Ultimele stiri

Video Burleanu, atacat din toate părțile: ”E un mincinos și un prefăcut”

burli

Helmut Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a șarjat și el la șeful FRF, Răzvan Burleanu, atacat deja din toate părțile după numirea lui Christoph Daum în funcția de selecționer al echipei naționale.

Video Acuzaţii grave la adresa lui Răzvan Burleanu: "Este începutul sfârşitului pentru el"

burleanu prunea

Conflictul dintre preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi o parte dintre membrii Comitetului Executiv este departe de a se încheia. Florin Prunea crede că modul în care a fost ales noul selecţioner al echipei naţionale reprezintă "începutul sfârşitului" pentru şeful de la Casa Fotbalului.

Video Torje poate rata transferul în Turcia, din cauza atentatelor: ”Mi-e frică să mai merg să joc acolo”

torje

Alături de Florin Andone, Gabriel Torje ar putea ajunge în Turcia, acolo unde e dorit de Galatasaray, Beșiktaș și nou-promovata Karabukspor. Mijlocașul de 26 de ani susține, însă, că tot mai desele atentate din Istanbul îl facă se evite să semneze cu o echipă din Turcia.

Leicester a realizat cel mai scump transfer din istoria clubului, cu ”ajutorul” unui fost jucător din Liga 1

ahmed musa

Ahmed Musa, un atacant de 23 de ani, a semnat un contract pe patru ani, valoarea transferului fiind de circa 16 milioane de lire sterline (20 milioane de euro), record istoric pentru Leicester. De serviciile sale se mai interesau trei echipe engleze, Southampton, Everton şi West Ham United.

Video Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Varela. ”Dacă vine gratis, îi dau ce salariu vrea el”

varela puljic

Cu toate acestea, Gigi Becali pare să fi revenit la sentimente mai bune și sugerează că Varela ar putea, în cele din urmă, pleca la echipa elenă. Ocazie cu care finanțatorul Stelei a anunțat și cine va fi înlocuitorul fundașului din Insulele Capului Verde.

Video Murray, pentru a treia oară în finală la Wimbledon. Victorie fără emoţii cu Berdych

murray wimbledon

Pentru a treia oară în carieră, Andy Murray s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon. Scoţianul a trecut fără emoţii în semifinale de Tomas Berdych.

Video Steaua are ofertă de la Anderlecht pentru Chipciu: "Nu-l dau fără 4 milioane"

chipciu anderlecht

Alexandru Chipciu este dorit de cel mai important club din Belgia. Anderlecht Bruxelles a făcut o ofertă pentru jucătorul Stelei, a anunţat Gigi Becali, la Digi Sport, însă propunerea belgienilor nu îl mulţumeşte pe patronul roş-albaştrilor.

Video Becali: ”Doi jucători ai Stelei au zis că nu mai merg la națională, că nu se înțeleg cu antrenor străin”

stelisti nat

Unul dintre principalii contestatari ai numirii germanului Christoph Daum la cârma echipei naționale a României, Gigi Becali, patronul Stelei, susține că doi dintre jucătorii Stelei vor să se retragă de la echipa națională.

Video Surorile Williams, la un pas de al şaselea titlu la dublu la Wimbledon. Finală cu Shvedova-Babos

williams wimbledon

Yaroslava Shvedova şi Timea Babos s-au calificat în finala probei feminine de dublu la Wimbledon. Cele două se vor bate pentru trofeu cu surorile Williams, care au câştigat deja de cinci ori turneul londonez.

Căpitanul Germaniei, după eșecul din semifinalele Euro: ”Sunt mândru, am rămas fideli stilului nostru”

schweini st

Căpitanul echipei de fotbal a Germaniei, Bastian Schweinsteiger, a declarat într-o scrisoare deschisă, postată pe site-ul federaţiei sale, că echipa ar trebui să fie mândră, chiar dacă a fost învinsă în semifinalele EURO 2016 de Franţa (2-0).

Video Torje încă n-a trecut peste eșecul de la Euro: ”Nu avem nicio scuză. Toți trebuia să facem mai mult”

torje franta

Gabi Torje e în vacanță, dar încă nu poate uita eșecul de la Euro 2016, acolo unde România nu a depășit faza grupelor. Mijlocașul crede că atât el, cât și colegii săi, puteau face mai mult și spune că nu există scuză pentru prestația ”tricolorilor” în Franța.

Concurenţă pentru UCL? Un grup chinez vrea să înfiinţeze o nouă competiţie în Europa

Wang Jianlin

Wang Jianlin (foto), patronul grupului chinez Wanda şi cel mai bogat om din Asia, vrea să înfiinţeze în Europa o competiţie care să rivalizeze cu Liga Campionilor, scrie Financial Times, citat de Reuters.

Neymar a scăpat de probleme. Brazilianul și tatăl său nu vor fi urmăriți penal

neymar tacsu

Justiţia spaniolă a pronunţat neînceperea urmăririi penale în cazul fotbalistului Neymar şi al tatălui său, cercetaţi până acum pentru corupţie şi suspectaţi că au ascuns adevărata valoare a transferului jucătorului la FC Barcelona în 2013, scrie AFP.

Video Propunerea lui Marica pentru postul de vârf la Steaua: "E de viitor şi loveşte fantastic mingea"

ontel marica

Cristian Onţel este propunerea lui Ciprian Marica pentru postul de atacant la Steaua. "E un jucător de viitor şi loveşte fantastic mingea", crede fostul "nouar" al roş-albaştrilor.

Cummings a câștigat etapa a 7-a din Turul Franței. Cum arată clasamentul general

Cummings

Britanicul Stephen Cummings (Dimension Data) a câştigat etapa a 7-a a Turului Franței, la Lac de Payolle, a doua victorie în cariera sa în Marea Buclă. Belgianul Greg Van Avermaet (BMC) a păstrat tricoul galben de lider al clasamentului general.

Venituri record la Euro 2016: aproape 2 miliarde de euro!

euro 2016

Campionatul European de fotbal 2016 a generat venituri de 1,93 miliarde de euro şi costuri de 1,1 miliarde euro, cu un beneficiu de 830 milioane, a anunţat vineri instanţa organizatoare a competiţiei în cadrul unei conferinţe de presă.

Video Steaua, două victorii, fără gol primit în amicalele din Olanda. ”Asta va fi echipa din finala Cupei Ligii”

steaua fc

Steaua a câștigat și al doilea amical din stagiul din Olanda. După 1-0 cu NEC Nijmegen, roș-albaștrii au învins-o și pe Charleroi cu 3-0, astăzi, prin golurile lui Hamroun și Tudorie (o dublă). Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, crede că Reghecampf a folosit în startul meciului cu belgienii

Video Exclusiv Federer, eliminat de canadianul Raonic în semifinalele de la Wimbledon

Raonic Wimbledon

Roger Federer a ratat șansa de a câștiga Grand Slam-ul de la Wimbledon! După ce l-a învins în 5 seturi pe Marin Cilic, elvețianul a avut parte de un nou meci maraton, pe care l-a pierdut însă în fața lui Milos Raonic.

Video Daniel Isăilă nu rămâne la naţională: "M-am simţit ca la un interviu pentru un job"

isaila nationala

Răsturnare de situaţie în privinţa staff-ului echipei naţionale. Deşi iniţial se credea că va lucra şi cu noul selecţioner, Daniel Isăilă a anunţat la Digi Sport că a decis să întrerupă colaborarea cu FRF, după discuţia pe care a avut-o azi cu Christoph Daum.

Ronaldo și Griezmann se luptă pentru al doilea trofeu în ultimele 6 săptămâni

Ronaldo Griezmann

Franța și Portugalia vor juca finala Euro 2016, după ce echipa lui Deschamps a învins reprezentativa Germaniei, scor 2-0, lusitanii reușind să câștige cu același scor în fața Țării Galilor.

UEFA a decis cine va înmâna trofeul câștigătoarei Euro 2016. Va fi o fostă legendă a Spaniei

xavi 12

UEFA a anunțat astăzi numele celui care va înmâna trofeul câștigătoarei Campionatului European 2016, dintre Franța și Portugalia. Xavi Hernandez, fostul mijlocaș al Barcelonei și al naționalei Spaniei, campioana precedentelor două ediții ale Euro, va fi cel însărcinat cu acordarea trofeului.

Revenire spectaculoasă la CFR Cluj. Arpad Paszkany este din nou patronul clubului

Arpad Paszkany

Arpad Paszkany a redevenit patronul celor de la CFR Cluj, echipă pe care a condus-o spre cea mai bună perioadă din istoria clubului.

Guardiola: ”Sunt mai bun datorită lui Mourinho”. Ce planuri are la Manchester City

pep guardiola

Pep Guardiola a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui Manchester City și a avut de înfruntat curiozitatea și incisivitatea presei britanice. Antrenorul catalan nu putea scăpa, în Anglia, de întrebările referitoare la marele său rival, Jose Mourinho.

Daum are încredere în noii săi fotbalişti: "Românii joacă atractiv"

daum feder

Noul selecţioner al naţionalei României, Christoph Daum, a declarat pentru site-ul FRF că fotbalul românesc a influenţat timp de un deceniu fotbalul mondial prin mai mulţi jucători extraordinari precum Bogdan Stelea, Gheorghe Popescu, Ionuţ Lupescu, Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuş şi Dan Petrescu.

Tecău, premiat de ITF înaintea duelului din Cupa Davis, dintre România şi Spania

tecau trofeu

Horia Tecău va fi premiat de Federaţia Internaţională de Tenis înaintea duelului de Cupa Davis dintre România şi Spania, programat între 15 şi 17 iulie la Cluj.

Video "Secundul" lui Daum crede în calificare. Verkempinck a mai lucrat cu Dorinel, Selymes şi Rădoi

captura secund romania

În această după amiază a sosit la Bucureşti belgianul Rudi Verkempinck, 50 de ani, cel care va fi unul dintre secunzii noului selecţioner al României, Christoph Daum. Cei doi au lucrat împreună ultima oară la Bursa, acolo unde au stat 7 luni.

Exclusiv Rămân Badea şi Isăilă, pleacă "Ţeţe" Moraru. Cum arată staff-ul lui Daum

staff

Christoph Daum va rămâne la Bucureşti până la finalul săptămânii viitoare, urmând ca de astăzi acesta să se întâlneascã faţă în faţă cu fiecare dintre noii săi colaboratori. Neamţul a cerut să-i cunoască pe fiecare în parte, iar unii dintre aceştia îşi vor întrerupe concediile pentru a ajunge la Bucureşti şi a sta la discuţii cu Daum.

Cristina Neagu felicită portdrapelul României de la Rio: "Ponor e o mare campioană"

neagu rio

Simona Halep s-a declarat surprinsă de desemnarea Cătălinei Ponor drept portdrapel al României la Jocurile Olimpice, însă Cristina Neagu nu a avut acelaşi tip de reacţie.

Variantă surpriză pentru naţionala Angliei. Roberto Mancini, dorit de Federaţia de la Londra

mancini anglia

Federaţia Engleză continuă să caute selecţioner după demisia lui Roy Hodgson, care şi-a anunţat plecarea de la naţională după eliminarea ruşinoasă din optimile Euro 2016, de după meciul cu Islanda.

Steaua - Charleroi 3-0. Tudorie a reușit o dublă în ultimele minute ale meciului

Tudorie bucurie

Steaua joacă azi al doilea meci amical al stagiului de pregătire din Olanda. Roş-albaştrii vor evolua, începând cu ora 16:00, la Mierlo, împotriva celor de la RCSC Charleroi. digisport.ro te va ţine la curent cu evoluţia scorului.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult