Ultimele stiri

Guardiola: "Puţin îmi pasă de condiţia fizică. Factorul mental e important pentru mine"

pep-2

Juventus şi Bayern Munchen au remizat, scor 2-2, la Torino, în prima manşă a optimilor de finală din UEFA Champions League. Elevii lui Pep Guaridola au condus cu 2-0, după reuşitele lui Muller şi Robben, însă nu au reuşit să se impună. Dybala şi Sturaro au întors soarta partidei şi lasă deschisă ecuaţia calificării.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Niculescu s-a oprit în optimi, la Doha, după două seturi spectaculoase contra Radwanskăi

capt Niculescu

Reacţia Monicăi după victoria cu Jankovic şi prefaţa partidei cu Aga. Niculescu - Radwanska, LIVE SCORE & VIDEO pe digisport.ro

Messi a marcat golul cu numărul 10.000 al Barcelonei în meciurile oficiale

messi bucurie

Cea de-a doua reuşită a lui a Lionel Messi în partida câştigată de FC Barcelona în faţa formaţiei engleze Arsenal Londra (scor 2-0), în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, a fost al 10.000-lea gol înscris de echipa spaniolă în meciurile oficiale, a anunţat Barca pe site-ul său oficial.

"Ştiam că aşa se va întâmpla". Momentul în care Messi şi-a dat seama că o va învinge pe Arsenal  

messi

În poate cea mai importantă partidă jucată de Barcelona în 2016, Lionel Messi a ieşit la rampă, reuşind o dublă la Londra, contra lui Arsenal, în victoria obţinută de Barce

Daniela Haralambie, locul 4 la sărituri cu schiurile, la CM de probe nordice şi schi fond pentru juniori

dana haralambie

Daniela Haralambie a ocupat locul al patrulea în proba feminină de sărituri cu schiurile, la Campionatele Mondiale de probe nordice şi schi fond pentru juniori şi tineret sub 23 ani de la Cheile Grădiştei. Daniela Haralambie a fost foarte aproape de o medalie istorică de bronz pentru România în această disciplină.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Învinsă de locul 118 WTA, Halep rămâne optimistă: "Mă simt bine, am făcut un meci bun"

halep bun

Simona Halep a pierdut surprinzător în turul al doilea la Doha, 7-6, 4-6, 1-6, în fața Elenei Vesnina, jucătoare care ocupă locul 118 în clasamentul WTA.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dragomir a fost audiat la DIICOT: "Aici vii când te cheamă şi pleci dacă îţi mai dau drumul"

captura dragomir

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir s-a prezentat miercuri dimineață la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA.

A venit în iarnă, dar Becali l-a trecut deja pe lista neagră. "L-am aşteptat atât, dar s-a pierdut"

momcilovic

Nu doar Reghecampf a fost nemulţumit de evoluţia lui Momcilovic în partida cu Voluntariul. În direct la Digi Sport, Becali a revenit la obiceiurile mai vechi şi i-a criticat pe fotbalişti, cel mai şifonat ieşind fostul jucător al Pandurilor.Forţat de împrej

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Tactica Monicăi Niculescu a scos-o din minți pe Jankovic. Sfaturile primite de la antrenor

monica tactica

Monica Niculescu a învins-o pe Jelena Jankovic şi datorită tacticii gândite de antrenorul său. Fostul lider mondial a fost la un pas de a ceda nervos înaintea setului decisiv.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Juventus - Bayern 2-2. Campioana Italiei a revenit de la 0-2 după erorile lui Kimmich

Juventus Bayern

Juventus mai speră la calificarea în sferturile UEFA Champions League, după 2-2 pe teren propriu în fața celor de la Bayern, în prima manșă a optimilor de finală.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Arsenal - Barcelona 0-2. Messi, din nou de neoprit

messi bun

Barcelona este foarte aproape de sferturile de finală ale Champions League, după ce s-a impus, scor 2-0, în deplasarea de la Londra, cu Arsenal. Ambele goluri ale meciului au fost înscrise de Lionel Messi.

Mama lui Neymar e și ea investigată în transferul jucătorului de la Santos la Barcelona

neymar mama

Transferul lui Neymar de la Santos la Barcelona continuă să țină capul de afiș la mai bine de doi ani și jumătate de la perfectarea lui. Un amplu proces în care sunt implicați jucătorul, tatăl său, Barcelona, firme de impresariat dar și fostul și actualul președinte de la Barcelona e în plină desfășurare, iar mama lui Neymar e și ea investigată.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Un fotbalist de naţională a fost fanul de lux al Simonei Halep

Halep Doha

Simona Halep și-a continuat parcursul foarte modest din 2016, fiind învinsă de Elena Vesnina, în al doilea tur de la Doha.

Thomas Muller, ratarea carierei în meciul cu Juve. Germanul şi-a luat revanşa înainte de pauză

bayern-1

Thomas Muller a reuşit al cincilea său gol în Champions League în acest sezon. În primul sfert de oră, germanul ratase o oporunitate uriaşă, alunecând cu mingea la p

Guardiola vrea să ia cu el la Manchester City un jucător de la Arsenal

arteta

Pep Guardiola va pregăti din vară pe Manchester City și vrea să ia cu el un jucător de la Arsenal. E vorba despre un fotbalist crescut de Barcelona, dar care joacă de 11 ani în Premier League.

Juve, coregrafie superbă la meciul cu Bayern. Fanii lui Arsenal au încercat şi ei să fie la înălţime

juve fans

Arsenal - Barcelona şi Juventus - Bayern puteau fi oricând finale ale Champions League. Sorţii au făcut ca aceste mari echipe să se întâlnească încă din optimile competiţiei, simultan. Fanii s-au pregătit în consecinţă şi au făcut un frumos spectacol.

Simona Halep e pe locul 70 în clasamentul Race to Singapore. Poate cădea pe 5 în ierarhia WTA

halep clasament

Simona Halep a pierdut marți seara în turul al doilea la Doha, în Qatar, 7-6, 4-6, 1-6, în fața rusoaicei Elena Vesnina, locul 118 mondial. Eșecul o va arunca pe a patra jucătoare a lumii pe locul 70 în ierarfia Race to Singapore și poate cădea pe 5 în clasamentul mondial.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} CSM Bucureşti - HC Reşiţa 29-29. Revenire spectaculoasă a oaspeților

CSM Buc Resita

CSM Bucureşti a facut al doilea egal la rând în doar patru zile. După remiza cu Chambery Savoie, din Cupa EHF (25-25), vicecampionii României nu au reuşit să treacă pe teren propriu nici de HC Adrian Petrea Reşiţa, în Liga Naţională. Scorul a fost egal, 29-29.

Halep, perioadă neagră. Vesnina nu bătuse pe nimeni din top 10 WTA din 2013 

halep supi

Simona Halep a ajuns de nerecunoscut. Sportiva noastră a pierdut, în direct la Digi Sport 2, o partidă pe care a avut-o în mână. Adversara a fost una din nou una modestă, care nu spune nimic în circuitul WTA

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Fenerbahce Istanbul - Chemik Police 3-0. Jucătoarele din Turcia, în play-off-ul Ligii

fener

Fenerbahce şi-a asigurat calificarea în play-off-ul de 6 din Liga Campionilor, dupa o nouă victor

Carmen Tocală, înlocuită cu Narcisa Lecuşanu în funcţia de secretar de stat în MTS

lecusanu

Carmen Tocală, secretar de stat în cadrul MTS, a fost înlocuită din funcţie cu Narcisa Lecuşanu, care ocupă în prezent postul de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal, schimbarea urmând să devină oficială după apariţia în Monitorul Oficial, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă.

Steaua - CSMS Iași se joacă la Pitești! De când se pot cumpăra biletele

steaua atmosfera pitesti

Steaua a sperat să revină la București din acest an, însă bucureștenii nu pot evolua, deocamdată, pe Arena Națională, sau în Ghencea, astfel că echipa lui Reghecampf va continua să joace în provincie, la Pitești.

Revenirea lui Tade, avertisment pentru Marica? Explicaţia lui Becali şi mesajul pentru Reghe

tade

Aşa cum digisport.ro v-a anunţat în exclusivitate, Gregory Tade a fost rechemat la prima echipă. În această seară, Becali a explicat de ce a apelat la această variantă.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Mutu susţine că nu a stat în spatele demiterii lui Grigoraş, dar îl "înţeapă" pe tehnician

adi

Acuzat de mulţi, inclusiv de Grigoraş, că a stat în spatele demiterii antrenorului de la Târgu Mureş, Adrian Mutu se apără. "Briliantul" a dezvăluit, la Digi Sport Special, că responsabilitatea pentru schimbarea tehnicianului îi aparţine exclusiv conducerii

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Monica, în stare de graţie! Niculescu a trecut de Jankovic, în direct la Digi Sport 4, după un meci dramatic

Monica-Niculescu

Monica Niculescu trece printr-o perioadă de graţie. Sportiva din Slatina s-a calificat azi în optimile de la Doha (Qatar), turneu dotat cu premii totale în valoare de 2.818.000 de dol

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Stăncioiu: "Am fost ridicoli!" Ce spune despre Mutu și Grigoraș

Stancioiu ASA

ASA Târgu Mureș a început cum nu se poate mai prost acest an, iar tehnicianul Petre Grigoraș a fost demis de ardeleni.

Dezvăluire a lui Păunescu. Investitori de la Manchester United au pus pe masă 50 de milioane € pentru Steaua

steaua chelsea

În plin conflict între Becali şi Armată, Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei, a făcut o dezvăluire în premieră. Acesta a povestit cum, în urmă cu mai bine de 10 ani, un grup de oameni de afaceri importanţi, care deţineau acţiuni la Manchester United, au vrut să investească în roş-albaştri.

Tecău şi Rojer, în sferturi la Dubai. Duel greu pentru "careul de aşi"

tecau rojer bun

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a reuşit, marţi, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu în turneul ATP 500

a:1:{i:0;s:5:"Video";} "I-am zis lui Reghe: ţine-l pe bară şi spune-i să nu mai vină să semneze". Becali s-a dezlănţuit la adresa jucătorilor

popa hamroun

Meciul cu Voluntari reprezintă o bilă neagră pentru stelişti atât din punct de vedere al rezultat

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Surpriză de proporții! Adrian Mutu a condus antrenamentul lui ASA Târgu Mureș

Mutu ASA

Petre Grigoraș a rezistat doar două etape pe banca formației din Târgu Mureș, fiind demis după înfrângerea vicecampioanei României de la Cluj, cu CFR, scor 0-1.

  • 16:00 Euro Fotbal
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal European
  • 19:00 LIVE Handbal EHF Champions League: Györ - Bietigheim
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Final Four Handbal
  • 20:30 LIVE Digi Sport Special
  • 21:40 LIVE Minifotbal: Romania-Polonia
  • Vezi tot programul
  • florin prunea

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0872346706

    FOTBAL: Metz - Saint-Etienne, 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • ACF Fiorentina and Atalanta BC

    FOTBAL: Atalanta - Fiorentina, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • ro

    MINIFOTBAL: România - Polonia, 21:40, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult