Ultimele stiri

Dinamo a depus memoriu împotriva Stelei la Comisia de Disciplină, după "scandalul vestelor"

coregrafie dinamo-3

Primul duel al celor două mari rivale din acest sezon s-a încheiat nedecis pe gazon, dar a fost câștigat de fanii roș-albilor în tribune. Oficialii ”câinilor” nu se mulțumesc însă cu atât și au decis să ia atitudine după ce reprezentanții gazdelor au dat interzis la coregrafie în peluza oaspeților.

31 august, ziua achiziţiilor spectaculoase. Rooney, Ronaldo şi Ramos s-au transferat în această zi

ronaldo

31 august a fost de-a lungul anilor una dintre datele importante ale fotbalului mondial. Ultima zi a perioadei de mercato din Europa a oferit în multe cazuri cele mai spectaculoase transferuri.

Unibet - licenţa românească valabilă 10 ani, confirmată de ONJN

unibet

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a confirmat recent licentele pentru mai multi operatori, printre care si Unibet, unul dintre cele mai cunoscute branduri in domeniu la nivel international. Cu o prezenta puternica in Romania in ultimul an, in baza unei licente provizorii de la ONJN, Unibet isi confirma acum angajamentul pe termen lung pe piata romaneasca, intr-un cadru legal 100% reglementat local, pentru siguranta deplina a jucatorilor.

Alegerea lui Paco

alcacer-2

FC Barcelona și-a completat una dintre cele mai complexe campanii de achiziții din ultimii ani cu aducerea unui atacant. Paco Alcacer a lăsat Valencia pentru a se alătura unui proiect spectaculos la nivel de echipă, dar cu câteva semne de întrebare la nivel personal. Titlul acestui text poate fi privit în două direcții. Alegerea lui Paco de către FC Barcelona și alegerea lui Paco de a veni la FC Barcelona. Ambele sunt teme de discuții largi, cu păreri pro și contra.

Logo-ul Eurobasket 2017, amplasat în centrul Clujului cu un an înainte de debutul turneului final

cluj 3

Logo-ul Eurobasket 2017, o construcţie lungă de 16 metri, a fost amplasat pe un bulevard central din Cluj-Napoca, oraşul care va găzdui anul viitor meciurile unei grupe din competiţie.

Exclusiv Jakolis e încântat de venirea la Steaua: "Un pas mare în cariera mea"

jakolis cfr cj

Steaua l-a transferat pe Antonio Jakolis, de la CFR Cluj, în schimbul a 350 000 de euro.

Tamaș, lăudat pentru prestațiile de la Steaua. ”Este cel mai bun fundaș din țară!”

tamas-4

Steaua are trei jucători la lot pentru meciul naționalei cu Muntenegru, partidă care se va disputa duminică, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, dar printre aceștia nu se regăsește și Gabi Tamaș (32 de ani).

Exclusiv Al doilea reținut în cazul decesului fanului dinamovist. "Scânteia" care a dus la o tragedie

57c137e195f9cf9316f4b3b6

Poliția și Procuratura lucrează la soluționarea cazului fanului dinamovist decedat în urma unei lovituri mortale primite în cap, iar miercuri au fost audiate mai multe persoane implicate în incidentul tragic petrecut după derby-ul Steaua - Dinamo.

Ambiţia lui Stanciu: "Vreau să joc într-un an-doi la o echipă de top a Europei" 

stanciu romania

Plecat în Belgia pentru o sumă-record, de 9,8 milioane de euro, Nicolae Stanciu priveşte noul său club, Anderlecht Bruxelles, ca pe o rampă de lansare la o echipă de top a Europei.

Balotelli, aproape de Nice. Italianul efectuează vizita medicală în Franţa

balotelli

Mario Balotelli va efectua astăzi vizita medicală la Nice, care speră să-l transfere pe atacantul italian chiar în ultima zi a perioadei de transferuri.

Tridentul

steaua dinamo craiova

A venit deja prima pauză competițională. Ne uităm la clasament și parcă nu vedem bine, parcă ne uităm la un clasament de acum 30 de ani. Steaua, Dinamo și CS Universitatea Craiova alcătuiesc podiumul. Sunt cele mai populare echipe, mă feresc să spun iubite, pentru că la noi se cade prea des și prea ușor în cealaltă parte. De mult nu am mai văzut un astfel de podium și ne gândim deja cum ar arăta meciurile din play-off dintre aceste formații, dacă ar reuși să-și păstreze locul din clasament.

Exclusiv Hamroun a plecat de la Steaua

hamroun-3

Aventura lui Jugurtha Hamroun la Steaua s-a terminat după numai un an. Sosit în vara trecută la roş-albaştri, mijlocaşul algerian se desparte azi de gruparea antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Fotbalistul de 27 de ani merge în Qatar, la Al Sadd.

Exclusiv Trei dintr-o lovitură pentru Steaua! ”I-am rezolvat pe Stăncioiu, Jakolis și Moke”

jakolistancioiumoke

Steaua s-a mișcat rapid în ultima zi a perioadei de mercato și a mai bifat trei transferuri. Este vorba despre Jakolis, Stăncioiu și Moke.

Lupu îl atacă dur pe Bicfalvi: "Nu mai auzise nimeni de el"

bicfalvi dinamo

Dănuţ Lupu a sărit la gâtul lui Eric Bicfalvi, deranjat de acuzele aduse lui Dinamo de noul mijlocaş al ruşilor de la Tom Tomsk, după plecarea din Ştefan cel Mare.

Final de US Open pentru Sorana Cîrstea. Colega Ana Ivanovic s-a retras din proba de dublu

sorana ana ivanovic

Sorana Cîrstea nu va mai participa în proba de dublu de la US Open, după ce a fost eliminată şi în primul tur al probei de simplu, de către compatrioata Ana Bogdan.

Negocieri de ultimă oră: Real l-a refuzat pe Fabregas și James rămâne la Madrid

fabregas james

Chiar dacă antrenorul Zinedine Zidane a anunțat că vrea să-l păstreze, James Rodriguez (25 de ani) putea să plece, totuși, de la Real Madrid. Albii au refuzat, în urmă cu două zile, un împrumut la Chelsea, dar londonezii au insistat pentru transfer până la finalul perioadei de mercato.

Iuliu Mureşan: "Nu considerăm că Jakolis e o pierdere pentru club. Ne ajută aceşti bani"

muresan iuliu

Aşa cum digisport.ro a anunţat ÎN EXCLUSIVITATE, Steaua l-a transferat miercuri pe mijlocaşul croat Antonio Jakolis de la CFR Cluj. Informaţia a fost confirmată de preşedintele celor grupării din Gruia, Iuliu Mureşan.

Marica: "Dacă nu ar fi fost Gigi Becali şi Steaua, fotbalul românesc ar fi murit!"

marica gigi

Ciprian Marica (30 de ani) este încă liber de contract, după ce s-a despărţit de Steaua la finalul sezonului trecut. Atacantul are totuşi numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale echipe.

Nou record de aşi la US Open, stabilit de croatul Ivo Karlovic

ivo karlovic us open

Peformanţă de excepţie a lui Ivo Karlovic în partida cu Yen-Hsun Lu (Taiwan), din primul tur al US Open.

Video Episod incredibil în Suedia: eliminat pentru felul în care s-a bucurat la primul hat-trick din carieră

suedia

Un fotbalist suedez a fost protagonistul unui episod deosebit de hilar: a fost eliminat pentru modul în care s-a bucurat după ce a marcat primul hat-trick din carieră.

Video Bicfalvi nu vrea să-l dezamăgească pe Daum: "Convocarea este o mândrie"

bicfalvi romania

Eric Bicfalvi e fericit că a revenit la naţionala României, unde a fost convocat de noul selecţioner, germanul Christoph Daum, pentru partida contra Muntenegrului, de duminică, prima din preliminariile Mondialului din 2018.

Exclusiv Marica regretă că şi-a forţat revenirea la Steaua: "Am făcut prea mult şi m-am rupt"

marica steaua

Ciprian Marica e pregătit de o nouă provocare, după experienţa ratată de la Steaua, pentru care a jucat numai nouă meciuri din cauza problemelor medicale.

Exclusiv Antonio Jakolis este primul jucător transferat azi de Steaua

jakolis

Steaua a rezolvat primul transfer dintre cele 5 pe care le așteaptă în cursul zilei de azi - marți, 31 august: Antonio Jakolis, de la CFR Cluj.

Număr record de oferte pentru Wilshere. 22 de echipe îl vor pe mijlocaşul lui Arsenal

jack wilshere

Jack Wilshere a devenit unul dintre cei mai doriţi jucători din lume în finalul perioadei de mercato din această vară.

Ce refuz! Schweinsteiger preferă să nu joace la Man. United, decât să plece gratis în Portugalia

schweinsteiger

UPDATE Miercuri, 31 august, ora 09:55: Bastian Schweinsteiger a refuzat să plece gratis la Sporting Lisabona, chiar dacă la Manchester United are șanse infime să fie folosit de Jose Mourinho.

Video Nistor a fost dorit și de CSKA Sofia: "Când te vrea Dinamo, celelalte oferte nu mai contează"

dan nistor dinamo

Dan Nistor (28 de ani) a devenit jucător liber și a acceptat oferta lui Dinamo, deși a fost dorit și de Edi Iordănescu la CSKA Sofia. Mijlocașul central a fost miercuri dimineață la Institutul Național de Medicină Sportivă din București, unde a efectuat vizita medicală, după care s-a alăturat lotului roș-albilor la Săftica.

Steaua poate da doi jucători în Serie A TIM. După Cojocaru, şi Toşca e dorit în Italia

alin tosca

Ultima zi din august poate fi cea mai lungă din acest an pentru oficialii Stelei. Azi se încheie teoretic perioada de mercato din Europa, de peste vară, teoretic deoarece echipele au timp până pe 1 septembrie, ora 12:00, să trimită la UEFA lista cu loturile pe care le vor folosi în grupele cupelor europene.

Trei românce în turul 2 de la US Open. Patricia Ţig, eliminată de germanca Siegemund

patricia tig

România a rămas cu trei jucătoare pe tabloul de simplu la US Open. Patricia Ţig (128 WTA) a fost eliminată încă din primul tur al ultimului turneu de Grand Slam al anului de de germanca Laura Siegemund (27 WTA).

Video Cornel Dinu: "Palic mi s-a părut palid! Venirea lui Nistor este imperios necesară"

nistor-2

Recursul celor de la Pandurii la decizia LPF de a-l declara liber de contract pe Dan Nistor a fost respins, iar jucătorul urmează să semneze un contract pe 2 ani cu Dinamo. Cornel Dinu a explicat de ce transferul mijlocaşului de 28 de ani este "imperios necesar".

Ziua cea mai lungă. 5 jucători, aproape de Steaua. Pleacă alţi 3 "grei"? Cum ar putea arăta echipa

collage steaua-1

Odată cu transferul lui Stanciu la Anderlecht, oficialii Stelei au intrat într-o cursă contra-cronometru

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Liga Digi Sport
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult