Ultimele stiri

Kobe Bryant în fața ultimului All Star Game din carieră. Cum arată titularii celor două echipe

kobe all star

Vedeta clubului Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, care se va retrage la finalul sezonului, a fost selecţionat joi pentru a 18-a oară în cariera sa pentru All Star Game, tradiţionalul meci al vedetelor din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), informează AFP.

Spaniolii anunță că Realului îi e "la îndemână" clauza uriașă de reziliere a lui Neymar

neymar real madrid 1

Întâlnirea de la Zurich dintre oficialii lui Real Madrid și Neymar, la care a participat și tatăl fotbalistului, i-a pus în gardă pe cei de la FC Barcelona.

Benitez, înțepat din nou din tabăra Realului: "Făceam lucruri greșite în acea perioadă"

navas benitez

Rafa Benitez a fost demis de la Real Madrid după egalul de pe Mestalla și locul său a fost luat de Zinedine Zidane. De atunci, madrilenii au două victorii în două meciuri, zece goluri marcate și unul primit. Deși sunt încântati de evoluția lucrurilor sub comanda noului antrenor, jucătorii Realului nu au ezitat să-l înțepe pe Benitez.

VIDEO Pantilimon are așteptări mari la Euro: "Ratarea calificării ar fi o dezamăgire"

panti euro

România revine la un turneu final de campionat european după o pauză de 8 ani, iar suporterii speră ca "tricolorii" să se califice în optimile de finală ale competiţiei din Franţa, dintr-o grupă cu naţionala ţării gazdă, Elveţia şi Albania.

Viitorul și-a câștigat grupa și joacă finala mare la turneul din Croația

viitorul-5

Viitorul va juca finala mare la turneul amical Arena Cup 2016, care se desfășoară la Medulin (Croația), împotriva croaților de la Lokomotiva Zagreb.

VIDEO Mulțescu încă își negociază plecarea de la Voluntari: "N-am discutat cu nimeni"

multescu voluntari-1

Demis de pe banca lui FC Voluntari la finalul primului cantonament al acestei ierni, Gheorghe Mulțescu spune că plecarea sa încă nu este sigură.

Federer, în optimi la Australian Open. Victoria 300 în turneele de Grand Slam

federer 300

La 34 de ani, Roger Federer continuă să facă istorie. Elveţianul s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open şi a devenit primul jucător care obţine 300 de victorii în turneele de Grand Slam.

Ţucudean nu regretă perioada Steaua: "Am luat trei trofee. Cu Dinamo am doar două"

tucudean steaua

George Ţucudean nu crede că perioada petrecută la Steaua a fost un eşec. Fostul atacant al campioanei, care a semnat în această iarnă cu ASA Tg. Mureş, a recunoscut, însă, că a fost dezamăgit de modul în care fostul antrenor al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, a renunţat la el.

Sharapova, în optimi la Australian Open după a 600-a victorie din carieră

sharapova

Maria Sharapova s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open, înregistrând cu această ocazie a 600-a sa victorie în circuitul profesionist.

Enache s-a înțeles cu Steaua, Astra e obligată să vândă. Zile decisive pentru transfer

enache steaua

Odată ce transferul lui Constantin Budescu la Umm Salal a intrat în impas, a revenit în prim-plan ideea unui transfer la Steaua al decarului de la Astra, "la pachet" cu Gabriel Enache, însă nouarul are șanse mai mari să ajungă la formația campioană.

VIDEO Sevilla - Mirandes 2-0. Gazdele, cu un picior în semifinalele Cupei

Sevilla Mirandes

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Sevilla nu s-a încurcat pe teren propriu în fața echipei de ligă secundă Mirandes, reușind să câștige cu 2-0 prima manșă din sferturile Cupei Spaniei.

VIDEO Real Madrid - Barcelona 86-87. Catalanii s-au impus în ultima secundă

real barcelona euroliga

Meci senzaţional în Euroliga de baschet, ÎN DIRECT la Digi Sport. FC Barcelona a câştigat cu 87-86 pe terenul rivalei Real Madrid, printr-un coş marcat în ultima secundă.

Guardiola menține suspansul! S-a întâlnit la Paris cu oficialii lui Man. United

Guardiola

Pep Guardiola o va mai antrena pe Bayern Munchen doar până la finalul acestui sezon, iar speculații în privința viitorului său club s-au tot făcut în ultima perioadă.

Real a ascuns suma exactă a transferului lui Gareth Bale de frica lui Cristiano Ronaldo

ronaldo bale

Presa din întreaga lume a scris joi despre suma exactă pe care Real Madrid a plătit-o în 2013 pentru a-l transfera pe Gareth Bale de la Tottenham. Football Leaks a dezvăluit că madrilenii au plătit aproape 101 milioane de euro. Motivul pentru care acest lucru a fost ascuns este frica șefilor de pe Bernabeu de Cristiano Ronaldo.

VIDEO Valencia - Las Palmas 1-1. "Liliecii" au ratat victoria pe final

valencia las palmas

Valencia şi Las Palmas au terminat la egalitate, scor 1-1, pe Mestalla, în turul sferturilor de finală din Cupa Spaniei.

Roberto Carlos se întoarce la Real Madrid. Va semna contractul în următoarele zile

roberto carlos-1

Roberto Carlos se întoarce la Real Madrid, echipă la care a evoluat timp de peste un deceniu, între 1996 şi 2007, perioadă în care cucerit de trei ori trofeul Champions League. Brazilianul va fi omul de legătură între academia de tineret a "galacticilor" şi Zinedine Zidane, numit antrenor principal la echipa mare după demiterea lui Rafa Benitez.

Kirschstein povestește cum a plecat de la Timișoara: "Am fost amenințat!"

Kirschstein-1

Sascha Kirschstein este printre cei mai valoroși portari străini care au ajuns în Liga 1, în ultimii ani. Exclus din lotul primei echipe, germanul povestește cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat în România, într-un interviu acordat nemților de la 11freunde.de.

Budescu a revenit în țară: "95%, semnez cu arabii!". De ce nu s-a înțeles cu Steaua

budescu transfer astra

Constantin Budescu s-a întors în România, după ce a efectuat vizita medicală în Qatar și a negociat cu Umm Salal.

VIDEO Horia Tecău nu se culcă pe lauri: “Încă primim felicitări pentru anul trecut, devine deranjant”

tecau-declaratii

Horia Tecău e principal favorit al probei de dublu de la Australian Open, alături de Jean-Julien Rojer, și s-a calificat joi de dimineață în turul doi la Melbourne. A vorbit apoi despre adversarii din acest an în circuitul ATP, dar și despre planurile pentru noul sezon. Românul a recunoscut că pentru el devine deranjant că încă mai primește felicitări pentru succesele de anul trecut.

Moldova a refuzat un amical cu România, înainte de Euro. A ales o rivală a "tricolorilor"

moldova amical

Oficialii FRF au propus omologilor de la Chişinău disputarea unui meci amical între România şi Moldova, înainte de plecarea naţionalei lui Anghel Iordănescu la Euro 2016, dar au fost refuzaţi. În schimb, vecinii vor juca o partidă de pregătire împotriva Elveţiei, una dintre adversarele "tricolorilor" la turneul final din Franţa.

Antrenorul lui Schalke îl îndeamnă pe Sane: "Să aleagă între Barcelona și Real"

Sane

Leroy Sane este considerat în momentul de față unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Germaniei, chiar dacă jucătorul lui Schalke 04 are doar 20 de ani, pe care i-a împlinit pe 11 ianuarie.

VIDEO Pantilimon nu se teme de concurenţă la Watford: "Am încredere în calităţile mele"

panti special

Costel Pantilimon s-a despărţit de Sunderland şi a semnat cu Watford, o mutarea neaşteptată în urmă cu o lună, când românul de 28 de ani era titularul indiscutabil al postului de portar al penultimei clasate din Premier League.

Leonidas, primul idol al Braziliei

Leonidas

Cum pe 24 ianuarie se împlinesc 12 ani de la moartea lui Leonidas, vă propun să ne reamintim de primul star al fotbalului brazilian.

VIDEO Mutu şi Marica, avertizaţi: "Prioritate la naţională au cei care au dus greul în preliminarii"

mutu marica-1

Daniel Pancu este convins că revenirile lui Adrian Mutu şi Ciprian Marica vor ridica nivelul de spectacol din Liga 1. Fostul rapidist îl avertizează, însă, pe prietenul Mutu: la echipa naţională, prioritate trebuie să aibă jucătorii care au dus greul în preliminariile Euro 2016.

Halep este încurajată după eșecul de la Australian Open: "O să scape de presiune!"

Halep reactie

Eliminarea Simonei Halep în primul tur la Australian Open nu-l îngrijorează pe Dumitru Hărădău.

Steliștii au revenit în țară din Turcia fără cel mai important transfer al iernii

captrua sosire steaua

Steaua a încheiat primul cantonament al iernii și jucătorii campioanei României s-au întors joi seara din Antalya, după ce miercuri au remizat cu elvețienii de la Young Boys Berna, scor 2-2.

Campioana Europei la rugby vrea să plece din Franța și să joace în campionatul Angliei

rugby toulon

Campioana Europei la rugby, Toulon, ia în serios înscrierea în campionatul Angliei, dorind să plece din Franța. Patronul grupării de la Mediterana a luat deja legătura cu șefii English Premiership, după divergențele cu organizatorii campionatului francez privind bugetul de salarii.

VIDEO Selecționerul caută un titular în locul lui Raț, pentru meciul cu Lituania, din martie

paun nationala

Selecţionerul Anghel Iordănescu se va baza pe 25 de jucători în cantonamentul echipei naţionale, care se va desfăşura în Antalya, în perioada 25 ianuarie - 6 februarie. Jumătate dintre fotbaliştii chemaţi la lot sub debutanţi, iar tehnicianul de 65 de ani speră să-i stimuleze prin aceste convocări.

Înainte de meciul direct, mănușile portarului lui Arsenal, Petr Cech, au fost trimise la Chelsea

cech manusi

Petr Cech se pregătește pentru un sfârșit de săptămână emoționant, urmând să joace contra fostei sale echipe, Chelsea. Numai că, înaintea meciului de pe Emirates, producătorul mănușilor de portar ale cehului le-a trimis la fosta sa echipă.

VIDEO Nu toată lumea vede cu ochi buni venirea lui Mutu la ASA: "Sper să fie bine, dar nu cred"

mutu boloni

Adrian Mutu a revenit în Liga 1, la ASA Tg. Mureş, şi şi-a anunţat ambiţia de a prinde lotul naţionalei României pentru Euro 2016. Fost selecţioner şi jucător la Tg. Mureş, Ladislau Boloni nu crede că "Briliantul" mai poate reveni în prim-plan.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: GLORIA BUZĂU - CAMPIONII FC ARGEȘ, LIGA 2 CASA PARIURILOR, (29.10.2023)

    FOTBAL: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Dobre-George_avatar_1503041741

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: PSG - Dortmund, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult