Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Belinda Bencic s-a calificat în sferturi la St. Petersburg. Wozniacki, eliminată

bencic st petersburg

Belinda Bencic a câştigat primul meci de la Sankt Petersburg. Principala favorită a trecut în două seturi de Annika Beck, scor 7-6, 6-3 şi s-a calificat în sferturile de finală.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} SCMU Craiova - U-BT Cluj 91-81. Fostul jucător al ardelenilor, Darius Hargrove, cel mai bun de pe teren

hargrove

SCMU Craiova le-a provocat cea de-a şaptea înfrângere stagională clujenilor de la U-BT. Ambele echipe sunt, însă, deja calificate în faza a doua a Ligii Naţionale.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Herea îl regretă pe Copos, dar nu concepe ca Rapid să rateze promovarea în Liga 1

herea

Ovidiu Herea nu concepe ca Rapid să rateze promovarea în Liga 1. Fostul giuleştean şi-ar dori un finanţator ca George Copos, care să transforme din nou Rapidul într-o forţă a fotbalului românesc.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Juventus-Napoli, duelul pentru Scudetto. Istoria derby-urilor pentru titlu 

platini maradona

Napoli speră ca istoria să se repete - 29 de ani au trecut de la primul titlu câștigat de napoletani. În 1987, legendarul Maradona se bătea pentru Lo Scudetto cu vedeta lui Juventus, Michel Platini. Acum, un alt argentinian e gata să îi calce pe urme - Higuain are un sezon de vis pe San Paolo.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Azi reîncepe Liga 1. Grigoraş debutează împotriva unei foste echipe: "Vreau un stadion plin"

grigoras pandurii

Liga 1 se reia la Târgu Mureş, cu ASA - Pandurii, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, vineri, de la 20:30. Petre Grigoraş îşi va face debutul pe banca ardelenilor, iar Adrian Mutu va juca din nou în campionatul României, după aproape un an şi jumătate. Gorjenii au mai reuşit un transfer pe ultima sută de metri - fostul dinamovist Gordan Bunoza.

Revoluţie în Bundesliga! Se pregăteşte introducerea probei video în campionatul Germaniei

proba video

Fotbalul ar putea intra în rândul sporturilor în care este folosită proba video, alături de baschet, rugby, hochei sau fotbal american. Iar terenul de teste va fi Bundesliga.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Șumudică l-a iertat pe Enache: ”Steaua i-a făcut bine, m-a ajutat”. Cum îl va înlocui pe Budescu

enac

Marius Șumudică a revenit la sentimente mai bune față de Gabriel Enache, jucător pe care-l amenințase că nu va mai conta pentru el la Astra, după ce acesta declarase că vrea să joace la Steaua. Mai mult, Șumi susține că toată această tevatură cu interesul echipei lui Gigi Becali i-a făcut un bine.

Un englez a pariat la beție 5 lire pe Leicester. ”Vulpile” îi pot aduce 32.000 de euro

leigh herbert

După 25 de etape în Premier League, Leicester continuă să ocupe locul 1, cu 53 de puncte, înaintea derby-ului cu Arsenal, de duminică, 14 februarie, de la ora 14:00. Chiar dacă va pierde, echipa lui Ranieri va rămâne prima în clasamentul ligii engleze.

Sunderland i-a reziliat contractul lui Adam Johnson. Jucătorul şi-a pierdut şi sponsorul tehnic

adam johnson reziliere

Sunderland a decis să-i rezilieze unilateral contractul lui Adam Johnson, după ce jucătorul de 28 de ani a pledat vinovat la două dintre capetele de acuzare din procesul în care este judecat pentru faptul că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore.

Messi a arătat pe Instagram ”cel mai scump Ferrari din lume”

messi ferr

După ce presa catalană a scris că Lionel Messi a cumpărat cel mai scump Ferrari din lume la o licitație, la care ar fi participat și Cristiano Ronaldo, argentinianul a reacționat amuzat pe contul său de Instagram.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Ajutor divin? San Lorenzo a distrus-o pe Boca în Supercupa Argentinei, după binecuvântarea Papei

san lorenzo boca

San Lorenzo a câştigat Supercupa Argentinei, după ce s-a impus categoric în faţa campioanei Boca Juniors, scor 4-0, într-un meci disputat la Cordoba.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Prima reacţie a lui Şumudică, după scandalul pariurilor: "Nu-mi este frică de nimic"

sumudica pariuri-1

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce a fost acuzat că a pariat pe meciuri din Liga 1 şi alte competiţii. Antrenorul Astrei Giurgiu a recunoscut că există un dosar pe rol, dar a insistat că este liniştit şi că nu are motive să se teamă.

Presa din Zaragoza: ”Marea amenințare e Florin Andone, singurul jucător din Segunda cu locul asigurat la Euro”

andone

Duminică, 14 februarie, de la ora 13:00, Cordoba și Zaragoza vor juca unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei cu numărul 25 din Segunda Division. Andaluzii sunt pe locul 3 în liga a doua spaniolă, cu 40 de puncte, la egalitate cu Leganes, locul II, în timp ce echipa din Aragon ocupă locul 10, cu 34 de puncte, după 24 de runde.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Astra poate pierde titlul, dacă Şumudică va fi suspendat: "Lucrurile se complică iremediabil"

prunea sumudica

Numele lui Marius Şumudică a apărut într-un scandal legat de pariuri, iar antrenorul Astrei Giurgiu riscă să fie suspendat, dacă va fi găsit vinovat în acest caz. Într-un astfel de scenariu, şansele actualului lider din Liga 1 să câştige primul său titlu se reduc considerabil, crede fostul internaţional Florin Prunea.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Ţiriac, despre revenirile lui Mutu, Marica și Tamaș: "Nu știu unde e valoarea acestor jucători"

mutu marica-1

Începutul anului 2016 a fost unul al revenirilor în Liga 1. Adrian Mutu, Ciprian Marica sau Gabi Tamaş vor juca în România, obiectivul declarat fiind prezenţa la Euro 2016. Ion Ţiriac a susţinut că cei 3 trebuie să demonstreze şi din punct de vedere moral că merită să ajungă din nou la naţională.

Arbeloa a refuzat un salariu uriaş, pentru a rămâne la Real până la finalul contractului

arbeloa

China a fost destinaţia aleasă de câteva nume mari din Europa, în această iarnă, datorită salariilor uriaşe propuse de asiatici. Nu a fost şi cazul lui Alvaro Arbeloa.

Casele de pariuri îl pot demasca pe Şumudică: "Unele colaborează cu instituţiile sportive"

sumudica negraru pariuri

Dosarul în care Marius Şumudică este anchetat pentru că ar fi pariat pe meciuri din Liga 1 şi din alte competiţii a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF. Antrenorul Astrei Giurgiu riscă să primească doi ani de suspendare şi o amendă foarte mare.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Reghecampf, despre tensiunile cu Duckadam: "Vreau să fie o ierarhie. Criticile se fac intern"

reghe-3

Golurile primite de stelişti în amicale au născut o tensiune neaşteptată în cadrul clubului. Portarii Niţă şi Cojocaru au fost criticaţi de Helmuth Duckadam, care la rândul lui a fost contrat de Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul recunoaşte că preferă ca aceste critici să rămână în vestiar.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Un fost antrenor din Liga 1, încă bântuit de un eșec suspect: ”Nu putea lua 3 fără să fi fost faultat din afară” 

gritti petrolul chiajna

Au trecut aproape patru ani de când Petrolul pierdea halucinant pe teren propriu în faţa Concordiei Chiajna, scor 3-4, după ce în minutul 85 conducea cu 3-1, dar antrenorul de atunci al ploieştenilor, Valeriu Răchită, încă se întreabă ce s-a întâmplat cu adevărat în acea partidă.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Vești bune pentru Steaua. Reghe anunţă că fanii ar putea reveni lângă echipă

niciun loc

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a explicat, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că se apropie momentul revenirii echipei în ”Templu”.

Românul care joacă la revelația Cupei Franței: ”Așteptăm un adversar din Ligue 1 în sferturi”

musina

O echipă din liga a cincea franceză, Granville, care a produs o surpriză uriașă, calificându-se în optimile de finală, are în componență și un jucător român, mai puțin cunoscut publicului. Marius Mușină, un fundaș de 34 de ani, care a trecut pe la juniorii Gloriei Bistriția și pe la câteva echipe de liga a treia și a patra

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Ţiriac, despre scandalul pariurilor: "Legea spune ca oamenii implicaţi în fenomen să stea departe"

sumudica

Marius Şumudică este implicat într-un scandal al pariurilor, fiind suspectat că ar fi pariat pe meciuri din Liga 1. Ion Ţiriac, invitat special în cadrul emisiunii Campionii Digi Sport, susţine că, dacă eşti implicat în fenomenul sportiv, nu poţi paria, pentru a nu da de bănuit.

OFICIAL! Bunoza a semnat cu Pandurii. Bosniacul va juca la Tg. Jiu până în 2017

bunoza pandurii

Gordan Bunoza este oficial jucătorul celor de la Pandurii Tg. Jiu. Fundaşul de 28 de ani a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu echipa antrenată de Edi Iordănescu, a anunţat site-ul oficial al gorjenilor.

Giuleștenii au transferat un student la medicină. Dr. Fran Cruz a oferit primele declarații ca jucător al Rapidului

dr fran cruz

Fran Cruz, fundașul central cordobez transferat de Rapid a ajuns astăzi în România, unde va face vizita medicală, înainte de a se alătura lotului ”vișiniilor”, în cantonamentul din India. Fostul coleg al lui Florin Andone, un rapidist declarat, la rândul său, a vorbit, la sosire, despre noua sa echipă și le-a făcut prima sa promisiune fanilor giuleșteni.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Ţiriac critică felul în care Simona tratează momentele importante: "I-a făcut cadou finala"

halep tiriac

Ion Ţiriac a fost invitatul special al emisiunii Campionii Digi Sport şi a criticat felul în care Simona Halep a tratat cele mai importante momente ale carierei, finala de la Roland Garros (2014), cu Maria Sharapova, şi semifinala de la US Open (2015), disputată contra Flaviei Pennetta.

Guardiola și Blanc, singurii care amenință recordul lui Heynckes în Champions League

heynckesguardblanc

Germanul Jupp Heynckes, tehnician retras din activitate în urmă cu aproape trei ani, este antrenorul cu cel mai mare procentaj de victorii în Cupa Campionilor Europeni sau Liga Campionilor la fotbal, competiţie pe care a câştigat-o de două ori, cu Real Madrid (1998) şi Bayern Munchen (2013), informează site-ul UEFA.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Alexa regretă plecarea de la Rapid a lui Burcă: "Va fi unul dintre preşedinţii de club buni"

burca alexa rapid

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, regretă plecarea lui Ovidiu Burcă din funcţia de preşedinte al clubului şi crede că giuleştenii au pierdut un om valoros.

Virginia Ruzici a dezvăluit ce vrea Cahill să schimbe în jocul Simonei: "Va fi nevoie de timp"

cahill halep

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a dezvăluit care este primul lucru pe care Darren Cahill doreşte să îl schimbe în jocul numărului 3 mondial. Australianul are în plan să îmbunătăţească jocul la fileu al sportivei din Constanţa.

Cea mai bună echipă din Asia vrea să joace un meci amical cu România, înainte de Euro

iran nationala

Naționala României ar mai putea susține un amical înainte de Euro 2016, cu echipa asiatică cel mai bine clasată în rankingul FIFA. Federația Iraniană de Fobal așteaptă în aceste zile răspunsul FRF la solicitarea persanilor de a disputa un meci amical cu România în luna iunie, înainte de turneul final din Franța.

Mergea şi Bopanna au fost învinşi în sferturile turneului de la Rotterdam

mergea-1

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 4, a pierdut, joi, în sferturile probei de dublu a turneului ATP de la Rotterdam.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult