Ultimele stiri

O nouă echipă, cumpărată de arabi. Beckham va fi preşedintele clubului

beckham

David Beckham şi-a vândut pachetul majoritar de acţiuni deţinut la Miami Mls unor oameni de afaceri din Qatar. Fostul mare internaţional englez a primit 100 de milioane de dolari petnru tranzacţie şi va rămâne în organigramă ca preşedinte.

Budescu se umple de bani în China: "M-am crucit când am văzut cifrele!"

budescu-4

Budescu are un salariu uriaş la Dalian Yifang, în a doua ligă chineză, lucru recunoscut de Şumudică în conferinţa de presă de azi.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Viorel Moldovan, contrazis de un alt fost mare atacant: ”Avem nu un număr 9, ci mai mulți”

numaru9

După ce Viorel Moldovan, unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu, și cel despre care se zvonește că ar fi viitorul selecționer al României, a deplâns faptul că naționala nu are un autentic vârf, un număr 9, un alt fost mare atacant îl contrazice pe fostul antrenor al Rapidului.

Dominatorii! Tecău şi Rojer, în semifinale la Rotterdam, după mai puţin de o oră de joc

tecau rojer1

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, vineri seara, în semifinalele probei de dublu din cadrul tur

Al treilea român care se impune în Segunda Division: ”Vreau să ajut echipa să treacă peste această pasă proastă”

dinu mold

După Florin Andone (Cordoba) și Răzvan Ochiroșii (Alcorcon), un al treilea fotbalist român reușește să se impună în Segunda Division. Goalkeeperul Dinu Moldovan a reușit să redevină titular la Ponferradina, profitând de accidentarea veteranului titular Roberto Santamaria.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Rednic îi ceartă pe jurnalişti: "Când alţii mă atacă pe nedrept nu faceţi anchete!"

captura rednic

Mircea Rednic a recunoscut că a comis o greşeală atunci când a spus că feroezul Kaj Leo Bartalsstovu, transferat de Dinamo în această iarnă, l-a impresionat în meciul cu România de la Ploieşti, în care nu a jucat.

Patru cluburi, gata să achite clauza de reziliere a lui Neymar. Salariu de 60 de milioane de euro/an

neymar cr7

Barcelona a declanşat "codul roşu" de prelungire a contractului lui Neymar. Catalanii vor să îi ofere brazilianului un salariu comparabil cu al lui Messi, astfel încât să nu

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Șumudică, apărat de rivalii de la Steaua: ”Ar trebui să i se mai dea o șansă”

sumudic

În scandalul pariurilor în care este anchetat de Comisia de Integraitate a FRF, Marius Șumudică a primit sprijin de unde se aștepta mai puțin. Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a sărit în apărarea antrenorului rivalei Astra Giurgiu, chiar dacă a recunoscut că nu îl simpatizează.

Robert Moldoveanu, puștiul de 16 ani al lui Dinamo, operat a doua oară la ligamente: "Credeam că totul e gata"

poza operatie

Robert Moldoveanu este, la 16 ani, cel mai tânăr fotbalist care a jucat în acest sezon din Liga 1. Până la această vârstă, însă, a suferit accidentări pe care alții nu le-au avut în toată cariera. Prima oară, acum doi ani, ruptură a ligamentelor încru

Kristoff, a treia victorie de etapă în Turul Qatarului. Cavendish a câştigat generalul

cavendish

Britanicul Mark Cavendish (Dimension Data) a câştigat cea de-a 15-a ediţie a Turului ciclist al Qatarului. Vineri, în etapa finală, a 5-a, Alexander Kristoff s-a impus la sprint, norvegianul semnând a treia victorie de etapă la ediţia din acest an.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Mesajul războinic al Sevillei pentru Barcelona, înaintea finalei Cupei Regelui

sevilla barcelona

Andaluzii au realizat un video dedicat adversarei din finala Cupei, în care o avertizează pe Barcelona că Sevilla ”nu se teme de nimic” și îi amintește ”ce mult a suferit” la Tbilisi, unde andaluzii reveniseră de la 1-4 la 4-4 înainte ca Pedro să marcheze golul victorii în prelungiri.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Mircea Rednic a lămurit problema căpitanului la Dinamo: "Filip s-a supărat degeaba"

capitan dinamo-1

Mircea Rednic a lămurit problema banderolei de căpitan la Dinamo, în cadrul conferinţei de presă care a prefaţat primul meci oficial din 2106, cu FC Botoşani, care va avea loc duminică, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"De ce m-aţi dat afară?". Şumudică, despre telefonul primit de la Enache

enache 11

Posibilul transfer al lui Enache la Steaua s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Marius Şumudică a ţinut în conferinţa de presă de astăzi să clarifice anumite

Le Havre, ultima ”fabrică de staruri”. Doi dintre cei mai la modă jucători din Europa vin de acolo

mahrez pogba

Riyad Mahrez și Paul Pogba, doi dintre cei mai în vogă fotbaliști ai momentului în Europa sunt două dintre ”perlele” academiei lui Le Havre, o modestă echipă din liga a doua franceză.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Duckadam se gândeşte să plece: "Nu sunt marionetă! O să vorbesc cu Reghe şi Becali" 

duckadam bun

Rămânerea lui Helmuth Duckadam la Steaua, ca preşedinte de imagine, este sub semnul întrebării. Acesta a dezvăluit în direct la Digi Sport că, după sezonul regulat, va

Selecționerul Belgiei a nominalizat cel mai dur adversar întâlnit ca jucător. E un român

wilmots

Antrenorul de 46 de ani a jucat, în carieră, la Sint-Truiden, Mechelen, Standard Liege, Schalke și Bordeaux, iar la echipa națională a strâns 70 de meciuri și 28 de goluri. Din 2012, fostul mijlocaș este selecționerul Belgiei, echipă cu care a ajuns până pe locul 1 în clasamentul FIFA, poziție pe care o ocupă și în prezent.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Şumudică recunoaşte că a colaborat cu o casă de pariuri: "Mi se dădea 15%"

captura sumudica

Marius Şumudică a recunoscut că a colaborat cu o casă de pariuri în urmă cu câţiva ani, dar a precizat că în prezent nu mai are nicio legătură cu astfel de activităţi.

Higuain e sfătuit să rămână la Napoli: "Poate face istorie, la fel ca Maradona"

higuain maradona

Gonzalo Higuain este omul momentului la Napoli şi în Serie A TIM. Atacantul argentinian are 24 de goluri în 24 de etape şi este de departe cel mai bun marcator din campionatul italian. Forma sa extraordinară şi faptul că echipa de lângă Vezuviu are şanse reale să cucerească primul titlu după o pauză de 26 de ani au făcut inevitabile comparaţiile cu Diego Maradona, cel mai important jucător din istoria grupării de pe San Paolo.

Plătiţi cu un sfert de milion de euro să se antreneze la liceu. Situaţia lui Breeveld, Alcenat şi Tade

tade alcenat

Steaua le va plăti "indezirabililor" Breeveld, Alcenat şi Tade aproape un sfert de milion de euro în următoa

Ranieri, antrenorul revelației Leicester: ”Vrem să visăm în continuare. Nu ne treziți, vă rog!”

leicester-2

Arsenal-Leicester este derby-ul de conjunctură al etapei cu numărul 26 din Premier League. ”Vulpile”, care erau cotate cu una dintre ultimele șanse la câștigarea titlului la startul sezonului, după o ediție precedentă în care au evitat cu greu retrogradarea.

Valencia-Espanyol, duel crucial pentru ambii antrenori. Gâlcă: ”Nu mă dau bătut ușor, am fost și sunt un luptător”

galca

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 3, pe Mestalla, Gary Neville și Costel Gâlcă își joacă ceea ce probabil va fi ultima carte pentru fiecare dintre ei în duelul direct, din etapa a 24-a din La Liga. Ambii antrenori beneficiază de ultimele resurse de încredere ale conducerii cluburilor lor, de aceea întâlnirea de pe terenul ”liliecilor” va fi una crucială.

Xavi e încântat de posibila reluare a rivalităţii Guardiola-Mourinho: "Ar fi fantastic pentru PL"

pep mou-1

Pep Guardiola şi Jose Mourinho ar putea fi din nou adversari, în sezonul viitor din Premier League. Actualul antrenor al lui Bayern Munchen va merge din vară la Manchester City, în timp ce portughezul este favorit să-l înlocuiască pe Louis Van Gaal la Manchester United.

Higuain a refuzat-o pe Chelsea! Motivul pentru care a picat transferul de 50 de milioane €

higuain napoli chelsea

Golgheterul la zi din Serie A TIM, Gonzalo Higuain, a fost aproape de un transfer la Chelsea, în această iarnă, însă a refuzat oferta din partea londonezilor.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} "Câinii" îşi pot pierde golgheterul. Rednic: "Are oferte!" 9 jucători au sosit la Dinamo, alţi 11 au plecat

rednic

Dinamo joacă duminică, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1, primul meci în Liga 1 după pauza de iarnă, cu FC Botoşani. Mircea Rednic şi Ionel Dănciulescu au organizat azi o conferinţă, iar unul dintre subiectele dezbătute a fost campania de transferuri.

Carlo Ancelotti vrea să o întărească pe Bayern cu doi dintre foştii săi elevi de la Real

ancelotti benzema james

Carlo Ancelotti va intra în pâine la Bayern Munchen abia la 1 iulie, dar tehnicianul italian pregăteşte deja sezonul viitor. Iar printre cererile pe care le-a făcut conducerii bavarezilor se numără şi doi jucători pe care i-a antrenat la Real Madrid.

Familia lui Benzema, afectată de scandalul cu Valbuena: "Primesc amenințări și părinții mei plâng"

benzema valbuena

Audiat de judecătoarea de instrucţie în afacerea de şantaj, pe 28 ianuarie, fotbalistul Karim Benzema a declarat că regretă atitudinea pe care a avut-o faţă de colegul său de naţională Mathieu Valbuena, scrie L'Equipe.

"Bombardierul" Viorel Simion urcă în ring pe 18 martie. Va ataca o nouă centură intercontinentală

simion

Viorel Simion nu uită nici acum înfrângerea controversată în faţa lui Lee Selby, din 2013. Pentru a ajunge să boxeze într-un meci revanşă, Simion trebuie să treacă, mai întâi, de Alexander Miskirtchian, într-un meci pentru centura intercontinentală IBF la categoria pană.

Mutu: "Marica, în formă maximă, nu are contracandidat pentru postul de atacant"

mutu marica-3

Adi Mutu şi Ciprian Marica sunt două dintre cele mai sonore nume care au ajuns în Liga 1, în această pauză competiţională. Cei doi vor avea o luptă e la distanţă şi pentru un loc la Euro 2016, dar "Briliantul" recunoaşte că jucătorul Stelei nu va avea rival pe postul lui când va ajunge la 100%.

Reîncepe concursul "Fotbalistul lunii". Intră şi votează-ţi favoriţii AICI!

budi-2

Liga 1 revine la Digi Sport şi odată cu ea şi concursul "Fotbalistul lunii". Începând cu ora 18:00 vă puteţi vota favoriţii pentru cea de-a 24-a etapă, care debutează astăzi, cu partida ASA Târgu Mureş-Pandurii.

Un "derby Scudetto" ca pe vremea lui Maradona 

higuain-dybala

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult