Ultimele stiri

Numele lui Novak Djokovic apare într-un caz de meciuri aranjate. Ce spune sârbul

djokovic-3

Cotidianul italian Tuttosport a lansat o ipoteză şocantă pentru tenisul mondial: italienii susţin că Novak Djokovic, cel mai bun jucător al lumii, ar fi pierdut deliberat un meci disputat cu 9 ani în urmă.

EXCLUSIV S-au stabilit cele 3 amicale pe care România le va disputa în Antalya

cantonament romania

Lotul convocat de către Anghel Iordănescu, selecționerul naționalei, pentru primul cantonament al anului, va pleca luni în Antalya acolo unde va sta până sâmbătă 6 februarie.

Dumitru Dragomir a refuzat oferta celor de la Voluntari! Motivele ex-președintelui LPF

dumitru dragomir

Dumitru Dragomir, care la 30 mai va împlini 70 de ani, a fost aproape de a reveni în fotbal, mai exact ca președinte la FC Voluntari. Dragomir a explicat care sunt motivele care l-au făcut să refuze momentan oferta ilfovenilor.

VIDEO Șumudică crede în Daniel Niculae: ”Va face parte din lotul naționalei la Euro!”

daniel niculae-1

Ciprian Marica (30 de ani) a ales să vină la Steaua pentru a prinde lotul pentru Euro 2016, dar lupta pentru locurile dedicate atacanților se anunță a fi una acerbă.

VIDEO EXCLUSIV Cum arată cantonamentul de la Euro 2016 al naționalei României

captura hotel franta

România și-a stabilit la începutul anului locul de cantonament al primei reprezentative la turneul final al Euro 2016, din Franța. Locația este aproape de Paris, într-un fost castel transformat în hotel de lux. Tricolorii vor ocupa un etaj la Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly. Digi Sport a intrat în ceea ce, în iunie, va fi fortăreața lui Anghel Iordănescu.

VIDEO Un preşedinte de club atacă dur FRF: "Este un fiasco total această acţiune"

romania

Preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea, a lansat un atac dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal, după ce oficialii nu au stabilit încă programul meciurilor amicale pe care România le va desfăşura în cantonamentul din Antalya (25 ianaurie - 6 februarie).

Beckenbauer a recunoscut: "Lewa este unul dintre posibilele transferuri ale Realului"

lewa-1

Interesul Realului pentru Robert Lewandowski este unul mai vechi, dar pentru prima oară clubul bavarez recunoaşte că atacantul polonez poate ajunge pe "Santiago Bernabeu" şi o face prin vocea marelui Franz Beckenbauer.

Budescu a plecat în Qatar: ”Ia la semnătură mai mult decât salariul pe un an la Steaua!”

budescu qatar

Constantin Budescu (26 de ani) a plecat miercuri, 20 ianuarie, din cantonamentul Astrei din Cipru cu destinația Qatar. Fotbalistul a fost de acord cu oferta pe care a primit-o din partea celor de la Umm Salal.

Fostul antrenor al Stelei îi răspunde lui Reghe: "Nu sunt lucruri noi. Şi noi am făcut aceeaşi pregătire"

steaua-3

Oamenii din fostul staff al Stelei nu înţeleg cum echipa s-a schimbat brusc, după plecarea lui Mirel Rădoi şi venirea lui Laurenţiu Reghecampf. Nicolae Dică susţine că o asemenea diferenţă nu poate să apară în câteva zile, "înţepându-i" astfel pe jucători.

Concordia Chiajna a pierdut amicalul cu echipa românilor Rada și Pușcaș

chiajna bari

În al patrulea amical din Italia, Concordia Chiajna și-a măsurat forțele cu echipa românilor George Pușcaș și Ionuț Rada, Bari. S-a terminat 1-0 pentru italieni, la finele unui joc în care ocaziile de gol au fost de partea Concordiei. Josep Minala a marcat unicul gol al disputei.

VIDEO Claudiu Keșeru, în mare formă și în 2016. Un nou gol pentru Ludogorets

keseru gol ludogorets

Claudiu Keșeru (29 de ani) este într-o formă bună la Ludogorets. Atacantul, care a marcat 10 goluri în prima parte a campionatului din Bulgaria, a înscris un gol în primul amical al bulgarilor din 2016.

Victorie categorică pentru Astra, în al doilea amical din 2016. Dorit de Steaua, Enache a fost căpitan

astra amical

Astra Giurgiu, liderul Ligii, a învins formaţia Karmiotissa cu scorul de 4-1 (4-1), miercuri, în a doua sa partidă de verificare susţinută în stagiul de pregătire din Cipru.

VIDEO Duckadam, impresionat de atitudinea jucătorilor: ”Mi-era dor pe vremea lui Rădoi de asta!”

muniru steaua-1

Roș-albaștrii au terminat la egalitate primul meci din 2016, acesta fiind și singurul amical din primul stagiu de pregătire.

Oficial, Espanyol a fost vândută! 50 de milioane de euro investiție în echipa lui Gâlcă

chen espanyol

Grupul chinez Rastar a devenit miercuri acționar majoritar la Espanyol Barcelona, achiziționând 54% din acțiunile clubului catalan. Chen Yansheng va fi noul președinte al grupării de pe Cornella El Prat și a anunțat o investiție inițială de 50 de milioane de euro în echipa antrenată de Costel Gâlcă.

Hagi anunţă că Vlad Chiricheş se va impune la Napoli. Laude şi pentru Tărăruşanu

chiriches-1

Gică Hagi a vorbit în presa din Italia despre jucătorii români care evoluează în Serie a TIM. "Regele" a anunţat că Vlad Chiricheş se va impune la Napoli şi că Ciprian Tătăruşanu a devenit la Fiorentina printre cei mai buni portari.

VIDEO Marica, bucuros că a semnat cu Steaua: ”Cred că este mai bună decât Konya!”

poza marica

Ciprian Marica a fost prezentat oficial la Steaua, acolo unde va purta tricoul cu numărul 9.

Lobonţ a refuzat oferta de la Frosinone şi rămâne a treia opţiune a Romei

lobont-1

Portarul român de la AS Roma, Bogdan Lobonţ, a refuzat oferta clubului Frosinone, nou-promovat în Serie A TIM, a anunţat, miercuri, site-ul gazzettagiallorossa.it, chiar dacă nu prinde deloc echipa condusă mai nou de Luciano Spaletti.

Dragoș Grigore a ales să rămână în Qatar. Contract pe doi ani cu Al Sailiya

grigore

Dragoș Grigore și-a decis viitorul și a ales să rămână în Qatar. Fundașul naționalei a semnat un contract valabil două sezoane din vară cu Al Sailiya, echipă unde e împrumutat de Toulouse. Stoperul tricolor mai avea un an și jumătate de contract cu formația franceză, dar a decis să semneze cu actuala sa echipă pentru un transfer permanent.

Roberto Carlos e la Madrid și negociază revenirea la Real. Întâlnire cu Zidane

roberto carlos

Roberto Carlos a anunţat că este dispus să revină la Real Madrid şi, în această dimineaţă, a făcut un pas mare pentru realizarea acestui lucru. Fostul fundaş stânga a fost prezent la Valdebebas, baza de pregătire a "galacticilor", pentru a discuta ultimele detalii ale mutării.

VIDEO Bilbao-Barcelona 1-2. Catalanii, aproape de a 6-a calificare la rând în semifinalele Cupei

bucurie barcelona

La numai trei zile după umilinţa de pe Camp Nou, Athletic Bilbao are şansa revanşei în faţa Barcelonei pe San Mames, în turul sferturilor Cupei Spaniei.

FC Voluntari, remiză în primul amical al iernii. Voicu a marcat golul ilfovenilor

amical voluntari

FC Voluntari, penultima clasată în Liga 1 de fotbal, a terminat la egalitate cu echipa turcă IFA Spor Kulubu, scor 1-1, miercuri, în primul său meci de verificare din stagiul de pregătire pe care îl efectuează în Antalya.

Dinamo a plecat în cantonament fără Cosmin Matei. Rednic a explicat absența acestuia

Rednic plecare

Dinamo a plecat miercuri în cantonamentul din Cipru, antrenorul Mircea Rednic alegând să nu-i includă printre cei 22 de fotbaliști care au făcut deplasarea pe Cosmin Matei, Bogdan Gavrilă și Ionuț Șerban. Tehnicianul mai așteaptă un singur transfer în această iarnă.

Rednic nu l-a vrut pe Mutu la Dinamo: "Mi l-aș fi dorit acum 5-7 ani!"

Rednic derby-1

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că pe Adrian Mutu (37 de ani), legitimat zilele trecute de ASA Târgu Mureş, şi l-ar fi dorit la echipă în urmă cu cinci ani, nu acum, când politica clubului este de a da credit fotbaliştilor tineri.

VIDEO Marica ia atitudine: "Problemele legate de siglă şi fani trebuie rezolvate ACUM"

capt Marica-2

Abia sosit la Steaua, Ciprian Marica ia atitudine în privinţa problemelor de la club. Noul atacant al roş-albaştrilor a cerut rezolvarea acestora într-un timp cât mai scurt.

Simona Halep este deja cu gândul la meciul de Fed Cup: "Trebuie să avem încredere"

fed cup romania cehia

Simona Halep a fost eliminată prematur de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dar a trecut peste eşecul suferit în faţa chinezoaicei Shuai Zhang şi se gândeşte deja la următoarele obiective. Unul dintre ele este Fed Cup.

Federer a vorbit despre viitorul fetelor sale: "Ar putea fi campioane la schi!"

Federer familie

Elveţianul Roger Federer a afirmat că nu-şi vede fetele gemene Myla Rose şi Charlene Riva, în vârstă de şase ani şi jumătate, devenind jucătoare profesioniste de tenis, chiar dacă are doar cuvinte de laudă la adresa sportului care i-a adus gloria.

Busquets trimite săgeţi către Real Madrid: "Atletico e o ameninţare mai mare"

busquets atletico

Rivalitatea dintre FC Barcelona şi Real Madrid riscă să dea naştere unei alte controverse. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai catalanilor, Sergio Busquets, susţine că Atletico Madrid este o ameninţare mai mare decât gruparea de pe Santiago Bernabeu, în lupta pentru titlu.

Dezvăluire în premieră a lui Mircea Lucescu! Putea să fie jucătorul lui Fluminense

Lucescu

Aflat în cantonament cu Șahtior, Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire extrem de interesantă, după amicalul formației din Ucraina cu Fluminense, scor 1-1, care a avut loc la Florida Cup.

Chelsea este foarte aproape să-l ia pe Alexandre Pato. Cifrele transferului

pato chelsea

Alexandre Pato revine în Europa. Brazilianul a ajuns la un acord cu Chelsea şi urmează să semneze un contract în orele următoare, susţine ESPN.

Procesul lui Messi pentru fraudă fiscală va începe la finalul lunii mai

Messi suparat

Procesul pentru fraudă fiscală al lui Lionel Messi şi al tatălui său va începe pe 31 mai, la Barcelona, după cum a anunţat Tribunalul Superior al Justiţiei din Catalonia.

  • 06:15 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: GLORIA BUZĂU - CAMPIONII FC ARGEȘ, LIGA 2 CASA PARIURILOR, (29.10.2023)

    FOTBAL: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Dobre-George_avatar_1503041741

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: PSG - Dortmund, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult