Ultimele stiri

O nouă lovitură pe piaţa transferurilor? Echipa lui Dan Petrescu, ofertă fabuloasă pentru Yaya Toure

yaya

Jiangsu Suning, echipa chineză antrenată de Dan Petrescu, vrea să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după aducerea brazilianului Ramires de la Chelsea, şi încearcă să obţină semnătura internaţionalului ivorian Yaya Toure, jucătorul lui Manchester City.

„Apă bei...”

lupu dan

E un mix. De text, zic. Abordez mai multe subiecte, fără o legătură directă între ele. În ordinea importanţei mai degrabă subiective, dată de genul jurnalistic respectiv care implică un filtru personal pronunţat.

Halep și-a amânat operația și a doua oară! Turneul pe care nu vrea să-l rateze 

simona halep

Simona Halep a pierdut poziția a doua în clasamentul WTA, după ce a fost depășită de Angelique Kerber, cea care a și câștigat primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Ronaldinho a refuzat liderul din Premier League și marți a fost la Barcelona: "Aici sunt acasă"

ronaldinho gala marti

Brazilianul Ronaldinho este în continuare liber de contract și unul dintre cei mai ofertați jucători. Zilele trecute, fostul Balon de Aur a refuzat o propunere de la Leicester, liderul surprinzător din Premier League.

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Prima poză cu Budescu la noua sa echipă. Va purta numărul 10

budi-1

Constantin Budescu (26 de ani) a semnat ieri contractul cu Dalian Yifang şi a fost prezentat la echipa de ligă secundă chineză. Transferul s-a efectuat prin intermediului agentului Marius Bilaşco.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Gebhart, la primul antrenament cu Steaua. Poate debuta în amicalul cu Djurgardens

gebhart antrenament

Timo Gebhart (26 de ani) a semnat sâmbătă, 30 ianuarie, contractul cu Steaua, dar mijlocașul german abia marți s-a antrenat pentru prima dată alături de noii săi colegi.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Tamaş, enigmatic la sosirea în Antalya: "N-am semnat nimic. Poate mă duc să o văd pe Ana"

captura tamas-1

Gabi Tamaş (32 de ani) ar putea fi cel de-al 11-lea transfer al Stelei în această iarnă. Fundaşul central, rămas liber de contract după despărţirea de Cardiff City, a plecat ieri spre Antalya, pentru a semna contractul cu formaţia roş-albastră.

Respiro pentru steliști, pe final de cantonament. Soțiile jucătorilor vor sta în același hotel

reghecampf steaua-1

La capătul unei perioade de pregătiri în care au tras din greu sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și Thomas Neubert, jucătorii Stelei vor avea și motive bucurie: în ultimele 4 zile de cantonament, soțiile și iubitele lor vor veni alături de ei, în cantonament.

Rapid a plecat în India. Ganea jr n-a fost lăsat să facă deplasarea!

rapid

Rapid a plecat miercuri de dimineață în India, cu o cursă de linie, în singurul cantonament pe care giuleștenii îl vor face în această pauză de campionat.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Atuul Astrei, în lupta pentru titlu: "E darul meu. Aşa m-am născut!"

sumudica atu titlu

Marius Şumudică este de părere că atmosfera foarte bună pe care reuşeşte să o creeze în vestiar reprezintă unul dintre atuurile Astrei Giurgiu în lupta pentru titlu.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Sassuolo - Roma 0-2. Gazdele au ratat un penalty, la 0-1

Sassuolo Roma

ÎN DIRECT la Digi Sport, Roma a legat a doua victorie sub comanda lui Luciano Spalletti, 2-0 cu Sassuolo.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Montpellier - Marseille 0-1. Al 11-lea meci la rând fără înfrângere în Ligue 1

montpellier om

Olympique Marseille a ajuns la 11 meciuri consecutive fără înfrângere în Ligue 1, după victoria cu 1-0 de pe terenul lui Montpellier. Georges N'Koudou a marcat unicul gol al partidei disputate pe Stade de la Mosson.

Vardy a marcat un super gol cu Liverpool şi Leicester e lider şi după etapa a 24-a

leicester

Povestea frumoasă a lui Leicester City din acest sezon continuă şi după etapa a 24-a. "Vulpile" sunt încă pe primul loc în Premier League, după ce au învins-o pe Liverpool, cu 2-0, în cel mai important meci al rundei.

Mircea Rednic a pus tunurile pe FRF: "Nu au gândit deloc bine"

rednic amical

Dinamo a câştigat amicalul cu polonezii de la Ruch Chorzow, scor 1-0, dar Mircea Rednic are şi motive de nemulţumire. Tehnicianul alb-roşiilor ar fi vrut să-i aibă la dispoziţie şi pe jucătorii convocaţi de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire din Antalya.

Florentin Matei a fost prezentat oficial la noua sa echipă!

florentin matei-1

Cel mai curtat fotbalist român al iernii, Florentin Matei, a fost prezentat oficial la noua sa echipă, HNK Rijeka, ocupanta locului secund în campionatul Croației.

Transferul iernii, făcut după încheierea perioadei de mercato în Europa: 42 de milioane de euro !

jackson

Atletico Madrid a făcut o superafacere! Jackson Martinez va pleca în China, la Guangzhou Evergrande, pentru 45 de milioane de euro, cu 10 mai mult decât a plătit formația lui Diego Simeone în vară lui FC Porto pentru serviciile columbianului, scrie presa din Spania.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} HCM Baia Mare - Dunărea Brăila 26-22. Gazdele și-au consolidat locul 2 în Liga Națională

Baia Mare Braila

HCM Baia Mare a câştigat derby-ul etapei a 18-a a Ligii Naţionale cu Dunărea Brăila, scor 26-22.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Essombe a adus prima victorie a lui Dinamo în Cipru: "Prindem încredere"

gol essombe

Dinamo a obţinut prima victorie în cantonamentul din Cipru, 1-0 cu polonezii de la Ruch Chorzow, unicul gol al partidei fiind marcat de Marcel Essombe.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} CSM Bucureşti- CSU Târgu Mureş 3-0. Gazdele nu au pierdut niciun set în retur

volei-1

CSM Bucureşti merge perfect în returul campionatului - nu a pierdut niciun set în cele trei etape disputate. Plecarea antrenorului Bogdan Paul nu le-a afectat pe bucureştence, care au învins CSU Târgu Mureş, cu 3-0.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Monaco - Bastia 2-0. Fără victorie în Principat, din 1972

monaco

La trei zile după esşecul la scor de pe terenul lui Angers, Monaco a revenit în grafic cu un succes acasă, 2-0 cu Bastia. Trupa din Principat a deschis scorul cu noroc, în urma unui corner. Mingea a fost deviată nefericit în propria poartă de Modesto.

CFR Cluj consideră "injustă" decizia TAS: "Este înfrânt principiul meritului sportiv"

cfr reactie tas

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins apelul clubului CFR Cluj şi a menţinut depunctarea grupării din Gruia, care ratează astfel play-off-ul Ligii 1.

Noua speranță a fotbalului englez. Cifre mai bune deja ca Lampard, Gerrard sau Scholes

dele alli

Dele Alli este unul dintre cei mai în formă jucători din Anglia: jucătorul lui Tottenham a marcat contra lui Norwich al şaptelea gol din Premier League, în acest sezon.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Principala bătaie de cap a selecționerului. ”Nu avem un 9!” Unul singur se apropie, dar nu joacă

numar 9 doi

Antrenorii ”tricolorilor” sunt îngrijorați că nu au la dispoziție un atacant de careu, care ”să simtă golul”. Niciunul din numele aflate în circuitul naționalei sau care aspiră la asta nu se apropie. Cu o singură excepție.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Rednic îl laudă pe feroezul lui Dinamo: "Pe Raţ şi acum îl doare spatele. Va fi un câştig"

Bartalsstovu

"Noi nu transferăm nume, aducem jucători care să ne ajute", anunţă antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, care nu e impresionat de spectaculoasa campanie de achiziţii a rivalilor de la Steaua. Una dintre surprizele pregătite de alb-roşii pentru parte a doua a sezonului este primul jucător din Feroe care va juca în România.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} SCMU Craiova - CSU Sibiu 94-83. A 12-a victorie pentru olteni în Liga Națională

Craiova baschet

ÎN DIRECT la Digi Sport, SCMU Craiova a învins CSU Sibiu, scor 94-83, astfel că a bifat a 12-a victorie în acest sezon al Ligii Naţionale.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Steaua a renunţat la transferul lui Ivan: "Nu port pică, dar ceva orgoliu trebuie să ai"

ivan

Steaua este de departe cea mai activă echipă din Liga 1 pe piaţa transferurilor, în această iarnă. Campioana a adus deja 11 jucători, dar a pierdut una dintre principalele ţinte: Andrei Ivan, lucru recunoscut chiar de patronul Gigi Becali.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} De ce a picat transferul lui Valerică Găman la Steaua. Pretenţiile fundaşului

gaman 2

Valerică Găman a fost aproape de Steaua, în această iarnă, ţinând cont că a intrat în ultimele 6 luni de contract cu liderul Astra, dar pretenţiile fundaşului de 26 de ani l-au făcut pe Gigi Becali să renunţe la transferul tău.

O plecăciune de ziua Regelui

hagi real

Pe 5 februarie, Gică Hagi împlineşte 51 de ani. Pentru tot ceea ce a făcut pentru noi, pentru toate bucuriile pe care ni le-a produs, vă invit să retrăim într-un film al amintirilor cariera fabuloasă a Regelui nostru! La mulţi ani, Gică!

O echipă din Slovenia a transferat un jucător prin intermediul unei postări pe LinkedIn

domzale linkedin

Foarte mulţi jucători folosesc reţelele de socializare, într-o perioadă în care acestea sunt un foarte bun instrument pentru a rămâne în legătură cu fanii. Există, însă, şi un fotbalist care şi-a găsit echipă prin intermediul unei reţele de socializare.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Iordănescu: ”Mă întristează că nu toată lumea ajută naționala”. Ce spune despre revenirile din Liga 1

iordanescu

Anghel Iordănescu a profitat de ocazie, însă, pentru a trimite iar săgeți către Steaua, echipă cu care a intrat în conflict din cauza jucătorilor roș-albaștri convocați la stagiul de pregătire din Antalya.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult