Ultimele stiri

Video Exclusiv Murray îl învinge pe Raonic în finala de la Wimbledon şi câştigă al treilea Grand Slam al carierei

andy trofeu

Andy Murray şi Milos Raonic se vor bate pentru trofeu la Wimbledon, duminică, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 1. Scoţianul l-a eliminat în trei seturi pe Tomas Berdych şi va juca pentru a 11-a oară într-o finală de Grand Slam.

Video Steaua - Krylia Sovetov 1-0. A treia victorie a roș-albaștrilor, fără gol primit în Olanda!

steaua kryilov2

Steaua joacă duminică, la 17:30, al treilea meci amical din al doilea cantonament al acestei veri, contra rușilor de la Krylia Sovetov. Partida va fi LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Video Van Persie a încercat să-l ridiculizeze pe Bornescu, dar s-a făcut de râs

robin van persie

FC Voluntari a jucat un amical de lux sâmbătă seara, în Turcia, contra celor de la Fenerbahce, echipă care va juca în preliminariile UEFA Champions League, unde ar putea chiar să fie adversara Stelei, în turul al treilea. Turcii s-au impus cu 3-1, dar superstarul Robin Van Persie a reușit să se facă de râs.

Video Start excelent pentru Hulk în China. Gol la nouă minute de la debut

hulk china

Hulk și-a început în forță aventura chineză. Transferat pentru 55 de milioane de euro de la noua echipă a lui Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg, atacantul brazilian a avut nevoie de numai nouă minute pentru a înscrie primul gol în tricoul noii sale formații.

Barcelona a plătit pentru el peste 30 de milioane, dar acum i-a transmis să-și caute echipă

arda turan

Arda Turan are mari șanse să plece de la Barcelona după doar un an petrecut pe Camp Nou. Presa din Spania scrie că oficialii catalanilor i-au transmis mijlocașului de 29 de ani că poate să-și caute echipă.

Inter Milano își vinde golgheterul. Icardi, pus pe lista de transferuri

icardi inter

Inter Milano ar putea rămâne fără cel mai bun marcator din ultimii doi ani. Mauro Icardi a fost pus pe lista de transferuri de gruparea de pe Giuseppe Meazza, susține Wanda Nara, soția și agentul atacantului argentinian.

Video Bucurie indecentă în China, după un gol marcat în urma unei greșeli caraghioase a portarului

gafa china

Faza finalului de săptămână în fotbalul mondial vine din China. Minutul 89 al partidei dintre Yanbian Funde și Shanghai Shenhua a adus golul de 2-0 al gazdelor după o gafă incredibilă a portarului trupei din Shanghai, Li Shuai.

Monica Niculescu,decisă să meargă la Rio: "Am și eu temeri, dar în principiu o să joc la Olimpiadă"

monica niculescu-1

Monica Niculescu a declarat că este în mare măsură convinsă că va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. La fel ca și în cazul Simonei Halep, virusul Zika este cel care o pune pe gânduri pe jucătoarea care a participat duminică la Kids Day, în cadrul turneului BRD Bucharest Open, competiție care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport începând de luni.

Decizie-surpriză a autorităților franceze înaintea finalei Euro 2016. Sărbătoare interzisă la Paris

fani franta

Frica de atentate i-a determinat pe organizatorii Euro 2016 să ia o decizie fără precedent înaintea finalei din această seară, dintre Franța și Portugalia.

Jordan King, a doua victorie consecutivă într-o cursă de sprint GP2

jordan king

ÎN DIRECT la Digi Sport, Britanicul Jordan King a obținut cea de-a doua victorie consecutivă într-o cursă de sprint GP2, pe circuitul de la Silverstone. King a plecat din pole-position, a condus de la start până la sosire și în acest fel a dublat scenariul de pe Red Bull Ring, din urmă cu o săptămână.

Pogba nu e singura variantă pentru Real Madrid. Alte trei nume mari pe lista "galacticilor"

hazard real

Real Madrid și-a pregătit variante de rezervă pentru cinci stele pentru cazul în care nu va reuși să-l transfere pe Paul Pogba.

Exclusiv În ciuda atacurilor la adresa lui Daum, există români care-l apără cu toate forţele. "Va schimba multe"

daum-3

După instalarea sa ca antrenor al României, despre Daum s-a vorbit enorm. Mai mult de rău, pentru că aşa se întâmplă la noi atunci când suntem puşi în faţa unei schimbări absolute, dar şi de bine despre neamţul de 62 de ani. Printre cei care aplaudă numirea lui Christoph Daum se numără Marcel Răducanu, fostul fotbalist român care s-a stabilit în Germania în urmă cu 35 de ani. "Nu păcăleşte niciodată fotbalul. Este dedicat 24 de ore din 24. Va începe să meargă şi în cantonamentele echipelor de club", a spus Marcel Răducanu într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

"Rege" la Paris, doar "Prinț" la Manchester. Mesajul lui Cantona pentru Ibrahimovic

ibrahimovic

După ce a câștigat titul în 4 campionate diferite, Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United și mutarea a fost privită cu mult entuziasm atât de fanii "diavolilor" cât și fostele glorii ale trupei de pe Old Trafford.

Deschamps, în conflict cu prietenul Zidane. Kante, mărul discordiei

kante real-1

Interesul lui Real Madrid pentru N'Golo Kante nu este pe placul lui Didier Deschamps. Selecționerul Franței e nemulțumit de presiunea mediatică care i-ar fi distras atenția mijlocașului său la Euro 2016, unde naționala din Hexagon va juca în această seară finala, contra Portugaliei.

Oaspeți de seamă în loja Williams: Beyonce și Jay-z. Serena a apărut și într-un videoclip

beyonce jayuz

Serena Williams a câștigat al 22-lea turneu de Grand Slam din carieră, după victoria cu 7-5, 6-3 împotriva lui Angelique Kerber, din finala de la Wimbledon. A triumfat și la dublu, alături de sora sa, Venus, după 6-3, 6-4 contra perechii Timea Babos (Ungaria) / Yaroslava Shvedova (Kazakhstan).

Video Exclusiv Chiar atât de slabi suntem? "Alibec nu poate face față în Bundesliga"

alibec

Denis Alibec a avut un sezon excelent la Astra Giurgiu și a atras atenția mai multor cluburi cu nume prin evoluțiile sale la formația antrenată de Marius Șumudică. Printre grupările care s-au interesat de golgheterul Astrei s-a numărat și Wolfsburg. Marcel Răducanu e de părere însă că vârful de 25 de ani nu ar putea să se impună în Bundesliga, în eventualitatea unui transfer.

Real Madrid s-a răzgândit. L-a declarat netransferabil pe Morata

morata real madrid

Real Madrid nu mai dorește să-l vândă pe Alvaro Morata. Jurnaliștii de la Marca susțin că "galacticii" s-au răzgândit în privința atacantului repatriat în această vară de la Juventus, în schimbul a 31 de milioane de euro.

Echipa lui Mircea Lucescu se luptă cu Napoli pentru transferul unui jucător de la Juventus

pereyra

Ajuns la St. Petersburg în această vară, Mircea Lucescu are misiunea de a construi la Zenit o echipă competitivă, care să facă performanță în Europa. Unul din jucătorii pe care antrenorul român a pus ochii pentru a întări lotul lui Zenit este mijlocașul lui Juventus, Roberto Pereyra.

Foto Tunsoare specială pentru Quaresma, la finala Campionatului European

quaresma

Cristiano Ronaldo, golgheterul Portugaliei și cel mai selecționat lusitan din toate timpurile (61 de goluri în 132 de meciuri) a obișnuit prin extravaganța sa în ceea ce privește aparițiile pe teren și nu numai.

Omul recordurilor. Cifre incredibile pentru Cristiano Ronaldo înaintea finalei Euro 2016

cristiano portugalia

Cristiano Ronaldo a bătut deja noi recorduri de la debutul Euro 2016 şi poate stabili noi performanţe de excepţie chiar în această seară, după finala contra Franţei.

Joga bonito în Portugalia - Franţa, finala de la EURO 2016?

port fra

Portugalia - Franta este meciul asteptat de toata Europa. Este partida ce va decide cine va deveni noua campioana a Batranului Continent. Duminica, de la ora 22:00, pe “Stade de France”, Spania se “pregateste” sa predea stafeta.

Transferul lui Lucas Silva la Sporting a picat. Brazilianul Realului ar putea să-și încheie cariera

lucas silva

Presa din Spania anunță că transferul lui Lucas Silva de la Real Madrid la Sporting Lisabona a picat. Jucătorul brazilian nu a trecut vizita medicală și ziarul de casă al "albilor" scrie că mijlocașul ar putea chiar să-și încheie cariera.

Dinamo mai aşteaptă întăriri: "Am cerut șapte achiziții vara asta"

dinamo slovenia

Ioan Andone nu e mulțumit de lotul avut la dispoziție. Noul antrenor al lui Dinamo i-a cerut noi întăriri patronului Ionuț Negoiță, care i-a adus în această vară doar patru jucători: portarii Jaime Penedo (liber de contract) și Laurenţiu Brănescu (împrumutat de la Juventus), fundașul lateral Maximiliano Oliva (liber de contract) şi mijlocașul central Azer Busuladzic (liber de contract).

Primul transfer care l-a convins pe Andone. "Mi-a spus că am calitate. Abia aștept meciul cu Steaua"

andone dinamo

Dinamo e pe finalul pregătirii în al doilea cantonament al acestei veri, iar antrenorul Ioan Andone testează diferite așezări și încearcă să îi integreze în sistemul său și pe jucătorii proaspăt transferați. Cu doar un meci rămas de jucat, "Fălcosul" și-a făcut deja o idee despre noii veniți.

Video Încă un contestatar al lui Burleanu și Daum: ”FRF e condusă de un amator! Trebuia să lase un român!”

daum burli

”Federația este condusă de un amator, de un tip care nu se pricepe la fotbal”, a răbufnit Ioan Andone, după numirea lui Christoph Daum. Antrenorul dinamovist crede că alegerea selecționerului trebuia să fie făcută de Comisia Tehnică a Federației.

Tecău este relaxat înaintea meciului cu Spania, din Cupa Davis: "Presiunea este pe ei"

tecau cupa davis

Presiunea este pe echipa Spaniei, favorită în meciul de Cupa Davis cu România, a declarat Horia Tecău, sâmbătă, la sosirea în Cluj-Napoca, unde va avea loc întâlnirea din turul al doilea al Grupei 1 valorice a zonei Europa-Africa, în perioada 15-17 iulie.

Video Zi perfectă pentru Serena Williams. A câştigat şi turneul de dublu de la Wimbledon

serena venus williams

Serena şi Venus Williams au triumfat în proba de dublu de la Wimbledon. A fost al şaselea titlu pentru cele două surori pe iarba londoneza. La masculin, s-au impus principalii favoriţi, Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut.

Lovitură de teatru! Pițurcă, reinstalat în funcție la Al Ittihad! E a treia oară ”uns” antrenor principal

poturca

urosport Arabia anunță că șefii lui Al Ittihad așteaptă răspunsul românului la oferta de a semna un nou contract! Potrivit sursei citate, cele două părți au ajuns la ședința de ieri la un punct comun, ceea ce a dus în cele din urmă nu la demiterea tehnicianului român, ci la oferirea unui nou contract pentru acesta! Ulterior, însuși clubul Al Ittihad a anunțat că românul va fi antrenorul echipei și în sezonul viitor.

Exclusiv Daum şi-a făcut temele înainte de a veni în România: "E informat cu foarte multe lucruri despre fotbalul de la noi"

daum1

Daniel Isăilă a decis să nu continue la echipa naţională şi în mandatul lui Christoph Daum, după ce a avut o discuţie cu noul selecţioner, dar este convins că tehnicianul german are calităţile necesare pentru a obţine rezultate importante pe banca "tricolorilor".

Sagna, "la picioarele" lui Griezmann: "Este la fel de bun ca Ronaldo și Messi!"

Griezmann Howedes

Antoine Griezmann are şanse mari să rămână golgheterul acestui Campionat European. Atacantul francez al lui Atletico Madrid are şase goluri marcate în primele 6 meciuri disputate. Mai mult, vârful de 25 de ani este golgheterul all-time al fazelor eliminatorii de la turneele finale europene.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Gol
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal Club
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Digi Gol
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult