Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Hagi nu ţine la titlul de golgheter all-time al României: "Recordurile sunt făcute să fie doborâte"

hagi mutu

Adrian Mutu susţine că unul dintre obiectivele lui este să revină la echipa naţională şi să ajungă la Euro 2016. "Briliantul" şi-a anunţat dorinţa de a deveni golgheterul all-time al echipei naţionale. Gică Hagi, cel cu care se află la egalitate la acest capitol, nu ţine la titlul de cel mai bun marcator.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Variantă de vis la naționala României: tandem Mircea Lucescu - Răzvan Lucescu, după EURO?

mircea razvan lucescu

Anghel Iordănescu mai are contract cu echipa națională a României până la finalul campaniei de la Campionatul European din această vară și se înmulțesc zvonurile cu privire la înlocuitorul său pe banca primei reprezentative.

Stoichkov nu crede într-un nou caz "Figo": "Va câştiga Balonul de Aur, la Barça"

stoichkov

Presa din Spania nu exclude o nouă "trădare" la nivel înalt, în La Liga. Neymar ar fi tentat să plece de la Barcelona la Real Madrid, tatăl brazilianului întâlnindu-se cu oficiali ai "galacticilor". Totuşi, o fostă legendă a catalanilor, Hristo Stoichkov, nu ia în calcul un nou caz "Figo".

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dinamo - HC Reşiţa 33-29. A 12-a victorie consecutivă în campionat pentru bucureșteni

handbal dinamo

ÎN DIRECT la Digi Sport, Dinamo a câştigat cu 33-29 împotriva singurei echipe din Liga Naţională care o învinsese în tur, HC Adrian Petrea Reşiţa. Ciprian Şandru a înscris de nouă ori pentru bucureșteni, care au reuşit al 17-lea succes în 20 de etape.

Martino: "Messi are o mare presiune pe umeri, pentru că nu a câştigat nimic cu Argentina"

messi-3

Gerardo Martino a recunoscut că faptul că Lionel Messi nu a câştigat niciun trofeu cu echipa Argentinei aduce o mare presiune pe umerii deţinătorului "Balonului de Aur", care este însă caracterizat de selecţionerul sud-americanilor ca fiind un "tip absolut normal".

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Fostele glorii laudă transferurile Stelei: "Au creat concurență. Pintilii și Marica sunt cele mai bune întăriri"

marica pintilii

Fostul fundaș stelist Adrian Bumbescu a comentat noile achiziții ale campionilor și laudă transferurile lui Tamaș, Marica, Pintilii și Gebhart.Campionii au transferat nu mai puțin de 11 jucători în această iarnă. "Dacă i-a luat, normal că trebui să și joace", spune apărătorul care în vremurile de glorie era poreclit "Colonelul".

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Contra a analizat situația lui Gâlcă: "E într-un moment delicat. Depinde de un singur jucător" 

costel galca

Espanyol a fost învinsă de Real Sociedad cu 5-0 chiar pe Cornelle El Prat și Costel Gâlcă a primit un ultimatum din partea conducerii "papagalilor". Fost antrenor în La Liga la Getafe, Cosmin Contra e convins că aventura lui Gâlcă pe banca lui Espanyol nu se va opri după meciul cu Valencia din weekend-ul viitor.

Golgheterul lui Atletico Madrid a decis ce va face din vară, după ce va juca împotriva României

griezmann atletico madrid

Atacantul francez Antoine Griezmann, cel mai bun marcator al lui Atletico Madrid în acest sezon (12 goluri în 23 de etape), a declarat miercuri că se simte "în largul său" la clubul madrilen şi că nu intenţionează să plece, în ciuda presupusului interes pentru el al unor mari cluburi europene.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dinamo îşi face stadion de lux: "Sper să îl prind. Ştiţi cum e în România"

stadion dinamo

CS Dinamo a publicat primele imagini cu noul stadion din "Ştefan cel Mare", care este încă în faza de prefezabilitate, dar oficialii dinamovişti asigură că va fi gata în 2020.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dani Coman i-a răspuns lui Neubert: "Cei 49% susţin clubul din faţa televizorului"

dani coman

Continuă războiul declaraţiilor între Steaua şi Astra, în legătură cu sondajul realizat de CSCI, în legătură cu preferinţele fanilor fotbalului din România. Thomas Neubert a ironizat liderul, care a adunat 1% dintre sufragii, dar Dani Coman i-a dat un răspuns pe măsură.

Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală la St. Petersburg, la dublu

monica niculescu-2

Perechea formată din Monica Niculescu și germanca Laura Siegemund a reușit calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Sankt Petersburg.

Jucătorii cu cele mai multe pase decisive în acest sezon de Liga 1 joacă la echipe din play-out

tiago lopes

Tiago Lopes (CFR Cluj) şi Vlad Achim (transferat de Voluntari de la Viitorul) sunt cei mai buni pasatori din Liga 1. Cei doi şi-au trecut în cont câte 6 assist-uri, în primele 23 de etape ale acestui sezon, anunţă lpf.ro.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Spectacol Douglas Costa la Bayern: a dat gol din corner cu o "rabona"

douglas costa

Douglas Costa e fără îndoială revelația sezonului în Bundesliga. Desemnat cel mai bun transfer al verii trecute, fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior încântă cu tehnica sa ieșită din comun, la fel cum s-a întâmplat și la ultima ședintă de pregătire a lui Bayern.

Un fost jucător al Petrolului dă cărţile pe faţă: "Oamenii din conducere distrug clubul"

nepomuceno

Petrolul e aproape de liga a doua, după ce a renunţat la apelul la TAS şi rămâne depunctată cu 6 puncte. Un fost jucător al prahovenilor a atacat dur conducerea. Gevaro Nepomuceno a discutat cu un fan al "lupilor galbeni", căruia i-a destăinuit părerea lui despre club.

Dinamo a cumpărat un tricou de colecție al lui Hîldan! Licitație pentru un suporter grav bolnav

tricou Hildan

Dinamo se implică serios în cazul unui suporter, diagnosticat recent cu cancer la plămâni. Roș-albii au cumpărat, la licitație, un tricou de colecție al lui Cătălin Hîldan, de la Campionatul European din 2000.

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Ironia lui Thomas Neubert, după rezultatele sondajului: "Oamenii au votat Opel Astra"

tommy

Steaua este cea mai simpatizată echipă de fotbal din ţară, un român din doi fiind susţinător al echipei bucureştene, conform unui sondaj realizat de CSCI la începutul lunii februarie. Potrivit sursei citate, Steaua este preferata suporterilor români, indiferent de mediul de rezidenţă al acestora, de vârstă sau de sex. Preparatorul fizic al campioanei, Thomas Neubert, nu a ratat ocazia de a o ironiza pe Astra, una dintre rivalele la titlu.

Mourinho, tot mai aproape de Man. United! Primul obiectiv important al portughezului

Varane Messi

Jose Mourinho va fi, cel mai probabil, antrenorul lui Manchester United, din sezonul viitor.

Adam Johnson a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani

adam johnson proces

Fostul internaţional englez Adam Johnson a pledat vinovat la două dintre capetele de acuzare din procesul în care este judecat pentru faptul că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Patricia Ţig a fost eliminată în primul tur al turneului de la Sankt Petersburg

patricia tig

Patricia Ţig a pierdut în primul tur al turneului de la Sankt Petersburg, în faţa Elenei Vesnina. Accidentată în decisiv, românca a pierdut în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 1-6.

Încă un record. Federer e primul jucător care petrece 600 de săptămâni pe podiumul ATP

federer record

La 34 de ani, Roger Federer continuă să stabilească recorduri în tenisul masculin. Elveţianul a devenit primul jucător din istorie care petrece 600 de săptămâni pe podiumul clasamentului ATP.

Țîră calcă pe urmele lui Pleșan: "Câinii să mârâie când oile pasc. Rapidiștii nu se fac, rapidiștii se nasc"

Tara Rapid

Transferat în această iarnă la Rapid, Cătălin Țîră caută să câștige cât mai repede simpatia fanilor giuleșteni. Asta deși atacantul s-a declarat dinamovist, după ce a petrecut o mare parte a junioratului în Ștefan cel Mare.

Adrian Cristea nu va mai putea juca fotbal, până nu îşi va achita datoriile către Steaua

cristea steaua

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat, miercuri, pe jucătorul formaţiei Concordia Chiajna, Adrian Cristea, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal până la achitarea datoriei către fostul său club, Steaua Bucureşti.

Victor Valdes, obligat să plătească de fiecare dată când face schimb de tricouri la Standard

valdes standard

Victor Valdes încă se adaptează la viaţa din Belgia, acolo unde evoluează pentru Standard Liege, sub formă de împrumut de la Manchester United. Portarul de 34 de ani a descoperit că la noua sa echipă regulile sunt diferite faţă cele de la cluburile pentru care a jucat în trecut.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Burcă, după ce a fost dat afară de la Rapid: "Am primit rezilierea pe mail"

Burca

Rapid trece printr-o perioadă extrem de grea, pe fondul problemelor financiare.

Mutu recunoaşte: "Normal că vreau să am goluri mai multe la naţională decât naşul meu, Hagi!"

mutu si nasu

Revenirea lui Adrian Mutu în campionatul intern este privită cu mult scepticism. Nimeni nu contestă valoare fotbalistului de 37 de ani, numai că ultima sa "legatură" cu Liga 1, la Petrolul, şi chiar perioada din India nu au avut strălucirea de altă dată. Adrian Mutu are însă ambiţia de a juca atât de bine încât să-l forţeze pe selecţioner să-l la în lotul pentru Euro şi să mai dea măcar un gol pentru a deveni cel mai bun marcator sub tricolor pentru România.

Transferul la Steaua i-a scăzut "valoarea". Cota de piaţă a lui Marica, cea mai mică din carieră

marica valoare

Ciprian Marica a revenit în Liga 1, la Steaua, în încercarea de a-şi relansa cariera şi de a prinde lotul României la Campionatul European din această vară. Dar aventura atacantului la campioana României a început cu o veste proastă.

Rednic vrea să aducă la Dinamo un fundaș de la Petrolul: "Azi e ziua decisivă!"

Peteleu Fai

Dinamo se întărește pentru partea a doua a campionatului, dar mai ales în perspectiva play-off-ului Ligii 1!

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Mutu a fost prezentat oficial, alături de Ţucudean: "ASA are cele mai bune achiziţii până acum"

Mutu Tucudean

Adrian Mutu a fost prezentat oficial azi la ASA Târgu Mureş, alături de o altă achitiţie, George Ţucudean. "Briliantul" va purta tricoul cu numărul 10 la noua sa echipă şi afirmă că încă nu se află la potenţial maxim din punct de vedere fizic.

Busquets nu se gândeşte să plece de la Barcelona. Clubul îi pregăteşte un nou contract

busquets plecare

Sergio Busquets i-a pus în alertă pe fanii Barcelonei, după ce a declarat că Pep Guardiola este una dintre persoanele care l-ar putea face să plece de pe Camp Nou. Cu toate acestea, nu sunt semne că mijlocaşul de 27 de ani s-ar putea despărţi de gruparea catalană.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Francezii au aflat despre problemele lui Pineau: "A fost victima rasismului!"

Pineau Baia Mare

Scandalul în care a fost implicată Allison Pineau la Zalău, unde a fost ținta scandărilor rasiste, a ajuns și în presa din Franța. Chiar jurnaliștii de la L'Equipe au amintit de problemele pe care le-a întâmpinat Pineau.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult