Ultimele stiri

Pogba vrea să plece de la Juventus: "Îşi doreşte să joace într-un campionat mai puternic"

pogba juve

Paul Pogba e unul dintre cei mai curtaţi jucători ai verii în fotbalul mondial. Manchester United, Real Madrid, Chelsea şi PSG şi-au exprimat interesul pentru mijlocaşul lui Juventus, iar tatăl francezului nu exclude posibilitatea plecării fiului său de la campioana Italiei.

Exclusiv Mutu crede că Raț și Boloni nu mai au ce căuta la națională. ”România să înceapă cu ceva nou!”

rat elvetia

Anghel Iordănescu nu mai este antrenorul echipei naționale a României, astfel că oficialii Federației Române de Fotbal sunt în căutarea unui nou selecționer.

Monica Niculescu, eliminată de Timea Bacsinszky din turul 2 de la Wimbledon 

monica

Turneul de la Wimbledon continuă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport și azi, începând cu ora 13:00. Halep și Niculescu, singurele jucătoarea din România rămase în competiția feminină de simplu, vor evolua din nou astăzi pe iarba londoneză. Simona va juca meciul 4 pe terenul 2 în timp ce Monica va evolua în al doilea meci de pe terenul 12.

Video Bucurie fără margini pentru fanii galezi. Cum au sărbătorit la Cardiff și în Fan Zone-ul de la Lille

galezi

VIDEO Țara Galilor - Belgia 3-1. Zeci de mii de galezi au sărbătorit atât la Lille, cât și la Cardiff calificarea naționalei lor în semifinalele Campionatului European.

Galezii țin sus steagul Marii Britanii. La debutul la Euro, au performanțe mai bune decât Anglia

anglia - tara galilorr

VIDEO Țara Galilor - Belgia 3-1. După Brexit și eliminarea naționalei Angliei de la Euro de către mult mai slab cotata Islanda, Regatul Unit al Marii Britanii trece și prin momente mai bune, prilejuite de calificarea Țării Galilor în semifinalele Campionatului European.

Video Se ştie prima semifinală de la Euro: Portugalia vs. Ţara Galilor sau Ronaldo vs. Bale

ronaldo bale

VIDEO Ţara Galilor - Belgia 3-1. Acesta a fost meciul care a stabilit prima semifinală a Campionatului European din 2016. Galezii se vor duela pentru un loc în marea finală cu Portugalia.

Video Exclusiv Surorile Williams continuă la Wimbledon, după două victorii muncite

serena

Campioană la Wimbledon în şase rânduri, Serena Williams continuă cursa de apărare a trofeului - s-a calificat în turul trei după ce a învins-o a treia oară anul acesta pe Christina McHale, cu mari emoţii, 6-7, 6-2, 6-4.

Video Roger Federer s-a calificat la pas în "optimi" la Wimbledon. Emoţii mari pentru Djokovic

federer

Roger Federer s-a calificat fără probleme în optimile turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Elveţianul de 34 de ani l-a învins pe Daniel Evans, în direct la Digi Sport 2, în trei seturi, 6-4, 6-2, 6-2.

Video Exclusiv Dustin Brown a demonstrat că este cel mai spectaculos jucător din circuit

brown

Dustin Brown a fost eliminat în turul 2 de la Wimbledon, de Nick Kyrgios, în cinci seturi (7-6, 1-6, 6-2, 4-6, 4-6), dar a demonstrat încă o dată că este poate cel mai spectaculos jucător din circuitul de simplu masculin.

Video Exclusiv Wimbledon, fără secrete. Locul unde ploaia e apreciată și care sunt cele mai căutate suveniruri

Morariu fan-shop

Cel mai prestigios Grand Slam, transmis în direct şi în exclusivitate în România la Digi Sport, are un farmec aparte. Zeci de mii de spectatori din toată lumea sunt prezenţi în fiecare an la Wimbledon, cel mai vechi turneu de tenis din lume, iar suvenirurile sunt la mare căutare.

Video Dinu Gheorghe dă speranţe fanilor: "Există posibilitatea ca Rapid să iasă din faliment"

rapid faliment

Fanii Rapidului încă speră ca echipa lor să evite falimentul. Dinu Gheorghe spune că sunt şanse ca echipa să treacă de această perioadă dificilă şi să supravieţuiască.

Video Exclusiv Mergea, după debutul victorios la Wimbledon: "E locul unde trebuie să facem un rezultat bun"

Mergea interviu

Perechea alcătuită din Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-a calificat în turul 2 al probei de dublu masculin la Wimbledon. Cei doi au trecut de cuplul croat Marin Draganja/Nikola Mektic, cu 7-5, 7-6.

Video Pe urmele tatălui! Visul pe care îl are fiul lui Laurențiu Reghecampf

Reghe copil

Laurenţiu Reghecampf l-a urmărit la joc pe mezinul familiei, Laurenţiu Reghecampf Junior, alături de colegii săi de la ARD Snagov. Antrenorul Stelei a avut sfaturi preţioase pentru fiul său.

Video Ţara Galilor - Belgia 3-1. Calificare istorică în semifinalele Campionatului European

gol tara galilor

Al doilea sfert de finală de la Euro 2016, Belgia - Ţara Galilor, are loc în această seară, de la ora 22:00, la Lille, pe Stade Pierre-Mauroy. În ciuda absenţelor lui Vermaelen şi Vertonghen, belgienii sunt favoriţi. De partea cealaltă, surprinzătoarea formaţie galeză este cât se poate de mulţumită de poziţia sa de outisder.

Video Nădejde spulberată în Giulești? "În mod normal, Rapid se îndreaptă către dispariția totală"

5425652295f9cf2c28000000

Fostul administrator judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, consideră că formația giuleșteană are șanse infime să scape de faliment și să poată juca în Liga 1.

A început vânzarea online a biletelor pentru Supercupa României. Preţuri între 10 şi 300 de lei

cluj arena

Federaţia Română de Fotbal a anunţat punerea în vânzare a biletelor pentru Supercupa României, dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj, care se va disputa pe 16 iulie, pe Cluj Arena.

Video Dinamo, campioană la volei pe plajă! Spectacol total la a doua ediție

volei capt

Cel mai mare parc acvatic de distracţii din România a organizat a doua ediţie a Campionatului Naţional de volei pe plajă pentru cadeţi. Dinamo "a făcut legea" la competiţia la care au participat 48 de echipe.

Ultima zi de mercato în cele mai tari campionate din Europa. Toate transferurile sunt AICI

collage transferuri

Fotbalul nu este în vacanţă, în această vară. Ediţia centenară a Copei America tocmai s-a încheiat, Euro este în plină desfăşurare, iar turneul olimpic de la Rio se anunţă extrem de spectaculos. Însă nici oficialii cluburilor importante de pe continent nu sunt în vacanţă şi au realizat deja câteva transferuri importante.

Video OFICIAL Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Man. United! Mourinho: "Nu are nevoie de prezentare"

zlatan1

E oficial. Site-ul lui Manchester United a anunţat că Zlatan Ibrahimovic este noul jucător al grupării de pe Old Trafford. Fără se menţioneze durata înţelegerii (presa internaţională a anunţat un contract pe un an), englezii prezintă primele declaraţii ale suedezului de 34 de ani, după semnarea contractului.

MICROGRAMUL DE PRICEPERE

atlet roman

Agenția Mondială Anti-Dpong (WADA) a ridicat sancțiunile sportivilor români care au folosit Meldonium, concentrație sub 1 miligram pe mililitru.

Camelia Potec, îngrijorată de virusul Zika înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

Potec capt

Camelia Potec va merge la Rio pentru a-i încuraja pe cei cinci sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice. Virusul Zika îi dă însă mari emoţii şefei nataţiei româneşti.

Video Mergea şi Bopanna s-au calificat în turul 2 al probei de dublu de la Wimbledon

mergea

Perechea alcătuită din Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-a calificat în turul 2 al probei de dublu masculin la Wimbledon, al 3-lea turneu de Grand Slam al anului, învingând vineri în două seturi, 7-5, 7-6 (6), cuplul croat Marin Draganja/Nikola Mektic.

Video Ploaia a dat peste cap turneul de la Wimbledon! Decizia luată de organizatori

Wimbledon ploaie

În timp ce ploaia continua să perturbe vineri turneul de tenis de la Wimbledon, organizatorii se gândesc la posibilitatea de a programa meciuri duminică, zi în mod tradiţional dedicată întreţinerii gazonului, pentru a recupera întârzierile.

Video Românii, ca acasă la Londra, la Gala Respect World Series 2. Adegbuyi, învingător în ultimul meci al serii!

13323760 247941785576781 5616644990741435056 o

Patru români vor lupta în cadrul celei de-a doua gale Respect World Series. La Londra, Andrei şi Bogdan Stoica, Benny Adegbuyi și Sebastian Ciobanu sunt convinşi că se vor simţi ca acasă. "Românii ne vor susţine", au spus luptătorii pe care îi puteţi urmări sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00.

Boloni avertizează: "Cine e selecţioner e o problemă superficială, trebuie intrat în profunzime"

boloni selectioner-1

FRF caută un antrenor pentru echipa naţională, dar Ladislau Boloni crede că problemele fotbalului românesc sunt mai mari decât lipsa unui selecţioner.

Un fost căpitan al Stelei îl așteaptă pe Zenga la națională: "Ar fi o decizie foarte bună!"

Zenga Steaua

Federația Română de Fotbal este în căutarea unui selecționer, însă problema nu este atât de ușoară pentru Răzvan Burleanu și colegii lui. Ultima variantă vehiculată este Walter Zenga, italianul care a pregătit 3 cluburi în România: FC Național, Dinamo și Steaua.

Video Emoţionant! Imaginile prin care islandezii s-au motivat înaintea meciului cu Anglia

islanda anglia

Islanda a produs marea surpriză de la Euro 2016, calificându-se în sferturile de finală, după ce a învins Anglia cu 2-1, rezultat în urma căruia Roy Hodgson a demisionat.

Video Exclusiv Del Potro a revenit! A obţinut prima victorie în faţa unui jucător de top 5, din 2013

del potro

Juan Martin Del Potro s-a întors. Argenitinianul s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins în direct la Digi Sport 2 pe Stanislas Wawrinka, al patrulea favorit de la All England Club.

"Răceală" între Sneijder și Galata. Va fi amendat și ultimul episod indică forțarea unei despărțiri

sneijder

Wesley Sneijder este pe cale să primească o amendă consistentă din partea clubului Galatasaray Istanbul, după ce nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri, primul din noul sezon la gruparea "leilor".

"Il Luce" vrea să îl aducă la Zenit pe fostul său golgheter de la Şahtior, Luiz Adriano

adriano

Noul antrenor al formaţiei ruse Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu, vrea să întărească echipa cu Luiz Adriano, atacantul brazilian al lui AC Milan, care i-a fost elev la Şahtior Doneţk,

  • 06:15 Fotbal European
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Șelimbaăr - Gloria Buzău, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: CSO Voluntari - CSM CSU Oradea, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (5.04.2024)

    FOTBAL: Farul Constanța - Sepsi, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A general view of the Premier League logo during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Saturday September 2, 2023.

    FOTBAL: Luton - Everton, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult