Ultimele stiri

VIDEO Reghe a anunţat ultimul transfer. Interesul pentru Găman, confirmat

gaman 1

Laurenţiu Reghecampf a confirmat interesul Stelei pentru fundaşul Astrei Valerică Găman. Germanul Gebhart va ajunge în această seară în Turcia, iar mâine va efectua primul antrenament cu Steaua.

VIDEO Hagi critică hotărârea steliştilor: "Jucătorii nu sunt respectaţi în România"

romania-2

Disputa dintre Anghel Iordanescu şi Laurenţiu Reghecampf se poate lăsa cu urmări pentru cei şase jucători care nu s-au prezentat la naţională. Fost selecţioner al României şi actual adversar al Stelei în campionat, Gică Hagi este convins că doar fotbaliştii campioanei vor avea de suferit.

VIDEO Riscă Reghecampf să fie suspendat? "Trebuie sesizată Comisia de Disciplină"

reghe suspendare

Polemica iscată de refuzul Stelei de a-şi lăsa jucătorii la turneul din Turcia al echipei naţionale este departe de a se încheia. Mai mult decât atât, antrenorul campioanei, Laurenţiu Reghecampf, riscă să fie suspendat în urma acestui scandal.

Surpriză la Indian Wells: Venus Williams revine în turneu, după 15 ani

surorile williams

Venus Williams a decis să revină la Indian Wells, unul dintre cele 4 turnee de categorie Premier Mandatory din circuitul WTA, după o pauză de 15 ani, informaţie confirmată de site-ul oficial al competiţiei.

Trei mari dileme pentru Reghecampf. Ce titulari din tur pot "sări din schemă"

collage steaua-1

Reghecampf are trei mari dileme înainte de reluarea campionatului. Momcilovic, Bourceanu şi Adi Popa nu au garantate posturile de titular.

VIDEO "Buffon din Eccellenza." Patru parade senzaţionale în doar câteva secunde

ilardi parade

Nino Ilardi, un portar din Eccellenza, una dintre ligile de amatori din Italia, îşi trăieşte momentele de glorie, după ce a devenit o adevărată vedetă pe internet.

Alibec le promite fanilor: "Voi marca în Franţa". Povestea de vis a Europeanului

alibec-1

Denis Alibec este unul dintre candidaţii unui loc în naţionala României, la Europeanul din Franţa. Jucătorul Astrei promite că, dacă va ajunge la competiţia din această vară, va marca.

America de Sud îl susţine pe Gianni Infantino în cursa pentru preşedinţia FIFA

infantino america de sud

Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) a confirmat, joi, că cei 10 membri ai săi îl vor susţine pe candidatul Gianni Infantino, secretar general al UEFA, la alegerile pentru preşedinţia FIFA, care se vor desfăşura pe 26 februarie.

Dinamo - FK Ural 1-1. Rednic a scos echipa de pe teren

dinamo

Iată echipa de start anunțată de antrenorul Mircea Rednic:

VIDEO EXCLUSIV "Şumi" nu îl vede pe Găman la Steaua: "A realizat multe datorită clubului"

gaman-2

Steaua continuă să facă oferte pentru jucătorii Astrei. După Budescu şi Enache, "roş-abaştrii" au o nouă ţintă: pe Valerică Găman. Fundaşul în vârstă de 27 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract, însă Marius Şumudică nu vrea să-l dea.

VIDEO Pregătire fizică dură pentru poloiştii dinamovişti: "Am fost devastaţi"

polo dinamo

Poloiştii de la Dinamo se antrenează intens pentru a doua parte a sezonului şi pentru Cupa României. Alb-roşiii pun mare accent pe pregătirea fizică. "În 25 de ani de carieră nu am mai muncit atât la un antrenament pe uscat", spune veteranul Alexandru Matei.

EXCLUSIV Starea lui Dănuț Lupu se îmbunătățește. Cât mai stă la terapie intensivă

danut lupu internat

Chiar dacă foarte lent, se poate spune că există o minimă evoluţie în ceea ce îl priveşte pe Dănuţ Lupu.Lucrurile pozitive sunt constituite de faptul că a trecut acea perioadă de 2-3 zile considerată critică şi în care starea sa s-ar fi putut înrăutăţi dramatic în orice moment.

Revine Liga 1! Programul și televizările etapelor a 24-a și a 25-a

colaj liga 1 steaua voluntari asa tg mures pandurii

Liga 1 se reia pe 12 februarie, cu etapa a 24-a din sezonul regulat. Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit și orele de disputare ale meciurilor din primele două runde programate în acest an.

VIDEO Andreea Chiţu începe pregătirea pentru JO. Revine pe tatami la Paris

andreea chitu rio

Andreea Chiţu începe pregătirea pentru Jocurile Olimpice la Paris. Numărul 1 mondial la categoria 52 kg, judoka antrenată de Florin Bercean va participa la Grand Slam-ul din capitala Franţei, programat pe 6 şi 7 februarie.

Lewandowski a decis la ce club va juca! E decis să aștepte un an pentru asta

lew

Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen, a decis la ce club vrea să se transfere. Deși a fost ofertat de granzii englezi și de Paris Saint-Germain, polonezul a hotărât că va juca pentru Real Madrid, scrie cotidianul The Independent.

VIDEO Dubii în privinţa ultimului transfer la Viitorul

goulon viitorul

Gică Hagi a transferat un bodyguard la Viitorul. "Noi aşa îi spuneam lui Goulon în Cipru", s-a amuzat Emil Ninu, care nu crede că francezul va face faţă în Liga 1.

Curiosul caz al domnului Ivan. Andrei Ivan

andrei ivanahahah

Mutu, după debutul la ASA: "Mă simt din ce în ce mai bine. Vrem în play-off!"

mutu-6

VIDEO ASA Tg. Mureș - Pogon Szczecin 0-0. Adrian Mutu a jucat, miercuri, pentru prima dată în tricoul vicecampioanei ASA Tg. Mureș.

Încă doi jucători la Poli Timișoara. Florin Marin vrea neapărat și un portar

pisas

După spaniolul Abel Suarez, Poli Timișoara a mai efectuat două transferuri în această iarnă. E vorba de doi fotbaliști din Curaçao, atacantul Prince Rajcomar (30 de ani), de la Maastricht, din liga a doua olandeză, respectiv mijlocașul stânga Everon Pisas (21 de ani, foto), ultima oară la echipa olandeză FC Dordrecht.

DNA s-a sesizat din oficiu în cazul acoperişului Arenei Naţionale. Acuzaţii de abuz în serviciu

acoperis arena nationala

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) anunţă că procurorii s-au sesizat din oficiu şi efectuează acte de urmărire penală in rem pentru abuz în serviciu în cazul acoperişului Arenei Naţionale.

Adebayor surprinde, după ce a semnat cu Crystal Palace: ”Va trebui să caut acest club pe Google”

adebay

Emmanuel Adebayor a semnat cu Crystal Palace un contract pe șase luni, revenind astfel în fotbal după jumătate de an în care a fost fără echipă, după despărțirea de Tottenham în vară. Togolezul va primi un salariu de 400.000 de euro pe lună la noua sa echipă, locul 11 în acest moment în Premier League, după 23 de etape scurse.

VIDEO Adorabil! Reacția unui puști care a primit pucul la un meci de hochei

hochei puc

Pasiunea pentru sport naște cele mai naturale reacții, indiferent de vârstă. Unul dintre cele mai recente exemple vine din hocheiul din NHL.

George Copos: ”Cărțile se scriu din cărți citite! Doar geniile au altă posibilitate!”

copos plagiat

Universitatea Bucureşti a confirmat că George Copos a plagiat în lucrarea sa, "Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI", care i-a adus eliberarea din închisoare înainte de termen.

Irina Begu s-a retras din echipa de Fed Cup! "Nu mi-a trecut problema la genunchi"

irina beguu

După emoțiile în privința Simonei Halep și retragerea Alexandrei Dulgheru, echipa României de Fed Cup primește o nouă lovitură: Irina Begu și-a anunțat retragerea, înainte de meciul cu Cehia, care e programat pe 6 și 7 februarie, la Cluj.

Creşterile salariale ale lui Messi şi Neymar ameninţă poziţia lui Bartomeu

messi neymar salarii

Tripleta Lionel Messi-Neymar-Luis Suarez este motiv de mândrie pentru FC Barcelona şi fanii săi, iar banii cheltuiţi de club pe salariile celor trei sud-americani nu sunt deloc puţini. În condiţiile în care Messi şi Neymar ar urma să aibă salarii mai mari din sezonul viitorul, gruparea catalană riscă să depăşească plafonul salarial impus de liga spaniolă.

Denis Alibec: "La Astra m-am maturizat!" VIDEO Golul pe care îl consideră cel mai frumos din carieră

alibec antrenament frf nationala

La Astra Giurgiu, Denis Alibec traversează unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei. Este cel mai bun marcator al liderului la zi din Liga 1, la egalitate cu Budescu și spune că secretul prestațiilor sale este gradul de maturitate pe care l-a atins la gruparea de pe malul Dunării.

Budescu pleacă în Extremul Orient. Se va îmbogăţi în liga a II-a chineză

budesc

Aflat acasă, alături de familie, pentru a-i fi mai uşor să-şi rezolve viitorul, Constantin Budescu este din nou aproape de lovitura carierei. Iar după vizita fără efect în Qatar, Budescu va pleca mâine, vineri, 29 ianuarie, spre China. Iar dacă datele tratativelor vor rămâne neschimbate, căpitanul Astrei va lua o sumă foarte mare de bani la noua sa echipă, care evoluează în liga secundă din China

Primul transfer cerut de Gâlcă: Arlauskis a trecut vizita medicală şi a fost prezentat de Espanyol

arla-3

Costel Gâlcă a reușit să obțină primul jucător pe care l-a cerut la Espanyol. Giedrius Arlauskis a ajuns azi noapte la Barcelona și astăzi, de dimineață, a trecut vizita medicală la o clinică din capitala Cataloniei, urmând a semna astăzi contractul cu Espanyol.

Un nou amical pentru România. Partidele din Turcia, ÎN DIRECT pe Digi Sport

romania nationala frf antalya

Primul amical al selecționatei divizionare a României din cantonamentul din Turcia, cu Torpedo Kutaisi, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 19:00. Partida va putea fi urmărită și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Djokovic, în ultimul act la AO. A cincea finală consecutivă de Grand Slam pentru sârb

nolefed

Sârbul Novak Djokovic s-a impus în semifinala Australian Open în fața elvețianului Roger Federer, în patru seturi, 6-1, 6-2, 3-6, 6-3, calificându-se în finala competiției.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult