Ultimele stiri

ACS Poli, din nou în Liga 1? "Este un proiect nou, fără jucători străini"

timisoara botosani

ACS Poli Timișoara a retrogradat din primul eșalon la finalul sezonului trecut, însă bănățenii speră, totuși, să evite liga a doua. Rapid nu va participa în Liga 1, dacă până pe data de 12 iulie nu se suspendă decizia de intrare în faliment a clubului, după cum au indicat sursele Digi Sport.

Ultimul antrenament al lui Dinamo din Slovenia, filmat dintr-o dronă

drona dinamo

Dinamo se pregăteşte din greu în Slovenia pentru un sezon în care vrea să lupte pentru toate trofeele interne.

Probleme uriaşe la Botoşani. Grozavu are lotul decimat

cabrera

Probleme uriaşe pentru FC Botoşani. Moldovenii au plecat în cantonamentul din Austria cu lotul decimat şi nu ştiu dacă vor reuşi să-şi aducă întăriri până la startul sezo

Titlul de la Wimbledon, deja adjudecat de una din surorile Williams? Ce spune statistica

venus serena williams

Vești bune pentru surorile Venus și Serena Williams, care s-au calificat la braț în semifinalele turneului de la Wimbledon. Statisticile sunt în favoarea celor două jucătoare din SUA: în cele 5 precedente ediții în care ambele au fost prezente în penultimul act, una dintre ele a câștigat trofeul.

Chiricheş, în picaj! Fundaşul lui Napoli nu mai e cel mai bine cotat român. Cine l-a devansat 

chiri

După un sezon modest la Napoli, în care rar a fost titular, şi un turneu final dezamăgitor cu România, cota lui Chiricheş a scăzut dramatic. În acest moment, internaţionalul român este evaluat mai slab decât în perioada de final de la Steaua: costă

Bilete scumpe la Mondialul din Rusia. 105 dolari, cel mai ieftin bilet. Cel mai scump costă 1100

cm rusia

Ruşii se pregătesc deja de organizarea Cupei Mondiale din 2018. Organizatorii au anunţat deja preţul biletelor pentru competiţia de peste doi ani.

Vești bune pentru galezi! Bale este 100% apt pentru semifinala cu Portugalia

Bale Wales

Țara Galilor se pregătește pentru o semifinală istorică în fața Portugaliei (miercuri, ora 22:00, ÎN DIRECT la PRO TV), iar selecționerul Chris Coleman se bazează mai ales pe Gareth Bale, cel mai important om al echipei.

Kittel, victorie la "un fir de păr" în etapa a patra din Turul Franţei

kittel

Marcel Kittel (Etixx-Quick-Step) a câştigat etapa a patra din Turul Franţei, desfăşurată între Saumur şi Limoges, după o decizie la fotografie. Rutierul german, care a bifat a 14-a victorie de etapă în Le Tour, l-a devansat cu doar câţiva centimetri pe Bryan Coquard (Direct Energie). Pe trei a sosit deţinătorul tricoului galben, Peter Sagan (Tinkoff).

Video Simona Halep își face autocritica: "A fost cel mai rău lucru pe care l-am făcut"

halep-6

Simona Halep a părăsit turneul de la Wimbledon în faza sferturilor de finală, după înfrângerea suferită în două seturi în fața lui Angelique Kerber, scor 7-5, 7-6 (7-2). La finalul meciului, numărul 5 WTA a făcut o scurtă analiză a propriului joc și a identificat principala cauză a eșecului.

Nani revine în fotbalul mare. Valencia l-a cumpărat de la Fenerbahce

nani valencia

Portughezul Nani revine într-unul din campionatele de top ale Europei, la doi ani distanţă după plecarea de la Manchester United.

La 36 de ani, Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams

La 36 de ani, jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. 8 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o în două seturi, 7-6 (7/5), 6-2, pe Yaroslava Shvedova (96 WTA). Cu un serviciu solid (74% primul serviciu), americanca s-a impus într-o oră şi 45 de minute.

Mourinho a explicat despărțirea lui Giggs de United: "Voia postul meu!"

mourinho giggs

Numirea lui Jose Mourinho pe banca lui Manchester United a coincis cu plecarea lui Ryan Giggs de pe Old Trafford, locul unde galezul și-a petrecut întreaga carieră de fotbalist, apoi a preluat postul de antrenor secund, în total 29 de ani.

Real şi Barcelona duc o luptă la baionetă pentru semnătura lui Andre Gomes

andre

Andre Gomes, un fotbalist care nu a apucat să impresioneze la Euro din cauza accidentărilor, este gata să declanşeze o adevărată luptă pe piaţa transferurilor între Barcelona şi Real.

Barcelona plăteşte cele mai mari salarii din Europa. Real Madrid şi Chelsea completează podiumul

barca

Barcelona conduce detaşat în topul european al celor mai mari remuneraţii plătite fotbaliştilor.

Mario Gomez a refuzat-o pe Wolfsburg! Unde va juca atacantul Germaniei în sezonul viitor

Gomez Germania

La 30 de ani, Mario Gomez este încă un nume atractiv pe piața transferurilor.

Kerber, impresionantă de jocul Simonei: "S-a luptat pentru fiecare punct" 

kerber semi

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost eliminată marţi de sportiva din Germania Angelique Kerber, nr. 4 mondial, după două seturi, 7-5, 7-6 (7-2), în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Actualul format de la Euro ar putea fi schimbat. "E bine pentru fotbal, dar mai e mult până 2024"

euro 2016 franta

Formatul cu 24 de echipe "a funcţionat", însă ar putea să nu fie păstrat după 2020, a declarat marţi directorul general al Euro 2016 din partea UEFA, Martin Kallen.

Berlusconi a făcut anunțul mult așteptat: "Am renunțat la cererile mele financiare. Vând AC Milan"

berlusconi

Patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a anunțat, cu prilejul externării din spitalul unde a suferit o operaţie pe cord deschis, că va vinde acţiunile sale unui grup de investitori chinezi, după ce a renunțat la pretențiile financiare mari.

UEFA nu vrea să mai vadă copii pe teren la finalul meciurilor: "Nu e o sărbătoare de familie"

bale jr

"E drăguţ să-i vezi pe copii jucându-se pe gazon, dar e un Campionat European, nu o sărbătoare de familie", a comentat marţi directorul general al EURO 2016 din partea UEFA, Martin Kallen, care nu este prea încântat să-i vadă pe copiii fotbaliştilor ţopăind pe teren după o victorie.

Video Gol de generic marcat de Robbie Keane, după revenirea de la Euro. Două asisst-uri pentru Gerrard

keane galaxy

Doar 12 minute i-au trebuit lui Robbie Keane pentru a marca primul său gol după revenirea la LA Galaxy, de la Campionatul European.

Poli Timişoara va rămâne în Liga 1, în cazul în care Rapid va intra în faliment

timisoara liga 1

Rapid are termen până pe 12 iulie să obţină suspendarea deciziei de intrare în faliment, pentru a evolua în viitorul sezon al Ligii 1. În cazul în care giuleştenii nu vor avea parte de o sentinţă favorabilă din partea instanţei, locul lor în noua ediţie de campionat va fi luat de Poli Timişoara.

Video Steliştii s-au antrenat pe ploaie, înaintea primului amical din Olanda

steaua ploaie

Steaua se pregătește de zor în Olanda în așteptarea primului amical, contra celor de la NEC Nijmegen, programat miercuri, 6 iulie.

Gata cu poziția de mijlocaș pentru Wayne Rooney! Anunțul făcut de Jose Mourinho

rooney mourinho

Zilele lui Wayne Rooney ca mijlocaș s-au încheiat. Anunțul a fost făcut de Jose Mourinho, la prima sa conferință de presă ca antrenor la Manchester United.

Wenger îl vrea pe Morata de la Real Madrid! Cu ce salariu îl ”curtează” londonezii pe atacant

morata

Arsene Wenger, managerul celor de la Arsenal Londra, dorește să-și consolideze pozițiile din atac și tocmai de aceea a indicat cu exactitate faptul că-și dorește un atacant de la Real Madrid. Este vorba despre Alvaro Morata, care se pare că poate fi transferat contra sumei de 30 de milioane de lire sterline.

Săgeata blondă

alfredo-di-stefano-1960

Exclusiv Poziţia oficială a LPF în cazul Rapidului. Ultimatum pentru participarea în Liga 1

rapid stadion

Vineri, Tribunalul Bucureşti şi-a declinat competenţa judecării suspendării hotărârii de faliment în cazul clubului Rapid și a trimis cererea giuleștenilor la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta urmând să se judece în regim de urgenţă în cursul acestei săptămâni. Azi, 5 iulie, este prima zi în care avoca

Exclusiv Rapid continuă întăririle: a semnat și un atacant cu 3 goluri în tricoul alb-vișiniu

jorda rapid

Rapid a rezolvat, marți, două transferuri. După fundașul Miquel Robuste, giuleștenii au reușit să obțină și semnătura atacantului Rafa Jorda, alt fotbalist care a contribuit la revenirea în Liga 1.

Încă un român în Serie A? Negocieri pentru transferul lui Răzvan Marin

razvan marin

Un nou fotbalist român poate ajunge în Serie A TIM. AS Roma este interesată de Răzvan Marin, de la Viitorul, şi a negociat deja un eventual transfer, anunţă Corriere dello Sport.

Pepe, incert pentru semifinala cu Ţara Galilor

pepe

Pepe, fundaşul central al Portugaliei, este incert pentru partida cu Ţara Galilor, din semifinalele EURO 2016, programată miercuri seara la Lyon, din cauza unor probleme musculare, pe care le-a acuzat după partida cu Polonia, câştigată de lusitani la loviturile de departajare.

Steliștii nu sunt de acord cu aducerea unui selecționer străin. ”Dacă eram eu liber, Burleanu nu era ales!”

steaua

Naționala de fotbal a României va debuta în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia cu un selecționer străin pe bancă. Noul antrenor al tricolorilor, care va fi anunțat joi, 7 iulie, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, va fi, cel mai probabil, Christoph Daum. De altfel, germanul a vorbit ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport despre această posibilă oportunitate.

  • 23:00 LIVE Champions League: PSG-Borussia Dortmund
  • 23:00 LIVE Champions League: Real Madrid-Bayern Munchen
  • 23:00 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • 23:45 Reluare Digi Sport Special
  • 23:30 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: GLORIA BUZĂU - CAMPIONII FC ARGEȘ, LIGA 2 CASA PARIURILOR, (29.10.2023)

    FOTBAL: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Dobre-George_avatar_1503041741

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: PSG - Dortmund, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult