Ultimele stiri

Video Exclusiv Miriuță pariază și el pe Christoph Daum: "Ne califică la Mondiale!"

daum112

Christoph Daum este susținut de foștii jucători care au evoluat în Germania. După Dorinel Munteanu, și Vasile Miriuță crede că Daum va face treabă excelentă la naționala României.

Video Gnohere, impresionat de tinerii lui Dinamo: ”Rotariu sper să fie numărul 1. Vine și Petre tare din urmă”

gnohere

Dinamo merge pe cartea atacului în noul sezon, în care şi-a propus cel puţin un loc de Europa League. Golgheterul din sezonul trecut, Harlem Gnohere, are aşteptări mari de la Rotariu şi Patrick Petre.

Video Naționala României, în linie dreaptă cu pregătirile pentru Rio. Antrenament cu public la Ploiești

handbal rio

Naționala feminină de handbal a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Jocurile Olimpice, acolo unde tricolorele și-ar dori să obțină o performanță istorică. La prima participare după opt ani, fetele noastre speră la o medalie.

Video Exclusiv Surorile Williams, în semifinalele probei de dublu de la Wimbledon

Serena dublu Wimbledon

ÎN DIRECT la Digi Sport, surorile Williams s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Wimbledon.

La Silverstone, Hamilton are o speranţă ascunsă: fanii să-i fie ostili colegului său, Rosberg

silverstone

Nici nu s-a uscat bine cerneala care a curs în valuri în această săptămână că avem un nou weekend de Formula 1. Incidentul din etapa precedentă care i-a avut în prim-plan pe cei doi piloţi ai echipei Mercedes AMG (Lewis Hamilton şi Nico Rosberg) a dinamitat şi mai mult relaţia dintre cei doi (foşti prieteni) şi se pare că între ei nu mai există cale de împăcare.

Finală Franţa - Portugalia! Al treilea duel direct la Euro. "Cocoşii" s-au impus dramatic în precedentele două

collage franta portugalia

Franţa a învins cu 2-0 Germania la Marsilia şi s-a calificat în finala Euro 2016, unde va întâlni naţionala Portugaliei, care a mers în ultimul act după o victorie identică în faţa Ţării Galilor.

Video Moștenirea Islandei: Fanii Franței și ai Germaniei i-au copiat pe suporterii ”vikingilor”

islanda

Islanda a fost eliminată de la EURO chiar de Franța, în sferturile de finală, după meciul cu cele mai multe goluri de la acest turneu final, 5-2 pentru elevii lui Deschamps. Cu toate acestea, ”vikingii” au lăsat o impresie excelentă în Franța și nu numai, după ce și-au depășit cu mult condiția, devenind cea mai mică țară care ajunge în sferturile unui turneu final.

Un belgian va fi secundul lui Daum, la naţionala României: "Are peste 20 de ani de experienţă"

secund romania

Un belgian cu peste 20 de ani de experienţă şi fost colaborator al lui Georges Leekens va fi secundul lui Cristoph Daum la naţionala României, a anunţat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Batman, Superman, Griezmann! Doar Platini a marcat mai multe goluri la un Euro decât atacantul lui Atleti

griezmann

Antoine Griezmann a marcat o ”dublă” în semifinala Germania-Franța 0-2, de aseară, de la Marsilia, ajungând la șase reușite în acest turneu, dublu decât oricare alt jucător. Atacantul lui Atletico s-a așezat și mai confortabil acum în poziția de lider al clasamentului golgheterilor la turneul final din Franța.

Becali, atac la noul selecționer: ”E un drogangiu și un prostituat”. Pe cine voia antrenor la națională

daum christoph

După ce s-a dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, Gigi Becali l-a desființat și pe noul selecționer al României, Christoph Daum. Finanțatorul Stelei susține că nu are încredere în tehnicianul german de 62 de ani, pentru că ”fața lui nu-i inspiră încredere”.

Un român, pe urmele lui Chivu, Mitea și Ogăraru! Căpitanul naționalei U17 a României a semnat cu Ajax

ricardo farcas

Căpitanul naționalei U17 a României, Ricardo Fărcaș, a semnat cu Ajax Amsterdam, anunță site-ul oficial al ”lăncierilor”. Fundașul de 16 ani a jucat în ultimii doi ani la Arsenal Soccer School, o academie înființată de echipa lui Arsene Wenger în urmă cu cinci ani în Grecia.

Video Daum, despre trecutul său controversat: "Nu am fost fără de greşeală, dar am învăţat din ale mele"

daum cocaina

Christoph Daum a fost prezentat oficial ca selecţioner al naţionalei României, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Arena Naţională. La întâlnirea cu jurnaliştii, tehnicianul de 62 de ani a fost nevoit să discute şi despre subiecte mai delicate. Unul dintre acesta a fost cel legat de scandalul în care a fost implicat la începutul anilor 2000, când a ratat şansa de a pregăti naţionala Germaniei după ce s-a descoperit că era un consumator de droguri şi că organiza orgii cu prostituate.

Şumudică vrea un atacant de la Dinamo: "Sunt discuţii între cele două cluburi"

essombe 1

Marius Şumudică îl vrea pe dinamovistul Marcel Essombe la Astra. A recunoscut-o chiar tehnicianul campioanei, care a dezvăluit faptul că cele două cluburi se află deja în negocieri.

Schweinsteiger, jucătorul cu cele mai multe meciuri la Campionatele Europene și Mondiale

sch

Mijlocașul lui Manchester United, Bastian Schweinsteiger, a început titular meciul din semifinalele EURO 2016, dintre Germania și Franța. Fotbalistul de 31 de ani a devenit, cu această ocazie, fotbalistul cu cele mai multe prezențe la turneele finale europene și mondiale, bifând meciul cu numărul 38.

Becali recunoaște că a pus la cale ”puciul” contra FRF: ”E anormal să dăm un salariu ca ăsta unui străin”

gigi bec

Gigi Becali a recunoscut că a încercat să saboteze ședința Comitetului Executiv al FRF în care a fost anunțat noul selecționer al României, germanul Christoph Daum. Patronul Stelei susține că ”e anormal ca un străin să primească un salariu de 1,1 milioane de euro”. Răzvan Burleanu îl dăduse în vileag pe finanțatorul roș-albaștrilor în conferința de presă în care a fost prezentat antrenorul neamț.

CSU Craiova a câştigat ultimul amical din stagiul din Austria, 3-2 cu Liberec

amical craiova

CSU Craiova a încheiat cu o victorie stagiul de pregătire din Austria. Oltenii s-au impus cu 3-2 în faţa lui Liberec, revenind după ce fost conduşi la începutul meciului.

FC Botoșani, aproape de o victorie mare cu Dinamo Kiev, campioana Ucrainei

Botosani amical

Rezultat mare obținut de FC Botoșani! Moldovenii au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida amicală susţinută în cantonamentul din Austria, contra campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev.

Video Burleanu, atac la Becali: ”Simte că pierde teren, nu mai poate controla selecția. Știți ce a făcut aseară?”

capt tricou Daum

În conferința de presă în care l-a prezentat oficial pe noul selecționer al României, Christoph Daum, președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu a ratat ocazia de a plăti niște polițe celor care au încercat să saboteze ședința Comitetului Executiv în care a fost votat neamțul.

Va debuta direct cu meci oficial! Daum va conduce pentru prima oară România în preliminariile CM

daum nationala

Cristoph Daum este noul selecţioner al României, tehnicianul german fiind prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc joi, la Arena Naţională.

Ziua şi transferul! Pandurii s-a înţeles cu un jucător care a trecut şi pe la Valencia

pandurii-2

Mijlocaşul ofensiv spaniol Armiche, care a jucat şi la formaţia secundă a Valenciei, a semnat un contract pe doi ani cu echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a anunţat joi site-ul clubului.

Ofertă surpriză pentru Balotelli: "Avem mediul ideal pentru ca tinerii jucători să crească"

balotelli crotone

Crotone, echipă care va evolua în premieră în Serie A TIM în noul sezon, este pregătită să-i ofere lui Mario Balotelli şansa de a-şi relansa cariera. Preşedintele calabrezilor, Raffaele Vrenna, a dezvăluit că a discutat deja cu agentul jucătorului, Mino Raiola, şi a făcut o ofertă.

Naţionala de handbal feminin tineret a României s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Rusia

romance spania

Naţionala de handbal feminin tineret a României s-a calificat, joi, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia, după ce a obţinut a patra victorie din grupa C, cu Spania, scor 30-12 (18-6).

Video Burleanu, după anunţarea noului selecţioner: "Obiectivul e calificarea la Mondialul din 2018"

burleanu-2

Federaţia Română de Fotbal a semnat un contract pe următorii doi ani cu Christoph Daum, care va fi noul selecţioner al naţionalei. Răzvan Burleanu a vorbit despre germanul de 62 de ani, despre care a specificat că are principalul obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Video Noul selecționer și-a prezentat filosofia: "Vom ataca întotdeauna. Vrem să controlăm jocul"

Daum capt

Cristoph Daum a fost numit selecţionerul României şi a oferit primele declaraţii în noua funcţie. Germanul de 62 de ani a vorbit despre ideile lui tactice şi a subliniat faptul că tricolorii vor avea o mentalitate de învingători, iar echipa va fi una preocupată de ofensivă.

A eșuat puciul? N-au reușit să împiedice numirea lui Daum! Prunea: ”Vom ataca în instanță hotărârile CEx”

florin prunea

Florin Prunea, președintele CSMS Iași și reprezentant al cluburilor din Liga 1 în CEx a anunțat că reprezentanții Ligii vor contesta în instanță atât numirea germanului în funcția de selecționer, cât și celelalte hotărâri luate în Comitetul Executiv.

Cavendish a câștigat etapa a 6-a a Turului Franței! Cum arată clasamentul general

Cavendish-1

Britanicul Mark Cavendish (Dimension Data) a câştigat la sprint etapa a 6-a a Turului Franţei, obţinând a treia victorie în ediţia 2016, joi, la Montauban, în timp ce belgianul Greg Van Avermaet (BMC) a păstrat tricoul galben de lider al clasamentului general individual.

Lovitură grea pentru Atletico? Barcelona e interesată de transferul lui Carrasco

carrasco

Presa din Spania anunţă că Barcelona vrea să îi dea o lovitură uneia dintre contracandidatele la lupta pentru titlu, Atletico Madrid. Cadena Ser susţine că gruparea de pe Camp Nou e interesată de transferul lui Yannick Ferreira Carrasco.

Video Australianul Steele Von Hoff a câştigat prima etapă şi a preluat tricoul galben, în Turul Sibiului

podium Sibiu

Prima etapă din Turul Ciclist al Sibiului a fost câştigată de un australian, Steele Von Hoff. Românul Edi Grosu a fost la câteva sutimi de tricoul galben.

Real Madrid îl vinde pe Morata pentru a finanţa transferul lui Pogba. Spaniolul, dorit în PL

morata-1

Real Madrid ia în considerare vânzarea lui Alvaro Morata, jucător care are oferte din Premier League, pentru a finanţa transferul lui Paul Pogba, dorit insistent şi de Jose Mourinho, la Manchester United.

OFICIAL: FRF a anunțat că germanul Christoph Daum e noul selecționer al României! 

Daum tricou Romania

În această seară, la ora 18:00, este programată să înceapă o şedinţa istorică a Comitetului Executiv al FRF. Dacă va primi votul majoritar din partea celor 14 membri ai CEx, neamţul Christoph Daum, 62 de ani, va fi numit selecţionerul României. Planul preşedintelui Răzvan Burleanu este şi el unul fără precedent: vrea să-l aducă în faţa membrilor Comitetului chiar pe Daum pentru a le da acestora posibilitatea să-i pună întrebări.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult