Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Măsură de compromis: Arena Națională va putea găzdui meciuri, dar pe răspunderea FRF și a Primăriei! 

arena national

Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, a fost închis la începutul lunii noiembrie, întrucât s-a descoperit că nu are avizul ISU de funcționare, membrana din care este construit acoperișul retractabil fiind dintr-un material care nu este încadrat în legislația europeană și nu este omologat în România.

Cristiano și Ramos pentru liniștea lui Zidane

000 DV2223007

Conflict Spalletti-Totti? Reacţia surprinzătoare a căpitanului Romei, la finalul meciului cu Real

totti rea

AS Roma este aproape eliminată din Liga Campionilor, după ce a pierdut meciul tur cu Real Madrid, scor 0-2, chiar pe teren propriu. În afara dezamăgirii produse de rezultat, căpitanul giallorossilor, Francesco Totti, este nemulţumit şi de faptul că joacă tot mai puţin.

Real, prima repriză din ultimii 5 ani fără șut pe poartă în UCL: ”Un joc fără identitate”

real madrid

”Galacticii” au făcut un pas important spre sferturile de finală ale UEFA Champions League după succesul repurtat miercuri seară pe ”Olimpico”.

Două transferuri pentru ACS Poli. Bănăţenii au luat un jucător care a evoluat pentru City, lângă Balotelli

alex nimley

ACS Poli are ca obiectiv salvarea de la retrogradare şi face toate eforturile pentru a-şi atinge ţelul. Trupa de pe Bega s-a întărit astăzi cu doi fotbalişti din liga a 4-a din Anglia. Mijlocașul Ross Jenkins (25 ani) și atacantul Alex Nimely (24 ani) s-au înţeles cu echipa din Vestul ţării, anunţă banatulazi.ro.

ACS Poli s-a înţeles cu doi jucători! Alex Nimley a evoluat lângă Balotelli, la City

alex nimley

ACS Poli are ca obiectiv salvarea de la retrogradare şi face toate eforturile pentru a-şi atinge ţelul. Trupa de pe Bega s-a întărit astăzi cu doi fotbalişti din liga a 4-a din Anglia. Mijlocașul Ross Jenkins (25 ani) și atacantul Alex Nimely (24 ani) s-au înţeles cu echipa din Vestul ţării, anunţă banatulazi.ro.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Peteleu forţează transferul la Dinamo, dar bucureştenii îl vor doar gratis

peteleu dinamo

Andrei Peteleu a refuzat să se prezinte la antrenamentele Petrolului şi negociază de zor în aceste zile cu Dinamo. Alb-roşiii nu vor, însă, să plătească vreun ban pentru transferul fundaşului, care mai are contract cu ploieştenii până în vara lui 2017.

Reghe avertizează adversarele Stelei: ”Vom arăta din ce în ce mai bine!”

staniu hamroun steaua-1

Steaua a câștigat la Chiajna, dar Laurențiu Reghecampf nu a fost mulțumit de prestația elevilor săi. Antrenorul roș-albaștrilor, care vrea să ajungă pe primul loc până la finalul sezonului regulat, adică în următoarele două etape, și-a argumentat, ÎN DIRECT la Digi Sport, teoria.

Kristoff e de neoprit. "Thor" a câştigat etapa a 3-a din Turul Omanului

kristoff-1

Alexander Kristoff (Katusha) este de neoprit în acest start de sezon. Rutierul norvegian s-a impus astăzi în etapa a 3-a din Turul Omanului, învingându-i la sprint pe Moreno Hofland (Lotto olandez) şi Roy Jans (Wanty-Groupe Gobert).

Noul zburător din NBA. Învinsul din concursul de slam-dunk ar fi câştigat bronzul olimpic la înălţime

aaron gordon

Aaron Gordon a fost învins de Zach LaVine în finala concursului de slam-dunk din cadrul All Star Weekend-ului, dar a câştigat admiraţia lumii întregi. Deşi nu a plecat acasă cu trofeul, baschetbalistul lui Orlando Magic a oferit momentul serii, iar una dintre execuţiile sale i-ar fi putut aduce medalia de bronz la Jocurile Olimpice, la săritura în înălţime.

Halilovic a jucat bine împotriva Barcelonei, dar nu e sigur de revenirea pe ”Camp Nou”

halilovic barcelona

Catalanii s-au impus la pas în restanța din etapa a 16-a, ba chiar și-au permis să rateze și un penalty, prin Suarez, dar prestația elevilor lui Abelardo nu a fost deloc una slabă.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} După Alcenat, Dragomir aduce şi un fundaş central la FC Voluntari. Al 17-lea transfer al iernii

sissoko voluntari

FC Voluntari continuă să se întărească, în încercarea de a se menţine în prima ligă şi în sezonul viitor. După ce l-a adus sub formă de împrumut pe Jean Sony Alcenat, de la Steaua, preşedintele de onoare al ilfovenilor, Dumitru Dragomir, a mai rezolvat un transfer.

"Ofertă de nerefuzat pentru Rooney". Chinezii vor să facă din englez cel mai bine plătit jucător din istorie

rooney aguero

Wayne Rooney ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din lume. Manchester United a primit o ofertă de nerefuzat din China pentru starul său.Asiaticii

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Feroezul lui Dinamo speră să fie adversarul lui Mutu: "Ar fi extraordinar"

feroez mutu

Primul feroez din istoria Ligii 1, Leo Bartalsstovu, aşteaptă cu nerăbdare să fie adversarul unor jucători pe care i-a admirat în copilărie. În play-off, Dinamo va juca împotriva echipei lui Gică Hagi, Viitorul. Sanse importante de calificare în primele şase are şi ASA Târgu Mureş, la care a debutat deja Adrian Mutu, un alt fotbalist pe care nordicul îl urmărea la televizor.

În ciuda declaraţiilor, Şumudică l-a inclus pe Enache în lotul Astrei pentru partida cu Botoşaniul

enache bun

Gabi Enache face parte din lotul Astrei pentru partida cu Botoşani. Deşi Şumudică a cr

Benzema, control judiciar ridicat. N-are voie să vorbească în continuare cu Valbuena

benzema

Controlul judiciar impus fotbalistului francez Karim Benzema a fost ridicat parţial de judecătorul de instrucţie, însă atacantul are în continuare interdicţia de a-l întâlni pe coechipierul său de la naţionala Franţei, Mathieu Valbuena, conform unei surse judiciare.

Hamza a explicat de ce a refuzat Steaua, dar și câte goluri vrea să dea la Concordia

hamza

Younes Hamza (29 de ani), cea mai recentă lovitură dată de piața transferurilor de către cei de la Concordia Chiajna, a spus, la prezentarea sa oficială, câte goluri și-a propus să marcheze la revenirea în Liga 1, dar și motivul pentru care nu a semnat cu Steaua, în vara lui 2014.

Falub i-a dat replica lui Rednic: "Să-şi aleagă tactica potrivită pentru el, când o să joace cu Steaua"

falub rednic

Antrenorul Concordiei Chiajna, Adrian Falub, i-a dat replica lui Mircea Rednic, după ce tehnicianul dinamovist a ironizat tactica ilfovenilor din meciul cu Steaua, pe care campioana l-a câştigat cu 2-0.

Echipele oficiale de piloţi pentru sezonul 2016 de Formula 1

nico rosberg

Echipa britanică Manor Racing a fost ultima care a confirmat echipa de piloţi cu care va concura în sezonul 2016 de Formula 1, după angajarea indonezianului Rio Harya

"Bicfalvi a semnat cu Steaua!". Gafă în presa din Vest

bicfalvi 1

Dinamo a reuşit în urmă cu două zile cel mai important transfer din această iarnă. Rednic a reuşit să îl înregimenteze pe Eric Bicfalvi, dar în unele platforme online din Vest, mijlocaşul a fost anunţat că a semnat cu Steaua.

Şansa lui Râpă! Titular în mandatul lui Rădoi, fundaşul poate profita de suspendarea lui Papp

rapa bn

Cornel Râpă şi-a pierdut locul de titular la Steaua, însă are ocazia să îi demonstreze lui Reghecampf că se poate baza mult mai des pe el. Fostul gălăţean poate profita de suspen

Cifrele incredibile ale lui Lionel Messi, primul fotbalist din La Liga care a atins borna de 300 de goluri

messi gijon

Lionel Messi a reuşit o dublă în victoria pe care FC Barcelona a obţinut-o pe terenul lui Sporting Gijon, scor 3-1, şi a devenit primul jucător din istoria La Liga care depăşeşte bariera celor 300 de goluri.

Ganea crede că Ivan a greșit că a rămas la Craiova: ”Trebuia să se ducă la Steaua!”

ivan craiova-2

Andrei Ivan, care a împlinit 19 ani în ianuarie, a fost unul dintre jucătorii pe care Steaua i-a dorit cel mai mult în pauza de iarnă. Chiar dacă perioada de mercato din Liga 1 se va încheia la 22 februarie, atacantul a decis să continue la Craiova cel puțin până la vară.

Martins, ultimul transfer important pentru chinezi. Nigerianul a semnat cu Shanghai Shenhua

martins

Nigerianul Obafemi Martins (foto, pe vremea când evolua la Rubin Kazan), fostul atacant al echipei Inter Milano, s-a despărţit de formaţia americană Seattle Sounders urmând să-

Alcenat şi-a găsit echipă! Haitianul întregeşte "colonia" de la Voluntari 

alcenat

Jean Sony Alcenat a semnat cu Voluntariul. Fundaşul dreapta al Stelei s-a înţeles pentru un contract până în vară cu formaţia nou-promovată.Anunţat de campioană că e liber să îşi caut

Șumudică a dezvăluit ziua în care va primi verdictul din partea Comisiei de Disciplină. ”Am spus tot”

sumudica-2

Marius Șumudică (44 de ani) pare deja resemnat după ce a fost audiat de reprezentanții Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, ca urmare a acuzațiilor că ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga 1 şi alte competiţii.

Real Madrid aleargă mai mult cu Zidane decât cu Benitez. Cifrele meciului de la Roma

real madrid km roma

Nu mai este niciun secret că jucătorii lui Real Madrid se simt mai bine avându-l ca antrenor pe Zinedine Zidane, cel care i-a luat locul lui Rafa Benitez. Cifrele succesului obţinut de "galactici" la Roma, scor 2-0, în turul optimilor de finală din Liga Campionilor, arată şi că fotbaliştii echipei din capitala Spaniei sunt dispuşi să alerge mai mult pentru tehnicianul francez.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Gigi Mulţescu în locul lui Florin Marin? Reacţia timişorenilor

collage-3

Poli Timişoara a început 2016 la fel de slab pe cât l-a încheiat. Dacă în ultima etapă din 2015 nu erau multe pretenţii de la meciul din deplasare cu Steaua, 1-3 la Piteşti, acum lucrurile au stat altfel.

Şumudică e de acord cu transferul! Enache l-a supărat rău: "S-a ascuns în tribune la Steaua. Nu e bărbat!" 

enache steaua-2

Transferul lui Enache la Steaua a redevenit de actualitate. Iniţiativa fotbalistului de a mer

7, cu noroc pentru Keylor Navas! 630 de minute fără gol primit în UCL

keylor navas

”Galcticii” au obținut o victorie importantă, miercuri seară, pe ”Olimpico”, și au făcut un pas aproape decisiv spre sferturile de finală ale UEFA Champions League.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult