Ultimele stiri

Are 13 ani, a refuzat-o pe Inter și a impresionat în amicalul cu Rapid: "E distractiv"

pusti amical rapid

Fără jucătorii de la prima echipă, care au intrat în grevă din cauza restanțelor financiare, Rapid a folosit o echipă inedită în amicalul cu Viitorul Domnești, pe care l-a pierdut clar, scor 1-4.

Simona Halep înțelege că fanii au așteptări mari de la ea: “În tenis nu se poate termina egal!”

simona halep

Simona Halep a revenit joi în România, după ce a fost eliminată în runda inaugurală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucătoare a lumii nu se teme că-și va pierde pozția în ierarhia mondială și spune că înțelege suproterii care au așteptări mari de la ea.

Dumitru Dragomir a fost numit președinte de onoare la FC Voluntari

Dragomir

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a refuzat o funcție executivă la FC Voluntari, însă a acceptat, în cele din urmă, să ocupe o altă funcție, cea de președinte de onoare.

Florin Gardoş, campanie umanitară pentru Liţă Dumitru. Mesajul emoţionant al fundaşului

gardos campanie

Liţă Dumitru a depăşit cel mai dificil moment al vieţii şi a învins cancerul, datorită unei operaţii în Germania. Fostul internaţional român are, însă, alte probleme. Riscă să-şi piardă casa, din cauza datoriilor. Din nou, Florin Gardoş sare în ajutorul antrenorului care l-a lansat în fotbalul mare.

Cosmin Matei va juca în Grecia. Ce sumă primește Dinamo pentru transferul mijlocașului

matei grecia

Dinamo a plecat miercuri în cantonament și l-a lăsat acasă pe Cosmin Matei. Acesta mai avea contract până la finalul sezonului cu echipa din Ștefan cel Mare și a refuzat să-și prelungească înțelegerea, astfel că a fost lăsat să plece în această iarnă. Mijlocașul va juca în Grecia, iar Dianamo va primi pentru el 100.000 de euro.

CSU Craiova - Austria Viena 1-3. Oltenii au încheiat cu o înfrângere stagiul din Turcia

captura amical craiova

CS Universitatea Craiova a fost învinsă cu scorul de 1-3 de formația Austria Viena (locul 2 în prima ligă austriacă), în ultimul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Sarri a scăpat "ieftin" după incidentele de la meciul cu Inter

Sarri

Antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, a scăpat "ieftin" după incidentele de la finalul derby-ului cu Inter, din Cupa Italiei, când a intrat în conflict cu Roberto Mancini.

Gâlcă vrea 4-5 transferuri la Espanyol. Noua conducere visează la Liga Campionilor

galca espanyol ucl

Echipa antrenată de Costel Gâlcă, Espanyol Barcelona, are un nou preşedinte, în persoana chinezului Chen Yansheng, iar ambiţia noii conduceri este ca, în cel mult trei ani, clubul să obţină calificarea în Liga Campionilor. Pentru început, antrenorul român îşi doreşte patru-cinci transferuri.

VIDEO Victorie clară pentru Viitorul, în Croația. Dublă pentru Aurelian Chițu

viitorul-4

FC Viitorul a încheiat cu o victorie clară ultimul meci din faza grupelor la Arena Cup 2016, competiţie internaţională ce are loc la Medulin (Croaţia). Aurelian Chițu a reușit o dublă în partida de joi.

EXCLUSIV Avertisment pentru Budescu, de la selecționer: ”Va fi greu de urmărit acolo!”

budescu nationala

Constantin Budescu a refuzat Steaua și a plecat în Qatar, la Umm Salal, unde va încasa la semnătură, potrivit lui Marius Șumudică, mai mult decât ar fi primit de la roș-albaștri într-un an de zile.

Simona: "La Wimbledon a fost dezamăgirea mai mare. Acum am fost bolnavă"

simona-6

Simona Halep a declarat că a fost mai dezamăgită când a fost eliminată în primul tur la turneul de la Wimbledon, de anul trecut, decât acum, când a pierdut în aceeaşi fază la Australian Open.

Javier Mascherano susține că a scăpat de închisoare, după condamnarea pentru fraudă fiscală!

mascherano captura

Javier Mascherano a primit un an de închisoare și o amendă în valoare de 815.000 de euro, pentru fraudă fiscală.Mijlocașul de la FC Barcelona și-a recunoscut vina pe finalul anului trecut, dar nu a scăpat de pedeapsă, pentru două fraude care însumează prejudicii de 1,5 milioane de euro.

EXCLUSIV Voluntariul l-a dat afară pe Mulţescu la finele primului cantonament

voluntari

Nou-promovata FC Voluntari schimbă din nou antrenorul. Şedinţa de pregătire pe care a condus-o Mulţescu astăzi în Antalya este ultima la cârma formaţiei ilfovene. Chiar dacă în decembrie, atunci când Digi Sport a anunţat că antrenorul va fi înlocuit, clubul i-a luat apărarea, era de fapt doar o chestiune de timp până când această schimbare se va produce.

Tsonga, aplaudat la scenă deschisă la Australian Open pentru un gest superb

tsonga au

Jo-Wilfried Tsonga a fost, miercuri, protagonistul unui moment emoționant la Australian Open, în timpul meciului cu Omar Jasika, din turul al doilea.

VIDEO Un arbitru asistent din Anglia a luat 5 decizii diferite în doar două secunde!

asistent anglia

O partidă banală din League One, a treia divizie din Anglia, dintre Peterborough și Southend, scor 0-0, a ajuns să facă înconjurul lumii datorită unuia dintre arbitrii asistenți.

FRF face presiuni ca Arena Națională să primească avizul: plăteşte integral expertiza

arena nationala-1

Reprezentanții Federației Române de Fotbal au trimis joi, 21 ianuarie, o adresă oficială către Primăria Municipiului Bucureşti prin care şi-au oferit disponibilitatea de a acoperi de îndată şi integral costurile necesare expertizării mostrelor de material din care a fost realizată copertina ce compune acoperişul Arenei Naționale.

Reacția dură a agentului lui Bale, după ce s-a confirmat că transferul a costat 100 de milioane €

bale cristiano ronaldo

"Scurgerea" de informații în privința contractului de transfer al lui Gareth Bale, în urma căreia s-a aflat că prețul jucătorului a fost de peste 100 de milioane de euro, a stârnit panică la Real Madrid, dar și mânia lui Jonathan Barnett, agentul galezului.

Simona: "Nu mi se pare o tragedie că nu mai avem românce în turneu, la A.O."

simona halep romania

Simona Halep a revenit azi în ţară şi a declarat că nu este îngrijorată că România a rămas fără reprezentante pe tabloul de simplu la Australian Open, afirmând că nici viitoarele adversare din Cupa Federaţiei, sportivele din Cehia, nu sunt într-o formă prea bună înaintea întâlnirii de la Cluj-Napoca, din 6-7 februarie.

Messi a reluat pregătirile și ar putea juca la Malaga

messi md

Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei, după leziunea la coapsa dreaptă pe care a suferit-o duminică, la meciul de campionat câștigat cu 6-0 contra lui Athletic Bilbao.

Pantilimon îl „trimite” pe Arlauskis în Spania. Din nou sub comanda lui Gâlcă

arlauskis watford

Giedrius Arlauskis a devenit a treia variantă pentru postul de portar la Watford, după ce Costel Pantilimon a semnat cu gruparea engleză. În aceste condiții, goalkeeperul lituanian, în vârstă de 28 de ani, este decis să-și caute un alt loc de muncă.

Radu Voina și Dumitru Hărădău vin la ”Campionii Digi Sport” (16:30, Digi Sport 1)

radu voina dumitru haradau

Radu Voina și Dumitru Hărădău sunt invitați astăzi la emisiunea "Campionii Digi Sport", de pe Digi Sport 1, de la ora 16:30.

Valdes pleacă de la Man. United! "Ne vom revedea curând"

falcao valdes manchester united

Portarul Victor Valdes a confirmat, miercuri, că se desparte de clubul Manchester United prin intermediul unui mesaj publicat pe Twiter şi Instagram.

Strategie pentru titlu și Champions League. A doua cină între jucătorii Realului

cina real

Fotbaliștii Realului au gânduri mari pentru 2016. După ce au fost eliminați din Cupă, ”galacticii” nici nu concep să nu câștige titlul în La Liga, dar să-și treacă în palmares și al 11-lea trofeu UEFA Champions League.

EXCLUSIV Moraru spune din nou că cedează Rapidul: "Îl dau cu un leu"

1 leu moraru

La un an şi jumătate de la preluarea gratuită a acţiunilor Rapidului, Valerii Moraru anunţă din nou că e dispus să cedeze clubul fără să aibă nicio pretenţie financiară. Nu este prima dată însă când omul de afaceri din Republica Moldova face această afirmaţie, fără însă ca ea să fie pusă în practică.

VIDEO Cele mai frumoase goluri din lovituri libere în acest sezon de Liga 1. 108 reușite din faze fixe

budescu lovitura libera

În prima parte a campionatului, cele mai redutabile echipe din Liga 1 la fazele fixe au fost liderul Astra Giurgiu și Pandurii Tg. Jiu, potrivit unei statistici întocmite de Liga Profesionistă de Fotbal.

Lleyton Hewitt a disputat ultimul meci de simplu al carierei

hew

Cariera tenismanului australian Lleyton Hewitt s-a încheiat la vârsta de 34 de ani cu o înfrângere în faţa spaniolului David Ferrer în trei seturi, 2-6, 4-6, 4-6, în turul secund al turneului Australian Open, joi, la Melbourne.

Farul ţinteşte trei jucători de la Steaua. ”Vrem să promovăm”

jucatori steaua

Steaua a încheiat joi, 21 ianuarie, primul cantonament din 2016 iar duminică va pleca în a doua parte a stagiului de pregătire din Antalya, în care va disputa și cinci amicale, toate ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

România va întâlni Franţa în finala pentru locurile 9-12, la CE de polo de la Belgrad

negrean

Naţionala de polo va întâlni, sâmbătă, în finala pentru locurile 9-12, la CE de la Belgrad, reprezentativa Franţei, care a învins, joi, echipa Olandei, cu scorul de 11-8, în faza semifinală pentru această clasare.

ASA, învingătoare în litigiul cu Steaua. Campionii ar fi vrut să câștige la masa verde

voiculet asa

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a anunțat, miercuri, că ASA Tg. Mureș a avut câștig de cauză în litigiul cu Steaua. Campioana spera să câștige la masa verde meciul direct de pe 2 decembrie 2015, încheiat cu scorul de 1-1 în etapa a 20-a din acest sezon de Liga 1.

Întâlnire între Neymar și oficialii lui Real! La discuții a participat și tatăl brazilianului

neymar real

Neymar, atacantul celor de la FC Barcelona, a discutat cu responsabilii rivalei Real Madrid, cu ocazia Galei FIFA de la Zurich, desfăşurată pe 11 ianuarie, în cadrul căreia a fost anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2015.

  • 06:15 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: GLORIA BUZĂU - CAMPIONII FC ARGEȘ, LIGA 2 CASA PARIURILOR, (29.10.2023)

    FOTBAL: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Dobre-George_avatar_1503041741

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: PSG - Dortmund, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult