Ultimele stiri

Video Arma secretă cu care Simona Halep speră să o învingă pe Serena Williams

serena-2

Darren Cahill foloseşte în pregătirea Simonei Halep şi înalta tehnologie, românca îmbunătăţindu-şi mai ales serviciul cu ajutorul "terenului inteligent"

Contra spune că nu a văzut îmbunătățiri fața de naționala lui Iordănescu: ”Nicio diferență”. Remarcatul lui ”Guriță”

iordanescu

Fostul internațional român s-a declarat dezamăgit atât de jocul prestat de echipa națională cu Muntenegru, cât și de modificările aduse de noul selecționer, Christoph Daum.

La 34 de ani, Cristi Dănălache a marcat un ”poker” în Coreea de Sud. E golgheterul campionatului

danalache gyeongnam

Departe de larma Ligii 1, Cristian Dănălache continuă să impresioneze, deși a împlinit în această vară 34 de ani. Atacantul care a câștigat campionatul cu Unirea Urziceni în 2009 a marcat astăzi un ”poker” pentru echipa sa, Gyeongnam FC, în prima ligă din Coreea de Sud, în victoria cu 7-0 contra celor de la Goyang Hi.

Video Onțel, suspendat două meciuri plus amendă, după intrarea ”criminală” la Voicu

RPS 7861

În partida Steaua – CSM Poli Iași 1-1, Cristian Onțel, intrat la pauză, în locul lui Botă, a fost eliminat de "centralul" Feşnic după un fault dur asupra lui Voicu, la marginea careului. Astăzi, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis ca fotbalistul de 18 ani să fie suspendat două jocuri și să primească o amendă de 3000 de lei.

Din nou prea puternică! Serena Williams a învins-o dramatic pe Simona Halep, în sferturile de la US Open

fetele la final

Simona Halep şi Serena Williams sunt gata pentru unul din cele mai aşteptate meciuri ale actualei ediţii a US Open.

Rotariu este câştigătorul de fapt al concursului "Fotbalitul lunii" în august

boldrin rotariu lopez

Primul trofeu al sezonului 2016-2017 din cadrul concursului "Fotbalistul lunii" a fost obţinut de jucătorul care tocmai s-a transferat la Lens.

Reghecampf, fanul Simonei Halep: "Sper să o învingă o dată pe Serena Williams"

simona halep us open

Laurenţiu Reghecampf îi ţine pumnii Simonei Halep în partida din sferturile US Open, contra Serenei Williams.

Reghe a explicat de ce voia telefonul selecționerului Christoph Daum

florin nita

Laurențiu Reghecampf își continuă conflictul cu selecționerul Christoph Daum și cu FRF. Antrenorul Stelei profită de semi-eșecul de la debut al antrenorului neamț, 1-1 cu Muntenegru, pentru a mai arunca niște săgeți cu privire la faptul că nu au fost mai mulți steliști la lot: ”E greu când nu cunoști profilul jucătorilor”.

Stăncioiu vrea eventul cu Steaua: ”Am venit pentru performanță”

stancioiu cupa

Eduard Stăncioiu se află printre cele 13 transferuri efectuate de Steaua în această vară. Portarul venit de la ASA Târgu Mureș spune că este încântat de mutare și speră că va fi util echipei, alături de care vrea să facă eventul sezonul acesta.

Steaua rămâne interesată și de Alibec, și de Gnohere: ”Vedem la iarnă. Nu știm de ce ne-a refuzat Dinamo”

alibec gnohere

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre noul transfer al roș-albaștrilor, puștiul de 18 ani, Dennis Man, dar și despre intențiile ratate ale echipei sale de a-i transfera pe atacanții rivalelor.

Reghe, mulțumit de transferuri: ”Vin la Steaua ca să plece la echipe mari”. De ce zboară mâine la Botoșani

reghe lot

Reghecampf a explicat,de ce a ținut ca echipa să plece la Botoșani abia în ziua meciului, refuzând să se cazeze la hotel în orașul din nordul Moldovei.

Higuain, cel mai bine plătit fotbalist din Serie A. De Rossi şi Pjanic completează podiumul

higuain juve

Gonzalo Higuain a devenit cel mai bine plătit fotbalist din Serie A după transferul de la Napoli la Juventus, pentru 90 de milioane de euro.

Video Veste bună pentru Steaua, înaintea meciului de la Botoșani: Toșca a revenit la antrenamente

tosca antr captura

Accidentat în meciul cu Manchester City, de la București, de pe 16 august, Alin Toșca a revenit azi la antrenamentele Stelei, la aproape o lună distanță. Problemele la degetul de la picior, la care a suferit o fractură în partida tur din play-off-ul UCL, l-au ținut departe de gazon până astăzi.

Exclusiv Ultimul transfer al roș-albaștrilor, lăudat pentru echilibru: ”Nu l-am auzit să spună că e stelist de mic”

dennis man-2

Agentul de jucători Florin Iacob spune că îl cunoaște destul de bine pe cel de-al 13-lea jucător care s-a înțeles cu Steaua în această vară. În opinia sa, Dennis Man este un tânăr fotbalist de doar 18 ani care iubește fotbalul și care nu face declarații deplasate spre deliciul publicului.

Nike îi oferă lui Real 120 de milioane de euro pe sezon din istorie pentru a renunța la Adidas

real madrid colaj

Compania americană de echipament sportiv Nike a făcut o ofertă de 120 milioane euro pe sezon clubului spaniol de fotbal Real Madrid, pentru ca această grupare să pună capăt colaborării cu actualul său sponsor tehnic, Adidas, anunţă presa spaniolă.

Video Aroganță marca Zlatan: Ce cadou i-a făcut portarului lui City, înaintea derby-ului Manchesterului

zlatan

Claudio Bravo, ultimul sosit la Manchester City, în această vară, a primit un cadou de bun venit în orașul englez de la unul dintre rivali. Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui Manchester United, va fi față în față cu goalkeeper-ul chilian sâmbătă, de la ora 14:30, în derby-ul orașului Manchester.

Video Exclusiv Dennis Man se va muta împreună cu tatăl lui în București: ”Va rămâne cu el până se va integra”

man aplauze

Teama ca fotbalistul de doar 18 ani să se schimbe odată ajuns în București l-a determinat pe tatăl său să se mute împreună în Capitală. Astfel, Dennis Man va locui cu părintele lui până când acesta va considera că fotbalistul este pe drumul cel bun.

Andone nu ţine pe nimeni cu forţa la Dinamo: "Dacă nu doresc să rămână, să plece"

ioan andone

Ioan Andone mai aşteaptă întăriri la Dinamo şi după expirarea perioadei de transferuri din Liga 1. Până în iarnă, cluburile mai pot legitima doar jucători liberi de contract.

Morata n-are de gând să stea în umbra tripletei BBC: "Visul meu e să triumf la Madrid"

morata real

Alvaro Morata are încredere că nu va fi în noul sezon eterna rezervă a celebrei triplete ofensive BBC a lui Real Madrid, Bale - Benzema - Cristiano Ronaldo.

Dulca a explicat de ce Florin Tănase nu a prins echipa U21: ”Nu există jucător pe care scrie titular”

fotbal-u21-romania-luxemburg-034

Naţionala de tineret a României şi-a diminuat şansele de calificare la Campionatul European din Polonia, de anul viitor, după ce a pierdut la Aalborg în faţa Danemarcei, scor 3-1. În direct, la Digi Sport Matinal, antrenorul a explicat înfrângerea care a diminuat semnificativ șansele de calificare la turneul final, dar și lipsa de pe teren a fotbalistului Florin Tănase de la Steaua.

Messi, la a opta renegociere a contractului cu Barcelona! I-a crescut salariul de peste 5000 de ori în 16 ani

messi blond

”Este indispensabil ca Messi să continue cu noi”, a spus președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, la televiziunea catalană TV3. Viitorul lui Messi este o obsesie pentru echipa catalană, care nu scapă de temerea de a-l pierde pe cel mai bun jucător al lumii.

Video CFR - ASA 1-1 (4-5 d.l.d.). Echipa lui Alexa se califică în semifinale, acolo unde va întâlni ACS Poli

captura bucurie asa

Singura echipă calificată în sferturile Cupei Ligii fără gol marcat, CFR Cluj, are, la prima vedere, o misiune uşoară în tentativa de a ajunge în semifinale. Echipa pregătită de Vasile Miriuţă întâlneşte, în Gruia, ASA Tîrgu Mureş.

Video ACS Poli - Concordia 2-1. Timișoara este prima echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii

captura bucurie croitoru

Sferturile Cupei Ligii debutează în direct la Digi Sport 1 în această seară, de la ora 18.00, cu meciul dintre ACS Poli Timişoara şi Concordia Chiajna.

România, cădere de 7 locuri în clasamentul FIFA, după remiza cu Muntenegru!

fotbal-romania-montenegro-55

De pe locul 25 pe locul 32. România e în picaj, după remiza de pe teren propriu cu Muntenegru. FIFA va anunța pe 15 septembrie noul clasament al echipelor naționale, pe care, deocamdată, suntem pe locul 25, cu 856 de puncte.

Tătărușanu revine în poartă după comoția suferită etapa trecută

tata

Ciprian Tătărușanu este pregătit să revină în poarta Fiorentinei încă din primul minut în partida cu Genoa. Internaționalul român revine astfel după accidentarea suferită în etapa trecută.

Atletico a vândut bine cu Diego Simeone. Transferuri de peste 370 de milioane de euro

diego simeone

Diego Simeone are reputaţia unui antrenor care vinde bine. Jurnaliştii de la As au calculat sumele cu care Atletico Madrid şi-a vândut fotbaliştii de la venirea argentinianului pe banca tehnică, în ianuarie 2012. Concluzia este surprinzătoare: gruparea de pe Vicente Calderon a vândut din acel moment jucători în valoare de 372,25 de milioane de euro.

Foto La doar 24 de ani, Neymar l-a egalat la numărul de goluri pe Zico și mai are doar trei jucători în față

neymar brazilia

Neymar a adus victoria Braziliei, marcând al 48-lea său gol în 72 de selecţii în partida pe care au jucat-o cu Columbia. Starul Barcelonei l-a egalat astfel pe legendarul Zico în clasamentul golgheterilor Selecao și este în urma lui Pele, cu 77 goluri, Ronaldo, cu 62 de reușite şi Romario, cu 55.

Video Fiul președintelui LPF, reținut într-un dosar de lipsire de libertate. Ce alte acuzații i se aduc

gino mario iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost reținut aseară, alături de alte nouă persoane, într-un dosar de lipsire de libertate și alte violențe. Mario Iorgulescu, în vârstă de 20 de ani, este bănuit că ar fi încercat, prin violență, să determine un bărbat să-și retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal, scrie Digi 24.

Becali a pus ochii pe noua senzație a naționalei: ”Nu mi-l dă sub 3 milioane!”. Cum l-a transferat pe Tănase

bnzar

Gigi Becali a fost impresionat de prestația jucătorului lui Gheorghe Hagi, Romeo Benzar, în meciul României cu Muntenegru, încheiat 1-1, din preliminariile CM 2018. Patronul Stelei l-ar vrea la echipa sa pe fundașul dreapta al ”tricolorilor”, dar spune că Hagi nu i l-ar vinde sub 3 milioane de euro.

Djokovic - Monfils şi Kerber - Wozniacki, primele semifinale de la US Open

djokovic us open

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele US Open după abandonul francezului Jo-Wilfried Tsonga, accidentat la genunchiul stâng.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:15 reluare România - Bulgaria
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 reluare Romania-Bulgaria
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 reluare Digi Sport Special
  • 12:00 LIVE Campionatul European 2024 România - Georgia
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • ro

    MINIFOTBAL: România - Georgia, 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • minge

    FOTBAL: FC Bihor Oradea - Ghiroda și Giarmata Vii, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Ferran Torres, în Slovacia - Spania / Foto: Getty Images

    FOTBAL: Slovacia - San Marino, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Australia v Denmark: Group D - FIFA World Cup Qatar 2022

    FOTBAL: Danemarca - Suedia, 19:55, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • profimedia-0163944349

    FOTBAL: Belgia - Muntenegru, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Argentina v France: Final - FIFA World Cup Qatar 2022

    FOTBAL: Franța - Luxemburg, 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult