Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Legendarul Jeff Gordon a dat volanul pe microfon. Promovare genială pentru noul sezon de NASCAR

jeff gordon

Retras din activitate în urmă cu doar câteva luni, legendarul pilot de NASCAR, Jeff Gordon, a trecut la munca "de birou". Va comenta pentru Fox Sports noul sezon din competiția nord-americană.

Gullden, Torstensson şi Martin şi-au prelungit contractele cu CSM Bucureşti

csm-2

3 jucătoare de bază de la CSM Bucureşti şi-au prelungit contractele. Linnea Torstensson, Isabelle Gullden şi Carmen Martin au semnat noile înţelegeri, după ce la începutul săptămânii campioana a ajuns la un acord cu Oana Manea şi Jelena Grubisici, anunţă site-ul oficial al clubului.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Messi a câştigat premiul acordat celui mai bun jucător al lunii, în La Liga, pentru prima oară în carieră

leo

Lionel Messi a primit premiul pentru cel mai bun jucător al lunii ianuarie, din partea Ligii Spaniole de fotbal. Titlul a venit după ce în prima lună a anului, argentinianul a marcat de 6 ori, 3 goluri venind în faţa Granadei şi câte unul cu Atletico Madrid, Athletic Bilbao şi Malaga.

Specialistul penalty-urilor din Italia e portarul dorit de Guardiola la Man. City

handanovic penalty

Josep Guardiola a semnat cu Manchester City încă de la începutul anului și continuă să apară vești cu privire la primele transferuri pe care le va face ca manager în Anglia.

Englezii anunţă că Jose Mourinho îi vrea la United pe Varane şi Modric 

real madrid

Jose Mourinho, care ar urma să preia din vară conducerea tehnică a lui Manchester United, doreşte să-i aducă cu el la echipa engleză pe doi dintre foştii săi elevi de la Real Madrid, mijlocaşul croat Luka Modric şi fundaşul francez Raphael Varane.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Simona, înainte de turneele de la Dubai şi Doha: "Poate fac un rezultat maxim"

plecare halep

Simona Halep a plecat la Dubai, acolo va participa la turneul care se va desfăşura între 15 şi 20 februarie şi pe care l-a câştigat anul trecut. Românca şi-a anunţat prezenţa şi la competiţia de la Doha, adjudecată în 2014, şi speră ca în acest sezon să triumfe la amândouă.

Momentul zero pentru Steaua. Peluza Nord decide AZI dacă revine alături de echipă

peluza nord

Conducătorii facțiunilor fanilor steliști din Peluza Nord se întâlnesc vineri seară, pentru a decide dacă vor reveni alături de echipă, la un an de la ruptura cauzată de scindarea dintre clubul de fotbal și Armată.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Spectaculosul Dustin Brown a inventat o lovitură incredibilă. Poate candida la punctul anului

brown

Dustin Brown ne-a obişnuit cu tenisul spectaculos practicat. Germanul de 31 de ani a fost protagonistul unei execuţii incredibile, la turneul challenger de la Bergamo.

PSG îi plăteşte clauza de reziliere lui Neymar şi îi oferă un salariu fabulos. Ce va face brazilianul?

neymar-1

PSG este hotărâtă să facă din brazilianul Neymar, actualul atacant al lui FC Barcelona, cel mai scump dar şi cel mai bine plătit fotbalist al lumii, anunţă presa din Brazilia.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Cele mai frumoase 10 goluri din prima parte a sezonului în Liga 1

goluri top 10

Liga 1 se reia astăzi, cu meciul dintre ASA Tg. Mureș și Pandurii Tg. Jiu, programat de la ora 20:30 și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Cu cine a semnat Ianis? Transferul la Fiorentina nu a fost oficializat. Hagi susţine că e jucătorul italienilor

ianis

În vara lui 2015, Gică Hagi a anunţat că fiul său, Ianis, s-a transferat la Fiorentina, pentru un milion de euro, urmând ca acesta să evolueze sub formă de împrumut la Viitorul, în acest sezon.

Echipa nu merge, dar banii vin. Încasări record pentru Manchester United

man united

Manchester United nu reuşeşte încă să-şi recapete ritmul pe care l-a avut în perioada legendarului manager Sir Alex Ferguson din punct de vedere sportiv, dar din punct de vedere financiar gruparea de pe Old Trafford se dovedeşte o adevărată maşină de făcut bani.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Obstacolul în calea revenirilor lui Mutu și Marica la națională. "Nu e greu să faci asta, dacă vrei să joci"

mutu marica-2

Invitați la prima ediție a emisiunii "Digi Sport Matinal", Dumitru Dragomir și Dănuț Coman, președinții de la FC Voluntari, respectiv Astra Giurgiu, au comentat revenirile în Liga 1 ale celor mai buni marcatori în activitate de la echipa națională: Adrian Mutu și Ciprian Marica.

Payet şi-a prelungit contractul cu West Ham şi a devenit cel mai bine plătit jucător din istoria clubului

payet-1

West Ham United i-a prelungit contractul mijlocaşului francez Dimitri Payet până în iunie 2021, relatează AFP. Oficialii clubului i-au mărit salariul internaţionalului de 28 de ani şi acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din istoria clubului.

Mahrez nu exclude un transfer în La Liga: "Toată lumea vrea să joace alături de Messi"

mahrez-1

Riyad Mahrez este unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului din Premier League şi Manchester United e pregătită să îl transfere pe mijlocaşul de 24 de ani al lui Leicester. Totuşi, algerianul a recunoscut că nu ar exclude un transfer în afara Angliei, fiind tentat să evolueze la Barcelona, alături de Lionel Messi.

Video ASA Tg. Mureș - Pandurii 0-1. Gorjenii, calificaţi matematic în play-off

bucurie sapunaru

Primul meci oficial din 2016 în România le pune față în față pe vicecampioana ASA Tg. Mureș și pe Pandurii Tg. Jiu. Meciul începe la ora 20:30 și e transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Dani Coman nu crede că Şumudică e vinovat în "scandalul pariurilor": "Nu se va întâmpla nimic"

Marius Şumudică este anchetat pentru că ar fi pariat pe meciuri din Liga 1 şi din alte competiţii iar dosarul lui a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF. Chiar dacă antrenorul liderului riscă să primescă până la doi ani de suspendare şi o amendă mare, Dani Coman consideră că tehnicianul va fi pe banca Astrei, în meciurile din restul sezonului.

Război cu Football Leaks! Jorge Mendes a apelat la o companie specializată pe spionaj industrial

jorge mendes cristiano ronaldo

Publicarea contractelor unora dintre cei mai importanți jucători ai momentului a alarmat lumea impresarilor. Jorge Mendes este primul care a pornit un "război" cu site-ul Football Leaks, care a dezvăluit clauze neștiute până acum, inclusiv dintr-un transfer care nu a mai apucat să se realizeze: cel al lui De Gea, de la Manchester United la Real Madrid.

Distracţia se plăteşte! Pedepse pentru Bourceanu şi Pîrvulescu, după ce au petrecut cu lăutari

bourcenau

La revenirea în ţară, după cantonamentul din Antalya, Alex Bourceanu şi Paul Pîrvulescu au petrecut până dimineaţa alături de cunoscutul cântăreţ Pepe şi trupa acestuia. Laurenţiu Reghecampf a anunţat că cei doi vor fi amendaţi, motivul fiind însă doar că erau îmbrăcaţi în echipamentul Stelei.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dragomir: "Sper ca FRF şi LPF să distrugă acest simulacru de campionat cu 14 echipe"

dumitru dragomir digi sport matinal

În această dimineaţă, în direct la Digi Sport 1, a debutat emisiunea Digi Sport Matinal, cu Dan Filoti la pupitru. Moderatorul i-a avut ca invitaţi pe cel mai experimentat conducător de club din Liga 1, Dumitru Dragomir (FC Voluntari), dar şi pe cel mai tânăr - Dani Coman (Astra Giurgiu).

Inter a refuzat oferte imense pentru Icardi și atacantul a anunțat că rămâne la Milano

icardi inter

Internazionale Milano își va păstra căpitanul. Deși a fost curtat intens de marile cluburi din Anglia, precum Liverpool sau Manchester United, Mauro Icardi a anunțat că va rămâne în Italia.

Jurgen Klopp: "Nu vreau să transferăm jucători numai pentru că avem bani"

klopp-2

Liverpool a avut o campanie liniştită de transferuri, în această iarnă. "Cormoranii" l-au achiziţionat doar pe tânărul de 19 ani, Marko Grujic, după ce au ratat transferul lui Alex Teixeira, ajuns în China.

"Măsură anti Real Madrid". Clauză uriașă pentru unul dintre cei mai buni tineri jucători din Europa

renato

Crescut la Benfica de la vârsta de 9 ani, mijlocașul Renato Sanches este unul dintre cele mai bune actuale produse ale clubului din Lisabona, iar pe urmele sale au pornit cluburi precum Real Madrid, Manchester United sau Bayern.

Totul pentru titlu! Prime consistente pentru stelişti, dacă vor termina sezonul regulat cu 3 victorii

steaua2

Laurenţiu Reghecampf are un obiectiv clar pentru acest sezon: titlul de campioană cu Steaua. Pentru a-l îndeplini, tehnicianul vrea să reducă handicapul de 6 puncte care îl desparte de liderul Astra, înainte de intrarea în play-off.

Schimbare de căpitan la Steaua. "O să vedeți atitudinea lui Pintilii pe teren"

pintilii capitan

Transferurile din această iarnă schimbă șă căpitanul la Steaua. Desemnat inclusiv de Adrian Bumbescu drept una dintre cele mai bune achiziții ale campionilor, Mihai Pintilii a fost ales și de antrenorul Laurențiu Reghecampf pentru a purta banderola în a doua parte a sezonului.

Reghe are şi "planul B": o nouă bază pentru Steaua! "Acolo mă simt mai aproape de Ghencea"

steaua-4

Steaua face tot posibilul să revină în Ghencea, mai ales după problemele care au apărut la Mogoşoaia, acolo unde Laurenţiu Reghecampf nu mai poate fi sigur de terenurile de antrenament, aflând în fiecare dimineaţă unde poate ţine şedinţele de pregătire ale zilei respective.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Celta Vigo - Sevilla 2-2. Andaluzii întâlnesc Barcelona în finala Cupei Regelui

sevilla

Sevilla s-a calificat în finala cupei Spaniei după ce a remizat pe Balaidos. Echipa lui Unay Emery câştigase în tur cu 4-0, dar s-a văzut condusă după 35 de minute: chiar fostul jucător al andaluzilor, Iago Aspas a reaprins speranţele gazdelor (35).

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Lazio - Verona 5-2. Gazdele au pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie

lazio verona

Fără Ştefan Radu, nerefăcut, Lazio a făcut spectacol cu ultima clasată din Serie A TIM. Pe Stadio Olimpico, echipa din capitala Italiei s-a impus cu 5-2 în faţa Veronei şi a pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie şi fără gol marcat în campionat.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Real Madrid a urcat pe loc de play-off în grupa E a Euroligii. Fener, tot neînvinsă

real mad

Real Madrid a obţinut o victorie mare în etapa a şaptea din Top 16 a Euroligii. Deţinătoarea trofeului le-a provocat ruşilor de la Khimki prima înfrângere pe teren propriu într-un meci în care Gustavo Ayon a fost principalul marcator, cu 24 de puncte.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Rhein-Neckar Lowen - HC Vardar 28-27. Nemții le-au egalat la puncte pe Barcelona și Kielce

necker

Rhein-Neckar Lowen a egalat la puncte liderul Barcelona şi pe Kielce, în grupa B a Ligii Campionilor. Nemţii s-au impus în duelul cu macedonenii de la Vardar.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult