Ultimele stiri

Ţvetcov, reprezentantul României la Jocurile Olimpice. Traseul nu i se potriveşte lui Grosu

tvetcov-1

Serghei Ţvetcov va reprezenta aproape sigur România la Jocurile Olimpice de la Rio în cursa de şosea.

VIDEO Reghe, extrem de optimist după primul amical: "O să arătăm foarte bine!"

reghe bun s nou

După o perioadă de acumulări fizice, Steaua a avut ocazia să dispute în sfârşit şi un amical. Roş-albaştrii au terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu Young Boys, în direct la Digi Sport 1, însă Laurenţiu Reghecampf s-a declarat extrem de mulţumit de atitudinea elevilor săi.

VIDEO Napoli-Inter 0-2. Chiricheş, integralist, a ratat semifinalele Cupei

jovetic

Fără victorie în campionat în ultimele două etape, Inter este pregătită să-şi refacă moralul în duelul din sferturile Cupei Italiei cu Napoli.

Ashley Cole şi-a reziliat contractul cu Roma. Viitoarea destinaţie

roma united

Fundaşul englez Ashley Cole şi-a reziliat contractul cu AS Roma, a anunţat, marţi, clubul italian pe site-ul oficial.

Mondial cu 40 de echipe, desfăşurat într-o întreagă regiune geografică!?

germany

Gianni Infantino, unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), doreşte ca Mondialele să se desfăşoare într-o întreagă regiune geografică, nu într-o ţară sau două, el dând ca exemplu turneul final al EURO 2020, ce va avea loc în numeroase state, scrie presa internaţională.

VIDEO La debutul pentru Steaua, Bawab a reuşit faza primei reprize

captura bawab

Tha'er Bawab a debutat în această seară pentru Steaua, în amicalul cu Young Boys, transmis în direct de Digi Sport 1. Fostul jucător al lui CS U Craiova s-a mişcat bine, reuşind faza primei reprize.

Un nigerian cu 200 de meciuri în Serie A vine în Liga 1: a semnat cu Chiajna

concordia chiajna

După câteva zile de pregătire centralizată la Corato, fotbaliștii Chiajnei au câștigat la pas triunghiularul "Pinuccio Strippoli". În primul meci al zilei ilfovenii au trecut de echipa locală USD Corato cu 6-0.

Cerere imensă de bilete pentru Euro 2016

fani romannia

UEFA a anunţat pe site-ul său că au fost înregistrate 3,5 milioane de solicitări de bilete pentru cele 800.000 de bilete repartizate ţărilor participante la turneul final al EURO 2016, ce va avea loc în Franţa între 10 iunie şi 10 iulie, informează Federaţia Română de Fotbal.

Marica a debutat cu pasă de gol! VIDEO EXCLUSIV: "Mă simt excelent la Steaua"

captura marica schimbare

Ciprian Marica a debutat astăzi pentru Steaua, Reghecampf introducându-l în minutul 30 al partidei cu Young Boys, în locul lui Bawab.

Pantilimon a semnat cu Watford, Arlauskis a devenit al treilea portar. Variantă pentru Steaua?

arla

Costel Pantilimon a semnat cu Watford, astfel că fostul stelist Arlauskis a devenit abia a treia opţiune pentru nou promovata în Premier League. Mai mult ca sigur lituanianul va dori să plece, iar o opţiune ar putea fi Steaua, formaţie aflată în căutarea unui portar.

VIDEO Mircea Sandu nu crede că Mutu va reveni la naţională. Ce zice de Marica

mutu marica

Adrian Mutu și Ciprian Marica au revenit în Liga 1 în această pauză de iarnă cu un singur gând: să-l impresioneze pe selecționerul Anghel Iordănescu și să-și câștige un loc în lotul pentru Euro 2016. Fostul președinte al FRF e de părere că doar unul dintre ei are șanse să evolueze la turneul din Franța.

Jorge Sampaoli pleacă de la conducerea naţionalei chiliene 

sampaoli-1

Aflat sub contract cu Federaţia Chiliană de Fotbal până în 2018, Jorge Sampaoli vrea neapărat să părăsească postul de selecţioner al echipei naţionale.

Nacho Monreal şi-a prelungit contractul cu Arsenal "pe termen lung"

NachoMonreal

Fundaşul internaţional spaniol Nacho Monreal a semnat un nou contract ''pe termen lung'' cu Arsenal, a anunţat marţi clu

Schimbare de planuri. Halep nu va aştepta să se refacă: februarie, o lună aglomerată

halep suparata

Simona Halep va avea un program destul de aglomerat în continuare. În dorinţa de a-şi lua revanşa după eşecul de la Australian Open, constănţeanca va participa în februarie, pe lângă meciul de Fed Cup cu Cehia, la Dubai şi Doha.

Înfrângere pentru CS U Craiova, în al doilea amical al stagiunii de iarnă

amical craiova

CSU Craiova a fost învinsă, marţi, cu scorul de 2-1, de formaţia germană RZ Pellets WAC, în al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Turcia

Ţine alibiul accidentării? Zhang luase două seturi din 30 la Grand Slam-uri

sh

Simona Halep (2 WTA) reprezintă cea mai neplăcută surpriză la Australian Open 2016. Halep a pierdut în faţa unei sportive care nu reuşise să câştige decât două seturi în precedentele 14 partide de la turneele de Mare Şlem.

Încă un super jucător sub comanda lui Dan Petrescu. Afacere de 48 de milioane de euro

guarin

Echipa lui Dan Petrescu, Jiangsu Suning, dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. După ce l-au achiziţionat pe Luiz Adriano, chinezii s-au înţeles cu Internazionale Milano pentru mutarea lui Fredy Guarin.

Columbienii îl pun la zid pe James: "Conducerea e îngrijorată de viața extrasportivă"

james-1

James Rodriguez nu traversează cea mai bună perioadă ca carierei. După un start de sezon în care a fost chinuit de accidentări, evoluțiile decarului de la Real Madrid au lăsat de dorit, iar presa din Columbia, țara sa natală, nu îi iartă pașii greșiți.

Un dinamovist crede că Marica nu va avea probleme cu fanii Stelei. ”Își doresc să marcheze!”

marica antrenament

Ciprian Marica (30 de ani) a căzut în dizgrația fanilor dinamoviști, după ce atacantul a semnat cu rivala de moarte. Fotbalistul a primit mai multe mesaje de amenințare, dar internaționalul român nu-și face probleme.

VIDEO EXCLUSIV Un altfel de interviu cu Răzvan Raț: de la mâncare până la colecția de vinuri

razvan rat madrid

Aflat de 6 săptămâni în convalescență după accidentarea la umăr, pentru care a avut nevoie și de o intervenție chirurgicală, Răzvan Raț are timp să se odihnească și să viziteze Madridul.

Simona ţine capul sus! "Voi reveni mai puternică!"

simo bun

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost eliminată în primul tur al Australian Open, după ce a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 6-3, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 133 WTA, sportivă venită din calificări.

Absență de durată a lui Gareth Bale. Când va reveni galezul în echipa Realului

bale - GettyImages

Gareth Bale (26 de ani) s-a accidentat în finalul primei reprize a partidei cu Sporting Gijon, scor 5-1 și va absenta o perioadă din echipa Realului.

Jucătorii lui CSU vor să prindă lotul pentru Euro: "Visul meu e să marchez"

andrei ivan-4

Fundaşul Bogdan Vătăjelu, atacantul Andrei Ivan şi mijlocaşul Alexandru Mateiu, din lotul echipei CSU Craiova, selecţionaţi de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul din Turcia, doresc să prindă un loc în lotul naţionale pentru EURO 2016, informează site-ul oficial al clubului oltean.

Năstase o apără pe Halep, după eliminarea de la AO: ”Are mari șanse la Roland Garros!”

simona halep-5

Ilie Năstase, cel mai bun jucător de tenis din istoria României, nu a pus-o la colț pe Simona Halep, după eliminarea acesteia încă din primul tur al primului Grand Slam al anului.

Halep a plecat de la Australian Open, acum riscă să părăsească podiumul WTA

halep australian open 2

Simona Halep a părăsit Australian Open încă din primul tur, după 4-6, 3-6 cu Shuai Zhang și eșecul de la Melbourne ar putea să o coste scump, în ceea ce privește clasarea în ierarhia WTA.

Costel Gâlcă poate primi întăriri de la Chelsea. Doi jucători ai londonezilor, doriți la Espanyol

atsu chelsea

Costel Gâlcă (43 de ani) are șase meciuri fără victorie pe banca lui Espanyol, dintre care patru înfrângeri la rând, dar antrenorul român nu disperă, mai ales că cei din conducere i-au promis că vor întări lotul.

Lleyton Hewitt şi-a amânat retragerea după ce a trecut de primul tur la Melbourne

hewitt-1

Australianul Lleyton Hewitt şi-a amânat retragerea din activitate cu cel puţin un meci, după ce l-a învins pe compatriotul său James Duckworth în primul tur la Australian Open, primul turneu de tenis de Grand Slam din acest an, cu 7-6 (7/5), 6-2, 6-4, marţi, la Melbourne.

Concordia ”a pierdut” un jucător în Italia. Amical cu echipa lui Rada și Pușcaș

antr chiajna

Concordia Chiajna este singura echipă din Liga 1 care a ales Italia ca loc de cantonament pentru această iarnă. Elevii lui Adi Falub și-au stabilit cartierul general la Corato, localitate aflată la aproximativ 50 de kilometri de Bari.

Chiricheș, om de bază la Napoli. ”Va deveni un protagonist al campionatului italian!”

vlad chiriches napoli

Vlad Chiricheș (26 de ani) a devenit om de bază al celor de la Napoli. Internaționalul român a avut parte de mai multe oferte în această pauză de iarnă, dar oficialii grupării din Serie A TIM s-au opus.

Zhang a fost aproape să se lase de tenis, acum 3 luni! "Nu-mi ieșea nimic, eram foarte tristă"

zhang halep

Shuai Zhang a reușit cea mai bună performanță din carieră în fața Simonei Halep. Jucătoarea din China a bifat prima sa victorie pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam, 6-4, 6-3 în fața jucătoarei de pe locul al doilea în ierarhia WTA.

  • 16:00 Etapa 8 Superliga: Hermannstadt-Politehnica Iaşi
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 18:45 Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 20:00 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Craiova-FCSB
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult