Ultimele stiri

Răzvan Zamfir, dat afară de la Bari. Anunțul făcut de președintele Giancaspro

zamfir bari

După un an și jumătate la Bari, unde a ocupat, în ultima jumătate de an, funcția de director sportiv, Răzvan Zamfir a fost demis de Bari. Anunțul a fost făcut de președintele grupării de Serie B, Cosmo Antonio Giancaspro, într-o conferință de presă prilejuită de prezentarea oficială a ultimului transfer al echipei.

Parizienii s-au pus pe transferuri. Au pus mâna pe unul dintre cei mai buni fundași de la Euro

meunier belgia

Oficialii celor de la Paris Saint Germain nu vor să scadă interesul față de propria echipă, după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic, care între timp a oficializat mutarea la Mancheter United, și tocmai de aceea s-au pus pe transferuri.

Isner ne-a adus aminte tuturor de disputa cu Mahut, din 2010. Tsonga l-a învins, după un meci dramatic

tsonga

Isner şi Tsonga le-au adus aminte tuturor de celebrul meci Isner - Mahut, din 2010, de la Wimbledon. De data aceasta, francezul s-a impus în faţa americanului, după o partidă epuizantă, încheiată 19-17 în decisiv (6-7, 3-6, 7-6, 6-2, 19-17

Video Messi se întoarce la națională! Cine și ce l-a făcut să-și schimbe părerea? ”L-au mișcat!”

messi miting

După ce 100.000 de fani ai naționalei Argentinei au ieșit ieri în stradă în Buenos Aires, în ploaie, pentru a-l convinge pe starul Barcelonei și al selecționatei albiceleste să nu renunțe la națională, se pare că demersul a avut succes.

Video Pelle a explicat ratarea cu Germania: "Le cer scuze tuturor! Nu l-am provocat pe Neuer"

pelle

Graziano Pelle şi-a cerut scuze pentru faptul că a ratat una dintre loviturile de la 11 metri din sfertul de finală cu Germania, de la Euro 2016, şi a precizat că nu a dorit să-l provoace pe Manuel Neuer înainte de a trage de la punctul cu var.

Steaua, în linie dreaptă pentru noul sezon. Roş-albaştrii au ajuns în Olanda: lotul avut la dispoziţie de Reghe

stea

Zilele libere s-au terminat pentru roş-albaştri, care duminică, în jurul orei 16:30, au ajuns în cantonamentul din Apeldoorn (Olanda).Steaua a intrat în linie d

Microfonul aruncat de Cristiano Ronaldo în lac, găsit de scafandri. Va fi scos la licitație

microfon cr7

Jurnaliștii CMTV au angajat scafandri care să caute microfonul aruncat în lac de Ronaldo și aceștia l-au găsit. Acum, Correio da Manha anunță că va scoate la licitație microfonul și banii încasați vor fi donați unei organizații caritabile.

Chelsea a confirmat transferul lui Batshuayi. Belgianul devine al doilea cel mai scump jucător din istoria clubului

batsuayi

Chelsea a confirmat transferul lui Michy Batshuayi, de la Marseille. În schimbul ata

Auf wiedersehen, Italien!

germania italia-1

Serena Williams s-a calificat în optimi, după victoria cu numărul 300 la turneele majore

williams

Serena Williams, liderul mondial al tenisului feminin, s-a calificat duminică în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după o victorie facilă în faţa jucătoarei germane Annika Beck, 6-3, 6-0, în direct la Digi Sport 2.

Lovitură pentru Germania. Sami Khedira va rata restul Euro 2016

khedira germania

Germania are parte şi de daune după calificarea în semifinalele Euro 2016, în urma victoriei din sferturi contra Italiei, venite după loviturile de departajare.

Dialog savuros între Halep şi Navratilova: "Ai putea fi mai agresivă / Am ajuns de două ori la fileu"

halep-3

Simona Halep a fost invitată vineri seară în studioul Tennis Channel, acolo unde a fost intervievată de Martina Navratilova. Între cele două a avut loc un schimb de replici savuros, în care legenda tenisului o sfătuia pe "Simo" să fie mai agresivă. Răspunsul sportivei noastre a făcut-o să râdă pe Navratilova.

Guardiola îl vrea pe Kroos. Ofertă de proporţii pregătită de Manchester City

kroos real

Pep Guardiola e decis să-şi aducă la noua sa echipă, Manchester City, unul dintre foştii elevi de la Bayern Munchen.

Video Imagini spectaculoase din cantonamentul lui Dinamo. Primul antrenament din al doilea stagiu sloven

dinamo-2

Dinamo a plecat în al doilea cantonament al verii, tot în Slovenia, acolo unde bucureştenii vor disputa și mai multe partide de verificare. "Câinii roşii" au susţinut primul antrenament de la Zrece.

Video Franța - Islanda 5-2. ”Cocoșii” i-au ”demolat” pe nordici. Griezmann, golul 100 la Euro 2016!

griezmann

Ultimul sfert de finală de la Euro 2016 se joacă în această seară, de la ora 22:00, la Paris, pe Stade de France, între naționala țării gazdă și Islanda. Partida va fi arbitrată de o brigadă olandeză, condusă la centru de Bjonr Kuipers.

OFICIAL Leicester a rezolvat cel mai scump transfer din istoria clubului

leicester

Leicester City a rezolvat cel mai scump transfer din istoria clubului: campioana Angliei s-a înţeles cu Nampalys Mendy şi îi va plăti lui Nice 13 milioane de lire sterline (15,5 milioane de euro). Precedenta cea mai scumpă mutare fusese cea a croatului Andrej Kramaric (10,5 milioane de euro).

Video Penalty-ul lui Hector a declanșat nebunia la Berlin! Extaz pentru fanii Germaniei

nemti

VIDEO Germania - Italia 1-1 (6-5 d.l.d.). Fanii Germaniei au primit cu lacrimi și strigăte de bucurie calificarea dramatică în semifinalele Campionatului European, obținută la penalty-uri în fața Italiei.

Video E duminică, dar se joacă tenis la Wimbledon. Programul meciurilor transmise de Digi Sport

wimbledon-2

Pentru doar a patra oară în istorie, organizatorii de la Wimbledon au luat decizia să programeze meciuri în prima duminică a competiţiei, o zi în care de obicei este pauză. Din cauza ploii, amânarea unor partide i-a forţat pe englezi să joace şi astăzi.

Caz fără precedent în Islanda: nordicii au rămas fără tricouri și comandă din Anglia

fani islanda

Islanda a bătut toate calculele hârtiei și la prima prezență la un Campionat European a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde va întâlni Franța. Simpatia pentru cea mai mică națiune care a participat vreodată la un turneu final continental a atins cote imense, la fel și cererile de tricouri ale reprezentativei nordice.

Încă un transfer pentru Paris Saint Germain. Polonezul Krychowiak, cumpărat de la Sevilla

polonez paris

La două zile după ce fostul mijlocaş al lui Nice, Hatem Ben Arfa, a semnat cu Paris Saint Germain, campioana Franţei a mai oficializat un transfer.

Video Răzvan Burleanu: "Vom avea un selecţioner străin. Suntem aproape de a ne atinge ţinta"

burleanu

Răzvan Burleanu a fost invitat special în cadrul emisiunii "În faţa ta", la Digi24, şi a vorbit despre noul selecţioner al României. Preşedintele FRF a dezvăluit faptul că antrenorul va fi unul străin şi a lăsat să se înţeleagă că există o şansă mare ca acesta să fie german.

Ronaldo domină clar duelul cu Bale. Victorii pe linie pentru portughez în întâlnirile directe

bale ronaldo

Colegi la Real Madrid în tripleta BBC, Cristiano Ronaldo și Gareth Bale vor fi adversari în semifinalele Campionatului European din Franța, acolo unde Portugalia va lupta contra Țării Galilor. Statistica întâlnirilor directe între cei doi coechipieri de la Real Madrid este una net favorabilă lusitanului.

Jordan King a obținut prima victorie din carieră la GP2. Al 7-lea câștigător diferit în primele 8 curse

gp2

Jordan King a obținut prima victorie din cariera în seria GP2 la finalul cursei de sprint de pe Red Bull Ring. ÎN DIRECT la Digi Sport King, plecat din pole-position pentru prima dată, nu a gafat niciodată pe traseu ud, care a oferit o aderență scăzută.

Video "Bufonii" sferturilor de la Euro! Glumele despre Zaza şi Boateng, după gafele din Germania - Italia

zaza

VIDEO Germania - Italia 1-1 (6-5, d.l.d.). Jerome Boateng şi Simone Zaza au fost protagoniştii celor mai amuzante două faze ale sferturilor de finală de la Euro 2016. Cei doi nu au scăpat de glumele făcute de fanii fotbalului pe reţelele de socializare.

Întăriri pentru titlu la Dinamo: Andone îl vrea pe Budescu. Ce salariu i-ar putea da "câinii"

budescu

În sezonul următor, Dinamo vrea să intre cu șanse reale în cursa pentru titlu, iar noul antrenor, Ioan Andone, a găsit soluția ideală pentru roș-albi. "Câinii" concurează cu Astra pentru împrumutul lui Budescu de la Dalian Yifang.

Video Exclusiv Mergea, chinuit de condiţiile de la Wimbledon: "Sper să jucăm trei seturi din cinci"

mergea-2

Favoriţii numărul 6 de la Wimbledon, Florin Mergea şi Rohan Bopanna, s-au calificat în turul 3, după victoria în faţa perechii Andrej Martin / Hans Podlipnik-Castillo, cu 7-5, 6-2, după un meci care a fost întrerupt de patru ori din cauza ploii.

Barcelona caută fundaş lateral. Lista din care vor alege catalanii

darmian barca

Plecarea lui Dani Alves la Juventus şi iminenta cedare a lui Adriano Correia la Lazio a adus-o pe Barcelona în situaţia de a căuta asiduu un fundaş lateral pentru noul sezon din Primera Division.

Milik o poate părăsi pe Ajax. Napoli îl vrea pe atacantul polonez

milik napoli

Evoluţiile lui Arkadiusz Milik de la Euro 2016 îi pot aduce atacantului polonez transferul de la Ajax.

Mihai Roman, Paul Papp şi Andrei Prepeliţă au marcat pentru echipele lor în meciuri amicale

goluri romani

Trei fotbalişti români, Mihai Alexandru Roman (NEC Nijmegen), Paul Papp (FC Wil) şi Andrei Prepeliţă (Ludogorets Razgrad), au marcat, sâmbătă, pentru echipele lor, în meciuri amicale.

Video Islandezii au explicat de unde provine deja celebrul ritual de încurajare a jucătorilor

islanda

Islanda reprezintă una dintre cele mai mari surprize din istoria campionatelor europene. Nordicii sunt calificaţi în sferturile de finală ale competiţiei din Franţa, acolo unde au fost susţinuţi de cea mai gălăgioasă galerie prezentă în Hexagon.

  • 20:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Fotbal European
  • 21:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • 22:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • 23:30 Fotbal European
  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Farul Constanta-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: CS Mioveni - Csikszereda, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • London, England, 9th March 2024. John McGinn of Aston Villa with Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League ma

    FOTBAL: Chelsea - Tottenham, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult