Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Sezon excelent pentru Luis Suarez. Le calcă pe urme brazilianului Ronaldo şi lui Messi

luis suarez 40

Luis Suarez îşi continuă sezonul foarte bun în tricoul Barcelonei. Atacantul uruguayan a marcat un gol în victoria pe catalanii au obţinut-o în restanţa cu Sporting Gijon, scor 3-1, şi a egalat o performanţă pe care doar brazilianul Ronaldo şi Lionel Messi au mai reuşit-o în istoria actualei campioane a Europei.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Arcada Galaţi - SCMU Craiova 3-1. ”Nu am jucat la nivelul echipei”

arcada galati bucurie

SCMU Craiova a fost învinsă la Galaţi, în prima manşă din sferturile de finală ale Cupei României.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Un fundaș al lui Schalke, jefuit în timp ce dădea interviuri pe aeroport!

ago

Dennis Aogo, fundaşul echipei germane Schalke 04, a avut surpriza neplăcută să constate că i-a fost furat bagajul de mână, miercuri, când dădea un interviu pe aeroport înaintea plecării spre Ucraina pentru meciul de joi din Europa League cu Şahtior Doneţk, formaţia antrenată de Mircea lucescu, relatează site-ul worldfootball.net.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Timişorenii îşi fac griji din cauza retrogradării: "Nu trebuia să pierdem meciul cu FC Voluntari"

poli voluntari

Lupta pentru evitarea retrogradării a început deja, deşi sezonul regulat nu s-a încheiat. Poli Timişoara se simte ameninţată şi merge la Iaşi să ia puncte şi să le pună piedică moldovenilor în tentativa acestora de a prinde ultimul loc de play-off

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Energia Târgu Jiu - CSM Bucureşti 23-28. Test reușit înaintea meciului cu Chambery, din Cupa EHF

csm tg

Handbaliştii lui Zvonko Sundovski au învins, în deplasare, Energia Târgu Jiu, în etapa a 21-a a Ligii Naţionale. A fost un antrenament bun pentru CSM - formația bucureșteana va juca sâmbătă, de la ora 15:15, în direct la Digi Sport 1, împotriva lui Chambery, în grupele Cupei EHF.

Propunerea Stelei pentru a se evita noi probleme cu naționala. ”Se va discuta în Comitetul Executiv”

reghecampf steaua-3

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat data la care va începe cantonamentul dinaintea turneului final din Franța: 16 mai. Cum la 14 mai se va disputa finala Cupei României iar meciurile din play-out nu se vor termina până atunci, există posibilitatea ca unele echipe, cazul Craiovei, să rămână fără jucătorii cei mai buni pe final de sezon.

Edi Iordănescu nu vrea Steaua sancționată, dar are un reproș pentru Reghe: ”Ce, noi n-avem obiective?”

edi iorda

Edi Iordănescu, antrenorul Pandurilor, a declarat, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că nu vrea sancțiuni pentru antrenorul și jucătorii Stelei în urma conflictului dintre echipa campioană și echipa națională survenit cu ocazia turneului de pregătire din Antalya, din luna ianuarie.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Stade des Lumieres, bijuteria de stadion pe care România va juca ultimul meci din grupe la Euro

Stade des Lumieres

România va disputa ultimul meci din faza grupelor de la Euro 2016 pe cel mai modern stadion construit în Franţa. Inaugurat la începutul acestui an, Stade des Lumieres din Lyon va găzdui partida "tricolorilor" cu Albania.

Sorana Cîrstea, calificată în ”sferturile” turneului de la Rio de Janeiro

sorana cirstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Rio de Janeiro, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a dispus cu 7-5, 7-6 (3) de slovena Polona Hercog, a cincea favorită.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Burcă nu a primit bine demiterea de la Rapid: "Primul instinct - să iau o puşcă şi să-mi fac dreptate"

burca rapid

Ovidiu Burcă a fost dat afară de la Rapid prin intermediul unui mail şi a avut o reacţie pe măsură. "Primul instinct a fost să iau o puşcă şi să-mi fac dreptate", a spus fostul preşedinte al giuleştenilor, care s-a întors deja din India.

Un nou scandal cluburi-națională? ”Jucătorii se vor prezenta la lot chiar dacă sezonul nu se va fi încheiat”

antrenament romania

Un nou scandal cluburi-națională? ”Jucătorii se vor prezenta la lot chiar dacă vor mai fi meciuri”

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Messi, primul fotbalist cu peste 300 de goluri în La Liga!

leomess

Lionel Messi a marcat o ”dublă” în doar șase minute în meciul cu Sporting Gijon, din deplasare, restanță din etapa cu numărul 16 din La Liga. Argentinianul a deschis scorul în minutul 25 și a înscris pentru 2-1 în minutul 31, după ce, în minutul 27, Castro egalase pentru asturieni.

Al 12-lea transfer la Steaua? ”În următoarele zile se va rezolva și problema lui Enache”

enache-4

Steaua a transferat în această pauză competițională 11 jucători și, deși sezonul regulat s-a reluat - s-a disputat etapa a 24-a -, roș-albaștrii mai pot bifa și cel 12-lea transfer. Este vorba despre Gabriel Enache, fotbalistul mult dorit de către reprezentanții roș-albaștrilor.

Aurier și-a aflat pedeapsa după ce și-a făcut praf colegii și antrenorul. Va plăti o amendă uriașă

serge aur

Fundașul dreapta Serge Aurier nu va fi dat afară de PSG, dar nici nu va mai juca pentru echipa antrenată de Laurent Blanc, după comentariile homofobe la adresa antrenorului și a unora dintre colegi, pe un site de socializare.

Elhamed îl acuză pe Rednic că minte: ”E copilăresc să spui asta. Adevărul e altul”

elhamed

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a explicat astăzi, la Radio Dinamo, motivele pentru care nu l-a readus pe Elhamed la Dinamo, preferându-l, în schimb, pe Eric Bicfalvi, probabil cea mai mare surpriză a perioadei de mercato din această iarnă în Liga 1.

O problemă în plus pentru Van Gaal. Rooney s-a accidentat şi poate lipsi două luni

rooney

Louis Van Gaal nu are parte de niciun moment de linişte la Manchester United. Deja sub presiune din cauza rezultatelor slabe, managerul olandez a mai primit o veste proastă. Starul echipei sale, Wayne Rooney, s-a accidentat la genunchi şi ar putea lipsi două luni.

Rednic a explicat de ce a fost ales Bicfalvi în locul lui Elhamed. ”Nu-mi convin aceste lucruri!”

elhamed dinamo

Dinamo a renunțat la o întreagă echipă, dar a adus alta în această pauză de iarnă. Eric Bicfalvi, care a semnat marți, 16 februarie, un contract cu roș-albii până la vară, este al 10-lea transfer al iernii pentru ”câinii roșii”.

E PSG deja un ”grande” european? În ultimele 50 de meciuri acasă, a pierdut un singur meci

psg

Paris Saint-Germain a câștigat meciul de marți seară, din turul optimilor de finală ale UEFA Champions League, cu Chelsea, scor 2-1, ajungând la 23 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile în acest sezon.

Video Sporting Gijon - FC Barcelona 1-3. Catalanii s-au distanțat la 7 puncte de Real!

bucurie messi

FC Barcelona are șansa de a se distanța la șapte puncte de rivala Real Madrid, în cazul în care se va impune în deplasare contra celor de la Sporting Gijon. Catalanii vor disputa, începând cu ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, restanța din etapa a 16-a din La Liga, etapă care s-a jucat pe 19 și 20 decembrie. Elevii lui Luis Enrique și-au amânat atunci meciul cu Gijon pentru a putea participa la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Mesaj emoționant pentru dinamovistul Moldoveanu: ”Tricoul echipei naționale te așteaptă!”

robert moldoveanu dinamo

Robert Moldoveanu (16 ani), care a suferit o accidentare gravă în stagiul de pregătire al lui Dinamo din Cipru și care se află în perioada de recuperare, a primit un mesaj emoționant de susținere total neașteptat.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} S-a încheiat audierea lui Șumudică la Comisia de Disciplină. Și-a recunoscut vina!

sumudica ruleta

Marius Şumudică nu are emoţii, înainte de a fi audiat de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost acuzat că ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga 1 şi alte competiţii.

Fotbalul românesc poate resuscita un fotbalist. Eu pariez pe Bawab!

colaj bawab steaua csu gaz

Thaer Bawab este un caz special în Liga 1. Are în CV Real Madrid și Barcelona, dar a ajuns în România dând probe la Gloria Bistrița. E bun, e slab, e mediocru? Bawab a alternat momentele sclipitoare cu multe meciuri de anduranță și parcă doar duse la capăt.

Derby-urile din play-off, pe Arena Naţională? "Facem presiune pentru a se deschide"

dinamo aren a

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Arena Naţională trebuie redeschisă cât mai curând deoarece a fost construită din bani publici, iar publicul nu poate beneficia de ea.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Prioritatea Ghencea: "Discutăm în continuare cu Armata. Vrem să ne întoarcem!"

stadion ghencea revenire steaua

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că echipa de fotbal doreşte să reia discuţiile cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua pentru a se antrena şi a juca pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Steaua împrumută și în Liga 2. Și-a cedat încă o tânără speranță

imprumut alexandru tarnovan

Steaua a început anul cu o mulțime de transferuri, dar se gândește și la jucătorii care nu vor prinde prea multe meciuri în tricoul roș-albastru, până la finalul sezonului. După cei 3 fotbaliști împrumutați la Voluntari, l-a cedat cu titlu provizoriu și pe Alexandru Târnovan la divizionara secundă Universitatea Cluj.

Cum ar fi ca Steaua să aniverseze 30 de ani de la Sevilla într-un meci cu Dinamo? E posibil!

dinamo steaua

Conform ţintarului Ligii 1 pentru play-off şi play-out, stabilit astăzi la sediul LPF, Steaua ar putea juca în ultima etapă din play-off cu marea rivală Dinamo chiar pe 7 mai 2016, adică în ziua în care clubul roş-albastru va sărbători 30 de ani de la câştigarea celui mai important trofeu din fotbalul românesc, Cupa Campionilor Europeni.

Contractul lui Zlatan rămâne un mister: "Viitorul meu e incitant". Apare și varianta Anglia

RE zlatan ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic se anunță drept unul dintre cei mai "vânați" jucători din vara lui 2016, având în vedere că la finalul acestui sezon îi expiră contractul cu Paris Saint-Germain și nu sunt semnale că înțelegerea dintre atacantul suedez și clubul francez se va prelungi.

Pact verbal inedit între Guardiola şi Bayern: Pep nu va transfera la City jucători ai bavarezilor

pep-1

Tehnicianul spaniol Pep Guardiola, care din iulie va prelua Manchester City, a făcut un pact verbal cu Bayern Munchen care îl împiedică să transfere jucători de la campioana Germaniei în primul său an din Premier League, relatează presa engleză.

Silvio Berlusconi: "Să învingem Steaua cu 4-0 pentru a câştiga prima mea Ligă e de neuitat"

milan barcelona

Silvio Berlusconi a rememorat cele cinci trofee câştigate de AC Milan în Cupa Campionilor Europeni şi Champions League, printre care şi cel după finala cu Steaua, despre care fostul prim ministru al Italiei susţine că este de neuitat, potrivit The Sun.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Costache, puştiul-erou: "Nici nu visam că voi da golul unei victorii a lui Dinamo"

valentin costache dinamo

Valentin Costache e ultimul nume interesant propus de Dinamo. Puştiul originar din Videle, a profitat de absenţele din echipa lui Rednic şi, folosit titular prima oară, a marcat golul care a adus victoria cu Botoşani şi i-a urcat pe "câini" pe locul doi.

  • 21:00 etapa 10 Superliga: CFR Cluj-Farul Constanta
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:00 etapa 10 Superliga: CFR Cluj-Farul Constanta
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 etapa 10 Superliga: Rapid-FCSB
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:00 etapa 10 Superliga: Rapid-FCSB
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult