Ultimele stiri

Pantilimon a adus în vestiarul lui Watford, unde se vorbesc 15 limbi, un limbaj unic

pantilimon limbaj

Costel Pantilimon s-a transferat în ianuarie la Watford, cel mai cosmopolit club din Premier League, în vestiar fiind 22 de naționalități și vorbindu-se 15 limbi. Românul a dus totuși un limbaj unic la noua sa echipă, după cum scrie wdsport.co.uk, principalul portal sportiv din Watford.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Stanciu a semnat un nou contract cu Steaua. Mijlocaşul va rămâne în curtea campioanei până în 2021

stanciu bun

Nicuşor Stanciu a semnat în această seară un nou contract cu Steaua. Unul dintre cei mai în formă jucători ai campioanei, mijlocaşul şi-a prelungit înţelegerea cu roş-albaş

City, într-o situaţie incredibilă. Pellegrini: "Am 13 jucători apţi pentru Champions League"

kdb

Manchester City se află într-o situaţie dificilă înainte de două dintre cele mai importante me

a:1:{i:0;s:16:"Live Video&Score";} HCM Baia Mare - Thuringer 38-27! Calificate în sferturile de finală

bucurie baia mare

Handbalistele de la HCM Baia Mare pot obţine, astăzi, calificarea în sferturile Champions League. Pentru asta, trebuie să câştige cu ultima clasată din grupă, Thuringer, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 18:00.

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Ferrari şi-a prezentat oficial monopostul pentru CM 2016. Noutăţile propuse de italieni

ferrari-1

Ferrari a prezentat noul monopost pentru Formula 1, pe care l-a botezat SF16-H şi care va fi folosit în sezonul 2016.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Sara Errani, prima finalistă a turneului WTA de la Dubai. Competiția e ÎN DIRECT la Digi Sport

sara erani

Sara Errani (22 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de 1.734.900 dolari. ÎN DIRECT la Digi Sport, italianca s-a impus în faţa ucrainencei Elina Svitolina (21 WTA) în două seturi identice, 6-4, 6-4.

Rafa Benitez poate pierde câteva milioane de euro, după ce l-a criticat public pe Florentino Perez

benitez real

Rafa Benitez nu s-a împăcat cu faptul că a fost demis de la Real Madrid şi l-a atacat dur pe preşedintele grupării din capitala Spaniei, Florentino Perez. Criticile l-ar putea costa câteva milioane de euro.

"Mult succes la FCSB, Gabi Enache!" Mesajul Astrei pentru noul jucător al Stelei

enache astra

Povestea transferului lui Gabi Enache la Steaua s-a încheiat. Roș-albaștrii au plătit 500.000 de euro în schimbul internaționalului român care va efectua în această seară prima ședință de pregătire la Steaua. Oficialii Astrei au postat un mesaj pagina oficială de Facebook a clublui în care anunță despărțirea de Enache.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Budescu nu-l iartă pe Enache pentru transferul la Steaua: "L-am ironizat puțin"

budescu enache

Transferul lui Gabriel Enache la Steaua l-a luat prin surprindere pe Constantin Budescu. Internaționalul român nu și-ar fi dorit ca fostul său coechipier de la Astra să întărească rivala Steaua și l-a taxat pe fotbalistul pe care roș-albaștrii au plătit 500.000 de euro.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Un altfel de interviu cu Ronaldo. De la preferințe culinare la mărci de mașini preferate

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui interviu inedit. Starul portughez al Realului a răspuns unor întrebări mai puțin obișnuite.

Ioan Niculae rămâne la închisoare cel puţin încă trei luni

nicu

Tribunalul Dâmbovița a respins, vineri, cererea de eliberare condiționată a omului de afaceri Ioan Niculae, condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, în dosarul "Mită la PSD". Niculae mai poate solicita eliberarea condiționată, conform soluției instanței, după data de 19 mai 2016.

Probleme la Pandurii. Finanţarea echipei de către Complexul Energetic Oltenia, suspendată

pandurii CEO

Pandurii Tg. Jiu se pregăteşte de play-off, dar gorjenii au motive de îngrijorare. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunţat că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia vor fi suspendate, această măsură afectând şi clubul de fotbal.

Ganea a cedat: nu va folosi jucătorii luaţi împrumut la meciul direct Voluntari - Steaua

ganezu

Joi dimineaţă, în platoul emisiunii Digi Sport Matinal, Ionel Ganea repeta ce a zis după meciul Concordia-Steaua, 0-2: "Jucătorii împrumutaţi de la Steaua vor fi pe teren la meciul din etapa viitoare. Dacă vor fi sănătoşi, eu îi bag pe teren contra Stelei". Declaraţia a stârnit furia conducerii echipei lui Reghe, dar şi opoziţia şefului de la Voluntari, Dumitru Dragomir. Azi, la conferinţa de presă de la Voluntari, Ganea lăsat să se înţeleagă că a cedat.

Echipa de Liga Campionilor a lui Reghecampf. Cum va arăta 11-le Stelei cu Enache

reghe enache

Steaua a alergat aproape toată perioada de transferuri din această iarnă după Gabriel Enache şi până la urmă jucătorul va îmbrăca tricoul roş-albaştru în partea a doua a sezonului.

Primăria Capitalei nu îşi asumă redeschiderea Arenei Naţionale "pe propria răspundere"

arena 1

Primăria Capitalei nu vrea să îşi asume redeschiderea Arenei Naţionale pe "propria răspundere" până când nu va exista o soluţie legală clară care să permită, din nou, organizarea competiţiilor sportive, a declarat purtătorul de cuvânt al PMB, Alexandru Ichim.

Englezii susțin că Mourinho a semnat deja un precontract cu Manchester United

jose mourinho

Plecarea lui Louis Van Gaal de la Manchester Untied nu mai e decât o chestiune de timp, ținând cont că rezultatele diavolilor în era olandezului au fost dezamăgitoare. Succesorul batavului va fi Jose Mourinho, anunță englezii, care scriu că lusitanul a semnat deja un precontract cu United.

Încă un stelist la FC Voluntari. Ilfovenii au obţinut împrumutul unui jucător venit în ianuarie

steaua achizitii

Continuă transferurile pe axa Steaua - FC Voluntari. Campioana l-a împrumutat la gruparea ilfoveană şi pe Sebastian Chitoşcă, după ce Cătălin Ştefănescu, Alexandru Tudorie, Rareş Enceanu şi Jean Sony Alcenat au parcurs acelaşi drum, anunţă Gazeta.

Mai pregătește City o mutare de marcă? "Aș putea lucra cu Guardiola pe viitor"

pep guardiola

Paul Pogba este unul dintre cei mai curtați jucători din Europa în acest moment și cluburile de top se bat pentru semnătura sa. Francezul e dorit atât de Real Madrid cât și de Barcelona, dar ar putea ajunge înapoi la Manchester. Nu la United, ci la rivala City, acolo unde din vară va fi antrenor Pep Guardiola.

a:1:{i:0;s:10:"Video&Foto";} A început prezentarea monoposturilor pentru sezonul 2016 al CM de Formula 1

wiliams1

Williams Mercedes este ultima echipă din Formula 1 care şi-a prezentat monopostul pentru sezonul 2016.

Football Leaks continuă dezvăluirile. Clauză anti-Barcelona pentru Di Maria

di maria

Real Madrid l-a vândut pe internaţionalul argentinian Angel Di Maria echipei engleze de fotbal Manchester United, în august 2014, incluzând în contract şi o clauză împotriva cluburilor spaniole, principala vizată fiind "eterna rivală" FC Barcelona, cu penalizări cuprinse între 30 şi 50 milioane euro.

Rezerva lui Tătăruşanu a răbufnit: "Aventura mea la Fiorentina se încheie astăzi". Reacţia clubului

sepe fiorentina

Luigi Sepe, rezerva lui Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina, a reacţionat dur după ce portarul român a fost titularizat în premieră de Paulo Sousa în Europa League. Până acum, portarul împrumutat de la Napoli a apărat mereu în UEL, iar faptul că a rămas pe bancă împotriva lui Tottenham l-a făcut să ia atitudine.

Barcelona respiră MSN. Tripleta catalanilor, implicată deja în 100 de goluri în acest sezon

msn bucurie

Lionel Messi, Luis Suarez și Neymar sunt de neoprit în acest sezon și cifrele celor 3 oameni de atac ai Barcelonei impresionează. Tripleta catalanilor a produs deja 100 de goluri în acest sezon, dintr-un total de 117 reușite de formația pregătită de Luis Enrique.

Maverick Vinales a fost cel mai rapid în testele de la Phillip Island

Maverick Vinales

Marc Marquez a obţinut cel mai bun rezultat în cea de a treia zi a testelor MotoGP din Australia. Cu toate acestea, cea mai bună performanţă, după trei zile pline, i-a aparţinut spaniolului Maverick Vinales.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Dănălache: ”Budescu să nu creadă că-i va fi ușor în China! Toată lumea aşteaptă enorm de la el!”

captura danalache

Cristi Dănălache (33 de ani) e, poate, specialistul român numărul 1 în fotbalul chinez. A jucat cinci ani acolo, dintre care trei ani în prima ligă, la Jiangsu Sainty, echipa antrenată acum de Dan Petrescu și care a fost, în această iarnă, formația cu cei mai mulți bani cheltuiți pe transferuri din întreaga lume.

Se pregăteşte de United. Mourinho va fi în tribune la Inter - Sampdoria şi va urmări doi jucători

icardi miranda

Jose Mourinho revine pe Giuseppe Meazza. Din păcate pentru fanii Interului, doar ca spectator, la meciul nerazzurrilor cu Sampdoria, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. dar tehnicianul portughez va merge la Milano şi în interes de serviciu.

OFICIAL: Enache a semnat pe 5 ani cu Steaua. "Sunt fericit!"

captura enache

Dorit insistent atât de Laurenţiu Reghecampf, cât şi de Gigi Becali, Gabi Enache (25 de ani) este, în sfârşit, jucătorul Stelei. Campioana a ajuns la un acord cu astra pentru transferul fotbalistului de bandă dreaptă. Giurgiuvenii vor primi 500.000 de euro, iar Enache va semna pe 5 ani cu Steaua.

Lucescu o spune cu regret: "Marica nu a ştiut să-şi organizeze viaţa sportivă"

marcia lucescu

"Pentru Marica este ultimul tren către un nivel înalt al fotbalului, la fel cum este şi la Adrian Mutu". Afirmaţia îi aparţine lui Mircea Lucescu şi vorbeşte despre jucători între care este o diferenţă de 7 ani, unul ajuns la 30, iar celălalt la 37 de ani.

Românii din UEL, apreciaţi de presa italiană. Chiricheş, cel mai bun de la Napoli cu Villarreal

chiriches villarreal-1

A fost o seară de uitat pentru reprezentantele Italiei în Europa League, dar jucătorii români de la Napoli, Fiorentina şi Lazio au avut evoluţii apreciate. Vlad Chiricheş a fost desemnat cel mai bun "napoletan" în meciul cu Villarreal.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Steaua confirmă ultima ţintă: "Lung jr. ar fi o soluţie, e un portar de naţională"

silvica

Steaua a rezolvat ieri cel de-al 12-lea transfer al iernii: Gabi Enache este noul jucător al campioanei. Gigi Becali a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că staff-ul roş-albaştrilor îşi mai doreşte achiziţionarea unui portar.

Video FC Botoșani - Astra 0-1. Moldovenii, două bare - giurgiuvenii, 30 de minute cu un om în minus!

captura bucurie astra

Runda cu numărul 25 din Liga 1 începe în această seară, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu disputa dintre FC Botoșani și Astra.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult