nu sunt dispuși să intre într-o licitație cu formația bucureșteană pentru semnătura unui jucător.

Becali a făcut cel mai scump transfer intern din istorie! Alibec, Tănase sau Bogdan Stancu au fost surclasaţi

gigi becali

Gigi Becali a anunţat că i-a achitat lui Gică Hagi încă un milion de euro, echivalentul a 20% dintr-un eventual transfer al lui Florinel Coman. Astfel, mijlocaşul ofensiv venit de la Viitorul a devenit cel mai scump transfer intern din istoria Ligii 1: a ajuns la un total de trei milioane de euro.

Video Khimki - Maccabi Tel Aviv 69-77. Israelienii, pe podium în Euroligă!

În derby-ul revelaţiilor startului de sezon din Euroligă, Maccabi Tel Aviv a obţinut a patra victorie din cinci dueluri cu Khimki, scor 77-69.

Ștefan Radu, cel mai vechi jucător de la Lazio: "Derby-ul cu Roma începe vara, fanii ne amintesc constant"

stefan radu roma lazio

AS Roma - Lazio este meciul care deschide etapa a 13-a din Serie A TIM. Derby della Capitale este programat sâmbătă, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Ștefan Radu este cel mai vechi jucător al celeștilor și a vorbit despre încărcătura unui asemenea partide.

Negoiţă cere 5 milioane de euro pe Dinamo! Suma imensă dorită de Hagi pentru pachetul minoritar al Viitorului

hagi viitorul-1

Gică Hagi e decis să vândă pachetul minoritar de acțiuni de la Viitorul, adică 49% din clubul de la malul mării. A confirmat-o și Narcis Răducan, invitat la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Mircea Sandu, fără menajamente pentru un om din FRF: "E prietenul meu, dar e pervers. În nesimțirea lor, au avut puțină jenă"

mircea sandu

Strategia actualei conduceri a Federației Române de Fotbal nu este pe placul fostului președinte, Mircea Sandu, care critică scoaterea la înaintare a lui Mihai Stoichiță la negocierile pentru despărțirea de Christoph Daum.

Renunţă Becali la recuperarea mărcii? "Mai frumos sună FCSB decât Steaua"

becali2

Cu două zile în urmă, Gigi Becali anunţa că peste şase luni de zile FCSB se va numi din nou Steaua. Astăzi, finanţatorul roş-albaştrilor a lăsat să se înţeleagă că e tentat să renunţe la recuperarea mărcii Steaua.

Cinci nume cunoscute vor candida împotriva lui Burleanu! Mircea Sandu, un nou atac la FRF și la două foste glorii

burleanu sandu

Mircea Sandu e sigur că Răzvan Burleanu va avea o misiune grea la alegerile de anul viitor. Fostul președinte al FRF știe că bătălia va fi una dură și nu mai puțin de 5 candidați se vor prezenta la alegeri.

Video Tecău şi Rojer, învinşi şi în ultimul meci de la Turneul Campionilor

baietyii

Perechea formată din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul Ryan Harrison (SUA)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 3-6, 6-7 (5), joi, în ultimul meci din Grupa Eltingh/Haarhuis a Turneului Campionilor de la Londra.

Video Gorenje Velenje - Dinamo 33-29. Alb-roșiii sunt la pământ, după a cincea înfrângere consecutivă în Liga Campionilor

dinamo handbal

Dinamo Bucureşti a fost învinsă în deplasare de formaţia slovenă RK Gorenje Velenje, cu scorul de 33-29 (17-15), joi seara, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, în Grupa C din Liga Campionilor la handbal masculin.

Exclusiv Gigi Becali o acuză pe Dinamo: "S-ar da la o parte în meciurile din play-off". Dialog cu Miriuţă

collage dinamo becali

Gigi Becali a anunţat că nu vrea ca Dinamo să intre în play-off, motivul fiind unul incredibil. Finanţatorul a spus, mai în glumă, mai în serios, că echipa din Ştefan cel Mare nu îşi apără corect şansele.

Exclusiv Adevărul despre "embargoul" impus de Dinamo pentru FCSB. Negoiță a lipsit de la ședința decisivă

dinamo fcsb nemec

Dinamo a hotărât să nu mai vândă jucători la FCSB, iar antrenorul Vasile Miriuță a povestit cum s-a luat decizia marți, în cadrul unei ședințe la care patronul Ionuț Negoiță nu a luat parte.

"Șeicul mi-a zis că îl va transfera pe Messi". Ambiția de a forma cea mai bună echipă din lume nu a dispărut

messi re

Lionel Messi a fost întotdeauna o țintă importantă pentru Manchester City. Chiar și acum sunt zvonuri cu privire la posibilitatea ca decarul Barcelonei să ajungă sub comanda lui Josep Guardiola, la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul cu formația de pe Camp Nou.

Dialog încins în Anglia. ”Va fi primul jucător care recunoaște că e homosexual” / ”Și mama ta știe că nu e adevărat”

willian batshuayi

Michy Batshuayi a reacționat pe Twitter, după ce, pe un cont pe care apar informații legate de clubul său, Chelsea, a apărut informația cum că belgianul se pregătește să admită faptul că este gay.

Secundul lui Lucescu face o promisiune inedită: "Dacă luăm titlul cu PAOK, mă întorc cu bicicleta în Italia". Laude pentru Răzvan

Bacci colaj

Răzvan Lucescu nu a prins grupele Europa League cu PAOK, iar acum fostul selecționer al României este gata să se bată la titlu: gruparea din Salonic este la doar două puncte în spatele liderului surprinzător din Grecia, Atromitos.

Cristiano Ronaldo nu se oprește: vrea 7 copii! 

ronaldo copii

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată în public după nașterea celui de-al patrulea său copil. Începând de duminică, starul de la Real Madrid are 4 urmași, același număr cu Baloanele de Aur câștigate de-a lungul carierei, dar nu vrea să se oprească aici la niciunul dintre aceste capitole.

Exclusiv Șanse mici ca fostul jucător al lui Monaco, aflat în probe la Dinamo, să continue în ”Ștefan cel Mare”

lukman

Fost jucător la AS Monaco și Dinamo Kiev, Lukman Haruna se pregătește cu Dinamo de două zile, asta după ce nu a mai jucat un meci oficial din iunie 2016.

S-a lăudat că poate rezolva situația în Coreea de Nord și s-a trezit contactat de oamenii lui Kim Jong-un

kim jong un

Rugbiștii englezi Jonny May și Ben Te'o au intrat în vizorul nord-coreenilor, după ce al doilea dintre aceștia a pretins că poate rezolva problemele din țara asiatică.

Exclusiv Patronul de la FCSB râde de Negoiță: "Dinamo face cât Florinel Coman și Nedelcu"

becali meme

Finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali, se amuză pe seama omologului său de la Dinamo, Ionuț Negoiță, care vrea să vândă clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Becali continuă să viseze la transferul istoric: ”Îl voi vinde de la 50 de milioane de euro în sus”

coman

Gigi Becali continuă să vorbească despre sumele pe care el crede că le va încasă din vânzarea actualilor jucători de la FCSB.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 11:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Csikszereda-Unirea Slobozia
  • 12:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult