Ultimele stiri

Klopp: "Dacă ne vom păstra energia pentru finala cu City, vom pierde returul cu Augsburg"

klopp-3

Liverpool nu a reușit decât un 0-0 pe terenul lui Augsburg, în turul 16-imilor de finală din Europa League, și echipa calificată se va decide pe Anfield. Situația este una destul de complicată pentru Jurgen Klopp ținând cont că după numai 3 zile formația sa va evolua în finala Cupei Ligii Angliei, pe Wembley, împotriva celor de la Manchester City, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Conte şi-a fixat prima ţintă la Chelsea. Vrea un mijlocaş pe care l-a cerut şi la Juventus

nainggolan chelsea

Antonio Conte este unul dintre antrenorii care l-ar putea înlocui pe Guus Hiddink pe banca lui Chelsea, iar antrenorul italian şi-ar fi fixat şi prima ţintă în perioada de mercato din vară.

Steaua nu se opreşte nici după transferul lui Enache. Ultima ţintă a campioanei

steaua portar

Steaua a confirmat ieri că a făcut cel de-al 12-lea transfer al iernii. Campioana s-a înţeles cu Astra pentru Gabi Enache, îar în conturile giurgiuvenilor vor intra 500.000 de euro. Reghe nu vrea să se oprească aici - mai insistă pentru o achiziţie.

Fanii lui United, revoltați după înfrângerea din Danemarca

van gaal-1

Sezonul dezamăgitor al lui Manchester United a continuat joi seară cu o înfrângere pe terenul danezilor de la Midtjylland, în meciul tur al 16-imilor de finală din Europa League. Fanii "diavolilor" n-au fost deloc mulțumiți de rezultat și de jocul echipei și au reacționat violent pe rețele de socializare.

Austeritatea nu mai există la Steaua. Enache va avea unul dintre cele mai mari salarii din lot

enache salariu

Austeritatea nu mai este cuvântul de ordine la Steaua. Patronul Gigi Becali vrea să construiască o echipă capabilă să atace grupele Ligii Campionilor şi pentru asta este decis să bage adânc mâna în buzunar.

MM Stoica se implică deja la Steaua, după eliberare: ”I-am zis să stea liniștit, că află justiția”

mm becali

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a ieșit din închisoare în această săptămână, luni, 15 februarie, după ce a ispășit un an și 11 luni din condamnarea de 3 ani și jumătate primită în Dosarul Transferurilor.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Galatasaray-Lazio 1-1. Echipa lui Ștefan Radu s-a întors neînvinsă din Turcia

stefan radu lazio

Galatasaray a remizat, 1-1, pe teren propriu, cu Lazio, în manșa tur a 16-imilor UEFA Europa League. Italienii au acum prima șansă la calificare, după meciul retur, care se va disputa joi, 25 februarie, de la ora 20:00.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} În cantonamentul Rapidului, Dan Alexa i-a învățat fotbal și pe indieni

alexa rapid

Dan Alexa a avut o misiune dificilă la ultimul antrenament al Rapidului. A încercat să îi ofere indicaţii tehnice antrenorului unei echipe din liga a 4-a indiană, pe care a învins-o cu 12-0.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Becali a pus tunurile pe Ganea, înainte de Voluntari – Steaua: “Mitică, dă-l afară!”

ganea becali

Ionel Ganea a sârnit o reacție vehementă din partea lui Gigi Becali, înainte de partida FC Voluntari – Steaua, afirmând că el îi va folosi pe jucătorii împrumutați de la campioană, în meciul de luni. Patronul Stelei a pus tunurile pe tehnicianul ilfovenilor și i-a transmis șefului lui Ganea, Mitică Dragomir, să-l dea afară pe antrenor.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Fiorentina-Tottenham 1-1. Echipa lui Tătărușanu n-a reușit decât o remiză, deși a dominat partida

fiorentina tottenhr

Spurs a reușit să plece cu un punct din deplasarea dificilă de pe Artemio Franchi, din manșa tur a 16-imilor de finală ale Europa League și are prima șansă la calificare.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Sfaturi pentru Budescu de la un fost golgheter din China: ”Are toate șansele să reușească acolo”

budescu-5

Constantin Budescu a renunţat la lupta la titlu din Liga 1 şi a luat drumul Asiei. Idol în China, unde a evoluat timp de 5 ani, Cristian Dănălache este convins că fostul jucător al Astrei se va impune la noua sa echipă, Dalian Yifang.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Villarreal-Napoli 1-0. Spaniolii s-au impus cu un golazo al lui Denis Suarez; Chiricheș, impecabil!

chiriches villarreal

Vlad Chiricheș a fost titular la oaspeți, având o prestație excelentă. Fundașul român a fost lider la tackling-uri, la egalitate cu Ivan Strinic, ambii cu câte cinci, și la procentul paselor reușite, 92,2%, din echipa napoletană.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dinamoviștii au primit asigurări că noul stadion se va construi până în 2020

stadion dinamo

Dinamoviştii au motive să spere că vor vedea meciurile echipei favorite pe nou stadion. “Fanii trebuie să fie liniştiţi, nu se pune problema ca arena să nu fie construită.”, a declarat Elisabeta Lipă, invitată în studioul Campionii Digii Sport, joi după-amiază.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dinamo - Potaissa Turda 34-31. Încă o revenire de senzație a alb-roșiilor

dinamo potaiisa

Handbaliştii de la Dinamo au reuşit o nouă revenire de excepţie. Conduşi chiar şi la şase goluri de Potaissa Turda, alb-roșii s-au impus cu 34-31.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Nici Arena Națională, nici Ghencea: ”Nu fac asta nici dacă mă las de fotbal sau desființez Steaua”

magica

Deși se părea că Steaua e aproape de o revenire în Ghencea, după o înțelegere cu Clubul Sportiv al Armatei, sau de o întoarcere pe Arena Națională, se pare că roș-albaștrii vor trebui să-și extindă ”exilul” la Pitești în continuare.

Pas greșit pentru Pițurcă și Sânmărtean, în lupta pentru titlu din Arabia Saudită

piturca-remiza

Victor Pițurcă și Lucian Sânmărtean au făcut un pas greșit în lupta pentru titlu în Arabia Saudită, joi seara, echipa lor, Al Ittihad, remizând pe teren propriu, 1-1, în etapa a 17-a a campionatului. Mijlocașul a fost integralist în formația fostului selecționer.

Casillas, debutant la 34 de ani! După 161 de meciuri în Europa, San Iker a bifat prima prezență în UEL

san iker

După 161 de meciuri în cupele europene, pentru Iker Casillas a venit momentul unei premiere. La 34 de ani, goalkeeperul spaniol a debutat în Europa League, în meciul Borussia Dortmund-FC Porto 2-0, din manșa tur a 16-imilor competiției. Germanii s-au impus prin golurile marcate de Piszczek (6) și Marco Reus (71).

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Surpriză! Învingătoarea Simonei Halep s-a oprit în sferturile de finală la Dubai

ivanovic-1

Surpriză de proporții în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Ana Ivanovic a fost eliminată, dupa 92 de minute, de Barbora Strycova. Câștigătoare în turul precedent în fața Simonei Halep, sportiva din Serbia nu a mai fost la același nivel. A cedat în tie-break primul set, pentru ca în actul secund să fie învinsă cu 6-3. Strycova a pus capăt astfel unei serii de trei înfrângeri cu Ivanovic și își cunoaște adversara din semifinale.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Midtjylland-Manchester Utd. 2-1. Surpriza serii în UEL; De Gea s-a ”rupt” la încălzire

de gean

Manchester United a jucat în Danemarca, împotriva lui Midtjylland, în meciul tur al 16-imilor de finală ale Europa League, fără portar de rezervă pe bancă. Motivul? Goalkeeperul spaniol, David De Gea, s-a accidentat singur la încălzire, fiind înlocuit de urgență în primul 11 de argentinianul Sergio Romero.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Cel mai în formă jucător al Stelei în acest an și-a prelungit contractul: ”I-am dublat salariul”

hamroun

Deși au apărut informații cu privire la o iminentă plecare a lui Adi Popa de la Steaua, în vară, la o echipă din Turcia, patronul Gigi Becali le-a demontat, într-o intervenție în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Șumudică află vineri dacă va fi suspendat în cazul pariurilor: “N-avem niciun plan B”

sumudica-pariuri

Marius Șumudică a recunoscut în urmă cu șase zile că a colaborat cu o casă de pariuri și vineri Comisia de Disciplină a FRF va da un verdict în ceea ce-l privește. Antrenorul Astrei riscă o suspendare drastică, dar șefii săi nu iau în calcul o astfel de situație.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Gigi Becali confirmă transferul lui Enache, de la Astra: “Nu merita băiatul să-l țin cu emoții!”

enache-becali

Ultimul transfer al Stelei a fost realizat joi seara, când Gabriel Enache a plecat de la Astra și a semnat cu campioana. Gigi Becali a confirmat la Digi Sport Special acest transfer, dezvăluind și ce sumă a achitat pentru jucătorul Astrei. Inițial Steaua a oferit 400.000 de euro.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Becali și-a recăpătat optimismul: ”Steaua, ca Barcelona. Niciodată n-am avut echipă mai puternică”

gigi becali steaua

Steaua l-a readus pe Laurențiu Reghecampf, l-a ”recuperat” pe MM Stoica și a realizat 12 transferuri în această iarnă. Toate acestea îi redau optimismul patronului campioanei, Gigi Becali, care susține că roș-albaștrii vor câștiga la pas campionatul la capătul acestui sezon.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Jucătorii Astrei și-au dorit ca Enache să plece în străinătate, nu la Steaua

enache niculae

Gabriel Enache va semna, cel mai probabil vineri, contractul cu Steaua, informația fiind confirmată de Dani Coman, președintele Astrei. Jucătorii liderului Ligii 1 își doreau însă ca Enache să se transfere în străinătate.

Steaua își întărește o rivală. Roș-albaștrii au dat un jucător abia adus unei adversare din play-off

parvulescu

Steaua a făcut 12 transferuri în această iarnă, motiv pentru care echipa lui Laurențiu Reghecampf a trebuit să și dea din jucători. După Alcenat și Târnovan, împrumutați în ultimele zile, campioana a mai renunțat la un jucător. Este vorba de Paul Pârvulescu, finul antrenorului Stelei Laurențiu Reghecampf, care abia fusese ”repatriat” în această iarnă.

Pantilimon revine în poarta lui Watford, dar în Premier League rămâne rezerva lui Gomes

pantilimon-1

Costel Pantilimon s-a transferat în această iarnă de la Sunderland la Watford, după ce ajunsese a treia opțiune de portar pe Stadium of Light, dar nici la noul său club nu e titular. Va reveni în poartă pentru meciul de Cupă cu Leeds, dar în Premier League e tot rezervă.

Dinamo nu s-a decis dacă-l lasă pe Gnohere să plece: “Sunt discuții avansate!”

pleaca gnohere

Dinamo își poate pierde golgheterul din prima parte a sezonului, pe Harlem Gnohere, antrenorul Mircea Rednic recunoscând acest lucru joi, într-o conferință de presă susținută în Ștefan cel Mare. Tehnicianul a spus că deocamdată clubul său nu s-a decis dacă-l lasă să plece.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} S-a făcut! Steaua și Astra au bătut palma pentru transferul lui Enache. Cât va plăti campioana

enache gabi

alături de Astra Giurgiu. Deși președintele Stelei, Valeriu Argăseală, declarase că roș-albaștrii au încheiat perioada de transferuri în această iarnă, Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și l-a transferat și pe jucătorul de 25 de ani al Astrei.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Eric Bicfalvi a ales Dinamo cu gândul la echipa națională: “Am un fel de datorie față de România”

bicfalvi nationala

Dinamo l-a prezentat joi, oficial, pe Eric Bicfalvi, într-o scurtă conferință de presă pe care jucătorul în vârstă de 28 de ani a susținut-o în Ștefan cel Mare. A vorbit despre motivele revenirii sale în România și a recunoscut că dorința de a merge cu naționala la Euro a fost un factor esențial.

Guardiola dă 50 de milioane de euro pentru un adversar al României la Euro. E ”noul Schweinsteiger”

pep xhaka

Cei trei ani petrecuți de Guardiola în Germania l-au ajutat să remarce un jucător pentru care echipele mari n-au avut până acum ochi. Este vorba de elvețianul de origine albaneză Granit Xhaka, de la Borussia Monchengladbach, adversarul României în grupa A de la Campionatul European din această vară.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult