Ultimele stiri

Debut facil pentru Simona Halep la BRD Bucharest Open. Dueluri românești în primul tur

halep tenis

Simona Halep va debuta contra cehoaicei Barbora Krejcikova la BRD Bucharest Open, turneul programat săptămâna viitoare la Arenele BNR din Capitală.

Griezmann este golgheterul all-time al fazelor eliminatorii de la turneele finale europene

griezmann-2

Antoine Griezmann are şanse mari să rămână golgheterul acestui Campionat European. Atacantul francez al lui Atletico Madrid are şase goluri marcate în primele 6 meciuri disputate şi este la o distanţă de trei goluri de principalii urmăritori, Cristiano Ronaldo, Dimitri Payet şi Olivier Giroud.

Cristina Dinu, în turul doi al calificărilor de la BRD Bucharest Open. Cadanţu, eliminată

brd

Cristina Dinu a învins-o pe sârboaica Jovana Jaksic cu 6-2, 6-7 (4), 6-4, sâmbătă, la Arenele BNR din Capitală, în runda inaugurală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Real a refuzat 60 de milioane de euro pentru Morata. Ce sumă vor madrilenii

morata-2

Real Madrid l-a repatriat pe Alvaro Morata, după ce a activat clauza pe care atacantul o avea în contractul cu Juventus. "Galacticii" au plătit cu 10 zile în urmă 31 de milioane de euro şi planul este să îl vândă pe internaţionalul iberic pe o sumă mult mai mare.

S-a anunțat lotul naționalei de handbal pentru JO. 14 jucătoare în lot, plus două rezerve

poza oficiala nationala handbal la JO

Selecționerul Tomas Ryde a anunțat lotul naționalei de handbal feminin pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Didier Deschamps: "Nimeni nu a găsit un plan pentru a-l bloca pe Cristiano"

cristiano ronaldo

Franţa şi Portugalia se află cu o zi înainte de marea finală a Campionatului European. Antrenorul "Cocoşului Galic", Didier Deschamps, a vorbit într-o conferinţă de presă despre partida de duminică, având numai cuvinte de laudă pentru starul lusitanilor, Cristiano Ronaldo.

Răzvan Marin poate da lovitura. Mijlocașul Viitorului, dorit de Ajax

razvan marin-1

Viitorul lui Gică Hagi își poate vinde unul dintre cei mai bine cotați jucători la unul din cele mai mari cluburi ale Europei.

Pierdere mare pentru România la Jocurile Olimpice? Ţiriac: "Halep nu merge la Rio"

simona halep-1

Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că nu este încă sigură de participarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza virusului Zika. Ion Ţiriac a dezvăluit, sâmbătă, că românca de pe locul 5 WTA a luat deja o decizie: nu va participa la Olimpiadă.

Și-a găsit Steaua golgheterul căutat? Tudorie, cel mai eficient atacant din pregătiri

tudorie

Steaua a făcut 5 transferuri în această vară, dar cea mai importantă mutare ar putea fi revenirea lui Alexandru Tudorie din împrumutul la Voluntari. Cu 3 goluri în cele două amicale disputate de Steaua în cantonamentul din Olanda, tânărul vârf pare să le fi luat fața concurenților săi pe post.

Exclusiv Cadu a semnat cu ASA. Ce oferte a mai avut și de ce a refuzat Rapidul: "Stăteam aiurea!"

cadu

Ricardo Cadu a revenit în Liga 1 după 2 ani petrecuți în Cipru și Portugalia, acolo unde a evoluat pentru AEL Limassol și Gil Vicente. Fostul căpitan al CFR-ului a fost aproape de a semna cu Rapid însă în cele din urmă a ajuns la ASA Tg. Mureș, undeva va evolua în următorul an.

Klopp a comentat în stilul caracteristic semnarea unui nou contract: "E ca un penalty"

klopp

Jurgen Klopp și-a pus vineri semnătura pe un nou contract cu Liverpool. Înțelegerea îl poate ține pe antrenorul neamț la trupa de pe Anfield până în 2022 și toți fanii "cormoranilor" așteaptă cu interes sezoanele care urmează. Antrenorul german a comentat mutarea în stilul caracteristic.

Pep Guardiola vrea unul din portarii Barcelonei. Claudio Bravo, principala țintă

claudio bravo

Pep Guardiola îl are în poartă la noua sa echipă, Manchester City, pe goalkeeperul naționalei Angliei, Joe Hart, însă caută un nou portar pentru sezonul viitor.

Video Nebunie la revenirea acasă a naționalei Țării Galilor. 200 000 de oameni, pe străzile din Cardiff

fani galezi-1

Jucătorii galezi au fost primiți ca niște eroi la revenirea acasă după performanța de senzație de la Europeanul din Franța, la care au ajuns până în semifinale.

Cristiano Ronaldo: "Franța e favorita finalei, dar Portugalia va câștiga trofeul"

gol ronaldo

Cristiano Ronaldo va avea ocazia să joace pentru a doua în carieră o finală cu naționala Portugaliei și starul lui Real Madrid e încrezător că de această dată lusitanii vor ieși învingători. În 2004, Grecia a devenit campioană europeană chiar la Lisabona.

Peste trei milioane de bilete, puse în vânzare pentru Mondialul din Rusia

bilete rusia

Aproximativ 3,2 milioane de bilete vor fi puse în vânzare pentru Mondialul din Rusia, din 2018. Cele mai ieftine tichete vor avea un preţ mediu de 95 de euro pentru străini şi 22 de euro pentru ruși, care vor avea parte de tarife preferenţiale.

Exclusiv Lovitură importantă dată de Pandurii. Christian Obodo, ultima achiziție a gorjenilor

obodo transfer

Deși la începutul pregătirilor Pandurii părea mai aproape de desființare decât de marea performanță, gruparea gorjeană s-a descurcat excelent în perioada de mercato chiar dacă a rămas fără finanțarea de la Complexului Energetic Oltenia. Formația lui Edi Iordănescu a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor obținând semnătura lui Christian Obodo.

Real Madrid vrea un campion al Angliei. "Galacticii" oferă 25 de milioane de euro pentru Kante

kante real

Real Madrid a pus ochii pe una din marile revelaţii ale sezonului trecut din fotbalul european. Francezul N'Golo Kante, campion cu Leicester în acest an, e considerat transferul perfect de către antrenorul Zinedine Zidane.

Michel Platini nu va fi în tribune la finala Franţa - Portugalia

platini

Francezul Michel Platini, fostul preşedinte al UEFA, suspendat timp de patru ani din toate activităţile legate de fotbal, nu va fi prezent în tribunele Stade de France duminică seara, cu ocazia finalei EURO 2016, dintre selecţionatele Franţei şi Portugaliei.

Vizite surpriză în cantonamentul Stelei: ultimul golgheter stelist al Ligii 1 și un fost fundaș

steaua-2

Steaua - Charleroi 3-0. Laurențiu Reghecampf și elevii săi au avut parte de două vizite neașteptată, chiar înaintea meciului cu Charleroi, câștigat cu 3-0 și care a reprezentat a doua victorie din tot atâtea meciuri în cantonamentul din Olanda.

Acuzațiile contestatarilor numirii lui Daum, demontate pe rând de un membru al Comitetului Executiv al FRF

daum burleau

Președintele executiv al echipei de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca, Alin Cioban, este unul dintre cei 14 membri ai Comitetului Executiv al FRF și unul dintre cei opt prezenți la ședința de joi, în care a fost votat și numit în funcție noul selecționer al naționalei României, germanul Christoph Daum.

Contra a intrat tare în elevii săi: două antrenamente intense pe zi. ”E un antrenor care te ajută să progresezi”

alcorcon

Cosmin Contra nu și-a menajat deloc noii elevi, de la Alcorcon. În această săptămână, formația madrilenă a început pregătirile pentru sezonul 2016/2017, cu tehnicianul român la cârmă. Până pe 21 iulie, echipa de Segunda Division se va pregăti pe arena proprie

Video Exclusiv Serena s-a impus la Wimbledon şi a egalat-o pe Graf la numărul de Grand Slam-uri câştigate

fetele

Serena Williams vizează la al 22-lea trofeu de Grand Slam din carieră. Americanca o va întâlni în finala de la Wimbledon, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe Angelique Kerber, jucătoare care nu a pierdut niciun set la ediţia din acest an a turneului londonez.

Video CSMS Iași a primit acceptul UEFA să joace în Copou în UEL. ”Dubla” cu Hajduk Split, ÎN DIRECT la Digi Sport

csms iasi

CSMS Iaşi a încheiat stagiul de pregătire şi aşteaptă cu nerăbdare primul meci cu Hajduk Split din turul al doilea preliminar al Europa League. Echipa lui Napoli a prins încredere după amicalele disputate: 3-3 cu Neftchi Baku, 1-1 cu Osmanlispor şi 2-2 cu Fenerbahce în ultimul meci de pregătire.

După 5 antrenori străini, Becali jură: ”În viața vieților voastre nu mai vedeți străin pe banca Stelei”

becali captura

Gigi Becali l-a criticat dur pe Răzvan Burleanu după numirea lui Christoph Daum pe banca naționalei României, a amenințat chiar că steliștii nu se vor mai prezenta la lot, iar acum anunță că nu mai are de gând să se bazeze vreodată pe un tehnician străin.

Torje nu l-a ”studiat” pe Daum: ”Eu știam că e invers, antrenorul trebuie să-și ia referințe despre jucători”

gabi torhje

Gabriel Torje nu a dorit să comenteze numirea lui Christoph Daum în funcția de selecționer al României. Mijlocașul lui Udinese crede că datorită numărului mare de ”stranieri” din națională nu ar fi necesară o schimbare de mentalitate în rândul ”tricolorilor”.

Nu e numit "El Loco" degeaba. Bielsa a fost antrenorul lui Lazio doar două zile! Motivul

bielsa

Marcelo Bielsa e indiscutabil un antrenor unic în fotbalul mondial și nu de puține ori și-a justificat porecla primită, El Loco (Nebunul) prin felul de a se purta și prin reacțiile unice din timpul partidelor. El Loco "a lovit" încă o dată, iar victimă este Lazio Roma, echipa la care e legitimat și românul Ștefan Radu.

Video Hoban e nesigur în privinţa schimbării stilului de joc la naţională: "Trebuie să fim realişti"

hoban

La prezentarea oficială în funcţia de selecţioner al României, Christoph Daum a promis că va renunţa la actualul stil de joc al "tricolorilor", orientat mai mult pe apărare, în favoarea unei abordări mai ofensive. O prezenţă constantă în echipa naţională în ultima perioadă, Ovidiu Hoban are dubii că o schimbare atât de radicală se va putea face în scurt timp.

Germanii critică formatul Euro, după eliminare: ”24 de echipe sunt prea multe. Nu ajută fotbalului”

hummels lor

Germania a fost eliminată în semifinalele Euro 2016 de naționala țării gazdă, Franța, care a câștigat cu 2-0 meciul de la Marsilia, de pe Stade Velodrome. Campioana mondială a ratat, astfel, șansa de a deveni și deținătoarea titlului european, în același timp.

Cinci românce, în calificările pentru BRD Bucharest Open. Turneul este transmis de Digi Sport

BRD Open spectatori

Cinci jucătoare din România, Cristina Dinu, Alexandra Cadanţu, Nicoleta Dascălu, Gabriela Tătăruş şi Miriam Bulgaru, vor evolua în calificările pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open, transmis ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.

Sakho a scăpat de pedeapsă. UEFA a clasat cazul de dopaj al fundaşului francez

Mamadou Sakho

Cazul Mamadou Sakho este, oficial, închis. UEFA a anunţat că a renunţat la orice acuzaţii împotriva fundaşului francez de la Liverpool privind o posibilă încălcare a regulamentului antidoping.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult