Ultimele stiri

Video Al. Stan, suspendat și amendat pentru intrarea dură asupra lui Lazăr! Dinamo a scăpat, după torțele fanilor

lazar

Intrarea dură din înfrângerea, scor 1-4, cu Dinamo l-a costat o suspendare de două etape şi o amendă de 3.000 de lei pe Alexandru Stan.

Video Încă o surpriză furnizată de Celtic! Toate rezultatele turului 3 preliminar din Liga Campionilor

celtic

Steaua a obţinut o remiză la Praga, scor 1-1, cu Sparta, însă şi alţi români au fost implicaţi marţi seară în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Video Lăcătuş, Duckadam şi Balint au analizat returul cu Sparta: „Marcăm cel puţin două goluri, facem și pariu”

steaua-4

Eroii de la Sevilla, Marius Lăcătuş, Helmuth Duckadam şi Gabi Balint, aflaţi în aceeași emisiune la 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor, au discutat despre şansele de calificare a Stelei în în play-off-ul UCL. Cei trei au fost invitații la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, şi sunt siguri că echipa lor de suflet va trece de Sparta Praga.

Foto Eroii de la Sevilla, în aceeași emisiune la 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor

laca duckadam balint-1

La 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, eroii Stel'ei de la Sevilla, Marius Lăcătuș, Helmuth Duckadam și Gabi Balint, s-au întâlnit pentru prima dată, după mult timp, în platoul unei emisiuni sportive. Cei trei au fost invitații la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Video Fostele staruri de la Ajax, Deportivo și Liverpool au venit să oprescă visul european al Pandurilor

captura maccabi

Maccabi Tel Aviv a venit la Severin cu o armată de vedete. fostele staruri de la Ajax, Deportivo şi Liverpool vor încerca s-o învingă pe Pandurii, ÎN DIRECT la Digi Sport 1,azi, de la 21:00. Vicecampioana Israelului a venit la Severin cu artileria grea.

Higuain i-a adus 90 de milioane €, dar patronul lui Napoi tot a lansat un atac la adresa lui

higuain1

Atacantul argentinian Gonzalo Higuain, pentru transferul căruia Juventus Torino a plătit 90 milioane euro, a dat dovadă de ''ingratitudine'', a declarat preşedintele clubului Napoli în presa italiană.

Exclusiv Lovitură de teatru! UEFA îi dă voie lui Șumudică să stea pe bancă

sumudica uefa astra

Suspendat pentru implicarea în pariuri, Marius Şumudică nu are voie deloc să intre în contact cu jucătorii. Antrenorul campioanei Astra a aflat că federaţia nu îl lasă nici măcar să zboare în acelaşi avion cu restul echipei, la deplasări. Fără el pe bancă, Astra a pierdut la scor etapa de debut a Ligii 1, 1-4 cu Dinamo.

Video Exclusiv Rețeta câștigătoare pentru Stanciu: "Nu e timpul să plece, va fi jucător de bază la națională!"

stanciu nationala

Marius Lăcătuș a fost surprins plăcut de jocul Stelei din partida cu Sparta Praga. Fosta legendă a roș-albaștrilor a fost impresionat de Nicolae Stanciu pe care-l consideră principalul atu al Stelei în lupta pentru calificarea în grupele Champions League.

Video Al 7-lea transfer la Dinamo! Acum 3 luni, făcea o criză de nervi pentru că putea rata mutarea

popa-1

Dinamoviştii au mai bifat un transfer după ce l-au adus pe Daniel Popa de la Chindia Târgovişte. Cu 16 goluri înscrise în sezonul trecut al ligii secunde, atacantul a mai fost şi-n vizorul lui FC Botoşani.

Video Andre Gomes a fost prezentat oficial la Barça. "Am venit pentru Messi și Iniesta"

andre gomes principala

Barcelona l-a prezentat astăzi pe Andre Gomes, portughezul de 22 de ani cumpărat în această vară de la Valencia. Catalanii au plătit în schimbul proaspătului campion european aproximativ 35 de milioane de euro, urmând să mai achite până la 20 de milioane de euro în bonusuri de performanță.

Putin critică CIO şi alte foruri implicate: “Am fost ţinta unei campanii deliberate”

rusia

Vladimir Putin acuză o campanie deliberată împotriva atleţilor ruşi, interzişi la Jocurile Olimpice în urma unei decizii a federaţiei internaţionale de atletism. Preşedintele Rusiei crede că forurile internaţionale încalcă prezumţia de nevinovăţie şi judecă cu standarde duble cazurile de dopaj din lumea sportului.

Cel mai bun marcator din istoria naționalei Turciei, la un pas de închisoare

galata

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria naționalei Turciei, Hakan Șukur, este la un pas de închisoare. Fostul atacant este acuzat că l-ar fi insultat, pe rețelele de socializare, pe președintele țării sale, Recep Erdogan.

Mascherano rămâne la Barcelona până la 35 de ani! Și-a prelungit contractul 

mascherano

În cadrul prezentării oficiale de astăzi a lui Andre Gomes, Albert Soler, directorul sportiv al catalanilor, a anunţat că Javier Mascherano va continua până în 2019 la FC Barcelona.

Exclusiv În linie dreaptă pentru Euro 2020. Trei stadioane din Bucureşti, refăcute din temelii

stadion rapid

Patru stadioane din Bucureşti, Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf, vor trece printr-un proces de modernizare înaintea Europeanului din 2020.

Exclusiv Reacția lui Dinamo la interesul pentru Gnohere: ”Dacă vezi că are valoare, faci o ofertă consistentă, nu?”

gnohere -1

După ce marţi, 26 iulie, aţi putut citi în exclusivitate pe digisport.ro despre oferta clubului din Emiratele Arabe Unite pentru dinamovistul Gnohere, probabil că mulţi se întrebau cât de mare este nevoia de bani la Dinamo pentru a-l ceda în schimbul a numai 200.000 de euro pe cel mai în formă atacant.

Video Higuain, primit ca un erou de fanii lui Juventus: "Vreau Liga Campionilor"

higuain juve-1

Gonzalo Higuain a avut parte de o primire de vis la Torino. Fanii lui Juventus au uitat evoluţiile bune ale argentinianului contra "Bâtrânei Doamne" şi l-au întâmpinat cum se cuvine pe fostul atacant al rivalei Napoli.

După Messi și Lahm, Guardiola și-a găsit noul jucător preferat: ”Poate juca pe zece posturi diferite”!

gyuar

Pep Guardiola a avut mereu câte un jucător preferat la echipele pe care le-a antrenat. Dacă la Barcelona acesta a fost Lionel Messi, iar la Bayern Munchen a mers pe mâna lui Philipp Lahm, la Manchester City alegerea lui Guardiola pare să fie una neașteptată.

Mutare importantă în Serie A. Candreva lasă Lazio pentru Inter

candreva lazio

Antonio Candreva e pe cale să părăsească Lazio, după patru ani şi jumătate petrecuţi pe Stadio Olimpico.

Video Comisia de Disciplină anunță AZI verdictul în cazul Rapidului

rapid-5

UPDATE Ora 18:10: S-a încheiat ședința Comisiei de Disciplină! Soluția a rămas în pronunțare, iar decizia va fi anunțată joi, 28 iulie, la ora 13:00. Comisia de Disciplină se va întruni tot la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Roberto Di Matteo insistă pentru Pantilimon. Oferă 2,5 milioane de euro pe român

panti

După ce și-a încercat norocul și în urmă cu o lună, fiind refuzată, Aston Villa revine pe pista Costel Pantilimon. Roberto Di Matteo, fostul câștigător al UCL cu Chelsea, în prezent antrenorul echipei din Birmingham, insistă să-l convingă pe portarul român să accepte oferta.

TAS se mută pe perioada Jocurilor Olimpice. Apelurile vor fi judecate la Rio

tas2

Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi-a mutat sediul de la Lausanne la Rio de Janeiro pe perioada Jocurilor Olimpice (5-21 august) pentru a judeca în primă instanţă cazurile de dopaj.

Reghecampf, supărat pe atitudinea lui Tamaș: ”Să discute cu mine, dacă are o problemă!”

tamas steaua-1

La finalul partidei din Cehia, Gabi Tamaș a spus, printre altele, că Hamroun trebuie dat afară de la Steaua, după ce mijlocașul nu s-a prezentat la antrenamentul tactic de duminică și a plecat și din țară.

Video Exclusiv Cum va arăta Ghencea după modernizare și ce echipă va evolua acolo după Euro 2020

Stadionul Steaua

La sediul Companiei Naționale de Investiții a avut loc miercuri, 27 iulie, o primă ședință pe marginea modernizării sau a reconctrucției stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid și cel de la ”Arcul de Triumf”, în perspectiva Euro 2020.

Video Exclusiv Variantă surpriză. Săpunaru, Pancu și Niculae ar putea reînființa echipa: ”Un Rapid pur şi curat”

sapunaru niculae rapid 1

Rapidul se pregăteşte de un nou drum după ce actualul club a intrat în procedura de faliment.

Gigi Becali a numit deja următoarea țintă din mercato: ”Dacă ne calificăm în play-off, îl iau”

komate

Dacă de la roș-albaștri, Gigi Becali l-a lăudat pe Golubovic, patronul Stelei a avut un remarcat și în tabăra cehă. Finanțatorul roș-albaștrilor a pus ochii pe extrema praghezilor, ivorianul Tiemoko Konate, despre care a declarat, după meci, că va încerca să-l transfere, dacă echipa sa va obține calificarea în dauna Spartei Praga.

Exclusiv Alibec a trecut cel mai important test la Bologna. Şumi îşi freacă mâinile de bucurie

alibec denis

Vestea care confirmă revenirea jucătorului pe teren chiar mai repede a produs bucurie printre giurgiuveni. Ei speră ca Denis Alibec să poată fi folosit de Şumudică cam în jurul datei de 10 august.

S-a stabilit programul partidelor din etapele 3 şi 4 ale Ligii 1. S-a decis şi programarea optimilor Cupei Ligii

pandurii csu

Fără a cunoaşte încă numele celei de-a 14-a participante din următorul sezon al Ligii 1, LPF a stabilit programul etapelor 3 şi 4 din campionat, dar şi al primelor partide din ediţia 2016-2017 a Cupei Ligii.

News Alert Ioan Becali rămâne în închisoare! ”Nu vreau să mor în penitenciar!”, a exclamat fostul impresar

giovanni

Fostul impresar Ioan Becali le-a cerut miercuri magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 să îl elibereze condiționat din închisoare, susținând că este bolnav și nu vrea să moară în penitenciar.

Și totuși, Dinamo - Rapid se joacă! Inițiativă a suporterilor și a fostelor glorii pentru giuleșteni

suporteri dinamo sala

Rapid așteaptă un verdict din partea comisiilor FRF pentru a afla dacă va putea sau nu să participe în actuala ediție a Ligii 1. Între timp, campionatul a început, meciul din prima etapă, cel cu FC Botoșani, a fost amânat și sunt premise ca și întâlnirea din runda a doua a giuleștenilor, contra lui Dinamo, să aibă aceeași soartă.

Donisan, exclus de la Jocurile Olimpice! Secretarul general al COSR: ”Mi se pare greu de suportat”

mihai donisan

Atletul Mihai Donisan, campion național al României la săritura în înălțime, nu va putea concura la Jocurile Olimpice de la Rio, din această vară, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său, într-o corespondență din Brazilia.

  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 etapa 9 Superliga: FCSB-CFR Cluj
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 etapa 9 Superliga: FCSB-CFR Cluj
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • 23:45 Digi Sport Special
  • 19:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • haaland

    FOTBAL: Fulham - Manchester City, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tottenham Hotspur v Luton Town, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 30 Mar 2024

    FOTBAL: Tottenham - Burnley, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu

    FOTBAL: Granada - Real Madrid, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • tachtsidis

    FOTBAL: FCSB - CFR Cluj, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult