Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul trei la WTA Madrid
Australian Open - Nadal Out In Second Round
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Madrid Open! Victorie fără drept de apel pentru spaniol
dinamo voluntari
Live Video&Text Dinamo - FC Voluntari 1-1, ACUM, în direct pe Digi Sport 1. Ilfovenii egalează rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
Play-out

Video Halep şi-a aflat adversara din "optimile" de la Wimbledon. Egalitate la capitolul întâlniri directe

02.07.2016, 21:22

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI LIVE VIDEO, PE DIGI SPORT 2, MECIURILE ZILEI DE LA WIMBLEDON

alt halep
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI LIVE VIDEO, PE DIGI SPORT 3, MECIURILE ZILEI DE LA WIMBLEDON

UPDATE 21:23: Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de la Wimbledon. Favorita numărul 5 se va duela cu Madison Keys (cap de serie 9). Sportiva din Statele Unite a trecut în turul 3 de Alize Cornet (Franţa), în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-2.

Halep şi Keys se vor întâlni pentru a treia oară în carieră. Până acum, cele două şi-au împărţit victoriile. Madison s-a impus la Sydney, în 2014, cu 6-1, 6-4, iar Simona şi-a luat revanşa, în acelaşi an, la Roma, scor 5-7, 6-0, 6-1.


Simona Halep s-a calificat în optimile de la Wimbledon după o nouă victorie în două seturi, 6-4, 6-3, în confruntarea din turul 3 cu olandeza Kiki Bertens.


O oră şi nouă minute a durat partida de pe terenul Central, care a dus-o pe a cincea favorită de la Wimbledon într-un duel în optimi cu învingătoarea partidei dintre americanca Madison Keys şi franţuzoaica Alize Cornet.

Halep a câştigat 17 puncte mai mult decât Bertens, 64 faţă de 47, deşi ambele au încheiat meciul cu 11 lovituri câştigătoare. Olandeza a comis însă şapte greşeli neforţate în plus, 18 faţă de 11 Halep.

Halep a preluat conducerea la confruntările directe cu Bertens. Are două victorii, faţă de una jucătoarea batavă. 

Cap de serie numărul 5 la Wimbledon, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 157 000 de euro şi 240 de puncte WTA. 

Semifinalistă în 2014 la All England Club, românca va câştiga puncte după participarea din acest an deoarece a fost eliminată anul trecut încă din primul tur la turneul londonez, al treilea de Grand Slam al anului.

LIVE TEXT

VEZI AICI STATISTICA PARTIDEI

Halep - Bertens 6-4, 6-3. Game, set, meci Halep. Simona Halep a încheiat partida cu un game câştigat cu emoţii, în care a salvat şi o minge de break a olandezei.

Halep - Bertens 6-4, 5-3. Game Bertens. Olandeza şi-a câştigat serviciul, însă Halep va servi pentru câştigarea meciului.

Halep - Bertens 6-4, 5-2. Game Halep. Simona Halep este la un singur game distanţă de calificarea în optimile de finală de la Wimbledon. Românca n-a pierdut niciun punct în ultimul joc, încheiat cu un as.

Halep - Bertens 6-4, 4-2. Game Bertens. Bertens continuă să spere după un game câştigat destul de uşor pe propriul serviciu.

Halep - Bertens 6-4, 4-1. Game Halep. Simona Halep s-a distanţat din nou la trei game-uri în setul al doilea după ce şi-a fructificat avantajul serviciului.

Halep - Bertens 6-4, 3-1. Game Bertens. Kiki Bertens a oprit seria game-urilor câştigate de Halep, după ce a salvat şi o minge de break a româncei.

Halep - Bertens 6-4, 3-0. Game Halep. Încă un game câştigat fără emoţii de Halep, care nu a pierdut niciun punct în ultimul joc. Constănţeanca a câştigat ultimele cinci game-uri ale partidei.

Halep - Bertens 6-4, 2-0. Break Halep. Românca pare de neoprit: a reuşit un nou break şi s-a distanţat şi în setul secund.

Halep - Bertens 6-4, 1-0. Game Halep. Simona Halep a început în forţă şi setul secund, cu un game câştigat pe propriul serviciu, fără punct pierdut.

VEZI AICI STATISTICA PRIMULUI SET

Halep - Bertens 6-4. Set Halep. Simona Halep a închis primul set cu un game câştigat fără probleme pe serviciul celei de-a 26-a jucătoare a lumii.

Halep - Bertens 5-4. Game Halep. A cincea favorită de la Wimbledon a trecut din nou în avantaj în primul set.

VEZI AICI O COMPARAŢIE ÎNTRE CIFRELE LUI HALEP DE LA WIMBLEDON DIN 2014, CÂND A JUCAT O SEMIFINALĂ, ŞI 2016

Halep - Bertens 4-4. Game Bertens. Jucătoarea din Olanda a egalat după un game în care a avut o dublă greşeală, dar şi un punct câştigat cu ajutorul fileului.

Halep - Bertens 4-3. Break Bertens. Kiki Bertens (28 WTA) a reuşit imediat re-break-ul şi a restabilit echilibrul în setul de debut.

Halep - Bertens 4-2. Break Halep. A cincea jucătoare a lumii s-a distanţat în primul set după un break în care a pierdut un singur punct.

Halep - Bertens 3-2. Game Halep. Românca a revenit la conducere după un game în care a cedat numai două puncte.

Halep - Bertens 2-2. Game Bertens. Kiki Bertens a egalat scorul în primul set după un game câştigat cu mari dificultăţi pe propriul serviciu, în care Simona Halep a salvat patru mingi de game.

Halep - Bertens 2-1. Game Halep. Halep a trecut în avantaj după un game câştigat fără emoţii pe propriul serviciu.

Halep - Bertens 1-1. Break Halep. Simona Halep şi-a recuperat imediat break-ul, după un game câştigat la 30, după trei puncte consecutive. Primul dintre ele, o contrascurtă de manual, este unul dintre cele mai frumoase reuşite de româncă la Wimbledon.

Halep - Bertens 0-1. Break Bertens. Olandeza a început cu un game câştigat pe serviciul româncei. Halep a salvat doar două din cele trei mingi de break avute de Kiki Bertens.

VEZI AICI PREZENTĂRILE CELOR DOUĂ JUCĂTOARE


UPDATE 15:10: Meciurile programate sâmbătă în turneul de tenis de la Wimbledon au fost întrerupte din cauza ploii puţin înainte de 14:30. Simona Halep ar fi urmat s-o întâlnească de la 15:00 (ora României) pe olandeza Kiki Bertens. Având în vedere că meciul e programat pe Terenul Central, cel mai probabil acesta se va disputa cu acoperişul tras. Cele două sportive au ieşit la încălzire, iar întâlnirea va începe în scurt timp.

Vremea proastă a perturbat începând de marţi desfăşurarea turneului. Întârzierea este atât de mare, încât organizatorii au decis să aibă loc meciuri duminică, într-o zi destinată de regulă întreţinerii terenurilor. 

Va fi doar a patra oară în istoria turneului de la Wimbledon când se vor juca meciuri de "Middle Sunday". 


Meciul dintre Simona Halep şi Kiki Bertens din turul 3 de la Wimbledon a fost amânat pentru ziua de sâmbătă şi va debuta la ora 15:00 (ora României), în direct la Digi Sport 2, fiind primul programat pe Terenul Central. Partida ar fi trebuit să se dispute vineri, dar ploaia a dat peste cap programul englezilor.

Batava a trecut în primele două tururi de letona Jelena Ostapenko (34 WTA), scor 6-3, 6-2, şi de nemţoaica Mona Barthel (poziţia 68 WTA), scor 6-4, 6-4. Olandeza în vârstă de 24 de ani se află în cel mai bun moment al carierei, după ce a ajuns în semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros şi a câştigat turneul de la Nurnberg. La Wimbledon va bifa însă o premieră, ținând cont că nu a trecut niciodată de turul 2.

Disputa de pe iarba londoneză va fi a treia dintre Halep și Bertens. Fiecare dintre cele două sportive a obținut câte o victorie până acum. Batava s-a impus pe zgura de la Fes, din Maroc, în semifinalele turneului din 2012, în două seturi, 6-3,6-4, în timp ce prima confruntare i-a revenit Simonei, pe hard. În 2010, în Belgia, la Torhout, în sferturile de finală, Halep a trecut de Bertens în două seturi, 7-6 (2), 6-2.

"Ştiu că e o jucătoare periculoasă, va fi un meci greu. A jucat bine şi la Roland Garros, dar acum e altă suprafaţă. Sper să îmi fac treaba cum am făcut-o şi azi şi să am încredere că mă pot impune", a spus Simona.

Campioana noastră nu are puncte de apărat în cadrul competiţiei de la Londra, întrucât a fost eliminată încă din primul tur în 2015. Cea mai bună performanţă a fost înregistrată de către constănţeancă în 2014, semifinale pe iarba de la All England Club.

Wimbledon (ziua 6, sâmbătă - 2 iulie), în direct pe Digi Sport:

Carina Witthoeft (GER) vs. Angelique Kerber (GER) - 13:00 / Digi Sport 2 (Terenul 2)
Simona Halep (ROU) vs. Kiki Bertens (NED) - 15:00 / Digi Sport 2 (Central)
John Millman (AUS) vs. Andy Murray (GBR) - Digi Sport 2 (Central)
Jack Sock (USA) vs. Milos Raonic (CAN) - Digi Sport 2 (Central)
John Isner (USA) vs. Jo-Wilfried Tsonga (FRA) - Digi Sport 2 (Terenul 2)

Andrey Kuznetsov (RUS) vs. Kei Nishikori (JPN) - 13:00 / Digi Sport 3 (Terenul 3)
Novak Djokovic (SRB) vs. Sam Querrey (USA) T/F 6/7(6) 1/6 0/0 - 14:00 / Digi Sport 3 (Terenul 1)
Alize Cornet (FRA) vs. Madison Keys (USA) - Digi Sport 3 (Terenul 1)
Agnieszka Radwanska (POL) vs. Katerina Siniakova (CZE) - Digi Sport 3 (Terenul 3)
Florin Mergea (ROU) / Tamira Paszek (AUT) vs. Artem Sitak (NZL) / Laura Siegemund (GER) - Digi Sport 3 (Terenul 16)

Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Etichete: halep wimbledon , video halep , live halep , live text halep , halep bertens


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Recomandările redacției
dinamo voluntari
Live Video&Text Dinamo - FC Voluntari 1-1, ACUM, în direct pe Digi Sport 1. Ilfovenii egalează rapid

Primul 11 care îi poate aduce titlul FCSB-ului la meciul cu Farul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
După ce antrenorul a confirmat negocierile, Bayern Munchen a făcut anunțul oficial
FC Bayern Munich - final training - Allianz Arena
Video Unde au fost surprinși Mihai Popescu și Louis Munteanu, cu 24 de ore înainte de FCSB - Farul
munteanu si popescu la dinamo
Citește și
Video Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova 2-6, 6-0, 6-2. Ce victorie! Românca s-a calificat în turul trei la Madrid
Jaqueline Cristian of Romania celebrates a point against McCartney Kessler of USA during the Mutua Madrid Open 2024, ATP Masters 1000 and WTA 1000, tennis tournament on April 22, 2024 at Caja Magica in Madrid, Spain
Jefuită de două ori în șase luni, în același loc: suma care i-a dispărut și cum a reacționat
timofeeva
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid Open: ”Adversara a simțit asta!”
profimedia-0802709366

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”