Ultimele stiri

Video Penalty-ul lui Hector a declanșat nebunia la Berlin! Extaz pentru fanii Germaniei

nemti

VIDEO Germania - Italia 1-1 (6-5 d.l.d.). Fanii Germaniei au primit cu lacrimi și strigăte de bucurie calificarea dramatică în semifinalele Campionatului European, obținută la penalty-uri în fața Italiei.

Video E duminică, dar se joacă tenis la Wimbledon. Programul meciurilor transmise de Digi Sport

wimbledon-2

Pentru doar a patra oară în istorie, organizatorii de la Wimbledon au luat decizia să programeze meciuri în prima duminică a competiţiei, o zi în care de obicei este pauză. Din cauza ploii, amânarea unor partide i-a forţat pe englezi să joace şi astăzi.

Caz fără precedent în Islanda: nordicii au rămas fără tricouri și comandă din Anglia

fani islanda

Islanda a bătut toate calculele hârtiei și la prima prezență la un Campionat European a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde va întâlni Franța. Simpatia pentru cea mai mică națiune care a participat vreodată la un turneu final continental a atins cote imense, la fel și cererile de tricouri ale reprezentativei nordice.

Încă un transfer pentru Paris Saint Germain. Polonezul Krychowiak, cumpărat de la Sevilla

polonez paris

La două zile după ce fostul mijlocaş al lui Nice, Hatem Ben Arfa, a semnat cu Paris Saint Germain, campioana Franţei a mai oficializat un transfer.

Video Răzvan Burleanu: "Vom avea un selecţioner străin. Suntem aproape de a ne atinge ţinta"

burleanu

Răzvan Burleanu a fost invitat special în cadrul emisiunii "În faţa ta", la Digi24, şi a vorbit despre noul selecţioner al României. Preşedintele FRF a dezvăluit faptul că antrenorul va fi unul străin şi a lăsat să se înţeleagă că există o şansă mare ca acesta să fie german.

Ronaldo domină clar duelul cu Bale. Victorii pe linie pentru portughez în întâlnirile directe

bale ronaldo

Colegi la Real Madrid în tripleta BBC, Cristiano Ronaldo și Gareth Bale vor fi adversari în semifinalele Campionatului European din Franța, acolo unde Portugalia va lupta contra Țării Galilor. Statistica întâlnirilor directe între cei doi coechipieri de la Real Madrid este una net favorabilă lusitanului.

Jordan King a obținut prima victorie din carieră la GP2. Al 7-lea câștigător diferit în primele 8 curse

gp2

Jordan King a obținut prima victorie din cariera în seria GP2 la finalul cursei de sprint de pe Red Bull Ring. ÎN DIRECT la Digi Sport King, plecat din pole-position pentru prima dată, nu a gafat niciodată pe traseu ud, care a oferit o aderență scăzută.

Video "Bufonii" sferturilor de la Euro! Glumele despre Zaza şi Boateng, după gafele din Germania - Italia

zaza

VIDEO Germania - Italia 1-1 (6-5, d.l.d.). Jerome Boateng şi Simone Zaza au fost protagoniştii celor mai amuzante două faze ale sferturilor de finală de la Euro 2016. Cei doi nu au scăpat de glumele făcute de fanii fotbalului pe reţelele de socializare.

Întăriri pentru titlu la Dinamo: Andone îl vrea pe Budescu. Ce salariu i-ar putea da "câinii"

budescu

În sezonul următor, Dinamo vrea să intre cu șanse reale în cursa pentru titlu, iar noul antrenor, Ioan Andone, a găsit soluția ideală pentru roș-albi. "Câinii" concurează cu Astra pentru împrumutul lui Budescu de la Dalian Yifang.

Video Exclusiv Mergea, chinuit de condiţiile de la Wimbledon: "Sper să jucăm trei seturi din cinci"

mergea-2

Favoriţii numărul 6 de la Wimbledon, Florin Mergea şi Rohan Bopanna, s-au calificat în turul 3, după victoria în faţa perechii Andrej Martin / Hans Podlipnik-Castillo, cu 7-5, 6-2, după un meci care a fost întrerupt de patru ori din cauza ploii.

Barcelona caută fundaş lateral. Lista din care vor alege catalanii

darmian barca

Plecarea lui Dani Alves la Juventus şi iminenta cedare a lui Adriano Correia la Lazio a adus-o pe Barcelona în situaţia de a căuta asiduu un fundaş lateral pentru noul sezon din Primera Division.

Milik o poate părăsi pe Ajax. Napoli îl vrea pe atacantul polonez

milik napoli

Evoluţiile lui Arkadiusz Milik de la Euro 2016 îi pot aduce atacantului polonez transferul de la Ajax.

Mihai Roman, Paul Papp şi Andrei Prepeliţă au marcat pentru echipele lor în meciuri amicale

goluri romani

Trei fotbalişti români, Mihai Alexandru Roman (NEC Nijmegen), Paul Papp (FC Wil) şi Andrei Prepeliţă (Ludogorets Razgrad), au marcat, sâmbătă, pentru echipele lor, în meciuri amicale.

Video Islandezii au explicat de unde provine deja celebrul ritual de încurajare a jucătorilor

islanda

Islanda reprezintă una dintre cele mai mari surprize din istoria campionatelor europene. Nordicii sunt calificaţi în sferturile de finală ale competiţiei din Franţa, acolo unde au fost susţinuţi de cea mai gălăgioasă galerie prezentă în Hexagon.

Real Madrid vrea un fundaş de la rivala Atletico. Jose Gimenez, dorit de "galactici"

gimenez atletico

Real Madrid vrea să-şi întărească defensiva cu unul dintre fundaşii rivalei Atletico, Jose Gimenez.

Video Susţinere impresionantă pentru Messi. Peste 100.000 de fani, în stradă la Buenos Aires

messi buenos

Anunţul de retragere din naţională al lui Lionel Messi de după finala Copei America, pierdută de Argentina după loviturile de departajare contra naţionalei din Chile, nu i-a lăsat indiferenţi pe fanii "pumelor".

Video Neuer, eroul Germaniei la penalty-uri: "Niciun italian nu a bătut unde o face de obicei"

neuer

VIDEO Germania - Italia 1-1 (6-5, d.l.d.). Manuel Neuer a fost declarat omul meciului disputat la Bordeaux, decis doar de loviturile de departajare. Portarul lui Bayern Munchen a parat două penalty-uri, cele executate de Bonucci şi Darmian.

Low, după calificarea dramatică în semifinale: "Nu imi imaginez că Italia putea înscrie din acţiune"

ozil

VIDEO Germania - Italia 1-1 (6-5, d.l.d.). Campioana Mondială a trecut pentru prima oară în istorie de squadra azzurra, după un meci care a fost decis de tactica aleasă de cei doi antrenori, dar şi de loteria penalty-urilor.

Conte se desparte de Italia: "Când dai totul, nimeni nu te poate critica. E cea mai mare victorie!"

conte italia

VIDEO Germania - Italia 1-1 (6-5 d.l.d.). Antonio Conte se desparte de echipa națională a Italiei după un Campionat European la care Squadra Azzurra a impresionat prin pregătirea fizică și tactica ireproșabilă.

Germania, record european. Campioana mondială are cea mai lungă serie de calificări în semifinale

germania euro

Naţionala Germaniei a scris o nouă pagină de istorie după calificarea dramatică în semifinalele Euro 2016.

Video Steaua a plecat în al doilea cantonament al verii. Hamroun merge şi el în Olanda

captura hamroun

Steaua a plecat în această dimineaţă în al doilea cantonament al verii, pe care bucureştenii îl vor susţine în perioada 3-16 iulie la Apeldoorn (Olanda), acolo unde echipa va fi cazată la Hotelul Bilderberg De Keizerskroon.

Video Buffon, în lacrimi la finalul meciului cu Germania. Promisiunea portarului Italiei

buffon

Fidel superstiției sale, de a nu privi loviturile de departajare ale echipei sale, Buffon a fost cel mai afectat italian la final, izbucnind în plâns și cerându-le iertare fanilor Squadrei Azzurra, din tribune.

Cea mai lungă serie de lovituri de departajare din istorie a fost egalată! Italia, implicată în ambele

italia 18

Chiar și așa, cele două echipe s-au întrecut în ratări la loviturile de departajare: trei pentru Germania, patru pentru Italia. S-au executat, în total, 18 penalty-uri, ceea ce înseamnă că s-a egalat cea mai lungă serie de lovituri de departajare din istorie, care data din 1980.

Pandurii, egal contra campioanei Croaţiei. "Mă bucur pentru Grigoraş. Contează orice meci"

pandurii

Pandurii aştepta prima victorie în amicale. Trupa lui Grigoraş a remizat 1-1 cu Dinamo Zagreb după ce la începutul săptămânii a încheiat la egalitate, 0-0, cu NK OSIJEK. Pentru gorjeni a marcat chiar un croat, Mrzljak, în timp ce campioana Croaţiei a egalat în ultimul minut de joc.

Video Murray e favorit la Wimbledon, după eliminarea lui Djokovic. Calificare şi pentru Nishikori

murray

Andy Murray a mai făcut un pas spre cucerirea celui de-al doilea trofeu din carieră de la Wimbledon. Campion în 2013, britanicul s-a calificat în optimi, după o victorie în trei seturi în faţa australianului John Millman. 6-3, 7-5, 6-2 s-a încheiat întâlnirea după două ore şi 10 minute.

Ultimele două goluri încasate de Buffon, opera lui Ozil! Între ele, 440 minute de invincibilitate

ozil

Mesut Ozil a deschis scorul în fața Italiei, în ”sfertul” de la Euro 2016, în minutul 65. Seria de invincibilitate a lui Gigi Buffon se sfârșea, astfel, după 440 de minute de joc continuu.

Video Exclusiv Kvitova şi Bouchard, eliminate de la Wimbledon. Kerber şi Safarova merg mai departe

kvitova

Surprizele nu au lipsit nici din întrecerea feminină de la Wimbledon. Dubla câştigătoare pe iarba londoneză, în 2011 şi 2014, Petra Kvitova a fost eliminată de Elena Makarova în două seturi strânse, 7-5, 7-6 pentru jucătoarea din Rusia, locul 35 în lume.

Video Exclusiv Simona, înainte de meciul din "optimi" cu Madison Keys: "Suprafaţa i se potriveşte cel mai mult"

halep-2

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, după ce a trecut, în direct la Digi Sport 2, de Kiki Bertens, în două seturi, 6-4, 6-3.

Schweinsteiger l-a egalat pe Miro Klose la capitolul prezenţe la turneele finale majore

schweini

Germania - Italia. Minutul 16 al partidei de la Bordeaux a adus un moment istoric pentru Die Mannschaft: accidentatul Sami Khedira i-a lăsat locul pe teren lui Bastian Schweinsteiger, care l-a egalat astfel la numărul de selecţii la turneele finale majore pe Miroslav Klose.

Video Exclusiv Cum se distrează fanii tenisului în orele în care la Wimbledon nu se joacă, din cauza ploii

wimbledon-1

Organizatorii turneului de la Wimbledon au întâmpinat mari probleme din cauza vremii nefavorabile. Majoritatea meciurilor au fost întrerupte din cauza ploii şi astfel s-a luat decizia ca duminică să se joace tenis, un lucru care se întâmplă doar pentru a patra oară în istorie, după ediţiile din 1991, 1997 şi 2004.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult