Ultimele stiri

Un nou contract pentru Zlatan, la PSG. Creştere salarială spectaculoasă

zlatan

Suedezul Zlatan Ibrahimovic beneficiază începând din această iarnă "de un nou contract de muncă la PSG'', în urma căruia salariul său creşte de la "800.000 euro brut pe lună, la 1,5 milioane euro brut, respectiv puţin peste un milion de euro net lunar", anunţă cotidianul Le Parisien, în ediţia sa de miercuri.

Şumudică, mesaj de încurajare pentru Lupu: "Sper să dribleze şi situaţia asta"

sumi lupu

Aflat în cantonamentul din Cipru, cu Astra Giurgiu, antrenorul Marius Şumudică i-a transmis un mesaj de încurajare fostului său coleg de la Rapid, Dănuţ Lupu.

Simona Halep va juca în Fed Cup. Sportiva noastră îşi amână operaţia de deviaţie de sept

helep fed cup

Veste excelentă pentru echipa de Fed Cup a României. Simona Halep îşi va amâna operaţia de deviaţie de sept şi se va afla pe teren la meciul cu Cehia, care se va disputa pe 6 şi 7 februarie, la Cluj-Napoca.

VIDEO Szukala și Rusescu, spectatori de lux la amicalul Stelei

szukala rusescu

VIDEO Steaua - Ujpest 2-0. Steaua a câștigat al doilea amical din această iarnă, sub privirile a doi jucători de bază din precedentul mandat al lui Laurențiu Reghecampf pe banca roș-albaștrilor.

O nouă ofertă pentru Andrei Ivan: "Nu am renunţat la el"

andrei ivan-8

Espanyol va face, astăzi, încă o ofertă pentru atacantul Andrei Ivan (19 ani), după ce tratativele dintre jucător şi Steaua au intrat în impas. "Suntem în continuare interesaţi de Ivan. Nu am renunţat la el", a declarat Costel Gâlcă, antrenorul lui Espanyol, pentru Mediafax.

Mircea Lucescu: "Alex Teixeira valorează 50 de milioane de euro!"

teixeira luce

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a declarat că Alex Teixeira, jucător dorit în campionatul Angliei, valorează 50 de milioane de euro, anunţă site-ul FourFourTwo.

VIDEO Stewarzii, acuzaţi că au furat tricoul pe care Messi l-a făcut cadou unui fan

fan messi tricou

Lionel Messi a fost protagonistul unui moment impresionat la finalul meciului pe care FC Barcelona l-a câştigat cu 2-1 pe terenul celor de la Malaga. Argentinianul i-a făcut cadou tricoul unui tânăr fan care a intrat pe teren şi l-a îmbrăţişat, înainte de a fi îndepărtat de starul catalanilor de către stewarzi.

Dinamo a înregistrat primele 4 transferuri la LPF

transferuri dinamo

Marți, 26 ianuarie, s-a deschis perioada de transferuri la Liga Profesionistă de Fotbal, perioadă care se va încheia pe 22 februarie 2016. Clubul Dinamo s-a dovedit a fi cel mai prompt în a oficializa noile achiziții, încă din primele ore ale dimineții, informează lpf.ro.

Comitetul Executiv al FRF nu discută refuzul Stelei de a trimite jucători la naţională

burleanu comex

Cluburile din Liga 1 aşteptau cu nerăbdare şedinţa de azi a Comitetului Executiv al FRF, care a început la ora 12:00 şi care va fi urmată de o conferinţă de presă transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Oficialii echipelor sperau că unul dintre subiectele discutate va fi o eventuală sancţiune primită de Steaua, după ce campioana nu le-a permis jucătorilor convocaţi de Anghel Iordănescu pentru turneul din Antalya să mergă la lot.

Mutu: "Nu sunt acuzat! E ca în Dosarul Transferurilor"

mutu-4

Adrian Mutu a reacționat, după ce numele său a apărut în noul dosar "Fuorigioco" (Offside), din Italia, care anchetează transferurile mai multor fotbaliști, la 35 de cluburi din Peninsulă, printre care se numără AC Milan, Lazio și Napoli.

Pato a sosit la Londra şi va semna cu Chelsea

pato

Internaţionalul brazilian Alexandre Pato, fostul atacant al lui AC Milan, aflat în prezent sub contract cu formaţia Corinthians Sao Paulo, va reveni în această iarnă în Europa, la campioana Angliei, Chelsea Londra, la care va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Ronaldo, încă o afacere pe bani mulți cu Donald Trump. Au cumpărat un hotel!

cristiano ronaldo gala

Anul trecut, Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un avion privat, pentru care a plătit 19 milioane de euro și un apartament la New York, în valoare de 16 milioane. Acum, starul portughez a făcut o nouă invetiție majoră și a cumpărat un hotel din Monte Carlo, pentru 140 de milioane de euro.

Un nou transfer de marcă la Viitorul. Hagi a luat un fost internaţional de tineret francez

Herold Goulon

Un nou transfer de marcă făcut de Viitorul. Echipa lui Gică Hagi l-a achiziţionat pe francezul Herold Goulon, care a semnat un contract valabil pe un sezon şi jumătate.

Cutremur la vârful tenisului, după scandalul aranjamentelor

aranjamente tenis

Responsabilii tenisului mondial au anunţat miercuri că urmează să treacă în revistă modul de luptă împotriva corupţiei, printr-o anchetă independentă, după ce presa internaţională a denunţat frecvenţa meciurilor trucate în circuitele profesioniste.

VIDEO Klopp nu a văzut penalty-urile din meciul cu Stoke: "M-am simţit bine"

klopp stoke

Liverpool s-a calificat dramatic în finala Cupei Ligii Angliei, după ce a eliminat-o pe Stoke City în urma loviturilor de departajare. "Cormoranii", învinşi cu 1-0 după 120 de minute, vor juca în ultimul act împotriva câştigătoarei din duelul Manchester City - Everton. În tur, "cetăţenii" au pierdut la limită, scor 1-2, în deplasare.

FOTO&VIDEO Prima achiziţie pentru Gâlcă la Espanyol

oscar duarte

Espanyol Barcelona, echipa antrenorului român Costel Gâlcă, l-a transferat pe internaţionalul costarican Oscar Duarte de la FC Bruges şi i-a oferit un contract valabil până în iunie 2019.

CR7 rămâne cel mai scump! Transferul lui a costat mai mult decât cel de 100 de milioane al lui Bale

benzema cristiano ronaldo bale

După dezvăluirile făcute în jurul transferului lui Gareth Bale, care a costat peste 100 de milioane de euro, au pornit cercetările și în privința mutării lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United la Real Madrid. Portughezul rămâne cel mai scump fotbalist din toate timpurile, cu un preț mai mare decât al galezului.

Banderola, în continuare subiect de discuţie la Steaua Cine ar putea fi noul căpitan

varela ujpest

Banderola de căpitan la Steaua continuă să fie un subiect de discuţie, după ce Laurenţiu Reghecampf a declarat că şi-ar dori ca liderul din teren să fie un jucător din linia de mijloc. Cu toate acestea, Fernando Varela ar putea fi în continuare căpitan al roş-albaştrilor.

Murray, în semifinale la Australian Open.  A trecut de Ferrer, fără prea mari emoţii

murray-1

Andy Murray (Marea Britanie), favorit 2, a câştigat partida cu David Ferrer (Spania), favorit 8, în patru seturi şi s-a calificat în semifinale la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Ronaldinho a produs isterie în India! La turneu participă și Rapid

ronaldinho india

Rapid a jucat două meciuri amicale în această iarnă și mai are încă unul programat în țară, până pe 3 februarie, când e programată plecarea în cantonamentul din India.

VIDEO Stanciu îşi vede viitorul la Steaua: "Vreau să rămân şi să luăm titlul"

stanciu transfer

Cu 8 goluri marcate în Liga 1 şi 10 în toate competiţiile, Nicuşor Stanciu este golgheterul Stelei în acest sezon, iar prestaţiile sale au atras atenţia ruşilor de la FC Krasnodar, dispuşi să plătească 3 milioane de euro pentru mijlocaşul campioanei. Jucătorul de 22 de ani nu are, însă, în plan să plece în această iarnă, obiectivul său fiind cucerirea unui nou titlu alături de roş-albaştri.

Visul frumos s-a terminat pentru Zhang. S-au stabilit semifinalele la simplu feminin, la AO

konta

Johanna Konta a devenit prima jucătoare de tenis din Marea Britanie care reuneşte să se califice în penultimul act al unui turneu de Grand Slam, din 1983 şi până în prezent, după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 6-1, pe chinezoaica Shuai Zhang, într-o partidă din sferturile de finală ale Openului Australiei, disputată miercuri la Melbourne.

Horia Tecău, în semifinalele probei de dublu mixt la Australian Open 

tecau vande

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi Coco Vandeweghe (SUA) s-a calificat în semifinalele probei de dublu mixt în turneul Australian Open, miercuri, la Melbourne, după ce au dispus de americanii Bob Bryan/Bethanie Mattek-Sands, favoriţii numărul doi, cu 6-3, 6-7 (5), 10-6.

VIDEO Motivul pentru care Marica n-a jucat cu Ujpest. ”Să nu facem o prostie”

marica cip steaua

Vedeta roș-albaștrilor, Ciprian Marica, nu a făcut parte din lotul pe care Laurențiu Reghecampf l-a ales pentru al doilea amical al iernii.

Valerii Moraru, acuzat dur de Moke: ”Sunt jucători care și-au pierdut casele, n-au ce mânca!”

moke rapid

Pe picior de plecare de la Rapid, congolezul Wilfred Moke (27 de ani) a adus acuze dure conducerii. Fostul căpitan al alb-vișiniilor s-a înțeles cu FC Voluntari și acuză problemele din Giulesti.

VIDEO Lille - Bordeaux 5-1. ”Les dogues”, pentru prima oară în istorie în finala Cupei Ligii!

lille-1

Lille a făcut spectacol cu Bordeaux și ajunge pentru prima oară în istorie în finala Cupei Ligii Franței!Aflată abia pe 14 în Ligue 1, Lille a deschis scorul rapid, în minutul 6, prin Yassine Benzia.

Șansa lui Tade: ”Ne trebuie un vârf puternic, care să joace în tandem cu Lopez”

tade steaua-1

Golgheterul ediției trecute de campionat din Liga 1, Gregory Tade (29 de ani) a ajuns să nu mai prindă nici măcar lotul la Steaua. Vârful francez nu mai poate evolua în acest sezon decât la CFR Cluj, în afara roș-albaștrilor, idee care nu le displace ardelenilor.

VIDEO Alessandria - Milan 0-1. Balotelli a marcat din nou, după 126 de zile!

baloteli

Minunea din liga a treia, Alessandria, a pierdut prima manșă din semifinalele Cupei Italiei, cu Milan. În meciul de pe Stadio Olimpico din Torino, oaspeții puteau deschide scorul în minutul 34, însă șutul lui Poli a fost respins de Vannucchi.

Ardelenii au ambiții mari în 2016: ”Vrem în play-off și să luăm Cupei României!”

cfr cluj antrenament

CFR Cluj nu-şi pierde speranţa. Oficialii din Gruia sunt convinşi că îşi vor recupera la TAS cele 6 puncte, iar ardelenii vor reintra în cursa pentru ultimul loc în play-off.

VIDEO Cârțu îi apără pe steliști: ”Nu știu dacă vreo țară face așa ceva!”

sorin cartu

Steliştii şi-au găsit un aliat neaşteptat în războiul cu selecţionerul Anghel Iordănescu. Sorin Cârţu, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova, sare în apărarea roş-albaştrilor, după ce aceștia au refuzat să trimită deodată şase jucători în cantonamentul naţionalei din Antalya.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult