Ultimele stiri

Marcelo ar putea juca în meciul cu AS Roma. Ultimele detalii în cazul fundașului brazilian

marcelo real madrid

Zinedine Zidane a primit o veste excelentă cu mai puțin de o săptămână înainte de meciul tur pe care Real Madrid îl va disputa în compania italienilor de la AS Roma, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Francezul l-ar putea folosi pe Marcelo în disputa programată săptămâna viitoare.

Kharja, "pacient italian". Marocanul va fi supus unor teste amănunţite în capitala Italiei

kharja1

Houssine Kharja este marele pariu al lui Reghe pentru a doua parte a campionatului. Marocanul va pleca săptămâna viitoare în Italia, unde va efectua mai multe te

Luis Enrique nu e impresionat de recordul Barcelonei: "Sunt doar numere"

luis enrique-1

VIDEO Valencia - Barcelona 1-1. Echipa antrenată de Luis Enrique scrie istorie pentru clubul de pe Camp Nou. Odată cu remiza din returul semifinalei de Cupa Regeleui, Barcelona a ajuns la 29 de meciuri consecutive fără înfrângere, record în istoria formației catalane, dar antrenorul Luis Enrique nu a dat prea multă împortanță acestui aspect.

Englezii au aflat ce salariu imens va avea Mourinho la United. Condiţia pusă de "Special": Mata, out!

mourinho sir alex

Jose Mourinho va veni aproape sigur din vară pe banca lui United. Jurnaliştii englezi au aflat ce salariu imens îi oferă "diavolii", dar şi care va fi primul jucător "debarcat".

S-au stabilit semifinalele din Cupa Germaniei. Bayern, victorie la pas în sferturi

bayern

Bayern Munchen a completat careul semifinalistelor Cupei Germaniei la fotbal, după victoria cu scorul de 3-0 înregistrată miercuri seara pe terenul echipei de ligă secundă VfL Bochum, redusă la 10 jucători cu puţin înainte de pauză.

Eboue, fotbalistul "dorit" de Steaua, aproape de Premier League. Ivorianul se antrenează cu Sunderland 

eboue steaua-1

Emmanuel Eboue este aproape de o înţelegere cu Sunderland. El se antrenează deja cu "pisicile negre" şi discută termenii unui viitor contract.

OFICIAL: Cluj va găzdui disputa România - Germania, din play-off-ul Fed Cup. Se va juca pe zgură 

cluj tenis

România a avut noroc la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Fed Cup, sorţii stabilind că partida decisivă, cu Germania, se va disputa în România. Meciul se va disputa tot la Cluj. De această dată, pe zgură.

Cât de profitabil e transferul lui Bale? Fiecare meci în care lipseşte o costă pe Real 750.000 de euro

bale ronaldo

Gareth Bale, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, e din nou accidentat. Spaniolii au calculat şi au ajuns la concluzia că fiecare meci fără galez o costă pe Real Madrid 750.00

OFICIAL: Laurent Blanc a semnat prelungirea contractului cu PSG

laurent blanc

Laurent Blanc, fostul selecţioner al Franţei, şi-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain până la 30 iunie 2018, a anunţat joi dimineaţa clubul de fotbal din capitala Franţei, pe contul său Twitter.

Duckadam, pus pe "silent" de Reghecampf? Tehnicianul vrea linişte la Steaua

reghe-2

Reghecampf vrea să aibă linişte în tentativa de a cuceri un nou titlu cu Steaua şi

Iordănescu nu renunță. Decizia selecționerului în cazul conflictului cu Steaua

iordanescu-2

Cantonamentul reprezentativei divizionare s-a încheiat, însă nu și conflictul dintre Anghel Iordănescu și Steaua, după ce roș-albaștrii au refuzat să lase la lot cei 6 fotbaliști convocați de "General".

A negociat cu Steaua, dar a semnat cu Pandurii. Fostul dinamovist Bunoza i s-a alăturat trupei lui Iordănescu

bunoza bun

Gordan Bunoza s-a înţeles cu Pandurii. Edi Iordănescu îl vede pe fostul dinamovist înlocuitorul perfe

Un fost internaţional argentinian şi-a pierdut parţial 4 degete de la picior într-un accident

bus

Fostul internaţional argentinian Patricio Toranzo (33 de ani) a rămas fără patru degete la unul dintre picioare, după ce autocarul în care se afla echipa sa, Huracan, s-a

Dubla lui Zlatan o duce pe PSG în sferturile Cupei Franței. Gol cu pieptul!

psg-2

Paris Saint-Germain a câștigat cu 3-0 în fața lui Lyon și merge în sferturile de finală ale Cupei Franței, competiție pe care a cucerit-o în sezonul trecut. Zlatan Ibrahimovic a strălucit din nou și a marcat o dublă pentru campionii din Hexagon.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Imnul Rapidului în India. Cum s-au distrat jucătorii lui Alexa în cantonamentul exotic

rapid alexa popa india

Rapidiştii se simt bine în India, chiar dacă nu au câştigat încă niciun meci în competiţia a cărei imagine este Ronaldinho. Dan Alexa a dat liber la distracţie după înfrângerea cu tineretul lui Watford, iar "alb-vişiniii" s-au relaxat la piscina.

Record pentru Barcelona! Cea mai lungă perioadă de invincibilitate din istoria clubului

barca

VIDEO. Valencia - Barcelona 1-1. Kaptoum a egalat pe final pentru catalani, la al treilea meci în tricoul blaugrana, şi astfel echipa condusă de Luis Enrique a stabilit un nou record în istoria de 117 ani a clubului.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Au spus da! Rugbistul Florin Surugiu s-a căsătorit cu iubita sa, la 5 luni de la propunerea de pe Wembley

florin alexandra surugiu rugby

Rugbistul român Florin Surugiu a fost protagonistul unui moment inedit la Cupa Mondială de Rugby din 2015, când și-a cerut iubita de soție chiar pe gazonul de pe Wembley, la finalul meciului cu Irlanda, în care s-a stabilit și recordul de audiență din cea mai puternică întrecere din sportul cu balonul oval.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Steaua CSM - Energia Tg. Jiu 75-62. A 14-a victorie în Liga Naţională

steaua cms

În direct la Digi Sport, Steaua CSM a reuşit a 14-a victorie în Liga Naţională, contra Energiei Târgu-Jiu, echipă pregătită de fostul antrenor al "roş-albaştrilor", Hristu Şapera.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Mladenovic, eliminată la Sankt Petersburg. Victorii pentru Vinci şi Ivanovic

ivanovic

Protagonista primei surprize a turneului de la Sankt Petersburg a fost Laura Siegemund, locul 87 WTA. Jucătoarea din Germania, în vârstă de 27 de ani, părea victimă sigură în faţa favoritei numărul 7, Kristina Mladenovic după 6-1 în primul set.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dinamo - CSU Sibiu 90-78. Roș-albii au pus capăt unei serii de 4 înfrângeri consecutive

baschet dinamo

Dinamo a pus capăt seriei de patru înfrângeri consecutive în Liga Naţională de baschet masculin. Într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, alb-roşiii s-au impus cu 90-78 pe teren propriu, în faţa lui CSU Sibiu.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} HC Zagreb - PSG 23-25. Oaspeţii au trecut pe primul loc în grupă

psg-1

În grupa A din Liga Campionilor, 15.200 de fani şi patru proaspeţi medaliaţi cu bronz la europene nu au fost de ajuns pentru HC Zagreb să se impună în faţa lui Paris Saint-Germain.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Hagi nu a încasat niciun ban pe transferuri, în această iarnă: "Ne-am făcut bine reciproc"

regele

Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Gică Hagi a recunoscut că nu a încasat niciun ban din transferurile efectuate în această iarnă, chiar dacă Viitorul s-a despărţit de nu mai puţin de 12 jucători.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Niculescu a găsit punctul slab al lui Dinamo: "E o echipă legată, cu o mică excepție". Care e marea pierdere

claudiu niculescu

Claudiu Niculescu e încântat de lotul lui Dinamo înainte de primul meci oficial din 2016. Fostul golgheter din Ștefan cel Mare regretă doar plecarea lui Cosmin Matei. Mijlocașul a plecat în Grecia la Atromitos Atena.

Detalii picante din relația lui Borcea cu judecătoarea Terceanu! Traseul banilor și sumele exacte

borcea

Judecătoarea Geanina Terceanu a făcut o mărturisire incredibilă în faţa instanţei, în legătură cu modul în care a primit bani de la Cristi Borcea, susţinând că suma de 10.000 de euro acceptată de la fostul director executiv al lui Dinamo a fost considerată un cadou, nu mită pentru a-i achita în primă instanţă, în Dosarul Transferurilor pe acesta şi pe fraţii Becali.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Demiterea lui Burcă a stricat sărbătoarea rapidiștilor din India. Jucătorii au intrat în ședință

rapid india

Vestea demiterii lui Ovidiu Burcă din funcția de președinte i-a zdruncinat pe jucătorii Rapidului.Aflați în cantonamentul din India, alb-vișiniii sărbătoreau zilele de naștere ale nou veniților Viorel Răsdan și Paul Botaș, în momentul în care au aflat că se vor despărți de Burcă, cel care în momentul plecării în Asia era conducătorul delegației giuleștene.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Viitorul n-a mai bătut Steaua din 2013, dar Hagi e convins: "Ghinionul nu poate ţine mult"

nita-1

Viitorul şi Steaua s-au întâlnit de 3 ori până acum, în acest sezon (de două ori în campionat şi o dată în Cupa României), şi s-au înregistrat 3 succese ale bucureştenilor, cu acelaşi scor, 1-0. Cele două echipe se vor întâlni în încă două rânduri, în play-off, şi Gică Hagi anunţă că e cazul ca ocupanta locului 2 să se impună în faţa echipei lui Reghecampf.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Lokomotiv Baku - Volero Zurich 3-2. Victorie dramatică pentru azere

volei lokomotiv baku

Victorie dramatică pentru Lokomotiv Baku în prima fază a play-off-ului Ligii Campionilor la volei feminin. ÎN DIRECT la Digi Sport, azerele s-au impus cu 16-14 în setul decisiv.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Hagi nu ţine la titlul de golgheter all-time al României: "Recordurile sunt făcute să fie doborâte"

hagi mutu

Adrian Mutu susţine că unul dintre obiectivele lui este să revină la echipa naţională şi să ajungă la Euro 2016. "Briliantul" şi-a anunţat dorinţa de a deveni golgheterul all-time al echipei naţionale. Gică Hagi, cel cu care se află la egalitate la acest capitol, nu ţine la titlul de cel mai bun marcator.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Variantă de vis la naționala României: tandem Mircea Lucescu - Răzvan Lucescu, după EURO?

mircea razvan lucescu

Anghel Iordănescu mai are contract cu echipa națională a României până la finalul campaniei de la Campionatul European din această vară și se înmulțesc zvonurile cu privire la înlocuitorul său pe banca primei reprezentative.

Stoichkov nu crede într-un nou caz "Figo": "Va câştiga Balonul de Aur, la Barça"

stoichkov

Presa din Spania nu exclude o nouă "trădare" la nivel înalt, în La Liga. Neymar ar fi tentat să plece de la Barcelona la Real Madrid, tatăl brazilianului întâlnindu-se cu oficiali ai "galacticilor". Totuşi, o fostă legendă a catalanilor, Hristo Stoichkov, nu ia în calcul un nou caz "Figo".

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult