Ultimele stiri

Ronaldo, al 7-lea sezon la Real Madrid, dar cel mai bun al său la gruparea blanco

ronaldo principala

Cristiano Ronaldo va împlini 31 de ani pe 5 februarie, tot atunci fiind și ziua lui Hagi, care va împlini însă 51 de ani. Cotidianul Marca a pregătit un material special starului portughez de la Real Madrid, care traversează cel mai bun sezon al său de când a ajuns pe ”Santiago Bernabeu”.

VIDEO EXCLUSIV ASA Tg Mureș vinde tricouri cu numărul 10 și numele lui Mutu: “N-a fost plăcut!”

mutu 10

Adi Mutu e poate el mai răsunător transfer al iernii în Liga 1, golgheterul all time al primei reprezentative alegând să revină în România la ASA Tg. Mureș. Acolo unde tricoul cu numărul 10 și numele lui Mutu e deja scos la vânzare de club, chiar dacă i-a fost luat unui alt fotbalist important al ardelenilor.

Suarez a explicat de ce nu bate el penalty-urile la Barça: "Eu respect ierarhiile!"

messi suarez-1

Luis Enrique are la dispoziție un atac de 5 stele, cu Luis Suarez, Lionel Messi și brazilianul Neymar.

Jucătorii Rapidului s-au răzgândit și vor pleca în cantonament, în India

jucatori rapid

Fotbaliștii de la Rapid au fost nemulțumiți din cauza întârzierilor salariale și au boicotat inclusiv cantonamentul echipei, programat pentru luna februarie în India.

VIDEO De la paradele etapei, la cel mai rapid gol al sezonului în La Liga

captura sporting

Prima partidă din etapa a 21-a din La Liga, Sporting Gijon - Real Sociedad, a produs, cel mai probabil, și cel mai rapid gol al actualului sezon din campionatului Spaniei.

Neymar nu va juca în meciul cu Malaga. Ce probleme are vedeta Barcelonei

Neymar

Sâmbătă, de la ora 17:00, Barcelona joacă pe terenul celor de la Malaga, însă catalanii nu se pot baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din linia ofensivă.

Florin Andone a fost ales jucătorul etapei a 21-a, în a doua divizie din Spania

andone-cel mai bun

Florin Andone are un început perfect de 2016, reușind să marcheze două goluri în cele trei meciuri din ianuarie pe care echipa sa le-a disputat în Segunda. A semnat un nou contract cu Cordoba, iar vineri a fost desemnat jucătorul etapei a 21-a.

Dragoș Grigore nu crede că va rata Euro pentru că și-a prelungit contractul cu arabii

dragos grigore nationala

Dragos Grigore (29 de ani) a ales să rămână în Qatar, după ce a semnat un nou contract, valabil doi ani, cu cei de Al Sailiya, fără a fi îngrijorat că ar putea rata, astfel, convocarea la echipa națională.

HCM Roman - Corona Brașov 24-27. Portarul oaspetelor a fost omul meciului

Roman Corona

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Corona Brașov a câștigat derby-ul etapei a 16-a, în Liga Națională de handbal, 27-24 cu HCM Roman.

VIDEO Enache vrea la Steaua: ”E cea mai puternică echipă din România”

enache steaua-1

Motivat de faptul că ar putea juca în Champions League, dar şi de liniştea financiară pe care nu a avut-o la Astra în ultimul timp, Gabriel Enache (25 de ani) nu a renunţat la gândul că ar putea junge la Steaua. "Orice jucător din Liga 1 îşi doreşte să joace acolo", a spus mijlocaşul.

VIDEO Reghe insistă să nu-i lase pe toți convocații la lot: "Nu e nevoie de scandal"

reghe puiu

Anghel Iordănescu și Laurențiu Reghecampf încearcă să ajungă la un consens în privința celor 6 jucători (Niţă, Papp, Toşca, Pintilii, Popa și Stanciu) chemați la lot pentru cantonamentul din Antalya, programat între 25 ianuarie și 6 februarie.

Germanul adus de Steaua a fost accidentat 677 de zile în ultimii trei ani și condamnat cu suspendare

gebhart bad boys

Steaua a anunțat vienri seara, prin vocea patronului Gigi Becali, că s-a înțeles cu mijlocașul german Timo Gebhart, acesta urmând să semneze un contract valabil două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani. Jucătorul adus de campioană a fost însă accidentat 677 de zile în ultimii trei ani, timp în care s-a bătut în discotecă și a fost condamnat cu suspendare.

VIDEO Balaci nu este impresionat de Ivan: ”La vârsta lui, Mihai Costea era mai competitiv!”

andrei ivan-5

Ilie Balaci (59 de ani), fostul mare jucător al Craiovei Maxima, dar și al fotbalului românesc, nu este deloc impresionat de Andrei Ivan, puștiul de 19 ani care este monitorizat de Barcelona B.

VIDEO EXCLUSIV Hagi, lăudat de un fost adversar: "Cel mai bun jucător împotriva căruia am evoluat!"

Hagi Galata

Cu 10 ani jucaţi în Turcia, camerunezul Alioum Saidou spune că nu a întâlnit vreodată un adversar mai bun decât Gheorghe Hagi.

Steaua mai face transferuri! Campioana caută portar și fundaș central

reghe-1

Steaua caută să se întărească în continuare, obiectivul cel mai important al roș-albaștrilor fiind prezența din nou în grupele UEFA Champions League.

VIDEO Reghecampf, despre Gebhart: ”Îl cunoaștem foarte bine și ne va ajuta!”

timo gebhart

Laurențiu Reghecampf (40 de ani) a explicat, ÎN DIRECT în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, care au fost criteriile pentru care Timo Gebhart (26 de ani) a ajuns să fie aproape de a semna un contract cu Steaua.

Ambiția lui Maxim: ”Îmi doresc să demonstrez că nu degeaba joc în Bundesliga!”

maxim-2

Alexandru Maxim (25 de ani) are ambiții mari de la prima parte a noului an. Fotbalistul celor de la VfB Stuttgart vrea să prindă lotul naționalei pentru Euro 2016 și tocmai de aceea vrea ca evoluțiile sale din campionatul Germaniei să fie dintre cele mai bune.

EXCLUSIV Becali a renunțat la Budescu și a transferat un mijlocaș ofensiv german

Gebhart Nurnberg-1

Constantin Budescu s-a întors în țară și transferul acestuia la Umm Salal, în Qatar, este acum în pericol.

PSG a intrat în cursa pentru Lewandowski! Suma colosală pe care o oferă francezii

Lewandowski bucurie

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai valoroși atacanți din Europa, iar polonezul lui Bayern Munchen reprezintă o țintă importantă pentru cluburile de top.

VIDEO Marius Șumudică vrea ca Budescu să plece în Qatar: ”Am avea și noi liniște!”

msumudica

Liderul Ligii 1, Astra Giurgiu, a revenit la București după primul stagiu de pregătire efectuat în Cipru. Marius Șumudică, tehnicianul echipei, a tras primele concluzii după aceste antrenamente, dar a spus și că dorește ca Budescu să plece la Umm Salal.

Pantilimon nu apără nici la Watford! Declarația noului său antrenor, Quique Sanchez Flores

pantilimon watford

Costel Pantilimon s-a transferat în această săptămână de la Sunderland la Watford, după ce Sam Allardyce îl scosese din lot, în ciuda faptului că sezonul trecut și în primele 17 etape din Premier League fusese titular pe Stadium of Light. Din păcate, românul nu va apăra nici la noua sa echipă, acest lucru fiind spus foarte clar vineri de noul său antrenor, Quique Sanchez Flores.

Mutu n-a jucat în primul amical al lui ASA Tg. Mureș

mutu asa

Adrian Mutu nu a reușit să își facă loc printre titularii de la ASA Tg. Mureș în primul meci amical din această iarnă. Petre Grigoraș i-a dat tricoul cu numărul 99, dar în campionat va fi decarul formației ardelene.

EXCLUSIV Bicfalvi: "Pe Steaua am refuzat-o de două ori!". Cum a plecat din China

bicfalvi

Eric Bicfalvi și-a încheiat aventura în China după aproape 7 luni. Și-a reziliat contractul cu Liaoning Whowin și este liber să semneze cu orice echipă.

Se pot îmbogăţi după Euro 2016. UEFA a alocat 150 de milioane de euro pentru cluburi

uefa bani cluburi

Euro 2016 poate fi o afacere şi pentru echipele de club. UEFA a alocat nu mai puţin de 150 de milioane pentru cluburile care vor da jucători la naţionalele participante la turneul final din Franţa.

Sfârşit?!

galerie rapid

Aproape de faliment, Rapid se întărește. A semnat fiul unei foste glorii din Giulești!

catalin tara

În ziua în care clubul a primit o nouă amânare în procesul de insolvență și a primit vestea că pe 4 martie ar putea intra în faliment, Rapid a rezolvat și un transfer pentru postul de atacant, acolo unde echipa antrenată de Dan Alexa a suferit, în prima parte a campionatului.

Djokovic și Berdych, în optimi la Australian Open. Rezultatele zilei

djokovic-4

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Liderul clasamentului ATP și principaul favorit al turneului de la Antipozi la îvins în 3 seturi, 6-1, 7-5, 7-6 (8/6), pe italianul Andreas Seppi

Gâlcă nu se teme de provocări: "Dacă proprietarul vrea în Liga Campionilor, de ce nu?"

galca espanyol-2

Costel Gâlcă nu se teme de provocări şi este pregătit să o ducă pe Espanyol Barcelona în Liga Campionilor. Declaraţia tehnicianului român a fost făcută în contextul în care noul preşedinte al clubului, chinezul Chen Yansheng, a spus că ambiţia sa este ca formaţia catalană să evolueze în cea mai importantă competiţie a echipelor de club în cel mult trei ani.

Steaua a adus 9 jucători și se desparte de 12! Conducerea le caută echipe

captura antrenament steaua

Laurențiu Reghecampf nu se va baza încă din această primăvară pe primele 3 transferuri realizate de Steaua în actuala perioadă de mercato. Campionii vor să îi împrumute până în vară, alături de alți 4 jucători, iar astfel se completează o listă a plecărilor care a început cu primii 5 excluși din lot, încă dinaintea primului cantonament.

VIDEO Dragomir rezolvă și problema antrenorului la Voluntari. "Am mână liberă!"

multescu antrenor voluntari

Soarta antrenorului Gheorghe Mulțescu la FC Voluntari încă nu este încă pecetluită. Conducerea a așteptat numirea lui Dumitru Dragomir în funcția de președinte de onoare, pentru a revolva problema băncii tehnice.

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Liga Digi Sport
  • 15:00 Etapa 8 Superliga: Hermannstadt-Politehnica Iaşi
  • 15:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:00 Etapa 8 Superliga: Hermannstadt-Politehnica Iaşi
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 18:45 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult