Ultimele stiri

Şansă pentru Vlad Dragomir la Arsenal. Încă un pas spre debutul în Premier League

dragomir alexis

Vlad Dragomir este unul ditre cei mai promiţători tineri jucători români. Mijlocaşul de 16 ani al lui Arsenal a primit o veste incredibilă de la managerul Arsene Wenger, care a luat decizia de a-l include în lotul de Premier League, pentru ultima parte a sezonului.

Wolfsburg a făcut un "transfer" surprinzător după finalul perioadei de mercato

gamer wolfsburg

Chiar dacă nu a jucat niciodată fotbal la un nivel profesionist, David Bytheway a reușit să-i impresioneze pe cei de la Wolfsburg. Gruparea din Bundesliga i-a oferit un contract, astfel că britanicul va avea ocazia să fie și atât jucător cât și antrenor sau chiar manager.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Sprijin pentru Costel Gâlcă: "El este omul care mă poate ajuta. Ne dă multă încredere"

galca

Ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie, Costel Gâlcă este în pericol la Espanyol. Postul de radio Onda Cero a anunţat că românul va fi demis săptămâna viitoare, dacă nu o învinge pe Real Sociedad. Gâlcă a avut un start bun la Espanyol, a remizat cu rivala Barcelona, dar echipa a înregistrat apoi o serie de rezultate negative. Jucătorii cred însă că fostul stelist ar trebui să continue pe banca catalanilor.

Steaua l-a luat şi pe Tamaş, dar Reghe insistă pentru cel de-al 12-lea transfer al iernii

reghecampf laurentiu

Steaua a oficializat miercuri seara cel de-al 11-lea transfer al iernii. Gabi Tamaş a semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi a revenit astfel la campioana României, pentru care a mai evoluat în returul sezonului trecut.

Deși e proaspăt campion mondial, Tyson Fury se gândește să renunțe la box

tyson fury

Controversatul pugilist britanic Tyson Fury, campionul mondial en titre la categoria grea, a anunţat că ar putea renunţa la box din cauza lipsei de motivaţie, informează BBC.

Sandra Izbașa: "Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanţă"

sandra

Sandra Izbașa şi-a reluat antrenamentele în sală în primăvara anului trecut și avea de gând ca alături de Cătălina Ponor să dea o mână de ajutor echipei feminine de gimnastică la Jocurile Olimpice de la Rio.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Cum au sărbătorit Messi şi Suarez succesul categoric din meciul cu Valencia

suarez messi

VIDEO. Barcelona - Valencia 7-0. Lionel Messi şi Luis Suarez au fost eroii catalanilor, în turul din semifinalele Cupei Regelui, argentinianul şi-a trecut în cont un hat-trick, în timp ce fostul vârf de la Liverpool a marcat nu mai puţin de 4 goluri.

Oţelul se destramă, dar antrenorul moldovenilor încă mai speră: "Aștept să se întâmple ceva"

otelul antrenament

Şansele ca Oţelul să continue în Liga a doua sunt aproape nule. Gălăţenilor nu li s-a aprobat planul de reorganizare şi falimentul este inevitabil.

"Războiul" Guardiola - Mourinho se reia, în Premier League. "The Special One", aproape de United

pep mou

"Războiul" dintre Pep Guardiola şi Jose Mourinho s-a întins pe durata a doi ani, în La Liga, şi este foarte aproape să se reia, de data aceasta, în Premier League. După ce ibericul a fost declarat noul antrenor al lui Manchester City, "The Special One" este foarte aproape de rivala de pe Old Trafford.

România rămâne pe locul 16 în lume. Cum arată TOPUL FIFA şi cum se calculează punctajul

top fifa

România ocupă, la fel ca în prima lună a anului, locul al 16-lea în clasamentul FIFA, informează frf.ro. Cu 987 de puncte acumulate, echipa națională a rămas pe aceeași poziție în ultimele două luni. De altfel, primele 18 reprezentative nu și-au schimbat locul în ierarhie față de luna ianuarie.

Real nu a renunțat la Pogba și Lewandowski, dar Perez și Zidane trebuie să aleagă

pogba lewandowski

Paul Pogba și Robert Lewandowski sunt doi dintre cei mai curtați jucători din Europa și există șanse mari ca din vară cel puțin unul din ei să fie protagonistul unui transfer spectaculos, destianația urmând a fi Real Madrid.

Hotărârea luată de FRF, pentru a evita corupţia în fotbal. Articol nou în Regulamentul Disciplinar

poza

Federaţia Română de Fotbal face tot posibilul pentru a stopa orice presupune afectarea integrităţii competiţiilor, cum ar fi pariurile sportive şi corupţia în fotbal. Astfel, Comitetul de urgenţă întâlnit miercuri a hotărât introducerea unui nou articol, 601, care va avea următorul conţinut.

Luis Enrique, declaraţie surprinzătoare după "măcelul" cu Valencia: "Îmi pare rău!"

luis enrique

VIDEO. Barcelona - Valencia 7-0. "Liliecii" au suferit cel mai categoric eşec din istoria clubului, în Cupa Regelui, egalând contraperformanţa din 1928, când a înregistrat acelaşi scor împotriva lui Real Madrid.

Tătărușanu, mulțumit pentru victoria Fiorentinei: "Este frumos să câştigi în ultimul minut"

tatarusanu

Portarul român Ciprian Tătăruşanu a salutat victoria obţinută de echipa sa, Fiorentina, în faţa formaţiei Carpi (scor 2-1), printr-un gol marcat în prelungiri de noua achiziţie, Mauro Zarate (min. 90+3), miercuri seara, în cadrul etapei a 23-a din Serie A TIM.

Record al perioadei de mercato: 50 de milioane €! Alex Teixeira a semnat cu echipa lui Dan Petrescu

alex

Liverpool a făcut 3 oferte pentru Alex Teixeira, ultima fiind de 40,5 milioane de euro, dar Mircea Lucescu nu a vrut să se despartă de cel mai important jucător al Şahtiorului. Totuşi, englezii de la dailymail.co.uk, anunţă că brazilianului va ajunge şi el în China, pentru o sumă record.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Neymar a ratat un penalty cu Valencia. Execuția ciudată a brazilianului şi reacţia lui Enrique

neymar

VIDEO Barcelona - Valencia 7-0. Catalanii au făcut instrucție cu echipa lui Gary Neville la capătul unui meci în care Messi a marcat un hat-trick și Luis Suarez un "poker". Neymar a fost singurul jucător din tripleta MSN care nu a punctat în poarta "liliecilor".

CSA Steaua: "FCSB joacă în prima ligă total ilegal. Vom solicita FIFA şi UEFA să ia măsuri"

steaa

Colonelul Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a declarat că va sesiza FIFA şi UEFA în legătură cu faptul că echipa finanţată de Gigi Becali continuă să folosească titulatura Steaua. CSA susţine şi că prezenţa clubului "FCSB" în prima ligă este ilegală.

Timo Gebhart compară Steaua cu un colos al Europei şi promite: "Bad Boy va deveni Good Boy"

gebhart-1

Timo Gebhart este unul dintre cele mai importante transferuri ale Stelei, din această iarnă, iar jucătorul care va debuta în tricoul campioanei joi, de la ora 19:00, contra lui Djurgardens, în direct la Digi Sport 1, nu ezită să laude echipa lui Laurenţiu Reghecampf şi în presa din Germania.

Guardiola știa de mult că merge la Man. City. Transferul care l-a dat de gol

guardiola-1

Pep Guardiola va deveni din vara managerul celor de la Manchester City și, deși tehnicianul catalan a declarat ca a ajuns de curând la un acord cu cetățenii, un transfer realizat de trupa de pe Etihad în vara trecută pare să sugereze contrariul.

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Papa Francisc s-a întâlnit cu Ronaldinho. "Vă invit la un nou meci pentru pace"

papa 1

Papa Francisc a primit mai multe personalităţi din lumea fotbalului, printre care şi jucătorul brazilian Ronaldinho, anunţând cu această ocazie că un nou "Meci pentru pace" va fi organizat la iniţiativa sa, în data de 29 mai, pe Stadionul Olimpic din Roma.

PSG a stabilit un nou record de invincibilitate în Franţa

psg

Paris Saint-Germain a stabilit un nou record de invincibilitate în campionatul de fotbal al Franţei, 33 de meciuri consecutive, miercuri seara, după ce a învins-o cu scorul de 3-1 pe FC Lorient, pe Parc des Princes, în etapa a 24-a din Ligue 1.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Cheryshev, primit ca un erou pe Camp Nou. Reacție inedită a suporterilor Barcelonei

cheryshev poze

VIDEO Barcelona - Valencia 7-0. Trupa lui Luis Enrique e ca și calificată în finala Cupei Spaniei după ce s-a distrat în partida tur cu "liliecii" din penultimul act. Deși formația de pe Camp Nou a marcat de șapte ori, cel mai ovaționat jucător care a pășit pe teren a fost rusul Denis Cheryshev.

Scandal la Dinamo. Filip e nemulţumit că nu a primit banderola: "Nu accept să fiu de umplutură"

steliano filip

Probleme la Dinamo, înaintea primelor meciuri oficiale din 2016: Steliano Filip a lansat un atac la adresa antrenorului Mircea Rednic, totul pornind după o declaraţie a tehnicianului. "Anton e căpitanul. După Anton, potopul", comentase acesta.

WTA vorbeşte despre accidentarea Simonei. "Nu ajung câteva săptămâni de pauză"

simona halep-1

Site-ul oficial al WTA a oferit concluziile primului turneu de Grand Slam al anului, unul care a fost cucerit surprinzător de Angelique Kerber. De pe analiza specialiştilor nu putea lipsi situaţia Simonei Halep, jucătoarea care şi-a anunţat prezenţa la turneele de la Dubai şi Doha, care vor fi transmis în direct şi în exclusivitate de Digi Sport.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Lazio-Napoli 0-2. Liderul a câștigat derby-ul etapei. Higuain, 23 de goluri în 23 de meciuri

higuain

Napoli și-a păstrat primul loc în Serie A, după ce a trecut cu 2-0, în deplasare, de Lazio. Niciunul dintre cei doi români din loturile celor două combatante nu s-a aflat pe teren. Radu Ștefan a fost suspendat, la gazde, în timp ce Vlad Chiricheș a urmărit meciul de pe bancă.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Inter - Chievo 1-0. Nerazzurrii au pus capăt unei săptămâni de coşmar

inter

Inter a pus punct seriei de 4 meciuri fără victorie, 1-0 cu Chievo.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dinamo - Dunărea Călărași 37-30. Roș-albii s-au revanșat după eliminarea din Cupă

Dinamo Calarasi

Dinamo şi-a luat revanşa în faţa Dunării Călăraşi! Eliminaţi de echipa lui Aihan Omer în Cupă, bucureştenii au facut scor în campionat și s-au impus cu 37-30.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Juve-Genoa 1-0. 13 victorii consecutive într-un singur sezon, pentru prima oară în istoria clubului

juventus-3

Juventus și-a doborât recordul de victorii la rând într-un singur sezon. Echipa antrenată de Massimiliano Allegri a învins-o cu 1-0 pe Genoa și a ajuns la 13 succese consecutive în Serie A TIM. Precedentul record al clubului data din sezonul 2013/2014 cu Antonio Conte pe bancă.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Luis Suarez, singurul jucător din Europa cu hattrick-uri în trei competiții diferite în acest sezon

suarez-7

Barcelona a făcut festival cu Valencia pe Camp Nou, în prima manșă a semifinalelor Cupei Regelui, câștigând cu 7-0. Trei dintre goluri au fost reușite de Leo Messi, în timp ce Luis Suarez a reușit primul său ”poker” în tricoul Barcelonei. Ultima oară când marcase patru goluri a fost în partida Liverpool-Norwich din 4 decembrie 2013.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Messi a marcat golul cu numărul 500 în carieră! A reușit un hattrick cu Valencia

m500

Mai mult, golul al doilea reușit de Messi va intra cu siguranță în istoria fotbalului, fiind reușita cu numărul 500 din cariera decarului blaugrana. Leo a reușit 435 de goluri pentru Barcelona, 49 pentru Argentina, 14 pentru naționala U20 a Argentinei și două pentru naționala U23 a Argentinei.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult