Ultimele stiri

EXCLUSIV Rapidiștii au primit un salariu și pleacă în India

Rapid meci

Jucătorii Rapidului au fost la un pas să boicoteze cantonamentul din India, însă revolta fotbaliștilor, nemulțumiți de restanțele financiare, a fost stopată, în cele din urmă.

Motivul pentru care Andrei Ivan refuză Steaua. De ce se teme tânărul atacant

andrei ivan-10

Steaua a făcut până acum 10 achiziții, dar campania de transferuri nu este încheiată. Andrei Ivan (19 ani), puștiul-minune al celor de la CSU Craiova, este încă una dintre țintele roș-albaștrilor.

Alex Teixeira, tot mai departe de Liverpool: "Îl vom vinde doar la finalul sezonului"

Alex Teixeira

Șahtior nu acceptă să se despartă prea ușor de cel mai valoros jucător pe care îl are în acest moment, Alex Teixeira.

Real Madrid nu face achiziții, chiar dacă va avea interzis la transferuri 

real madrid zidane-1

Real Madrid nu va face mișcări în ultimele zile de mercato, chiar dacă FIFA le-a dat ”interzis” la transferuri ”galacticilor” în următoarele două perioade, adică până în vara lui 2017.

VIDEO Lazăr a revenit cu ambiții mari la Dinamo: "Vreau să joc meci de meci!"

Lazar Dinamo

Valentin Lazăr a revenit în această iarnă la Dinamo după împrumutul de la Chiajna, unde a marcat de două ori în 14 meciuri de Liga I.

Murray l-a învins pe Raonic şi va juca finala Australian Open cu Djokovic

Murray semifinala

Andy Murray s-a calificat în finala de la Australian Open, după ce l-a învins în 4 seturi pe canadianul Milos Raonic (14 ATP), scor 4-6, 7-5, 6-7(4), 6-4, 6-2. Astfel, britanicul îl va întâlni în ultimul act pe Novak Djokovic, care a trecut în prima semifinală de elvețianul Roger Federer.

CFR a scăpat de faliment! Ardelenilor li s-a aprobat planul de reorganizare

cfr cluj bucurie

Tribunalul Cluj a decis azi să respingă drept nefondată contestația depusă asupra aprobării planului de reorganizare al celor de la CFR Cluj.

FOTO Gebhart a făcut vizita medicală şi va semna cu Steaua. Anunţul OFICIAL

gebhart-3

Timo Gebhart (26 de ani) a ajuns azi noapte în cantonamentul Stelei din Antalya. Mijlocaşul german şi-a rezolvat situaţia cu fostul club, FC Nurnberg, şi va semna o înţelegere valabilă până în vară, cu opţiune de prelungire pe doi ani, cu roş-albaştrii.

Nemanja Vidic a anunțat că se retrage: "A venit timpul să pun ghetele în cui!"

Vidic aplauze

La 34 de ani, Nemanja Vidic a anunțat că se va retrage, la puțin timp după ce fundașul a încheiat conturile cu Inter. Desele accidentări suferite în ultima perioadă l-au convins pe sârb că nu mai poate juca la un nivel înalt.

Răzvan Sava: "Nu există deocamdată o soluție reală pentru redeschiderea Arenei Naționale"

acoperis

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat că, pentru moment, nu există o soluţie de punere în funcţiune a Arenei Naţionale nici în cazul în care acoperişul neavizat corespunzător nu ar fi folosit.

Dinamo, echipa cu cele mai multe deposedări corecte! Cum arată topul inedit

Dinamo Voluntari

Dinamo este în lupta la titlu din Liga 1, dar roș-albii domină și un top inedit!

S-au stabilit semifinalele Cupei Spaniei. Barcelona poate juca a treia finală consecutivă

barcelona semifinale

FC Barcelona, FC Sevilla, Valencia și Celta Vigo sunt echipele care au mai rămas în cursa pentru adjudecarea Cupei Spaniei.

România caută fundaș stânga, Ilie Dumitrescu are soluția: "Este cel mai constant român!"

St Radu Romania

Anghel Iordănescu are destule bătăi de cap în privința lotului cu care va aborda Euro 2016, în condițiile în care aria de selecție este destul de restrânsă, iar stranierii nu conving la echipele de club.

Ioan Neculaie, acuzat de procurori de comiterea a cinci infracţiuni

neculaie

Parchetul de pe lîngă Tribunalul Braşov precizează vineri, într-un comunicat, că procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inclupatul Ioan Neculaie, în vârstă de 59 de ani, reţinut joi seara pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a infracţiunilor de evaziune fiscală (două capete de acuzare), fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani, aflate în concurs real.

Arda a scăpat de ”coșmarul” Barça! Turcul, niciun succes cu Atletico în fața catalanilor

arda turan-1

Arda Turan a ”aterizat” pe ”Vicente Calderon” în vara anului 2011. Astfel a început o nouă aventură pentru fotbalist, departe de casă, în speranța că va reuși pentru totdeauna dincolo de granițele Turciei.

Serena Williams este la un pas de a egala recordul legendarei Steffi Graf

Serena Kerber

Serena Williams se află la doar un meci de recordul de 22 de victorii în turneele de Grand Slam, deţinut de germanca Steffi Graf. În finala de la Australian Open, Serena o va întâlni pe Angelique Kerber.

Colonie de stelişti la Voluntari. Alţi 3 fotbalişti ai campioanei, doriţi de Mitică Dragomir

alce breev

Noul preşedinte al celor de la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a plecat azi în Antalya, pentru a fi câteva zile alături de noua sa echipă în cantonament. Fostul şef al LPF a rezolvat deja 3 transferuri - Chitoşcă, Popadiuc şi Ştefănescu au fost deja împrumutaţi de Steaua la gruparea ilfoveană. Cu toate acestea, "Corleone" speră să-l convingă pe Reghe să mai lase şi alţi stelişti la Voluntari.

A călcat Mutu din nou pe bec? Vedeta lui Grigoraș ar fi petrecut până dimineața

Mutu ASA

Adrian Mutu vrea cu orice preț să fie convocat de Anghel Iordănescu la Campionatul European din 2016, însă jucătorul ajuns acum la ASA Târgu Mureș nu este cu gândul doar la fotbal.

Neymar, fericit la Barça! ”Am găsit aici o echipă mare și un jucător de pe altă planetă!”

neymar-4

Puțin timp a durat zvonul potrivit căruia Real Madrid ar putea să dea lovitura marii rivale, FC Barcelona, și să-l deturneze pe Neymar pe ”Santiago Bernabeu”.

Liviu Antal revine în Liga 1. Va juca la Pandurii până la finalul sezonului

pandurii-2

Mijlocaşul Liviu Antal va evolua la Pandurii Târgu Jiu în următoarele şase luni, a anunţat gruparea gorjeană pe site-ul oficial. În vârstă de 26 de ani, Antal este legitimat la Hapoel Tel Aviv, în Israel, şi va reveni în Liga 1 sub formă de împrumut.

FOTO Seară de neuitat trăită de un fan al lui Juve, după victoria din derby-ul cu Inter

Morata suporter 1

VIDEO Juventus - Inter 3-0. Alvaro Morata a contribuit decisiv la victoria cu Inter, scor 3-0, din prima manșă a semifinalelor Cupei Italiei, prin cele două goluri marcate.

Van Gaal contraatacă: ”Nu plec de la Man. United! Doar așa se poate construi”

van gaal-2

Louis Van Gaal (64 de ani) a spus că nu va demisiona de la cârma echipei Manchester United, respingând astfel propunerea de a demisiona pe care a primit-o din partea lui Ed Woodward, vicepreședintele executiv al clubului, după eșecul cu Southampton, scor 0-1, de pe ”Stamford Bridge”, din runda trecută.

Steaua nu a renunţat la Andrei Ivan. "O să încerc să îl conving să semneze"

ivan andrei-1

Steaua a rezolvat azi cel de-al zecelea transfer al iernii. Timo Gebhart a sosit în Antalya, unde s-a alăturat elevilor conduşi de Laurenţiu Reghecampf. Fotbalistul urmează să fie prezentat oficial, mutarea fiind deja perfectată, după cum a anunţat agenta Anamaria Prodan.

Chicharito, din nou în Premier League? Mexicanul este dorit de un club de top din Anglia

Chicharito

"Chicharito" Hernandez se simte excelent în Bundesliga, la Bayer Leverkusen, iar atacantul este al patrulea marcator din Germania, cu 11 goluri, fiind depășit doar de Thomas Muller, Robert Lewandowski (Bayern Munchen) și gabonezul Borussiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang.

All Star Game, privat de două dintre vedetele care au participat neîntrerupt în ultimii 18 ani!

Tim Duncan Dirk Nowitzki

All Star Game, meciul de gală în care se înfruntă cei mai buni jucători din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), se va disputa anul acesta, la Toronto (Canada), pe 14 februarie, fără două dintre vedetele sale obişnuite, Tim Duncan şi Dirk Nowitzki, care nu au fost reţinuţi pe lista rezervelor, dată publicităţii joi, 28 ianuarie.

Federer, inițiatorul unei competiții noi. ”Ar fi tare să joc la dublu cu Rafa, Novak sau Andy!”

federer-2

O nouă competiţie pe echipe îşi va face apariţia în tenisul profesionist masculin, la iniţiativa elveţianului Roger Federer şi va fi denumită ”Laver Cup”, în semn de omagiu faţă de legendarul tenisman australian Rod Laver, anunţă cotidianul ”New York Times”.

Florin Andone, votat cel mai bun atacant din liga a doua spaniolă. Visul românului

Florin Andone

Florin Andone a fost votat cel mai bun atacant al turului în liga secundă din Spania, de ascultătorii postului de radio Cadena Ser.

Real Madrid dă lovitura. 140 de milioane de euro pentru ”galactici”!

benzema real madrid

Real Madrid este foarte aproape de a semna cel mai profitbail contract din istoria clubului, dar și din fotbalul mondial. ”Galacticii” au pe masă o ofertă fabuloasă din partea sponsorului tehnic, care ajunge până la 140 de milioane de euro pe sezon.

Neymar: "Cine nu este pasionat de fotbal nu apreciază nici driblingurile!"

Neymar-1

Foarte apreciat la Barcelona, Neymar a atras și destule antipatii, prin felul în care se comportă pe teren și mai ales prin felul în care reușește să rezolve acțiunile individuale.

România a mai perfectat un amical. Se va disputa cu 4 zile înaintea meciului cu Spania

romania-4

Cu patru zile înaintea testului cu Spania, reprezentativa României va disputa, tot pe teren propriu, un meci de verificare în fața Lituaniei, informează frf.ro. Federația Română de Fotbal a ajuns la un acord cu forul de la Vilnius pentru o partidă de pregătire ce se va disputa în țară, pe 23 martie 2016. Locul și ora de start vor fi comunicate ulterior.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult