Ultimele stiri

Video Ganea nu se ferește de cuvinte: ”Cel mai mare vinovat e Băsescu, că el l-a adus pe Harry Potter la FRF”

frf

În marea de voci critice la adresa naționalei, a Federației și a jucătorilor ”tricolori”, vocea lui Ionel Ganea face notă discordantă. Fostul antrenor al celor de la FC Voluntari face opinie separată și a identificat un alt vinovat principal pentru dezastrul din fotbalul românesc.

Rapid s-a reunit cu doar 13 jucători! Ce a spus Alexa despre situația giuleștenilor

Rapid reunire

Doar 13 jucători au fost prezenţi la reunirea Rapidului. Dan Alexa şi noul său secund, Costel Ilie, speră că şefii din Giuleşti vor reuşi să completeze cât mai repede lotul. Dinu Gheorghe le-a promis jucătorilor că Rapid nu va intra în faliment.

Video ”Tricolorii”, criticați dur. ”Avem prea mulți muncitori. Fotbalul se joacă pe gazon, nu în fabrică”

SANMARTEAN ALBANIA

Eliminarea echipei naționale de la turneul final, încă din faza grupelor, le-a adus tricolorilor, dar și selecționerului foarte multe critici. Acum a venit rândul fostului jucător al Stelei, Marcel Răducanu să-și exprime nemulțumirea față de jocul tricolorilor, pe care-i consideră lipsiți de valoare, dar și de deciziile lui Iordănescu de a nu folosi anumiți jucători.

Louis Van Gaal, în Italia? Antrenorul olandez este pe lista unei echipe din Serie A TIM

van gaal milan

Demis de la Manchester United după două sezoane în care a câştigat doar o Cupă a Angliei, Louis Van Gaal este pe lista lui AC Milan, echipă aflată în căutarea unui antrenor pentru sezonul viitor.

Croația, amendată drastic de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Cehia

torte croatia

UEFA a decis suma pe care va trebui să o plătească Federaţia de Fotbal din Croaţia, după incidentele provocate de fanii echipei în partida cu Cehia. Croația a fost amendată cu suma de 100.000 de euro.

Liga 1 s-a mutat în Slovenia! Dinamo are în probe un atacant cipriot

Andone minge

Multe dintre echipele din Liga 1 au ales să se pregătească în această vară în Slovenia.

După Italia şi Spania, Torje poate ajunge în Anglia. Încă un club din PL, pe urmele românului

stoke toje

După Serie A TIM şi La Liga, Gabriel Torje îşi poate trece în CV şi o experienţă în Premier League. Internaţionalul român este dorit de Stoke City, echipă care a încheiat pe locul 9 în ultima ediţie a campionatului Angliei.

Atac la decarul naționalei: ”Un jucător bun doar pentru Liga 1. Atât. Îi atârnă numărul greu pe spate”

stanciu albania

Marius Șumudică nu crede în Nicolae Stanciu. Antrenorul Astrei a fost dezamăgit de evoluția mijlocașului Stelei în partida cu Albania și crede că acesta nu poate face pasul, în momentul de față, către un campionat puternic de afară.

Cum ar arăta primul 11 al refugiaților de la Euro 2016. Mandanda, Modric și Benteke, printre titulari

modric

În 20 iunie, Ziua Mondială a Refugiaților, organizația Fare a imaginat cum ar arăta o echipă ”națională” a refugiaților, adică o formație alcătuită doar din jucători ajunși în țările pe care le reprezintă ca refugiați sau ca fii ai unor refugiați.

Video Exclusiv Șumudică are soluția pentru banca tehnică a naționalei. ”Un antrenor român ar fi cel mai potrivit”

sumudica-1

Echipa națională a fost eliminată de la Euro încă din faza grupelor, iar FRF caută antrenor. Contractul lui Anghel Iordănescu expiră în această vară și Răzvan Burleanu trebuie să-i găsească înlocuitor.

Guvernul albanez a premiat naționala lui De Biasi cu 1 milion de euro pentru triumful istoric cu România

albania

În ciuda victoriei cu România, prima din istoria echipei naționale a Albaniei la un turneu final, echipa lui De Biasi nu este încă sigură de calificarea în optimi, având doar trei puncte în cele trei partide disputate în faza grupelor.

Rednic critică atitudinea "tricolorilor" și se propune selecționer: ”E timpul și pentru un dinamovist”

rednuic

România a părăsit ruşinos Euro 2016, după înfrângerea suferită în faţa Albaniei, scor 0-1, rezultat în urma căruia a terminat pe ultimul loc în grupa A. Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, crede că atitudinea jucătorilor a fost cea care a făcut diferenţa la Lyon.

Lazio va fi antrenată de fostul tehnician al lui Bilbao, Marcelo Bielsa

Bielsa

Lazio va fi pregătită de un antrenor de top în sezonul viitor! Italienii s-au înțeles cu argentinianul Marcelo Bielsa, fostul selecționer al Argentiniei și omul care le-a antrenat în ultimii ani pe Bilbao și Marseille.

Vacanță plăcută, ”Tata” Puiu!

tata-1

Fără a-l scoate țap ispășitor pe Anghel Iordănescu, atunci când generalul dă bir cu fugiții imediat după bătălie, ce pretenții să mai ai de la soldați?

Florin Andone: ”A fost un sezon bun pentru mine. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”

andone nationala

România a încheiat trist Campionatul European din Franța. Tricolorii au fost eliminați încă din faza grupelor, după ce au pierdut cu Albania(0-1). Intrat în minutul 68 al jocului, Florin Andone a fost unul dintre cei mai activi tricolori ai meciului cu albanezii. Atacantul Cordobei a avut chiar și o bară, la 10 minute după ce a intrat pe gazon.

Tensiuni în echipa campioanei europene: ”Decât să tot vin la națională doar să fiu la număr, mai bine nu”

pedro del bosq

Deja calificată în optimile de finală după doar două meciuri, Spania s-a anunțat ca favorită la a-și apăra titlul european. Cu toate astea, ”La Roja” nu are parte de liniște. Un jucător din lotul lui Vicente del Bosque a agitat apele în sânul echipei, după declarațiile date astăzi, cu o zi înaintea meciului decisiv cu Croația, din grupa D.

Video U-BT Cluj a dat lovitura. "Şepcile roşii" l-au transferat pe Vlad Moldoveanu

vlad moldoveanu

U-BT Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa care a terminat pe locul 4 în ultima ediţie a Ligii Naţionale l-a legitimat pe Vlad Moldoveanu, baschetbalist care în ultimele două sezoane a evoluat în Euroligă.

Video Exclusiv Accidentarea lui Alibec îi dă planurile peste cap lui Șumi: "Îmi curg mail-urile cu propuneri de atacanți!"

accidentare Alibec

Astra Giurgiu a făcut doar un singur transfer până acum, Kristi Vangjeli, însă Marius Șumudică rămâne optimist și spune că echipa sa poate cuceri iar titlul, dacă va mai face încă două mutări în această vară.

Rusia, excludere totală de la Olimpiadă? ”Nu este imposibil”

rusia olimpiada

Preşedintele Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA), Craig Reedie, a declarat, luni, la Londra, că instituţia pe care o conduce este gata să ia ”măsuri fără precedent” contra Rusiei în cazul în care se va dovedi că dopajul a afectat sportul din această ţară, nu doar atletismul.

Inter e pregătită să investească 50 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Berardi

berardi inter

Grupul chinez Suning, care a preluat recent pachetul majoritar de acţiuni la Inter Milano, este pregătit să investească serios pentru a-i readuce pe nerazzurri în fruntea Serie A TIM. Gazzetta dello Sport anunţă că noii proprietari şi-au dat ok-ul pentru ca directorul sportiv Piero Ausilio să înceapă negocierile cu jucătorul şi Sassuolo.

Reghecampf, șanse mari să fie noul selecționer al României. Motivele care îl fac favorit

reghe brleanu

Chiar dacă oameni cu influență din Federație îi susțin pe Mircea Rednic, respectiv pe germanul Bruno Labbadia ( fostul antrenor al lui Alex Maxim la Stuttgart), Laurențiu Reghecampf pleacă din start cu avantajul susținerii președintelui FRF

Îi evită pe suporteri? "Tricolorii" revin cu charterul la Bucureşti, marţi dimineaţă, la ora 3:00

sosire nationala

Românii aşteptau cu speranţe mari turneul final al Euro 2016. Chiar dacă ne-am calificat doar de două ori în ultimii 16 ani la o astfel de competiţie, noi mereu sperăm să trecem de grupe. Cel puţin! Lumea a rămas însă cu un gust amar după meciurile cu Elveţia şi cu Albania, iar o parte dintre jucători chiar au recunoscut că ne-am făcut de ruşine. "Tricolorii" vin în această noapte la Bucureşti, la ora 3:00, o oră la care au şanse mari să nu dea ochii cu prea multă lume. Faptul că vin cu charterul, adică un avion care îi aduce doar pe ei, te duce cu gândul că asta şi-ar şi dori să fie cât mai puţină lume la aeroport!

Video Ronaldo n-a marcat la Euro, dar a fost premiat de UEFA pentru cel mai frumos gol din UCL

ronaldo gol as roma

Cristiano Ronaldo (31 de ani) nu a marcat niciun gol în primele două partide ale Portugaliei de la Euro 2016, dar a fost totuși premiat de UEFA.

Un club important din Liga 1, aproape să fie preluat de nemţi! Un investitor are o avere de 12 miliarde $

craiova

CS Universitatea Craiova ar putea să îşi schimbe în viitorul apropiat finanţatorul, Mihai Rotaru discutând despre predarea pachetului de acţiuni unor investitori germani, printre care se află şi Klaus Michael Kuhne. Acesta ar avea o avere de 12,2 miliarde de dolari, conform Forbes.Neamţul, în vârstă de 79 de ani, are afaceri în diverse domenii şi a

CSMS Iaşi şi-a aflat adversara din turul doi preliminar al Europa League: Hajduk Split

csms

Aflată la debutul în cupele europene, CSMS Iaşi va avea o misiune complicată în turul secund al preliminariilor Europa League: va întâlni Hajduk Split (Croaţia).

Video Sunt și suporteri pașnici la Euro. Dedicația pe care i-au făcut-o unui bebeluș câțiva fani irlandezi

fani irlandezi

Violențele dintre suporteri, în special cele dintre ruși și englezi, au făcut rapid înconjurul lumii și i-au băgat în ședință pe mai marii UEFA, care au luat măsuri drastice în acest sens.

Presa albaneză jubilează după victoria cu România: "Istoric! Avem speranţe de calificare!"

albaneji

Presa albaneză salută "victoria istorică" obţinută împotriva României (1-0) la Campionatul European, rezultat care permite naţionalei antrenate de Gianni De Biasi, debutantă la un turneu final, să spere că se va califica în optimi de finală.

Video SOS transmis de Reghe. Tehnicianul are în Slovenia un lot subţire şi cere urgent întăriri

reghe antrenament-1

Steaua a început pregătirea de vară în Slovenia, însă lui Reghecampf îi lipsesc mulţi jucători.Patru dintre ei sunt la ec

Shaqiri, faza zilei la Euro: "Sper că firma de echipament nu produce şi prezervative"

shaquiri

Mijlocaşul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Xherdan Shaqiri, a ironizat calitatea tricourilor fabricate de firma Puma, purtate de el şi de coechipierii săi în partida cu Franţa, spunând, pentru televiziunea elveţiană SRF, că speră că ''Puma nu fabrică prezervative'', scrie AFP.

Albania are nevoie de o minune pentru a ajunge în optimi. Clasamentul locurilor trei la Euro

alvania

Victoria Albaniei în faţa României, scor 1-0, nu se va concretiza, cel mai probabil, într-o calificare în optimile de finală pentru adversarii noştri de aseară.

  • 21:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 21:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 Etapa 7 Superliga: FCSB-Farul Constanta
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult