Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Espanyol-Deportivo 1-0. În sfârşit victorie pentru Gâlcă!

espanyol deport

Acum două săptămâni, Espanyol pierdea umilitor, acasă, 0-5 cu Real Sociedad. Dincolo de dezastrul din teren, echipa alb-albaștrilor s-a văzut huiduită de propriii fani pe Cornella-El Prat. Astăzi, însă, ”papagalii” au nevoie de aceiași suporteri mai mult decât oricând.

Jucătorii Realului îi răspund lui Benitez: ”Dacă vorbim și noi de Grăsan, nu mai antrenează 10 ani”

rafa beni

Asta nu e tot, însă. Jucătorii ”galactici” s-au simțit, la rândul lor, lezați de afirmațiile fostului tehnician și i-au întors ”favorul”. ”Dacă vorbim și noi despre Grăsan, nu mai antrenează pe nimeni zece ani de acum încolo”, a declarat un veteran al lotului lui Real Madrid, sub protecția anonimatului, pentru cotidianul spaniol OK Diario.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Cum a acceptat Astra plecarea lui Enache la Steaua: “E jucător bun, dar nu mă mai ajuta!”

enache-steaua

Gabriel Enache s-a transferat vineri la Steaua, semnând pe cinci ani cu echipa campioană, dar fosta sa echipă, Astra, nu-l regretă. A spus-o chiar Marius Șumudică, antrenorul liderului din Liga 1. Acesta a declarat că jucătorul nu ar fi plecat, dacă el nu era de acord.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Levante - Getafe 3-0. Gazdele continuă să spere la salvare

lev get

Levante continuă să spere în menţinerea în Primera Division, după ce a învins-o cu 3-0 pe Getafe şi a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Gyor – Savehof 32-26. Maghiarele, la egalitate cu Buducnost, în fruntea grupei

gyor

Doar 13 minute a reușit Savehof să joace de la egal la egal cu Gyor, în meciul din etapa a noua a grupelor principale ale Ligii Campionilor. Cu un lot mult mai experimentat, fosta campioană a Europei a pus stăpânire pe joc, condusă bine de olandeza Groot, autoare a 6 goluri.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Teixeira a adus victoria Astrei, dar și-a depus memoriu împotriva clubului! ”E dreptul meu”

captura teixeira

Liderul Ligii 1 s-a impus în primul meci al etapei a 25-a, grație golului marcat de Filipe Teixeira în minutul 81, după o fază de măiestrie semnată de Alibec.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Bologna - Juventus 0-0. Seria de 15 victorii la rând a "Bătrânei Doamne", stopată

evra

Seria de 15 victorii consecutive a lui Juventus s-a încheiat după 0-0 pe terenul Bolognei, meci în care "Bătrâna Doamnă" nu a trimis nici un şut pe spaţiul porţii.

Steaua plăteşte performanţa, plafonul salarial e istorie. 8 jucători primesc mai mult de 200.000 de euro/an

steaua c

Becali a înţeles că performanţa costă. Cei mai mulţi dintre jucătorii titulari din echipa lui Reghecampf au salarii care "sar" de 200.000 de euro pe sezon.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Șumudică a anunțat obiectivul Astrei şi i-a dedicat succesul de la Botoşani lui Budescu

sumi champions

VIDEO FC Botoșani – Astra 0-1. Denis Alibec a reușit un dribling fabulos la unicul gol al disputei de vineri seara, din Moldova, iar Liderul Ligii 1 a câștigat chiar dacă a jucat din minutul 62 în zece oameni. Marius Șumudică a anunțat după meci obiectivul echipei sale și de asemenea i-a dedicat victoria lui Constantin Budescu.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Bordeaux - Nice 0-0. Gazdele cedează teren în lupta pentru un loc de Europa League

bordeaux nice

Bordeaux cedează teren în lupta pentru un loc de Europa League după 0-0 cu Nice, echipa în faţa căreia a pierdut în tur cu 6-1.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Pustai: ”Am avut 5 ocazii, dar pe tabelă acestea nu se concretizează!”

pustai

Elevii lui Cristi Pustai au ratat mai multe ocazii, au trimis de două ori mingea în bară, dar la final giurgiuvenii au fost cei care și-au trecut cele trei puncte în cont.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dunărea Călărași – Steaua 32-33. Șanse de calificare în play-off

steaua handbal

Steaua a câștigat în deplasare la Dunărea Călărași și își menține șansele de calificare în play-off-ul Ligii Naționale. Dunărea a jucat mai bine în prima repriză. Chiar dacă au condus cu 15-11, gazdele au terminat prima parte cu doar două goluri avantaj, 18-16.

a:1:{i:0;s:13:"Breaking News";} Atentat la Bologna. O bombă a explodat la un metru de Buffon

juve

Emoţii pentru Juve înainte de meciul cu Bologna de pe Renato Dall'Ara. Unul dintre suporterii gazdelor a aruncat cu o bombă în direcţia autocarului "Bătrânei Doamne". Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dribling fabulos reușit de Alibec la golul marcat de Astra. Declaraţii modeste după meci

alibec-1

VIDEO FC Botoșani – Astra 0-1. Liderul Ligii 1 a câștigat la limită disputa de vineri seara, din Moldova, una în care gazdele au trimis de două ori în bară la 0-0 și Astra a jucat din minutul 63 în zece oameni, după eliminarea lui Seto. Alibec a reușit un dribling fabulos la faza golului.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} "Dacă îl lăsăm pe Matulevicius singur pe teren, nu face ce a făcut Alibec". Vârful Astrei, fază superbă

alibec-bun

Sezon de vis pentru fostul star al lui Lucescu! Mkhitaryan are cele mai multe assist-uri din Europa

Miki Porto 1

Anul trecut, în această perioadă, Henrikh Mkhitaryan era considerat un "pariu pierdut" de către Borussia Dortmund, care s-a încăpățânat însă să creadă în continuare

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Takayuki Seto a fost eliminat la Botoșani după două cartonașe galbene primite în doar două minute

captura rosu seto

VIDEO FC Botoșani – Astra. Liderul Ligii 1 n-a avut deloc o partidă ușoară la Botoșani, acolo unde gazdele au dominat, mai ales după pauză, când au avut mai multe ocazii importante. În plus, Astra a fost nevoită să joace jumătate de oră în inferioritate numerică. Seto a fost eliminat după două cartonașe galbene primite în doar două minute.

Jumătate de tablou dificilă pentru Halep, la Doha. Niculescu a fost şi mai ghinionistă

Halep-Niculescu

Simona Halep, cap de serie numărul doi la Doha, şi-a aflat în această seară partea de tablou din care face parte la competiţia din Qatar, transmisă în direct de Digi Sport 2.

Litex rămâne exclusă din campionatul Bulgariei. A pierdut procesul de la TAS

litex

Litex Lovech nu va lua parte la returul campionatului Bulgariei, după ce TAS a judecat vineri procesul intentat de club Federației de la Sofia. Astfel, fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf rămâne exclusă.

Arsenal, 13 goluri în 2016. Messi, Suarez şi Neymar au înscris deja de 34 de ori. Ce şanse au "tunarii"

walcott barcelona

După mai mulţi ani complicaţi, Arsenal arată în sfârşit bine, însă "tunarii" au şanse mici, pe hârtie, în faţa Barcelonei, în optimile Champions League. Londonezii au marcat 13 goluri în 2016, în timp ce tridentul catalanilor - Messi, Suarez, Neyma

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Gorjenii, neplătiți de două luni: ”Vom avea probleme mari în play-off!”

pandurii probleme

Pandurii Tg. Jiu se pregăteşte de play-off, dar gorjenii au motive de îngrijorare. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunţat că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia vor fi suspendate, această măsură afectând şi clubul de fotbal.

Sara Errani – Barbora Strycova, finala de la Dubai, e sâmbătă, în direct la Digi Sport 3

errani

Sara Errani are un parcurs perfect la turneul de la Dubai. Italianca, numărul 22 mondial, a învins-o în două seturi pe Elina Svitolina şi s-a calificat, în premieră în acest sezon, într-o finală a unui turneu WTA. Ea va juca împotriva Barborei Strycova, în direct la Digi Sport 3.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Fosta conducere tehnică recunoaște că transferurile făcute în vară de Steaua au eșuat

dica transferuri

Steaua a fost extrem de activă pe piața transferurilor în această iarnă și Laurențiu Reghecampf a reușit să-l convingă pe Gigi Becali să investească în nume sonore, pentru a câștiga titlul și pentru a se califica apoi în grupele Champions League. Și în vară campioana a transferat masiv, dar fosta conducere tehnică recunoaște că mutările au eșuat.

Andreea Chițu, bronz la Grand Prix-ul din Germania. Și-a consolidat locul 1 mondial

andreea chitu

Judoka Andreea Chițu a câștigat medalia de bronz la primul Grand Prix de judo al anului de la Dusseldorf (Germania).

Ding Junhui nu a refuzat şansa unui 147, aşa cum a făcut Ronnie. Chinezul, al 6-lea break maxim al carierei

ding

Ding Junhui a reuşit al 6-lea break maxim al carierei, în disputa pierdută, scor 5-2, în faţa lui Neil Robertson, în sferturile de finală ale Open-ului Ţării Galilor.

Primul meci al lui Enache, în Ştefan cel Mare? Dilemele lui Reghecampf

reghe-4

Steaua a reuşit să îl achiziţioneze pe Gabriel Enache, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Fotbalistul ar putea debuta chiar pe terenul marii rivale, Dinamo, în disputa cu Voluntariul, de luni.

Steaua, mesaj pentru Mihai Neșu la ceas aniversar: ”Suntem alături de tine, ’Bicho’!”

NOUcolaj nesuBUN

Mihai Neșu, fostul fotbalist al Stelei, a împlinit vineri, 19 februarie, 33 de ani, motiv pentru oficialii roș-albaștrilor de a-i transmite un mesaj de susținere.

All Blacks are un nou căpitan, după retragerea lui Richie McCaw

read-mccaw

A doua cea mai importantă funcție din Noua Zeelandă după cea de prim-ministru, cea de căpitan al All Blacks, are de vineri un nou titular. Antrenorul campioanei mondiale, Steve Hansen, a anunțat cine va purta banderola, după retragerea lui Richie McCaw.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Baschetbaliștii de la Energia Tg. Jiu au intrat în grevă și refuză să joace sâmbătă, la Pitești

energia

Baschetbaliştii de la Energia Târgu Jiu au intrat în grevă. Din cauza restanţelor financirae, jucătorii lui Hristu Şapera refuză să joace, mâine, meciul cu BCMU Piteşti.

Oficialii Barcelonei nu au cum să îl mai convingă. Gundogan le-a comunicat că se va transfera la City

gundogan

Ilkay Gundogan, jucător care devenise o prioritate pentru Barcelona pentru perioada de mercato din vară, i-a anunţat pe oficialii catalani că nu mai este interesat de ofertă. Mijlocaşul lui Dortmund a fost convins de Manchester City.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult