Ultimele stiri

Tecău, premiat de ITF înaintea duelului din Cupa Davis, dintre România şi Spania

tecau trofeu

Horia Tecău va fi premiat de Federaţia Internaţională de Tenis înaintea duelului de Cupa Davis dintre România şi Spania, programat între 15 şi 17 iulie la Cluj.

Video "Secundul" lui Daum crede în calificare. Verkempinck a mai lucrat cu Dorinel, Selymes şi Rădoi

captura secund romania

În această după amiază a sosit la Bucureşti belgianul Rudi Verkempinck, 50 de ani, cel care va fi unul dintre secunzii noului selecţioner al României, Christoph Daum. Cei doi au lucrat împreună ultima oară la Bursa, acolo unde au stat 7 luni.

Exclusiv Rămân Badea şi Isăilă, pleacă "Ţeţe" Moraru. Cum arată staff-ul lui Daum

staff

Christoph Daum va rămâne la Bucureşti până la finalul săptămânii viitoare, urmând ca de astăzi acesta să se întâlneascã faţă în faţă cu fiecare dintre noii săi colaboratori. Neamţul a cerut să-i cunoască pe fiecare în parte, iar unii dintre aceştia îşi vor întrerupe concediile pentru a ajunge la Bucureşti şi a sta la discuţii cu Daum.

Cristina Neagu felicită portdrapelul României de la Rio: "Ponor e o mare campioană"

neagu rio

Simona Halep s-a declarat surprinsă de desemnarea Cătălinei Ponor drept portdrapel al României la Jocurile Olimpice, însă Cristina Neagu nu a avut acelaşi tip de reacţie.

Variantă surpriză pentru naţionala Angliei. Roberto Mancini, dorit de Federaţia de la Londra

mancini anglia

Federaţia Engleză continuă să caute selecţioner după demisia lui Roy Hodgson, care şi-a anunţat plecarea de la naţională după eliminarea ruşinoasă din optimile Euro 2016, de după meciul cu Islanda.

Steaua - Charleroi 3-0. Tudorie a reușit o dublă în ultimele minute ale meciului

Tudorie bucurie

Steaua joacă azi al doilea meci amical al stagiului de pregătire din Olanda. Roş-albaştrii vor evolua, începând cu ora 16:00, la Mierlo, împotriva celor de la RCSC Charleroi. digisport.ro te va ţine la curent cu evoluţia scorului.

Războiul dintre Iorgulescu şi Burleanu se amplifică. Şeful LPF cere scoaterea regulii jucătorului U21

burle iorgu

Joi, reprezentanţii Ligii 1, în frunte cu preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, au boicotat şedinţa Comitetului Executiv al FRF în care trebuia numit selecţionerul Christoph Daum.

Final de drum. Se retrage cel mai selecţionat jucător din istoria Cehiei

cech cehia

Euro 2016 a fost ultimul turneu final din carieră pentru Petr Cech. Portarul lui Arsenal şi-a anunţat retragerea din naţionala Cehiei, pentru care a scris istorie în ultimii 14 ani.

ENEL a întrerupt curentul la Pro Rapid din cauza datoriilor clubului giuleştean

pro rapid

Compania de energie electrică ENEL a întrerupt curentul la baza sportivă Pro Rapid, locul de antrenament şi sediul grupării giuleştene, din cauza neachitării facturilor în valoare de peste 80.000 de lei de către acţionarul majoritar Valerii Moraru, au declarat pentru AGERPRES, surse din cadrul clubului.

Lucian Goian pleacă de la CFR Cluj după numai un sezon în Gruia

lucian goian

CFR Cluj renunţă la un jucător cu experienţă. Lucian Goian (33 de ani) nu va mai face parte din lotul "feroviarilor" pentru sezonul următor. Fundaşul central se desparte de formaţia ardeleană după numai un sezon, în care a strâns 1.856 de minute în Liga 1 în tricoul "vişiniilor".

Ozil nu şi-a revenit după eşecul din semifinalele Euro 2016: "Dezamăgirea e la fel de mare ca ieri"

ozil germania

Mesut Ozil a fost unul dintre cei mai afectaţi jucători din naţionala Germaniei după eşecul contra Franţei, scor 0-2, din semifinalele Euro 2016.

Antoine, micul gigant

griezmann blog

Germania și Franța se prezentau publicului drept principalele favorite la câștigarea acestui European. Evident, înainte ca el să înceapă, atunci când se făceau diverse calcule, bazate mult pe realitate, dar destul de mult pe simpatii sau antipatii personale. Însă campioana mondială en-titre și țara gazdă (atunci când ea e Franța) nu prea au cum să fie ocolite într-un astfel de calcul. Mulți vorbeau ca despre o finală de vis între cele două, dar după tragerea la sorți era destul de clar că duelul va avea loc în semifinale, dacă ambele își vor face treaba corect. Adică își vor câștiga grupele și vor rezolva ulterior partidele eliminatorii.

Daum vrea naturalizări. Lista străinilor care pot juca pentru naţionala României

camora cfr-1

Christoph Daum a vorbit încă de la instalarea ca selecţioner al României despre posibilitatea naturalizării unor fotbalişti străini, care să poată ajuta echipa naţională în preliminariile Mondialului din 2018.

Ionuţ Negoiţă, alături de dinamovişti în cantonament. Va asista la ultimele două amicale

negoita

Dinamo a disputat două amicale în cel de-al doilea stagiu de pregătire, din Slovenia, şi mai are de jucat încă două partide de verificare. Elevii lui Ioan Andone au învins tineretul lui Dinamo Moscova cu 5-0 şi au remizat, 0-0, cu formaţia ucraineană Zorya Luhansk.

Video Sărbătoare pe străzile Franței după calificarea în finala Euro 2016

fan franta

A fost sărbătoare joi seară la Paris! Cu mic, cu mare, zeci de mii de francezi au petrecut toată noaptea în cinstea calificării în finala Campionatului European. La fel s-a întâmplat și în alte orașe din țară.

Klopp i-a convins pe șefii lui Liverpool. Neamțul a semnat un nou contract

klopp contract

Jurgen Klopp nu a glumit în urmă cu câvate luni atunci când a anunțat că vrea să devină pentru Liverpool ce este Sir Alex Ferguson pentru Manchester United. Tehnicianul neamț a semnat un nou contract cu trupa de pe Anfield și va rămâne în orașul Orasul Beatles-ilor până în 2022.

Record de audienţă la semifinala Euro 2016, dintre Franţa şi Germania

franta fani tv

Semifinala Euro 2016, dintre Franţa şi Germania, a stârnit un interes enorm în Hexagon. Partida de la Marsilia a fost urmărită la TV de 19,2 milioane de oameni, cea mai cea mai mare audienţă înregistrată în Franţa în ultimul deceniu.

Portughezii, optimişti înaintea finalei Euro 2016: "Toată ţara crede în victoria noastră"

portughezi

Internaţionalul portughez Joao Mario a afirmat că "100%" dintre compatrioţii săi cred într-o victorie a Portugaliei în finala EURO 2016, împotriva Franţei, duminică pe Stade de France, în ciuda faptului că Les Bleus sunt cotaţi drept favoriţi la câştigarea trofeului.

Raikkonen rămâne la Ferrari. Finlandezul şi-a prelungit cu un an contractul cu italienii

kimi ferrari

Kimi Raikkonen va concura şi sezonul viitor pentru Ferrari. Pilotul finlandez şi-a prelungit cu un an, până la finalul sezonului 2017, contractul cu Scuderia italiană, potrivit L'Equipe.

Serena Williams se revoltă în privinţa împărţirii banilor în tenis: "Merităm aceleaşi premii cu băieţii"

serena williams-1

Americanca Serena Williams nu a ratat ocazia de a susţine din nou paritatea premiilor în tenis, după a noua sa calificare în finala turneului de la Wimbledon. Liderul mondial a trecut de rusoaica Elena Vesnina, scor 6-2, 6-0, în doar 48 minute.

Ultimul avertisment primit de Hamilton şi Rosberg

rosberg hamilton

Directorul echipei Mercedes de Formula 1, austriacul Toto Wolff, a avut o reuniune cu piloţii Lewis Hamilton şi Nico Rosberg în care le-a dat un ultim avertisment şi le-a cerut să evite alte incidente de cursă, relatează EFE.

Numirea lui Daum la naţionala României a stat în votul unui condamnat în primă instanţă

daum bun-1

Marele boicot pus la cale de Liga 1 împotriva conducerii FRF a eşuat în cele din urmă joi seară pentru că Răzvan Burleanu s-a bazat pe voturile tuturor celor 8 membri prezenţi la şedinţa Comitetului Executiv al FRF. Daum a fost validat ca selecţioner al României, chiar dacă Burleanu o băgase pe mânecă atunci când a văzut că şedinţa poate fi statutară doar dacă este luat în considerare şi votul reprezentantului Ligii a II-a, Auraş Braşoveanu. Care are o condamnare în primă instanţă.

Se cunoaşte arbitrul finalei Euro 2016. Un englez va conduce partida dintre Franţa şi Portugalia

clattenburg euro

Englezul Mark Clattenburg va arbitra finala Euro 2016, dintre Franţa şi Portugalia, programată duminică pe Stade de France.

Video Fost candidat la șefia FRF, protest înaintea C.Ex.: "Opriți cocaina! Nu votați cocaina!"

captura sorin raducanu

Cristoph Daum a fost validat joi de Comitetul Executiv al FRF în funcţia de selecţioner al României pentru următorii doi ani. Părerile au fost împărțite în ceea ce privește numirea neamțului, iar o parte din membrii Comitetului Executiv al FRF chiar au încercat să saboteze ședința de la sediul FRF.

Real Madrid s-ar putea despărţi după un an de Kovacic. Ofertă de la Dortmund pentru croat

kovacic real

Mateo Kovacic ar putea părăsi Santiago Bernabeu după un singur an petrecut la Real Madrid. Jurnaliştii germani de la Bild au dezvăluit că Borussia Dortmund e gata să ofere 25 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului croat.

Exclusiv Adevăratul venit al lui Daum la naţionala României şi prima de calificare la CM 2018

daumm

Ieri, Cristoph Daum a fost validat de Comitetul Executiv al FRF în funcţia de selecţioner al României pentru urmãtorii doi ani. Surse din cadrul Comitetului au dezvăluit pentru Digi Sport ce obiectiv va avea Daum şi ce salariu va încasa acesta.

Griezmann nu se gândește la recordul lui Platini: "Încă sunt foarte departe"

alt griezmann

Antoine Griezmann a fost eroul Franței în semifinala cu Germania și are șanse mari să încheie primul în topul golgheterilor Euro 2016. Vârful lui Atletico Madrid mai are însă nevoie de 3 reușite pentru a egala performanța celui mai bun marcator francez la un Campionat European. Michel Platini a punctat de 9 ori la Euro 84.

Drăgulescu, după afirmaţiile Simonei Halep: "Ne-a jignit pe mine şi pe Cătălina Ponor"

dragulescu

Marian Drăgulescu a reacţionat dur la adresa Simonei Halep, care s-a declarat surprinsă de desemnarea Cătălinei Ponor drept portdrapel al României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Rămasă fără finanţare, echipa Şoimii Pâncota se va retrage din campionatul Ligii a II-a

soimii

Echipa Şoimii Pâncota se va retrage din campionatul ligii a doua, după ce consilierii locali ai oraşului arădean au decis să nu mai finanţeze clubul, în urma întâlnirii de joi dintre preşedintele Pavel Piroş şi autorităţile locale.

Video Cum a sărbătorit Griezmann golurile şi de unde s-a inspirat: "Acesta este clipul"

bucurie griezmann1

Antoine Griezmann este marele favorit la câştigarea titlului de golgheter la EURO 2016, cu cele şase goluri înscrise la turneul din Franţa. După ce a marcat a doua oară în poarta lui Neuer, jucătorul lui Atletico Madrid a sărbătorit într-un mod aparte, spre amuzamentul colegilor.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Șelimbaăr - Gloria Buzău, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: CSO Voluntari - CSM CSU Oradea, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (5.04.2024)

    FOTBAL: Farul Constanța - Sepsi, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A general view of the Premier League logo during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Saturday September 2, 2023.

    FOTBAL: Luton - Everton, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult