Ultimele stiri

Schweinsteiger l-a egalat pe Miro Klose la capitolul prezenţe la turneele finale majore

schweini

Germania - Italia. Minutul 16 al partidei de la Bordeaux a adus un moment istoric pentru Die Mannschaft: accidentatul Sami Khedira i-a lăsat locul pe teren lui Bastian Schweinsteiger, care l-a egalat astfel la numărul de selecţii la turneele finale majore pe Miroslav Klose.

Video Exclusiv Cum se distrează fanii tenisului în orele în care la Wimbledon nu se joacă, din cauza ploii

wimbledon-1

Organizatorii turneului de la Wimbledon au întâmpinat mari probleme din cauza vremii nefavorabile. Majoritatea meciurilor au fost întrerupte din cauza ploii şi astfel s-a luat decizia ca duminică să se joace tenis, un lucru care se întâmplă doar pentru a patra oară în istorie, după ediţiile din 1991, 1997 şi 2004.

Real trebuie să plătească primăriei din Madrid 18,2 milioane de euro, după afaceri ilegale într-un schimb de terenuri

bernabeu madrid

Uniunea Europeană obligă clubul Real Madrid să plătească despăgubiri de 18,2 milioane de euro primăriei din capitala Spaniei.

Dinamo are ambiții mari înainte de startul Ligii 1. Visul lui Steliano Filip

steaua dinamo

Dinamo a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon, însă stă prost la capitolul transferuri.

Djokovic, după cea mai grea înfrângere din ultimii ani: "Adversarul meu a meritat victoria"

querrey

"Să pierzi într-un Grand Slam doare mai rău decât la orice alt turneu", a deplâns numărul unu mondial al tenisului masculin, sârbul Novak Djokovic, eliminarea sa prematură de la Wimbledon în faţa americanului Sam Querrey,

Video Halep şi-a aflat adversara din "optimile" de la Wimbledon. Egalitate la capitolul întâlniri directe

alt halep

Meciul dintre Simona Halep şi Kiki Bertens din turul 3 de la Wimbledon a fost amânat pentru ziua de sâmbătă, la o oră care nu a fost încă anunţată de organizatorii de la All England Club. Partida ar fi trebuit să se dispute vineri, dar ploaia a dat peste cap programul englezilor.

Video Germania - Italia 1-1 (6-5, d.l.d.). Nemții au scăpat de blestem, Squadra, tot neînvinsă contra rivalei!

bucurie Germania

Al treilea sfert de finală de la Euro 2016, de la Bordeaux, propune în această seară, de la ora 22.00, un duel de gală. Campioana mondială, Germania, luptă pentru un loc în careul de aşi cu vicecampioana ultimului European, Italia.

Video Exclusiv Simona Halep ştie ce a făcut diferenţa în meciul cu Bertens: "Am exersat foarte mult returul"

halep exclusiv

Simona Halep s-a calificat în optimile de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, după ce a învins-o, în direct pe Digi Sport 2, pe Kiki Bertens, în două seturi, 6-4, 6-3. Favorita numărul 5 la câştigarea competiţiei a dezvăluit în exclusivitate pentru Digi Sport care a fost atuul ei în meciul disputat împotriva sportivei din Olanda.

Video Vettel a refuzat cadoul italienilor: "Păstrează tricoul ca să îți ștergi lacrimile"

vettel tricou italia

În ziua marelui meci din optimile de finală de la Campionatul European, dintre Germania și Italia, Sebastian Vettel a fost protagonistul unui moment amuzant, la finalul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Austriei.

Transfer de marcă la Dinamo. ”Câinii roșii” și-au luat portar de Copa America!

jaime penedo

După ce Răzvan Stanca (36 de ani) și-a prelungit astăzi contractul cu Pandurii, gorjenii au reușit să aducă încă un portar. Un goalkeeper de națională, prezent la Copa America Centenario în acest an, cu selecționata țării sale, va ajunge în România, unde va semna cu echipa lui Petre Grigoraș.

Florin Andone a fost inclus în echipa ideală din Segunda. Românul a strâns cele mai multe voturi

andone 11 ideal

Florin Andone a avut un sezon excelent la Cordoba, formaţie pentru a marcat 21 de goluri în campionat. Prestaţiile atacantului român nu au rămas neobservate, iar fanii l-au inclus în echipa ideală a stagiunii în liga a doua din Spania.

Mergea şi Bopanna s-au calificat în turul 3 al probei de dublu de la Wimbledon

mergea-1

Florin Mergea şi Rohan Bopanna, favoriţii numărul 6, s-au calificat în turul 3 al probei de dublu de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce au trecut de perechea Andrej Martin / Hans Podlipnik-Castillo.

Naționala de handbal masculin a României, în finala Mondialului Universitar

Iancu

Echipa masculină de handbal a României s-a calificat în finala Campionatului Mondial Universitar de la Malaga (Spania), după ce a învins echipa gazdă, Spania, în semifinale, cu scorul de 29-26.

Foto George Ogăraru, promovat de Ajax de la U18 la echipa a doua. "Toate pânzele sus!"

ogararu

George Ogăraru se întoarce la echipa a doua a lui Ajax Amsterdam. Fostul fundaș dreapta al Stelei și al echipei naționale a României este noul antrenor secund al lui Marcel Kaizer, după un sezon petrecut la echipa sub 18 ani. Cei doi îi înlocuiesc pe Jaap Stam, Andries Ulderink și Said Bakkati, plecați în al doilea eșalon din Anglia, la Reading.

Președintele FIFA: ”Euro cu 24 de echipe a fost un succes. Cupa Mondială e pregătită pentru 40”

infanti

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat că, după ce Euro 2016 s-a dovedit un succes cu 24 de echipe, fotbalul e pregătit pentru a avea 40 de echipe la Campionatul Mondial.

Video Exclusiv Surpriză imensă la Wimbledon: Novak Djokovic a fost eliminat în turul 3

DJOKOVIC

Ziua de sâmbătă de la Wimbledon a adus cea mai mare surpriză din acest an: în direct la Digi Sport 3, Novak Djokovic a fost învins în turul 3 de la All England Club de Sam Querrey, în patru seturi, 6-7, 1-6, 6-3, 6-7, după două ore şi 56 de minute.

Video Mitch Evans a câștigat cursa GP2 din Austria. "Victime" importante pe Red Bull Ring

Evans GP2

Neozeelandezul Mitch Evans a câștigat cursa principală din seria GP2, desfășurată în Austria, pe Red Bull Ring.

Scrisoarea de adio a lui Giggs, după despărţirea de United: "Este timpul pentru un nou capitol"

giggs

Ryan Giggs a pus capăt unei perioade de 29 de ani petrecute, sub diverse forme, la clubul vieții lui, Manchester United. Galezul a ajuns la o înțelegere cu clubul de pe Old Trafford, urmând a se despărți de ”diavolii roșii” cu un an înainte de a-i expira contractul de antrenor secund.

Mark Cavendish a câștigat prima etapă a Turului Franței. Cum arată podiumul

Cavendish

Ciclistul britanic Mark Cavendish (Dimension Data) a câştigat la sprint prima etapă din Turul Franţei 2016, între Mont-Saint-Michel şi Utah Beach, în Normandia, astfel că îmbracă primul tricou galben al ediției cu numărul 103.

Cererea Rapidului de suspendare a hotărârii de faliment a ajuns la Curtea de Apel, instanța potrivită

rapid

Vineri, Tribunalul Bucureşti şi-a declinat competenţa judecării suspendării hotărârii de faliment în cazul clubului Rapid și a trimis cererea giuleștenilor la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta urmând să se judece în regim de urgenţă în cursul săptămânii viitoare.

Italia, în mare pericol: are 11 jucători pasibili de suspendare pentru o eventuală semifinală

italia

Italia se pregăteşte pentru cel mai aşteptat sfert de finală de la Euro 2016, cel cu Germania: squadra azzurra se află în mare pericol în ceea ce priveşte o eventuală semifinală. Nu mai puţin de 11 jucători ai lui Antonio Conte sunt la un singur galben de suspendare.

Cel mai urmărit meci de la Euro în Franța a rămas o partidă jucată de România

franta romania-2

Campionatul European de fotbal din Franța e la un pas de faza semifinalelor, dar cel mai urmărit meci la televizor în țara gazdă rămâne în continuare cel de deschidere.

Ghete anti-Steaua pentru Patrick Petre! Cum se motivează dinamovistul pentru derby-uri

Patrick Petre Viitorul

Patrick Petre nu a primit prea multe șanse din partea lui Mircea Rednic, însă fotbalistul de 19 ani speră să fie un om de bază în ediția viitoare de campionat, sub comanda lui Ioan Andone.

Englezii au dezvăluit arma cu care Simona a atins semifinalele de la Wimbledon, în 2014

halep-1

Simona Halep s-a calificat în optimile de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe Terenul Central, în direct la Digi Sport 2, pe Kiki Bertens, în două seturi, 6-4, 6-3.

Război psihologic înaintea meciului Germania-Italia: ”Mamele voastre nu vă vor putea salva”

italieni germani

Un tabloid german, BZ Berliner, a ”atacat sub centură” înaintea meciului cu Italia, din această seară, din sferturile de finală ale EURO 2016, de la ora 22:00. Cotidianul din capitala Germaniei a publicat pe prima pagină a ziarului de astăzi fotografii cu mamele jucătorilor din naționala Italiei, cu titlul: ”Mamele voastre nu vă pot salva astăzi”.

România a luat argintul la Campionatul Mondial Universitar de handbal feminin

handbal Romania

Echipa feminină de handbal a României a cucerit medaliile de argint la Campionatul Mondial Universitar de la Malaga (Spania), după ce a fost învinsă, sâmbătă, de Spania, cu scorul de 20-14 (10-7), în finală.

Video Simona Halep: "Wimbledon e un turneu special pentru mine". Ce spune de accidentarea la tendonul lui Ahile

simona halep

Simona Halep a câștigat, sâmbătă, al doilea meci al său la acestă ediție a turneului de la Wimbledon și s-a calificat în optimile de finală ale întrecerii de pe iarba londoneză, după 6-4, 6-3 cu olandeza Kiki Bertens.

Deschamps şi Lloris s-au deplasat cu elicopterul la conferinţa de presă pentru meciul cu Islanda

lloris deschamps

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, şi căpitanul Hugo Lloris s-au deplasat cu elicopterul de la baza de la Clairefontaine până la Stade de France, sâmbătă dimineaţă, pentru a susţine o conferinţă de presă care a prefaţat meciul cu Islanda, din sferturile de finală ale Euro 2016.

Bale, înainte de duelul cu CR7, din semifinalele Euro: "E doar Ţara Galilor contra Portugaliei"

bale ronaldo euro

Coechipieri la Real Madrid, Garteh Bale şi Cristiano Ronaldo vor fi adversari în semifinalele Euro 2016, într-o întâlnire pe care puţini o credeau posibilă în această fază a competiţiei. Cu toate acestea, galezul insistă că nu este vorba despre un duel între doi jucători, ci despre o confruntare între două echipe.

Zlatan deja sparge recordurile la Man. United! E cel mai puternic jucător testat vreodată pe Old Trafford

zlatan

Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United și a început să surprindă din primele ore petrecute la noul său club: a stabilit un nou record, încă de la efectuarea testelor medicale.

  • 06:15 Fotbal European
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Șelimbaăr - Gloria Buzău, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: CSO Voluntari - CSM CSU Oradea, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (5.04.2024)

    FOTBAL: Farul Constanța - Sepsi, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A general view of the Premier League logo during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Saturday September 2, 2023.

    FOTBAL: Luton - Everton, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult