Ultimele stiri

Chiricheș, om de bază la Napoli. ”Va deveni un protagonist al campionatului italian!”

vlad chiriches napoli

Vlad Chiricheș (26 de ani) a devenit om de bază al celor de la Napoli. Internaționalul român a avut parte de mai multe oferte în această pauză de iarnă, dar oficialii grupării din Serie A TIM s-au opus.

Zhang a fost aproape să se lase de tenis, acum 3 luni! "Nu-mi ieșea nimic, eram foarte tristă"

zhang halep

Shuai Zhang a reușit cea mai bună performanță din carieră în fața Simonei Halep. Jucătoarea din China a bifat prima sa victorie pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam, 6-4, 6-3 în fața jucătoarei de pe locul al doilea în ierarhia WTA.

Jose Peseiro, fostul antrenor al Rapidului, o preia pe FC Porto

peseiro

Portughezul Jose Peseiro, fostul antrenor al Rapidului, va prelua conducerea tehnică a uneia dintre cele mai importante grupări din fotbalul lusitan, FC Porto, care a renunţat la serviciile spaniolului Julen Lopetegui, demis ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă, informează cotidianul O Jogo.

Calificarea la Euro le-a schimbat echipele. 5 jucători și-au modificat planurile în această iarnă

colaj pt nationala

Calificarea României la Campionatul European din această vară, primul turneu final pentru tricolori după o pauză de 8 ani, a schimbat planurile mai multor internaționali români.

Simona, după eşecul surprinzător: "Sunt cu moralul la pământ!"

simona halep au2016

După semifinala de la Sydney, Simona Halep a jucat doar 78 de minute la Australian Open în 2016, după ce în ultimii doi ani a ajuns până în sferturile primului turneu de Grand Slam al sezonului.

Steaua le permite jucătorilor să meargă la naţională: "Îi aşteptăm înapoi sănătoşi"

reghe tata puiu

Steaua a publicat, pe pagina de Facebook, un comunicat de presă prin care anunţă că le permite celor şase jucători să meargă la lotul echipei naţionale, sperând ca aceştia să se întoarcă sănătoşi la formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Întâlnirea de Cupa Davis România - Slovenia va avea loc la Arad: "Fanii vor fi un factor decisiv"

cosac

România întâlnește în cadrul Cupei Davis reprezentativa Sloveniei, în martie, la Arad. Cele două echipe se vor înfrunta în turul întâi din Grupa I a Zonei Euro-Africane pe 4, 5 și 6 martie în Sala Sporturilor „Victoria”.

Zidane: "Franţa nu-şi poate permite luxul să se lipsească de un jucător ca Benzema"

zidane-7

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a făcut un apel către conducătorii fotbalului francez, cerându-le să-i ridice suspendarea atacantului Karim Benzema, pentru ca acesta să poată evolua din nou pentru reprezentativa Franţei, adversara României la EURO 2016.

După 37 de ani, tot o sportivă din România! Record nedorit, egalat de Simona Halep

halep australian open

Învinsă de Shuai Zhang la Melbourne, scor 4-6, 3-6, Simona Halep apare în prim-plan, printre marile surprize din primul tur. De 37 de ani nu s-a mai întâmplat ca o jucătoare de pe locul al doilea în ierarhia WTA să fie eliminată încă din primul tur la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Real ia un tânăr mijlocaş de la Boca. "E convenabil pentru toată lumea"

bentancur

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid negociază transferul tânărului mijlocaş uruguayan Roberto Bentancur, de la formaţia argentiniană Boca Juniors, informează presa iberică şi sud-americană.

Monica Niculescu și-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open

Elizaveta Kulicikova

Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru au rămas singurele noastre reprezentante pe tabloul principal al primului Gran Slam al anului, Australian Open, după eliminarea surprinzătoare a Simonei Halep.

Adversara Simonei Halep a izbucnit în lacrimi, după prima victorie la un Grand Slam

shuai zhang

Shuai Zhang a izbucnit în lacrimi, la finalul meciului câștigat cu 6-4, 6-3 în fața Simonei Halep, a doua favorită la Australian Open.

UEFA salută revenirile lui Mutu și Marica în Liga 1. "Ultima șansă pentru EURO"

mutu marica nationala

Revenirile de răsunet ale lui Adrian Mutu și Ciprian Marica în fotbalul românesc au atras și atenția UEFA. Site-ul oficial al forului continental salută revenirile celor doi în Liga 1, cu scopul declarat de a ajunge la Campionatul European din 2016, care va fi găzduit de Franța.

N'Doye, blocat de vameşi două zile pe aeroportul din Istanbul din cauza vizei

ousmane

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai celor de la ASA, Ousmane N'Doye, 38 de ani în martie, este încă sechestrat pe aeroportul din Istanbul din cauza problemelor cu viza. În timp ce restul delegaţiei celor din Tg. Mureş a ajuns luni seară în Antalya, senegalezul trebuie să se întoarcă la Bucureşti pentru a primi viză, dar doar după ce turcii se vor lămuri că Ousmane a fost de bună credinţă atunci când şi-a luat online viză de Turcia.

Alţi doi jucători recunosc că au fost abordaţi pentru trucarea de meciuri

thanasi

Doi jucători de tenis, o speranţă australiană şi un fost membru al echipei de Cupa Davis a Marii Britanii, au dezvăluit că au fost abordaţi de persoane necunoscute, care le-au propus să piardă în mod intenţionat meciuri în schimbul unor sume de bani.

Nadal, eliminat în primul tur la Australian Open după un meci de 5 seturi

rafa nadal

Rafael Nadal, numărul 5 mondial, a fost eliminat din primul tur al Openului Australiei, de către compatriotul său Fernando Verdasco, ocupantul locului 45 în ierarhia ATP, în faţa căruia s-a înclinat în cinci seturi, 7-6 (8/6), 4-6, 3-6, 7-6 (7/4), 6-2, marţi, la Melbourne.

Senegalezul Sakho, de la West Ham, și-a distrus mașina de 260.000 de euro

lamborghini sakho

Senegalezul Diafra Sakho, de la West Ham United, a fost, luni, protagonistul unui accident în care și-a "șifonat" serios automobilul Lamborghini, în valoare de peste 260.000 de euro.

Veşti bune pentru Iordănescu. Goluri înscrise de atacanţii naţionalei

stancu bogdan

FRF a anunţat luni lotul pe care Anghel Iordănescu se va baza în cantonamentul din perioada 25 ianuarie - 6 februarie. Acesta va fi format exclusiv din jucători de la formaţii din Liga 1, dar selecţionerul are parte de veşti bune din străinătate. Trei dintre atacanții pe care a mizat în preliminarii, şi pe care vrea să se bazeze la Euro 2016, au reușit să înscrie duminică la echipele lor de club, informează frf.ro.

Încă două transferuri pentru primul 11. Asta e Steaua la care visează Reghe

reghe-2

Steaua joacă în această seară, în direct la Digi Sport 1 (ora 19:00), primul amical al iernii, împotriva elveţienilor de la Young Boys Berna. Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza însă pe 11-le pe care şi-l doreşte pentru play-off.

Eliminare surprinzătoare pentru Irina Begu, la Australian Open

irina begu-1

Irina Begu, cap de serie numărul 29, a fost învinsă neaşteptat de suedeza Johanna Larsson, cu 6-3, 6-2, marţi, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Cristiano Ronaldo: "Messi îmi e dator, după gala Balonului de Aur"

neymar messi cristiano ronaldo

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar au format podiumul Balonului de Aur din 2015. Starul portughez, care are 3 astfel de trofee în carieră, a povestit un episod inedit de la gala de săptămâna trecută.

Zăpada le-a dat planurile peste cap dinamoviștilor. Nu s-au putut antrena la Săftica!

steliano filip zapada

Dinamo va pleca miercuri, 20 ianuarie, în singurul cantonament pe care roș-albii l-au programat în această pauză competițională, în Limassol (Cipru).

Alexandra Dulgheru s-a calificat în premieră în turul al doilea la Australian Open

dulgheru-2

Alexandra Dulgheru este a doua jucătoare din România care avansează în al doilea tur la primul turneu de Grand Slam al anului. Marți, la Australian Open, sportiva născută în București a trecut în două seturi de Storm Sanders, scor 6-4, 6-2.

Victorie facilă pentru Andy Murray, în primul tur la Australian Open. Rezultatele la masculin

andy

Andy Murray, al doilea favorit al Openului Australiei, s-a calificat în turul secund al acestei competiţii, învingându-l cu 6-1, 6-2, 6-3 pe germanul Alexander Zverev, într-o partidă disputată marţi la Melbourne.

Venus Williams, OUT de la Australian Open. Rezultatele zilei la feminin

venus-1

Venus Williams, cap de serie numărul 8, a fost eliminată din primul tur al Openului Australiei, fiind învinsă în două seturi, 6-4, 6-2, de britanica Johanna Konta, într-o partidă disputată marţi la Melbourne.

Andreea Mitu, prima jucătoare din România eliminată de la Australian Open

mitu

Andreea Mitu a părăsit Australian Open încă din primul tur, învinsă marți dimineață de Julia Goerges, scor 3-6, 4-6.

VIDEO Steaua - Young Boys 2-2. Dublă pentru Hamroun, în primul amical al iernii. 48 de minute pentru Marica

captura steaua gol

Steaua şi-a prezentat azi achiziţiile iernii, iar mâine va disputa singurul amical al primului stagiu de pregătire, din Antalya. Campioana României va juca împotriva elveţienilor de la Young Boys Berna, iar partida va fi transmisă în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, de la ora 19:00.În acest amical vor debuta la Steaua noile achiziţii Ciprian Marica şi Tha'er Bawab, după cum a anunţat azi antrenorul roş-albaştrilor. În echipa roş-albastră va reveni şi căpitanul Varela, apt din punct de vedere fizic după operaţia de hernie inghinală suferită la finalul lui 2015."Pe Varela cred că o să-l vedeți, este foarte bine. Ciprian la fel, cred că va juca repriza a doua sau 30 de minute. La fel și Bawab. Sunt jucători care sunt la începutul pregătirii, e normal să nu fie sută la sută. Noi îi cunoaștem foarte bine, știm că au valoare și din partea mea au tot sprijinul și cred că până la startul campionatului vom fi pregătiți", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă de azi.Young Boys Berna ocupă locul 3 în prima ligă din Elveţia, dar este la 14 puncte de liderul Basel. Sezonul trecut, a fost vicecampioana "Ţării Cantoanelor", terminând în spatele aceleiaşi Basel. Trupa antrenată de Adi Hutter a fost eliminată în această stagiune în play-off-ul Europa League de Qarabag, după 0-1 acasă şi 0-3 în deplasare.Toate amicalele Stelei se văd la Digi Sport Digi Sport va transmite în direct şi în EXCLUSIVITATE şi toate amicalele pe care Steaua le va disputa în cel de-al doilea stagiu de pregătire. Pe 26 ianuarie, campioana o va întâlni pe Ujpest, iar partida va putea fi urmărită la Digi Sport 1, tot de la ora 19:00. PROGRAM CANTONAMENT STEAUA10-21 ianuarie - cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek (Turcia)Programul amicalelor:19 ianuarie: Young Boys Berna (Elveția) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 124 ianuarie - 7 februarie - cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, KadriyeProgramul amicalelor:26 ianuarie: Ujpest FC (Ungaria) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 129 ianuarie: SK Sturm Graz (Austria) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 131 ianuarie: Ludogorets (Bulgaria) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 14 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 16 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1Steaua - Young Boys Berna e marţi, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

FOTO Ultrașii dinamoviști au deszăpezit un adăpost de animale

caini adapost

Venirea zăpezii a însemnat un prilej de distracție pentru mulți dintre oameni, mai ales pentru puști, însă o parte a suporterilor dinamoviști au trecut la treabă și au deszăpezit un adăpost de animale din București.

VIDEO Eibar - Granada 5-1. Bascii au obţinut cea mai clară victorie acasă în La Liga

eibar granada

Eibar a obţinut cea mai clară victorie pe teren propriu din istoria sa în La Liga, 5-1 împotriva celor de la Granada.

VIDEO Spezia - Alessandria 1-2. Calificare istorică în semifinalele Cupei Italiei

alesandria

Alessandria a devenit prima echipă din liga a treia care s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după Bari, în 1984. Piemontezii s-au impus cu 2-1 pe terenul celor de la Spezia, echipă din Serie B, şi continuă parcursul incredibil început cu victoriile obţinute cu Palermo şi Genoa, în tururile precedente.

  • 16:00 Etapa 8 Superliga: Hermannstadt-Politehnica Iaşi
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 18:45 Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 20:00 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Craiova-FCSB
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult