Ultimele stiri

Cum au ajuns băieții peste fete

handbal tineret

Campionatele Mondiale Universitare din Malaga au readus în prim plan handbaliștii români, care au câștigat medaliile de aur, în vreme ce româncele au terminat doar pe locul 2.

"Câini" de atac. Sub comanda lui Andone, Dinamo promite spectacol total

dinamo of

Dinamo promite spectacol în noul sezon. Ioan Andone vrea o echipă super-ofensivă şi asta s-a văzut în meciurile amicale: 11 la 0 cu o echipă din liga a şasea slovenă

Video Exclusiv Marica îl caracterizează pe posibilul înlocuitor al lui Iordănescu: "Nu e tactic la cel mai înalt nivel"

stevens

În ultimele zile, după ce Răzvan Burleanu a dezvăluit că viitorul selecţioner va fi german, olandez sau belgian, cele mai vehiculate nume au fost cele ale lui Huub Stevens şi Christoph Daum.

Mergea, eliminat în proba de dublu de la Wimbledon, la capătul unei partide dramatice

mb

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna a fost eliminată luni de Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), după cinci seturi dramatice, 2-6, 6-3, 6-4, 6-7 (6-8), 8-6, în optimile de finală ale probei ma

Video Exclusiv Momentul psihologic al partidei? Simona a salvat trei mingi de break consecutive

simona

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după o victorie spectaculoasă în faţa lui Madison Keys. Favorita numărul 5 s-a impus cu 6-7, 6-4, 6-3, dar meciul putea lua o altă turnură.

Discurs de mare campioană. Primele cuvinte ale Simonei după victoria contra lui Keys

halep keys

Simona Halep s-a calificat, în direct la Digi Sport 2, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon

Video Tehnică încântătoare pentru Puyol! A făcut spectacol într-un meci de futsal la arabi

puyol2

Carles Puyol s-a retras de mai mult de doi ani din fotbalul profesionist, dar acest lucru nu se vede la turneele amicale de futsal, acolo unde fostul fundaș central și-a etalat și calitățile tehnice ireproșabile.

OFICIAL! Dinamo a anunţat transferul lui Jaime Penedo. Panamezul a semnat pe 2 ani

portar dinamo

Jaime Manuel Penedo Cano este noul portar al lui Dinamo. Site-ul oficial al alb-roşiilor a anunţat că panamezul a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Video Schimburi ex-tra-or-di-na-re în meciul Halep - Keys. Punctele care au ridicat publicul în picioare

capt punct superb halep

Simona Halep şi Madison Keys s-au întâlnit în optimile de finală de la Wimbledon, iar duelul dintre cele două jucătoare a produs multe momente spectaculoase. Două dintre acestea au făcut deliciul fanilor în finalul primului set.

Vicente Del Bosque a plecat de la naţionala Spaniei

vicente

Vicence Del Bosque a demisionat din funcţia de selecţioner al Spaniei. Plecarea tehnicianului de 65 de ani vine după rezultatul dezamăgitor de la Euro 2016, când Spania a fost eliminată în optimi, de Italia, scor 0-2.

Video Gest superb al francezilor: i-au aplaudat pe fanii islandezi, la finalul meciului din sferturi

fani islanda-1

Islanda şi-a încheiat prima participare la un turneu final cu o înfrângere categorică, 2-5 cu Franţa, în sferturile de finală ale Euro 2016, însă nordicii au lăsat o impresie excelentă, devenind favorişii fanilor neutri.

OFICIAL: Denis Suarez a revenit la Barcelona. Catalanii au activat clauza de cumpărare

denis suarez

FC Barcelona a anunţat oficial revenirea la club a mijlocaşului spaniol Denis Suarez (22 de ani), care a semnat un contract pe 4 ani.

Tomas Ryde a reţinut 19 jucătoare pentru pregătirea preolimpică

aurelia

Suedezul Tomas Ryde, selecţionerul echipei feminine de handbal a României, începe pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cu un lot de 19 jucătoare, dintr-un lot lărgit de 28, potrivit site-ului clubului SCM Craiova.

Video Man. City a transferat unul dintre cei mai talentaţi tineri din Europa. A dat gol cu România

Zinchenko

Manchester City l-a transferat pe Oleksandr Zinchenko, unul dintre cei mai promiţători tineri mijlocaşi din Europa. Jucătorul de 19 ani a participat cu naţionala Ucrainei la Euro 2016 şi a reuşit să înscrie într-un amical cu România, înaintea turneului final din Franţa.

Alors on danse

franceji

Temuta iarnă nordică n-a răzbit până la Paris. S-a oprit în Anglia, pe Tamisa, care e mai aproape, şi ca stil, decât Sena. A fost frumoasă povestea Islandei, dar Regii Nordului sunt Peter Schmeichel şi Brian Laudrup, care eliminau Olanda lui Van Basten si Gullit, şi învingeau, în finala din ’92, Germania lui Klinsmann şi Riedle, nu Sightorsson şi Sigurdsson, care au scos în optimi a-nu-ştiu-câta cea mai bună generaţie a Angliei din 1966 încoace. Fotbalul nu e numai atitudine şi joc organizat. Nici măcar Italia n-a reuşit doar cu atât. E nevoie şi de o fărâmă de talent, de o idee, de o sclipire într-o mare de efort.

Casillas a făcut pace cu Del Bosque: "25 de ani împreună. Succes, Mister!"

iker del bosque

Iker Casillas şi Vicente Del Bosque au îngropat securea războiului. Printr-o postare pe Twitter, fostul portar de la Real Madrid anunţat împăcarea cu tehnicianul de 65 de ani.

Video Cum au sărbătorit francezii golul 3 din meciul cu Islanda. Nebunie lângă Tour Eiffel

paris

VIDEO Franţa - Islanda 5-2. Ploaia nu i-a oprit pe fanii francezi să se adune la fanzone-ul situat lângă Tour Eiffel, pentru a urmări calificarea la pas a Cocoşului Galic în semifinalele de la Euro. Reuşita lui Payet, prin care scorul a devenit 3-0, a declanşat o adevărată nebunie printre cei 90.000 de suporteri.

Mirel Rădoi: "Dacă tot luăm un străin, de ce să nu fie Zenga sau Bergodi?"

mirel radoi

Fostul jucător şi antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, nu este de acord cu aducerea unui antrenor străin. Acesta este de părere că tehnicianul care vine trebuie să cunoască realitatea fotbalului românesc pentru a ajuta echipa naţională. De aceeaşi părere sunt şi Petre Marin, Florentin Petre sau Bănel Nicoliţă.

Superlativele sferturilor de finală de la Euro. Cristiano a şutat de cele mai multe ori

ronaldo sanches

Portugalia, Ţara Galilor, Germania şi Franţa sunt cele patru echipe calificate în semifinalele Euro 2016. WhoScored.com prezintă superlativele sferturilor de finală, 9 jucători care au avut cele mai bune cifre în cele patru meciuri.

Dinamo a dorit trei jucători de la CFR Cluj, dar totul a căzut după ce au aflat prețul

dinamo andone

Dinamo se află deja în al doilea cantonament din Slovenia, a și disputat duminică un amical contra celor de la Dinamo Moscova 2, scor 5-0, dar Ioan Andone nutrește speranța că lotul său va fi completat cu jucătorii pe care și-i dorește zilele viitoare.

Uniunea Europeană somează cluburile Real Madrid şi Barcelona să ramburseze ajutoarele de stat

ronaldo-1

Real Madrid, FC Barcelona şi alte cinci cluburi spaniole de fotbal vor fi obligate să ramburseze "ajutoarele publice ilegale" primite în Spania, care au încălcat legislaţia europeană, conferindu-le un "avantaj inechitabil", a decis luni Comisia Europeană.

Florin Andone poate rămâne în Spania. O echipă din La Liga e pregătită să facă o ofertă

andone granada

Dorit în Turcia, la Galatasaray Istanbul, Florin Andone poate rămâne în Spania şi să revină în La Liga. Granada este pregătită să facă o ofertă pentru atacantul român de la Cordoba.

Barcelona începe negocierile pentru Andre Gomes, după ce portughezul a fost refuzat de Mourinho

andre gomes

Barcelona vrea să îşi întărească linia mediană şi, după ce a renunţat la Paul Pogba, din motive financiare, gruparea "blaugrana" s-a orientat către unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Spania, Andre Gomes.

Alin Petrache: "Un ţânţar nu o poate da la o parte pe Simona de la câştigarea unei medalii"

halep-4

Preşedintele COSR, Alin Petrache, e sigur că dorinţa Simonei Halep de a câştiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio o va face pe cea mai bună jucătoare de tenis a României să uite de virusul Zika şi să fie prezentă în această vară în Brazilia.

Preşedintele COSR a anunţat cât va primi câştigătorul unei medalii de aur la Jocurile Olimpice

medalie aur rio

Câştigătorul unei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro va fi premiat cu 70.000 de euro de către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, a anunţat, luni, preşedintele COSR, Alin Petrache.

Raț nu i-a rămas dator lui Mutu: ”Dacă ne-am da toți cu părerea nu am mai avea nevoie de antrenori!”

rrat

Răzvan Raț, care se află zilele acestea în vacanță în Grecia, a spus, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Matinal”, că nu s-a simțit jignit de declarația lui Adrian Mutu, dar că ar fi bine ca selecția jucătorilor să rămână strict în apanajul antrenorilor.

Galerie Foto Steliști pe biciclete în Olanda. Cum se relaxează elevii lui Reghe înainte de antrenamente

steaua mare

Steliștii au ajuns duminică la prânz în Olanda, acolo unde își desfășoară a doua parte a pregătirii de vară. După ce au aterizat la Amsterdam, acolo unde au fost întâmpinați de Fernando Varela, venit de acasă, din Portugalia, după cele două zile libere, roș-albaștrii s-au deplasat cu autocarul personal spre Apeldoorn și s-au cazat la Hotel Bilderberg.

Simone Zaza, încă afectat după ratarea cu Germania: "Mă va urmări toată viaţa"

zaza penalty

Italia a fost eliminată în sferturile de finală ale Euro 2016, după ce a pierdut în urma loviturilor de departjare în faţa Germaniei. Simone Zaza a fost unul dintre jucătorii squadrei azzurra care au ratat de la punctul cu var, iar atacantul lui Juventus recunoaşte că greşeala pe care a făcut-o este cea mai mare a carierei şi că aceasta îl va urmări toată viaţa.

Exclusiv Noul selecționer al României va fi anunțat joi! Subiect de bază în Comitetul Executiv al FRF

burleanu-1

Oficialii Federației Române de Fotbal sunt foarte aproape de a numi noul selecționer, după ce mandatul lui Anghel Iordănescu a expirat. Numele viitorului antrenor va fi prezentat joi, 7 iulie, în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv, care va începe la ora 18:00.

PSG s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Negocieri avansate cu James Rodriguez

james psg

Paris St. Germain s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După ce i-a adus pe Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak şi Thomas Meunier, campioana din Ligue 1 este aproape să dea o nouă lovitură. Gruparea din capitala Franţei este în negocieri avansate cu James Rodriguez.

  • 06:15 Fotbal European
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Șelimbaăr - Gloria Buzău, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: CSO Voluntari - CSM CSU Oradea, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (5.04.2024)

    FOTBAL: Farul Constanța - Sepsi, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A general view of the Premier League logo during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Saturday September 2, 2023.

    FOTBAL: Luton - Everton, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult