Ultimele stiri

Cine-l vrea pe Balotelli? Atacantul a dezamăgit la Milan și nici Klopp nu-l dorește la Liverpool!

balotelli

Mario Balotelli (25 de ani) se află într-un moment delicat al carierei sale. Atacantul, care a evoluat în sezonul trecut, sub formă de împrumut, la AC Milan a dezamăgit în Serie A TIM, astfel că el se va întoarce la clubul său, Liverpool.

Video Comentatorul islandez are rival. Un portughez îl concurează pe Gudmundur Benediktsson

kuba rui patricio

Nu doar comentatorii islandezi își pot pierde vocea atunci când echipa lor câștigă. Comentatorul portughez al ”sfertului” cu Polonia și-a ”ieșit din minți” în momentul în care Blaszczykowski a ratat penalty-ul în fața lui Rui Patricio.

Nico Rosberg, cel mai rapid în primele antrenamente libere ale MP al Austriei

mercedes

În direct la Digi Sport 2, Mercedes a dominat primele antrenamente libere ale Marelui Premiu al Austriei de Formula 1, disputate vineri pe circuitul Red Bull Ring de la Spielberg, cu Nico Rosberg şi Lewis Hamilton pe primele două locuri în clasament.

Mesaj pentru Cristiano Ronaldo? ”Nu mă gândesc la tine. Asta e tot”

irn

”Nu mă gândesc la tine. Asta e tot”, este mesajul publicat de Shayk, alături de un video cu o pisică care-și pilește unghiile, în timp ce pe fundal cântă piesa Rihannei cu aceleași versuri.

Video "Să învăţăm imnul Islandei!" Super inițiativă a francezilor înaintea meciului de duminică

proxy

Islanda se află în fața unui moment istoric la Euro 2016. Naționala nordică are șansa de a accede în semifinalele competiției, dacă o va elimina pe Franța, naționala gazdă, în ultimul ”sfert” al turneului final.

Manchester United s-a dat de gol: a mai încheiat un transfer, pe care îl voia deocamdată secret

mourinho fericit

După ce s-a lămurit misterul transferului lui Zlatan Ibrahimovic, Manchester United a dezvăluit, din greșeală, încă un transfer rezolvat, care mai trebuie doar oficializat. În timp ce Internetul vuia pe subiectul Ibra pe Old Trafford, după ce jucătorul suedez a dezvăluit public că a semnat cu United, site-ul oficial al ”diavolilor roșii” a făcut o gafă care a trădat o altă mutare.

Lewandowski: "Am avut mai puţin noroc decât în meciul cu Elveţia. Am fi putut mai mult"

lewa

Robert Lewandowski a declarat că echipa Poloniei a avut mai puţin noroc în meciul cu Portugalia, pierdut joi seara, la Marsilia, în sferturile de finală ale EURO 2016.

Real Madrid, la ”pescuit” la Euro: unul dintre Pogba și Hazard, ”galacticul” verii pe Bernabeu

pogba hazard

Potrivit cotidianului Marca, Paul Pogba (23 de ani) și Eden Hazard (25 de ani) sunt cele două superstaruri aflate în vizorul Realului. Sursa citată amintește că amândoi mijlocașii sunt de câțiva ani pe lista ”galacticilor”, dar că în acest an, după Euro, se va încerca transferul unuia dintre ei.

Fără victorie, în semifinale

portugal

5 meciuri. 4 remize şi o victorie în minutul 117. Suficient pentru Portugalia să ajungă în semifinale. Meciurile echipei lui Fernando Santos n-au fost cele mai spectaculoase, cu excepţia partidei împotriva Ungariei.

Portughezii se apără după calificarea la penalty-uri, în semifinale: ”Trebuie să dovedești caracter!”

portugal reuters1-m

Portugalia trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, să se calmeze, să savureze şi să se mobilizeze, a declarat selecţionerul Fernando Santos după calificarea în semifinalele Euro 2016 în detrimentul Poloniei (1-1 după prelungiri, 6-4 după loviturile de departajare), joi seara, pe ”Stade Velodrome” din Marsilia.

CR7, după calificarea în semifinale: ”Ne-am atins obiectivul”. Statistica ciudată a Portugaliei la EURO

runaldu

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că Portugalia şi-a îndeplinit obiectivul la EURO 2016, calificarea în semifinale, după ce a trecut de Polonia cu 5-3 la loviturile de departajare, joi seara, pe Stade Velodrome din Marsilia.

Final trist pentru cea mai de succes națională din istorie: ruptură între Del Bosque și Casillas

iker del bosque

Singurul antrenor din lume care a câștigat Champions League, Campionatul European și Campionatul Mondial are un regret mai mare chiar decât eliminarea de la Euro la final de ciclu: relația sa cu unul dintre jucătorii săi preferați s-a deteriorat grav.”Am trimis mesaje tuturor jucătorilor, cu excepția unuia: Casillas”, a spus Del Bosque aseară, la postul de radio Cadena SER.

Exclusiv Rednic: "Nu m-a căutat nimeni de la FRF. Poate nu vor antrenori cu personalitate"

rednic

Mircea Rednic (54 de ani) a fost unul dintre numele vehiculate pentru a-i lua locul lui Anghel Iordănescu pe banca naţionalei României. "Puriul", care este liber de contract după ce s-a despărţit de Dinamo la finalul sezonului trecut, a declarat că nu a fost contactat de nimeni din conducerea FRF.

Un fost oficial FRF acuză actuala conducere: ”Există un mare complex de inferioritate față de ’Generația de Aur’!”

hagi

Naționala de fotbal a României va beneficia în curând de serviciile unui nou selecționer, care, cel mai probabil, va fi unul străin. Nu se știe exact lista cu cei care au o șansă de a prelua frâiele tricolorilor, dar este cert că acesta nu va fi un reprezentant al ”Generației de Aur”.

Video Exclusiv La Londra, toate drumurile duc la Wimbledon. Capitala Angliei respiră tenis în aceste zile

pt mishu

Londra respiră tenis zilele acestea - pe durata istoricului turneu de la Wimbledon, toată lumea e conectată la eveniment. Digi Sport transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE competiția care se încheie pe 12 iulie.

Exclusiv Decizia de vineri a instanţei: Rapid rămâne în faliment şi e aproape de dispariţie

rapid

Cu toţii aşteptam ca astăzi, la Tribunalul Bucureşti, să existe o şedinţă publică în care se aflăm argumentele concrete cu care Rapid speră să poată suspenda efectele sentinţei de faliment luate pe 13 iunie. Nu a fost vorba de aşa ceva, pentru că în astfel de cazuri este doar o aşa numită Cameră de Consiliu la care participă doar judecătoarea şi grefiera. În cazul Rapidului, azi a analizat ordonanţa preşedinţială depusă de Rapid, plus celelalte acte depuse la dosar, între care şi hârtia primită de la LPF prin care se certifică faptul că doar din drepturile TV clubul va primi 1,6 milioane de euro.

Bergodi: "Mi-ar plăcea să antrenez naţionala. Ştiu limba şi cunosc fotbalul românesc"

bergodi

Oficialii FRF au dezvăluit că până la finalul Euro 2016 România va avea un nou selecţioner. Pe lista celor de la Federaţie se află numele mai multor antrenori străini, dar şi Mircea Rednic. Liber de contract după ce anul trecut s-a despărţit de ASA Tg. Mureş, Cristiano Bergodi (51 de ani) declară că naţionala României este un capitol tentant pentru cariera sa.

Primele două ligi din Spania își schimbă oficial denumirile, după 10 ani: La Liga și La Liga 2

la liga

Primele două divizii din fotbalul profesionist spaniol și-au schimbat oficial denumirile, în vederea sezonului 2016/2017, renunțând la numele BBVA și Adelante, în urma încetării contractului de asociere cu celebra bancă spaniolă.

”Cetățeanul” Nolito! Manchester City și-a prezentat oficial ultima achiziție

nolito city

Spaniolul Nolito, ultima achiziție a lui Pep Guardiola, a fost prezentat oficial azi, de dimineață, de Manchester City. Clubul de pe Etihad Stadium a plătit clauza de reziliere a fostului atacant al Barcelonei, în valoare de 18 milioane de euro. Atacantul de 29 de ani a semnat cu formația pregătită de fostul său antrenor de la Barcelona pentru următoarele patru sezoane.

Video Exclusiv Mutu vrea să-și înceapă cariera de antrenor din Liga 3. De ce a vrut să iasă din fotbal

mutu coach

Adrian Mutu (37 de ani) a decis să se retragă din activitatea de fotbalist profesionist, după o experiență mai degrabă eșuată la ASA Târgu Mureș iar acum se pregătește pentru a deveni antrenor.

Exclusiv Begu, după eliminarea de la Wimbledon: ”Ar trebui să mă împrietenesc cu iarba”. Ce planuri are la JO

irina begu

Eliminată din primul tur la Wimbledon, Irina Begu nu pare să se înțeleagă prea bine cu turneele pe iarbă. Jucătoarea româncă de 25 de ani a pierdut, surpinzător, în fața Carinei Witthoeft, locul 109 în ierarhia WTA şi acum aşteaptă începerea sezonului de hard, o suprafaţă pe care se simte mult mai confortabil.

Video Exclusiv Tecău: "Sunt supărat, dar mai am o şansă la dublu mixt"

tecau wimbledon 1

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, deţinătoarea titlului, și a patra favorită a probei masculine de dublu din cadrul turneului pe iarbă de la Wimbledon, a pierdut neaşteptat în priumul tur în faţa cuplului canadiano-englez Shamasdin/Marray.

Predare de ștafetă? Renato Sanches i-a ”răpit” lui CR7 un record istoric la Euro, la exact 12 ani distanță

renato sanches

Cumpărat de Benfica, cu 20 de mingi de fotbal și 750 de euro, în urmă cu nouă ani, Renato Sanches a ajuns la Bayern Munchen în această vară, pentru 35 de milioane de euro. Noua senzație a fotbalului portughez a fost la acest sezon de două ori ”Omul meciului” la Euro, la partidele cu Croația și Polonia, din ”optimi”, respectiv ”sferturi”, punându-l în umbră pe starul Cristiano Ronaldo.

Polonia, eliminată chiar dacă nu a fost condusă nicio secundă la Euro. Doar 3 echipe au mai pățit asta

polonialewa

Astfel, naționala antrenată de Adam Nawalka părăsește Euro 2016 fără a pierde vreun meci și fără a fi condusă vreodată, fie și măcar pentru o secundă, în acest turneu final. Doar trei echipe au mai pățit asta în toată istoria Campionatelor Europene: Franța, în 1996, Anglia, în același an, respectiv Croația, în 2008.

Del Bosque a anunţat că renunţă la naţionala Spaniei

del bosque

Selecţionerul naţionalei Spaniei, Vicente del Bosque, în vârstă de 65 de ani, a anunţat, joi, că nu are nicio intenţie să mai rămână pe banca tehnică a primei reprezentative după ce contractul actual îi va expira, şi vrea să se retragă din fotbal, anunţă co

Pe urmele lui Schumi. Pot bate Hamilton ori Rosberg un record istoric? Aflăm de pe Digi Sport

f1

Lunile iulie şi octombrie îi răsfaţă pe iubitorii Marelui Circ, ambele aducând câte 4 weekend-uri de F

Video Exclusiv Halep, după victoria fulger cu Schiavone: "Mă simt bine fizic, sunt puternică şi mă mişc bine"

halep1

Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, joi, meciul cu italianca Francesca Schiavone (poziţia 111 WTA), scor 6-1, 6-1, în turul secund al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, disputat pe iarbă şi dotat cu premii totale de 13.570.000 de euro.Partida a durat o oră şi cinci minute. Românca a avut

Galezii sunt gata să scrie istorie la Euro. Promisiunea lui Bale

bale coleman

Țara Galilor este la un pas de prima semifinală a unui turneu final din istorie. Naționala lui Gareth Bale trebuie să treacă de Belgia, echipa care are mari probleme. Căpitanul Eden Hazard este incert pentru partida de la Lille, iar apărarea "dracilor roșii" e decimată. Vermaelen şi Vertonghen vor rata disputa cu galezii din cauza unor accidentări.

Foto Lui Ronaldo i s-a refuzat un posibil penalty în sfertul cu Polonia

ronaldo fault

Portugalia a fost privată de un penalty în prima repriză a sfertului de finală cu Polonia. În minutul 30 Pazdan l-a împins clar pe Ronaldo în careu, însă arbitrul a evitat să arate punctul cu var

Video Robert Lewandowski a intrat în istorie cu golul marcat în poarta Portugaliei

lewa bucurie

Robert Lewandowski a fost una dintre dezămăgirile Campionatului European din Franța, cel puțin până în faza sferturilor de finală. Deși toată lumea anticipa o prestație de excepție a vârfului de la Bayern, polonezul nu a reușit să marcheze în primele 4 meciuri ale Poloniei. A spart însă gheața în duelul cu Portugalia și a intrat direct în istorie.

  • 20:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Fotbal European
  • 21:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • 22:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • 23:30 Fotbal European
  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Farul Constanta-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: CS Mioveni - Csikszereda, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • London, England, 9th March 2024. John McGinn of Aston Villa with Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League ma

    FOTBAL: Chelsea - Tottenham, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult