Ultimele stiri

Steaua și-a rezolvat și problema fundașului central. Când se va face transferul

gaman steaua

Steaua își dorește foarte mult titlul în acest sezon, dar mai mult decât atât țintește o nouă prezență în grupele Champions League. Tocmai de aceea, oficialii roș-albaștrilor au făcut, în sezonul de iarnă, o campanie de achiziții fără precedent de când echipa a fost preluată de către Gigi Becali.

Martina Hingis şi Sania Mirza au câştigat Australian Open la dublu feminin

hingis

Elveţianca Martina Hingis şi, partenera sa, indianca Sania Mirza, şi-au respectat statutul de principale favorite ale Openului Australiei, reuşind să câştige trofeul în proba de dublu feminin din cadrul primului turneu de Grand Slam al anului, după ce au învins în finală, cu 7-6 (7/1), 6-3, perechea cehă Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka (nr.7), vineri, la Melbourne.

De Bruyne va lipsi două luni! Ratează finala Cupei Ligii, dar și "dubla" cu Dinamo Kiev

De Bruyne accidentare

VIDEO Manchester City - Everton 3-1. Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, dar a primit o lovitură serioasă prin accidentarea lui Kevin de Bruyne, care va sta departe de gazon aproximativ două luni de zile.

VIDEO Steaua - Sturm Graz 1-0. Marica a adus a doua victorie în Turcia

captura bucurie steaua

Steaua va disputa azi, vineri, 19 ianuarie, al treilea cantonament al iernii și al doilea din acest ultim stagiu de pregătire din Antalya. Laurențiu Reghecampf a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că este bucuros că încet-încet jucătorii cu probleme medicale își revin, dar și că va mai dura ceva până când se va putea baza pe întreg lotul.

EXCLUSIV O nouă amânare! Când va primi CFR Cluj răspunsul de la TAS

cfr cluj jucatori

CFR Cluj a început actualul sezon cu un deficit de șase puncte și de atunci ardelenii își caută dreptatea pe la Tribunalul Sportiv pentru Arbitraj de la Lausanne. Reprezentanții celor de la TAS le-au transmis ardelenilor azi, vineri, 29 ianuarie, data la care vor primi un răspuns ferm.

Horia Tecău este în finala probei de dublu mixt de la Australian Open

Tecau

Horia Tecău are un parcurs excelent în proba de dublu mixt de la Australian Open, românul reușind calificarea în finală.

VIDEO Al zecelea transfer! Timo Gebhart s-a alăturat lotului Stelei, în Antalya: "Sunt fericit!"

capt Gebhart

Timo Gebhart (26 de ani) este ultimul jucător sosit sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf în această iarnă. Mijlocaşul german şi-a reziliat contractul cu FC Nurnberg şi în cursul acestei nopţi a ajuns în Antalya, unde s-a alăturat lotului Stelei.

VIDEO Real - Olympiacos 84-72. Fenerbahce, singura echipă neînvinsă

euroliga

Etapa a cincea din Top 16 a Euroligii a adus reeditarea finalei de anul trecut, care a avut acelaşi deznodământ ca acum. Real Madrid a fost condusă de Olympiacos doar în primul sfert după care, campioana Europei s-a dezlănţuit şi a câştigat partida cu 84-72.

VIDEO Las Palmas - Valencia 0-1. "Liliecii" s-au calificat în semifinalele Cupei Regelui

valencia 1

Fără victorie în Primera în mandatul lui Gary Neville şi plecată de la 1-1 în turul sferturilor cu Las Palmas, Valencia a marcat golul calificării la prima actiune periculoasă, prin Rodrigo.

VIDEO Planul B dacă nu vine Enache. Îl reprofilează Reghe pe Adi Popa fundaş dreapta?

adi popa

Laurenţiu Reghecampf a vorbit din nou despre transferul lui Enache, însă a dezvăluit că Steaua este acoperită şi în cazul în care mutarea nu se va concretiza.

Ioan Neculaie, reţinut după ce a fost audiat aproape 10 ore 

neculaie monitorul-expres

Ioan Neculaie, patronul clubului FC Braşov, a fost reţinut, joi seară, de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, după ce a fost audiat timp de aproape zece ore în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care au avut loc perchezi

VIDEO Mirandes – Sevilla 0-3. Oaspeţii, în semifinalele Cupei Regelui, fără gol primit

sevilla-2

Sevilla s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei după dubla victorie din sferturi cu divizionara secundă Mirandes.

Pregăteşte Astra transferul lui Enache? Liderul s-a înţeles cu Scarlatache

scarlatache

Gabriel Enache are drum liber spre Steaua. După ce a fost exclus din lot, în urma declaraţiilor făcute la adresa campioanei, Astra a rezolvat transferul unui fundaş dreapta.

Veste foarte bună pentru Gâlcă! Caicedo e 100% al lui Espanyol şi sunt şanse mici să plece

caicedo

Costin Gâlcă se poate declara un antrenor fericit. La câteva ore după ce s-a oficializat transferul lui Arlauskis, oficialii lui Espanyol au reuşit să se asigure că cel mai important jucător al e

EXCLUSIV Llullaku s-a înţeles cu CSMS Iaşi

azdren

CSMS Iaşi a făcut prima mutare pe piaţa transferurilor din această iarnă. Echipa lui Nicolo Napoli a bătut palma cu Azdren Llullaku, fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaş.

Reghecampf are un mare obiectiv pentru începutul de an: revenirea în Ghencea

reghe ghencea

Laurenţiu Reghecampf are un mare obiectiv pentru începutul anului 2016: Steaua să revină în Ghencea.

VIDEO Calaraşi - Dinamo 32-29. Dunărea, în Final four-ul Cupei! 

handbal dunarea

În direct la Digi Sport, Dunărea Călăraşi s-a calificat în Final four-ul Cupei Românei la handbal masculin, învingind-o pe Dinamo cu 32 la 29.

VIDEO Jucătorii nu au asigurări medicale în cantonamentul din Turcia

romania-3

După scandalul cu Steaua şi modul în care s-au ales adversarele din cantonamentul din Turcia, FRF este acuzată de preşedintele Pandurilor, Narcis Răducan, că nu le-a făcut asigurări medicale jucătorilor prezenţi în Antalya.

Djokovic a dezvăluit cum l-a învins pe Federer: "Am jucat cele mai bune două seturi"

nole-1

Dominator în faţa elveţianului Roger Federer (6-1, 6-2, 3-6, 6-3), Novak Djokovic s-a calificat pentru a cincea finală de Mare Şlem la rând, iar după meci a declarat pentru L'Equipe că este ''foarte, foarte mulţumit'' de jocul său.

VIDEO "Steaua e cumva Real Madrid?". De ce a refuzat Ivan acum 2 zile campioana

IVAN

Andrei Ivan a refuzat Steaua, chiar după ce Gigi Becali anunţase că afacerea e ca şi făcută. Campioana urma să plătească 3 milioane de euro Craiovei, dar poziţia atacantului a fost de neclintit: "Nu mă duc la nicio Steaua", a spus acesta, iar reacţia lui nu i-a surprins totuşi pe oficialii olteni.

VIDEO Enache, "verde" spre Steaua. Ce zice Şumudică

enache bun

Gabriel Enache rămâne în continuare o ţintă pentru Steaua, iar Marius Şumudică pare că s-a obişnuit că fotbalistul său va ajunge în cele din urmă sub comanda lui Reghecampf.

VIDEO Rapid Bucuresti - HCM Baia Mare 24-34. Succes clar, dar plătit scump

handbal rapid

HCM Baia Mare a făcut spectacol în duelul cu cea mai slabă defensivă din Liga Naţională. Vicecampioanele României au trecut în deplasare de Rapid cu 34-24, iar la final au acuzat jocul dur al adversarelor.

Transfer de marcă: Arsenal s-a înţeles pentru Yarmolenko

yarmolenko

Arsenal a reuşit încă un transfer spectaculos, după ce în ultimii ani i-a adus pe Mesut Ozil şi Alexis Sanchez. "Tunarii" s-au înţeles cu Dinamo Kiev pentru mutarea lui Andriy Yarmolenko.

Ivan, iar aproape de Steaua? "Sunt gânduri bune ale lui". Situaţia lui Budescu

ivan-6

Transferul lui Andrei Ivan la Steaua este din nou de actualitate, deşi se părea că atacantul va refuza oferta.

VIDEO Dunărea Brăila - CSM Bucureşti 27-34.Campioana s-a desprins în repriza a doua

handbal dunarea

Derby-ul etapei a 17-a din liga feminină de handbal a contat numai în prima repriză. Atât a putut să ţină ritmul Dunărea Brăila împotriva campioanelor de la CSM Bucureşti.

Gest superb. Ajax îi va asigura unui fan de 80 de ani transportul la şi de la stadion

suporter ajax

Respectul pentru fani este extrem de important la marile cluburi ale Europei, iar Ajax Amsterdam a dovedit o dată în plus acest lucru.

Titlul, misiune posibilă pentru Viitorul: "Echipa nu are deloc presiune"

viitorul-6

Adnan Aganovic este convins că Viitorul, echipa de la care a plecat în această iarnă, poate câştiga primul titlu din istorie. Croatul, care a marcat de 7 ori în primele 23 etape, a fost vândut la AEL Limassol, dar rămâne fanul trupei lui Hagi.

Probleme în paradis. Atmosfera în vestiarul lui Bayern "nu e aşa bună" 

guardiola bayern

Bayern Munchen este lider în campionat, însă atmosfera în echipă ''nu este aşa bună'', potrivit unuia dintre jucătorii lui Pep Guardiola, scrie joi revista Kicker. Această situaţie a

Ranieri ar putea reveni la Chelsea. Italianul este pe lista lui Roman Abramovich

ranieri chelsea

Claudio Ranieri, care are un sezon excelent cu Leicester City, atualul lider din Premier League, ar putea fi protagonistul unei spectaculoase reveniri la Chelsea. Tehnicianul italian este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Guus Hiddink, la finalul sezonului, susţine The Telegraph.

Elhamed e la un pas de o revenire la Dinamo: "Să învingem Steaua!"

elhamed

Hatem Elhamed este la un pas de o revenire în Liga 1, tot la Dinamo. Israelianul de 24 de ani nu s-a acomodat la Gent, acolo unde a ajuns după împrumutul în "Ştefan cel Mare" şi e dispus să joace din nou în tricoul "câinilor roşii".

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult